Imorgon är det skola

Nu har jag ätit en jättegod middag. Fläskkarre med potatis klyftor. Mm yummi! Jag har även tvättat. Mindre roligt, eller det är okej så länge man är två men nu var jag ensam så. Nu ska jag göra mig en smoothie på lätt youghurt, hallon och jordgubbar. Healthy shit you know. Så imorgon var det även skola igen, läxor efter läxor. Jag åker ju även till Kos på torsdag så kommer få hem en hel del plugg, och även med mig till Grekland. Men det följer med i paketet, fan vad jag längtar tills jag sitter där på flyget och lyfter från marken. Åker ifrån Sverige. LÄNGTAR! Inte många dagar kvar nu. Ska bli såå brun och fin. Eller det är det jag räknar med. Nej smoothie var det som stod på menyn, cioa so long.


Mamma

Måste tillägna ett inlägg till min mamma. Hon är verkligen oersättlig. Vaknade även upp denna morgon med att mamma sa att det var scones till frukost. Hon är ju bara för underbar. Önska att jag kunde göra lika mycket för henne som hon gör för mig. Utan henne skulle jag verkligen inte klara mig. Min mamma. Unik på sitt egna lilla sätt. Lyssnar, förstår och hjälper. Jag kan inte begära mer. Så länge jag har henne så klarar jag mig. Hon har verkligen förberett mig inför livet. Jag vet att jag kommer klara mig när jag ger mig ut själv i livet, och det är tack vare henne. Den personen som alltid funnits och alltid kommer att finnas för mig. Tack mamma för att du gjort mig till den jag är. Änfast allt fallerar och man egentligen bara vill lägga sig ner och dö så står du upp. Du tar tag i det och gör det bästa utav det. Du är så himla stark. Glöm aldrig att jag älskar dig och att du faktiskt har stor betydelse.
Det var några år sen bilden togs men det finns inget annat på oss 2 tillsammans så man tager vad man haver.
To the world you're just someone, but to someone, wich is me, you're the world

My new loves

Nu har jag hittat dom. Mina nya höst stövlar. Så himla fina. Dom kostar 1700kr. Men det är dom ju lätt värda. Ett par schysta skor kan aldrig vara för dyra. Har även hittat en söt liten klänning som jag tänkt införskaffa mig. (kostar 250kr och är från GT) Får se när det blir men nu ska jag iväg med lillen och mamma på dagis reunion. Haha typiskt söndags syssla. Skriver säkert ett inlägg senare. Ha det gött så ska jag iväg på pickenicknick.

"I'd rather have shoes then men, my shoes will always love me. No matter what"




Helt slut..

som människa. Hjälpte  mina kusiner att flytta idag. Galet tungt. Men även det är träning. Vi höll på i flera timmar. Tre stycken med över 20kartonger så det tog sin tid och det blev en hel del arbete. Packade upp och rensade och sorterade. Herregud, att man orkar på en lördag liksom. Hade tänkt gå ut och ha kul ikväll men som läget är nu så orkar jag inte röra mig en meter. Åkte hem från lilla essingen och kastade mig i soffan. Äntligen sitta ner och bara andas. Men, jag gjorde nytta och fick mig samtidigt ett styrketränings pass så jag är ändå nöjd. Vad ska ni hitta på ikväll? Hoppas ni hittar på något riktigt roligt. Ni som ska på fest, festa för mig med. Hur som haver, nu bjuder menyn på kyckling med ris så ska äta det sen får jag ser vart fötterna bär mig. Just nu orkar jag inte ta reda på om något händer ikväll. Kanske senare får jag se vad som händer och fötter. Vem vet, jag kanske får för mig att jag orkar gå ut. So long,

Härlig morgon

Blir väckt utav mamma, hon har lagat scones till frukost. Mm jag älskar verkligen det. Så himla gott! Älskar att vakna till dom orden.. "Madde älskling, jag har bakat scones. Ska du komma upp och äta frukost?:)" Bästa sättet att vakna upp på. Nu kan inte dagen bli annat än bra. Solen skiner och jag ska in till stan med Jessica och köpa en mössa. Så glad att jag äntligen hittat en som jag passar i. Vanligen e jag inte gjord för mössor såå. Den är svart och stickad från Gina Tricot. Kostade 70 kr något om jag inte minns mig fel. Finns även i vitt för er som är intresserade. Måste ju även nämna att jag lärde lillen knyta rosetter imorse, han är en mycket bra elev. Nej, nu ska jag göra mig i ordning för stan. Ha en sån himla bra dag nu så skriver jag något inlägg senare. Puss och kram

"Det är dom små detaljerna som gör livet så härligt"

Förvirrad fredag

Skol dagen både börjar och slutar bra. Vi slapp sista lektionen. Peter tyckte vi kunde få gå hem och sussa. Oh det gillar vi skarpt. Det var inte förns efter skolan som det började balla ut sakta men säkert. Jag hade tidspress på mig eftersom jag skulle vara i tid på Odenplan redo för att jobba som flyttgubbe. Så efter skolan bär det hem till pappa för att fixa ledighets lapp, och det går ju som smort. Sedan ska jag hinna tillbaka till Solna igen för att hämta lillen på 6:års. Jag är en aning tidigt ute, och utan hem nycklar till mamma så vi är alltså utelåsta. Theodor blir givetvis hungrig så vi går till en pizzeria och äter. Efter det bär det in mot stan. Jag ringer Peck för att fråga vart jag ska befinna mig, svaret blir Odenplan. Så jag åker mot det hållet. En station ifrån skickar jullan sms om att vi ska vara på lilla essingen. Så då åker jag tillbaka till fridhemsplan. Väl där ringer jullan och säger att ingen är på lilla essingen, dom är alltså kvar på odenplan. Det bestäms då att jag ska vänta på henne på fridhem så vi kan mötas upp. Jag väntar där men ingen jull kommer. Moster svarar inte på telefonen och inte julia heller. Jag blir givetvis irreterad och åker till Odenplan. När jag är 200m ifrån hemmet så ringer julia och säger att det inte är någon på odenplan heller. Så typiskt! ingen är där den ska vara och ingen svarar när den ska. Jag blir galen och bara står still och svär högt. Möter upp julia vid odenplans tbana. Vi åker hem till min mamma och får reda på att flytten blivit utdragen och att moster och magnus är påväg till skroten. Jaha, ett himla åkandes fram och tillbaka för ingenting. Och på det så släpar jag runt på en liten knodd på 6 år. Men tur som var så var han på glatt humör, eftersom jag lärde han skriva under resans gång. Väl hemma i solna har mamma inte kommit hem än så vi får sitta och vänta i porten. Att det aldrig slutar. Sen när vi väl kommit in så var det lungt. Jessica och Nina kom på besök, mycket trevligt. Och nu sitter jag här när alla gått och skriver om min omtumlade dag. Så, hur var eran fredag?
Jag hittade även ett par skor som jag gått och kärat ner mig i, ett par svarta stövlar på din sko. Kostar 400kr. Men det är dom lätt värda. Nu ska jag sova för natten och imorgon ska jag handla en mössa. Det börjar bli kalla tider nu så lika bra att ladda inför. Godnatt och sovgott.
"Klaga inte över saker du inte gör något åt"

Shanghai Noon

En helt underbar film! Den är verkligen asrolig. Man skrattar, skrattar och skrattar. Så himla rolig. En av mina absoluta favoriter. Både Jackie Chan och Owen Wilson är grymt bra skådespelare. Man kan inte låta bli att skratta. Så charmiga scener och repliker. Jag kan bara säga en sak, SE DEN. Mår super nu när jag sätt den härliga filmen. Jag rekomenderar den varmt.

5 stjärnor utav 5 möjliga

Vändpunkt..

på hög nivå. Igår kändes livet helt åt helvete och inget var bra. Idag är det verkligen min dag. Det enda fel som vart är väl att jag kom försent till lektionen och blev utsatt för 10minuters regeln för första gången. Fick sitta utanför och vänta i 10minuter sen vart jag insläppt för att skriva läx förhör i praktisk markandsföring, vilket gick väldigt bra. Sedan tog engelska läraren fel på tid så vi missade engelska lektionen och fick lång skön lunch. Sen var det dags för svenska, där vi hade ett test i dyslexi. Vilket också gick väldigt bra. Sedan kom sista lektionen helt plötsligt, vilket var rättskunskap. Som vi också hade prov i, och det gick finnemang. Så, tre tester på en dag och alla gick ovanligt bra. Kan det bli bättre? Plus att jag slutade en timme tidigare för att provet gick så fort att skriva. Sen när jag ska med tåget, jo då är det självklart Akalla tåget 1minut kvar. Snacka om tajmad tur. Hämtade lillen på skolan och blev trevligt bemött. Och det blir även sushi till middag. Oh vilken härlig dag. Jag kan inte begära mer. Uppskattar verkligen dagen för att går dagen var så förjävlig. En till sak, jag har raderat ALLA sms ifrån dig, utom ett då. Men det kan vara skönt att titta tillbaka på och faktiskt i mitt undermedvetna veta vad det är du vill. Redan när jag börjat radera sms:en så började jag känna lättnad. En bra bit på vägen, i rätt riktning. Känner mig som en fånge som kommit på planen för att rymma. SÅÅÅ SKÖÖÖNT! Nu ska jag laga mat åt lillen så blir det sushi för mig till middag. Mm yummi! Och en till sak som inte får glömma att nämnas, det var varm skön sol idag. Härliga tider det. härliga tider.

My happy face
"Även när det är snö, mörkt och kallt så är du en del av allt"

Godnatt världen

Tänk om man kunde stanna tiden och spola tillbaka/fram den. Jag skulle defnitivt inte stanna i den tiden jag är i nu. Det är en grå tid. Kanske beror på vädret. Har nog aldrig känt mig så ensam som jag gör nu. Herregud det här ska vara mitt sätt att visa världen mina bra sidor. Missförstå mig rätt, jag lever mig inte genom datorn men jag vill endå att man ska ha den synen på mig. Glad och positiv. Jag brukade kunna tänka så om mig själv förr men nu vet jag inte. Har tappat stinget eller vad man ska säga. Jag vet inte riktigt hur jag ska vara lycklig längre. Hoppas det går över snart. Väldigt snart. Trots att jag vet att det finns människor där ute som älskar mig så känner jag inte det nu. Jag vet men jag känner inte. Det är en konstig känsla det där. Att vara älskad utan att känna det. Har väl bara en svacka eller något. Försöker intala mig själv det. Att det bara är just nu men att det går över. Vilket det förhoppningsvis också kommer göra. Det känns bara lite trögt just nu. Man brukar säga att "ingen har alla men alla har någon". Tänk om man verkligen vill ha någon då och inte nöjer sig med det man har? Är det fel att ha begär? Vad är egentligen rätt och fel inom lycka? På något sätt borde det väl aldrig vara fel så länge det gör en lycklig? Lycka är den bästa gåvan man kan få. Alla ser vi ju lyckan i olika saker. Kärleken till exempel. När ska man ge upp och när ska man kämpa? Vill man verkligen ha något så ska man ju kämpa för det, det vet ju alla om. Men, om man vill ha någon som inte vill ha en själv då? Jag menar, jag vill inte älska någon som inte älskar mig. Eller? Tänker jag fel? Hur jag än vrider och vänder på det så kan jag alltid se två sidor på allt. Vad är rätt och vad är fel? Jag brukar alltid säga till alla som har det lite jobbigt under en period "man måste ha det lite dåligt för att uppskatta det bra". Hm det ligger kanske något i det. Visst, jag njuter inte av hur jag känner nu men sen när jag finner ljuset i livet så känns det ju. Riktigt mycket och starkt. Då känner man verkligen lyckan. Man uppskattar den på ett helt annat sätt. Livet är ett svårt diskutionsämne. Det finns nog aldrig ett riktigt slut på det, vet inte änns om det finns en början. Jag ska försöka se allt på ett bättre sätt och gå vidare med mitt liv. Jag ska radera sms:en från dig så jag inte ständigt kan gå till inkorgen och läsa dom små men så betydelsefulla orden. Så jag inte blir påmind om vad du sagt och gjort. Så jag inte påminns om dig. Det är svårt att radera sånna ord, men jag har gjort det förr så jag kan klara det igen. Det vet jag. Ska bara finna motivationen. Att ge upp någon man är kär i är som att sluta röka efter 20 år. Näst intill omöjligt men om man verkligen vill bli av med något som plågar en så klarar man av det. Om man vill så kan man. Jag vill, men jag vill nog inte på riktigt ännu. Dagen kommer att komma, jag vet inte bara vilken dag. Men när den dagen kommer, så har jag kommit en lång bit på vägen. Nu ska jag måla naglarna och sedan gå och lägga mig. När jag sover är nog den enda tiden då jag inte känner att jag vill bryta ihop och gråta. Hm, undra sen när man tänker tillbaka. Om allt verkligen var värt det. Många frågor med få svar. Godnatt Sthlm.. och Sthlm's invånare, var lyckliga!
"And who can tell why your heart cries, when your love lies. Only time?"

Många motgångar

Jag blir galen! Inget går som det ska nu. Ringen blev det inget med, pengarna är helt slut, vikten går inte ner, bråken står kvar, förra killen är förbjuden, den nya killen är ointresserad, skolan är för mycket, helgerna tråkiga och jaa. Vad mer kan komma upp på min dumma motgångslista? Det finns fan inte mycket mer som kan vara dåligt. Just nu känns det som om mitt liv suger ganska hårt. Eller riktigt hårt faktiskt. Visst, folk har det värre men jag brukar inte ha det. Jag mår inte bra utav det här. Ska färga håret svart, byta namn och flytta så ingen vet vem jag är. Kan inte något vara på min sida i alla fall? Ska det vara så svårt att ha någon liten sak i livet som gör en lycklig. Snart åker jag till Kos, det ska bli skönt! Slippa Sverige och dess motgångar. Slippa min vardag. Jag måste göra någonting åt det här, det kan inte fortsätta i samma spår. Det funkar helt enkelt inte. Ska byta ut mitt liv för det jag har nu duger fan inte. Jag ska fan i mig konvertera, tjejer kan aldrig vara lika fittiga som killar. Nej usch fy blä förfan för killar. Dränk er allihopa! Ska tattuera in i pannan "JAG HATAR ALLA!" Hm, nu känns det bättre. Får jag slå någon också så kanske jag till och med blir lycklig igen. Nej nu så jag återgå till det äckliga och eviga pluggandet. Hoppas på att få skriva ett lite gladare inlägg senare. Hejdå,
"Be careful what you wish for, cause you just might get it all. And then some you don't want"

Typsikt

Jaha, nu när jag väl bestämt mig och visat mitt förslag så säger mamma att jag redan ser ut så. Att jag redan har den färgen. Hur kommer det sig att jag vill se ut på ett sätt som jag redan ser ut? Jag tycker inte änns det. Herregud nu vart jag förvirrad. Orkar inte mer nu, nu lägger hjärnkontoret ner. Tack och hej, vi syns imorgon. Med oslingat hår. Goodbye lovers,

Förändring

Nu har jag kommit på en lite galen men nödvändig idé. Jag behöver förändring. Killen gick ju åt helvete, but lifes a bitch and I'm alive so lifes go on. Skolan är för mycket och helgerna lever inte upp till mina förväntningar. Inget går bra just nu. Så jag har ju sedan länge velat se ut såhär i håret :
Mary Kates(hon till vänster)hårfärg.Och även genom ett försök försökt färga det så. Det gick ju åt helvete som allt annat här i livet. Men nu är jag redo att bli besviken och arg igen. Nemen denna gång ska jag lyckas. Har tänkt att fortsätta i samma schanger. Ungefär såhär:

Så vad tycker ni? Skulle det passa? Frågan är om jag verkligen vågar. Jag gillar det där med äkta. Och alla säger att jag passar så bra i mitt original så det gör mig även osäker. Och tänk om det blir som sist? Inte alls som jag vill ha och misslyckat. Nej nu får jag skärpa mig, det växer ju trots allt bort och man måste chansa för att få veta. Det kanske blir skit snyggt. Det vet man inte förns man testat. Okej nu i denna sekund bestämde jag mig, jag ska slinga lite försiktigt i håret. Sen får jag se om jag fullföljer det eller om det blir bra som det är. Nu får jag sätta lite krydda på tillvaron för ingen annan verkar kunna det. Tack för mig,

Plugg,plugg och lite mera plugg

Så trött på det redan, känns som om mitt liv består av att plugga och det här är bara andra veckan. Hur ska jag klara mig igenom de resterande? Nu är två läxor av tre gjorda. MEN, den sista är omöjlig. Det är såklart rättskunskapen och det är inte lite man ska kunna. Helt sjukt, dom tror man är underbarn. Om det endå vore så väl. Nej längtar tills jobblivet börjar. Man kanske inte får lov men man behöver inte plugga och ta med sig jobbet hem. Me like.
Imorgon är det beslut om ring som gäller, byta eller töja för 700kr något. Frågan är om det är värt det asså. Efter det ska jag hämta mina gympakläder och plugga ännu mera rättskunskap. Gud vad roligt madde! Gå förbi mitt blivande helg/lov jobb och snacka lön samt annat. Sen vet jag inte men kanske tar en fika med Mia i stan. Det var ett tag sen nu vi sågs och jag tror att båda behöver träffas. Inte för att vi är osams utan mer för att vi saknar varann. Vi behöver prata ut om våra bekymmer helt enkelt. Nu ska jag be Emelie förhöra mig på praktiska markandsföringen. Sen får det vara slut med pluggandet för idag tycker jag. Jag har arbetat på bra. Datakunskaps läxan som jag gjort är egentligen tills på fredag men som sagt, jag har massor med annat att hinna med denna vecka så tog den i en och samma plugg smäll. På torsdag(event. även fredag) ska jag vara barnvakt åt Theo. På fredag flyttar även kusselinerna till Lilla Essingen. På lördag blir det stök och knök med Mia om allt går som det ska. Hm, mer vet jag inte. Det vart en liten uppdatering mitt såhär i det tråkiga och eviga pluggandet.
So long,
Inte jag på bilden som ni ser men man ser hur tråkigt det är och hur dom äckliga böckerna omringar en.
"Bestäm dig för vad du vill och satsa stenhårt hela vägen"

Plugg är inte coolt

Sitter här och pluggar, precis som jag gjorde innan maten. GUD VAD DET ÄR TRÅKIGT! Så ointressant som det bara kan bli, man behöver inte änns veta om det här. Vem vill veta? Jag ska inte bygga någon dator endå. Ah så tröttsamt. Att plugga är verkligen brist på annat att göra. Och jag har två STORA läxförhör tills på torsdag i rättskunskap och praktisk marknadsföring. Kul, verkligen jättekul. Men det positiva är ju att sen när man sitter där med grabbarna och dom tycker man är tjej och inte fattar någonting så är det jag som säger vad/hur dom ska göra med dumburken. Då jävlar ska dom få se.
Går dagen var i alla fall bra mycket bättre än denna dag. Gick en runda med kusselinen Julia på stan, sedan åkte vi till deras blivande nya hem. Lilla essingen, fyfan vilket mysigt område/Ö. Gick en runda runt hela ön, oh jag vill bo där. Så du som läser detta och kanske är min blivande man, vi ska bo i lilla essingen. Bara så du vet. Sedan bar det hemåt mot deras nuvarande hem på Odenplan. Där vart det Sing star till högsta grad. Tycker synd om moster och Fille på nedervåningen. Alice Cooper med Poison, det är goa grejer det vettu. Sen skulle vi se "Den bästa sommaren" men dom har packat ner videon så vi tog vårat pick och pack och drog oss hem till mig i Solna och såg på den. Shit vad rolig den är. Man får en riktig lyckokick av att se den. Det vart läggdags ganska sent men det får man kompensera idag. Eller vet inte hur det blir med det. Sitter här och pluggar och får inte fram mycket utav det så får se hur lång tid det kommer ta. Suck!
Får tänka på morgondagen, då är det frapino och kort skoldag som gäller. Kanske hörs senare angående mitt pluggande.
Hare gött så länge,


Måndag förmiddag

Vilken onödig dag. Vi hade resursdag idag, vi började klockan 10.00. Jag vart tvungen att ringa Tove för jag virrade runt ute på gärdet, det var inte direkt lätt att hitta dit vi skulle vara. Vi skulle sluta vid 13.00. Men i stort sätt hela våran klass drog redan efter första brännboll matchen(som vi vann mot 2:orna. 111-60. En eloge till HP1A) så det fanns ingen mening för oss andra att stanna. Så vi slutade 11.20. LYCKAT! Men det gör att man har en hel dag på sig att göra vad man nu vill. Så jag ragga upp Jullbull så när hon slutat så ska jag möta upp henne 14.00 på hötorget och ta en runda på stan. Ska kolla upp vad min blivande skinn jacka kostar och så ska jag prova en ny parfym som jag verkligen verkligen vill ha. Alla parfymer luktar olika på olika människor. Men den fick godkänt på stick provet i alla fall så hoppas hoppas. Marc Jacobs nya parfym Daisy. Grym. Ska checka plånkan också, jag har inte fått mitt barnbidrag så I'm out of money men hoppas på att det lilla jag har räcker till en frapino. Den är så grymt jäkla god, drick den inte! Ni kommer bli beroende. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen dra mig in mot stan. Ha en trevlig dag.
My love

Söndags bio

Så då vart det planerat, klockan 20.00 ska jag möta upp Jullbull inne i stan för att äta en god pizza och sedan gå på bio och se The Dark Night med Heath Ledger, har hört att den ska vara riktigt bra så ser fram emot att se den. Wihu galet bra avslut på en söndag, imorgon är det skola liksom, yeppi! :/ Men det är inte vanlig dag imorgon, som tur är. Vi har resursdag imorgon så vi ska spela brännboll med 2:orna och 3:orna på Gärdets sportfält. Börjar vid 10.00 och slutar vid 13.00 så det ska bli skönt. Nu måste jag rusa in i duschen och göra mig i ordning för bio. För er som inte vill lämna hemmet men endå vill se film så går det en film på kanal 5 klockan 20.00. Tror den faktiskt är bra så se den om ni inte har något bättre för er. Have a nice evening,
Heath Ledger i The Dark Night
Just på denna bild är han inte så snygg, men under sminket har ni en av världens vackraste män.

Att finna lugnet i sig själv

Jag har känt till låten länge men aldrig lyckats få tag på den. Nu tog jag mig i kragen och lyckades få tag på den så nu har jag min avslappningslåt. Är den inte helt för underbar? Man finner verkligen lugnet inom sig och känner harmoni. Dock, om man ligger ensam i en säng och tänker lite för mycket kan det leda till att tårarna faller. Lyssna bara och njut av lugnet.

Enya- Only Time

Mike and the mechanics-Over my shoulder

Hörde låten på radion och kom och tänka på dig direkt, saknar dig bäste vän..


Vår låt,<3

Tack för igår

Jag har kommit på att jag bloggar ungefär sådär varannan dag, jag orkar helt enkelt inte sätta på datan varje dag. Känns ganska skönt faktiskt, att man inte är beroende utav den. Så eftersom jag missade att blogga igår så tar jag igen det idag. Min gårdag spenderade jag tillsammans med min kusin Jessica, och det var faktiskt riktigt trevligt och mysigt. Vi pratade en hel del men även skratt kom in i konversatonen. Så härligt att prata med henne, hon förstår faktiskt vad det är man går igenom. Man kan prata med henne och berätta exakt hur det är utan att man börjar tjaffsa eller grina. Så skönt att kunna prata om "det" utan att känna att man blir frustrerad och gråtfärdig. Så tack för igår, det var en väl behövlig och en rolig kväll.

En annan sak som måste nämnas, idag ringde dom från Johnnys grill och frågade om jag ville börja jobba på helgerna där. HUR STOR ÄR CHANSEN? Att ägaren bara ringer och frågar efter en. Det var min pappa som gett mitt nummer men i alla fall. Jag behövde inte änns söka jobb, jobbet kom till mig. Vilken tur man kan ha! Så på helgerna kommer man nu i framtiden hitta mig på grillen uppe i Vällingby centrum. Tills jag hittat något bättre såklart. Pengar är alltid pengar. Och vem behöver inte pengar? Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan gå ner i källaren för att tvätta. Hoppas på att jag lyckas ragga upp någon trevlig prick som jag kan ta en fika med, älskar att fika. Så mysigt och socialt. Det var allt för denna blogg gång. Kanske ses vi senare, kanske inte. You never know ;)
"Alla är älskade av någon, sen är det en annan sak om man är värd det eller inte"

Dirty dancing-Hungry eyes

Ett bra avslut såhär på kvällen. En mysig och härlig låt som gör att man blir lugn och harmonisk.
Lyssna och njut

Om du inte var den du var, hade jag aldrig känt såhär för dig

Jag är hopplös, jag kan inte sluta tänka på dig. Du dyker hela tiden upp i mitt dumma lilla huvud. Du har satt spår i minnet. Jag bör inte vara ensam, det ger mig tid att tänka. Om jag har något att göra och någon att prata med så får jag annat på tankarna. För att sysselsätta mig själv så ska jag nu diska och sen duscha. Hoppas jag är tillräckligt trött sen för att kunna somna. Kanske drömmer om dig, det vill jag. Jag vaknar alltid upp så glad då. Det sägs att man drömmer om det som man sist tänkte på innan man somnade. Jag vet inte hur det kommer sluta för jag vet inte riktigt när det började. Var det när du lärde känna mig eller när du tog hand om mig och jag låg i din famn och gosade med din hals eller var det när du fick reda på att jag tyckte om dig? Det viktiga är egentligen inte när och hur det började, utan hur och när det kommer att sluta. Jag vet att det låter dumt men jag gillar att se dig svartsjuk, det är liksom som den enda bekräftelsen jag får på att du känner något nu för tiden. Och blickarna vi gett varandra, din blick säger allt. Jag vet inte om du vet om det men i dom ögonblicken så är du som en öppen bok. Nej nu måste jag lägga av. Tänk på något annat madde, tänk på något annat. Idag vart det min tur att sitta hemma och dega, imorgon är det min tur att gå ut och ha kul. Jag vet inte riktigt vad det är som står på listan imorgon men jag ska få i mig en frapino men mocka smak i alla fall. Så, nu kom jag in på andra tankar. Nu ska jag hålla igång full rulle så ska nog kvällen gå bra. Sovgott nu och gör inte som jag, diska. Godnatt och förbered er med era varma duntäcken nu inför hösten.

"I love you for who you are, not for the one they want you to be"

Jahadå

Sitter här framför dumburken i brist på annat att göra. Den försvunna familjen är fortfarande på vift och jag sitter fast här hemma med en sovandes lillebror och tankarna på fel håll. Såg filmen Casanova, shit vad den är bra. Heath Ledger, han är så grymt jävla snygg och bra skådespelare. Kan inte fatta att du är död. Du förtjänade det inte, aldrig några skandaler om dig eller någonting. En värdig man som dog utav en överdos och stress. I filmen rymmer dom iväg och i slutet säger berättaren "men jag avslöjade aldrig hemligheten om kvinnan som Casanova verkligen älskade". Och vem tänkte jag naturligtvis på då? Jo på han såklart. Det är ganska sjukt hur man kan relatera en viss person till en viss sak. Kanske en doft, en händelse, en låt. Ja det kan vara vad som helst faktiskt. Jag kanske borde sluta skriva om dig, när man skriver om något/någon så tänker man ju på det/den mer ingående. Inte vad jag behöver i nu läget. Har funderat och varit påväg att skicka sms/ringa flera gånger men jag tar mitt förnuft till fånga och låter bli. Jag gör det för din skull och för att vi kanske ska kunna ha en framtid tillsammans. När jag är 18 sa vi va? Synd att man ska behöva vänta med glädjen och känslan av att vara speciell tills man har nått en viss ålder, när personen som du tycker om och ger dig detta finns framför dig. Jag finner inte sånt i min vardag längre. Jag finner ingen glädje och jag finner inte dig. Jag ser bara en del av mitt förflutna som har hunnit ikapp mig igen. Gud vad jag längtar tills jag får flytta hemifrån. Det kommer bli paradiset. Ingen att städa upp efter jämt och ständigt utan bara en själv. Få ha sina saker ifred och slippa att ständigt gå och oroa sig. Jag får ha det exakt som jag vill utan att någon kan säga något. När jag är 18 har du inget att säga till om och jag får vara med vem jag vill. VEM JAG VILL!!

Heath Ledger, en man värd att minnas


Måste nämna en kär vän till mig också som jag inte hört av på flera månader, Christian. Eller som dom flesta kallar honom "feber". Jag vet vart du befinner dig och vad som har hänt och så vidare men det hjälper inte mig. Det gör inte att du är här och förgyller min tillvaro för det. Min promenad kompis. Vi kunde verkligen prata om allt. Kommer ihåg samtalet om hur det skulle se ut i våra lägenheter. Jag vet inte varför, kanske för att jag också haft en syn om det men jag minns att du sa "jag ska ha svart marmorgolv med vita prickar i". Hm, hoppas du daskar upp dig hjärtat och tar dig upp på toppen igen för jag SKA gå på dina svarta marmorgolv med svarta prickar i. Det ska jag. Och det har du lovat mig att få göra. Kom bara hem så jag har någon att prata med igen. Du lyssnade på mig och förstod. Utan att döma. Jag saknar dig min vän, glöm inte mig och oss som bryr oss. Jag väntar här ute och är redo för en av våra promenader. Tvivla aldrig på det. Jag fanns då, jag finns nu och jag kommer att stanna. Jag blir det stödet du behöver. Hoppas brevet du skulle skicka kommer snart. Längtar.


Kul fredag,verkligen..

INTE! Min fredag slutar med att jag sitter hemma ensam med min lillebror Theodor. Mamma går ut på fest och träffar Nina, Emelie och Max ska träffa Fredrik. Och vem ska jag träffa? Nej, ingen. Jag ska sitta hemma och ta hand om min 6åriga lillebror. Aja får se det från den ljusa sidan, övar inför när man själv har barn. Fast förhoppningsvis kommer det finnas en man i huset då som delar den tiden/sysslan med mig. Oh nu börjar jag sakna dig ännu mer. Du pratade om att vi skulle ha barn, hm undrar om det kommer bli så som du sa eller om det blir någon annan man som gör mig till världens lyckligaste. Ja vem vet. Only time can tell. Jag vet bara nu att det du sagt, är vad jag vill.
Med tanke på saknad, Gotland. Gotland är den ön och livet som man lever där som gör det värt att vänta. Gotland är en ö där allt kan hända. Jag mår alltid bra när jag är där, livet är som det alltid borde vara. En veckas livsnjutning varje år. Jag får ha mina saker ifred, inget tjaffs. Det är en helt annan gemenskap. Alla gillar alla och alla är där för att få ha en trevlig semester tillsammans. Obeskrivligt. Nästa år, då jävlar. Inget tjaffs( som det var i år, fast inte inom gruppen), inget tjat. Bara jag och dom jag åker på semester med. Gotland är min väg till lycka. Ön, folket, krogarna, husen, gatorna, ja allt! Vad deprimerande egentligen när jag tänker efter, jag går i ett år och längtar efter en veckas upplevelse. Äsch, vi har alla våra favoriter som vi längtar till. Vad vore jag utan Gotland och mina trogna medföljare, vad vore jag.
"En syn varar för några sekunder men ett minne varar för livet"

Höst vädret på ingång

Nu börjar det bli kallt. Höst jackan på och bort med ballerinaskorna. Hm, hösten är min månad eftersom jag föddes på hösten. Men jag kan endå inte se någon glädje i det. Mörkt, kallt. Haha får skaffa en pojk som värmer och myser med mig i det kalla höst mörkret. Tänk dig han, mig, ett stort dun täcke, en mysig film och två stora koppar choklad med mashmallow. Oh ser bilden framför mig, så gosigt.

När mörkret faller, när lampan släcks vill jag känna dig nära mig.

Äntligen fredag

Gud så skönt. Nu är vardagarna slut och helgen har nyss startat. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på denna helg men det finns alltid något. Hade bara tre lektioner idag så det blev en kort dag, riktigt skönt. Igår var Karin och Johnny på besök, det var trevligt. Men jag somnade dock på soffan, mindre socialt. Tror jag ska ringa hem till familjen flinck och se vad som händer på den sidan av Stockholm. Har inte träffat dom sen Gotland, inge bra. Snart ska jag ta mig en nyttighets muffins som jag själv bakat och lite cotti frutti till det. Men innan det ska jag dammsuga och dansa runt i lägenheten till lite musik. Jag ska defnitivt ta vara på helgerna, det är inte förns man börjar skolan igen som man inser hur skönt det är att vara ledig. Med tanke på ledig, ska börja samla mina pengar nu så jag kommer utomlands med något roligt gäng nästa år. Ska leta helg/lov jobb så jag får ihop min semester. Hoppas jag hamnar på ett mysigt café eller kanske i en trevlig affär. Får se, man får väl ta det man får. Bara jag inte slutar på McDonalds. Det går helt bort. Jag tycker inte att det är något fel på er som jobbar där, jag tycker helt enkelt bara inte om donken. Pompan är som cancerpinnar. Nej usch, ett mysigt café passar mig bättre. Har hört att detta är sista veckan med sol, sen börjar höstmörkret. Hm ganska deprimerande. Det hade varit mysigare om man hade någon att gosa med i mörkret. Hur som haver nu ska jag vidare mot dammsugarn.
Skriver ett litet kort inlägg senare kanske, so long lovers.
"Ångra aldrig det som en gång fick dig att le"

Härlig onsdag

Gårdagen(tisdag)
Tog en runda på stan med Juliet efter skolan. Vi tog en mysig fika och jag fick i mig dagens Frapino, mm vad gott det är. Finns på Espresso House för er som vill prova på. Jag tar alltid den med mocka smak. Efter stan bar det hem mot Odenplan, väl där åts det middag. Efter många moment kom vi iväg till video butiken för att lämna tillbaka en film som blivit hyrd, 27dresses. Den är grymt bra, se den! Påvägen stötte vi på Peck som sedan följde med hem. Sen hände inte mycket mer. Jag kom hem runt elva snåret och då satt jag, mamma, Max och Emelie och snackade skit och skrattade en hel del tills sent in på natten. Det vart lite för sent igår, men så länge man kommer i tid dagen efter så spelar det ingen roll. Det var gårdagen det eftersom jag inte hann skriva något igår.

Nu över till dagens händelser...
Fin fina fisken vädret! Härligt Sverige, mer av det tack. Idag vart en kort skoldag, asskönt i och för sig. Började 8.30 och slutade 12.00. Oh me like :) Efter skolan bar jag och Tove av mot söder gallerian, båda fick med sig riktigt bra kap hem. Hem kom man och där satt Max i soffan. Trevligt trevligt med sällskap. Snart ska jag röra på fläsket och bädda om sängen, städa i rummet(någon måste ju göra det också) och äta mellanmål. En ny grej jag har börjat med, mellanmål. Det är behövligt och man ska faktiskt äta ett visst ex antal gånger per dag så får se hur det funkar. Man ska äta lite och ofta så går man ner i vikt. Ni som läser undrar säkert hur det kan vara så. Jo om magen får med jämna mellanrum mat så håller den igång och förbrukar mer. Så så är det, alltså inga påhitt. Efter rummet är det läx läsning och sen är det väl tid för att möta upp Peck och ta en promenad för att sedan se en härlig rulle. Det var min dag de, både förgångt och det som ska komma. Kanske skriver något litet inlägg senare men jag ska inte lova något.
Ta vara på vädret och njut av sista sommarsolen. Tack och hej leverpastej!
Ohh det var dumt skrivet, nu vart jag sugen på en rostad smörgås med leverpastej och saltgurka :S
"Kärlek är när man inte vill sova för att verkligheten är mkt bättre än drömmarna"

Kort men endå lång dag

Ja du ser vad rubriken säger, idag var det en kort men endå lång dag. Började skolan klockan 10.00 och slutade 16.00. Hela dagen kändes lång och seg enda tills sista lektionen. Samhällskunskap med Nicklas. Det är min nuvarande absoluta favorit lärare. Så skön och lättsam. Kommer se fram emot mina lektioner med honom. Idag fann även jag och en jättegullig tjej i klassen varandra, Tove. Kommer bra överens med henne, känns skönt att man lär känna fler och fler i klassen. Vissa i klassen är faktiskt riktigt sköna, speciellt killarna. Härlans pärlans när grabbarna har lite stake;)
Nu ska jag och min syster ha ett series talk med pappa och sen får jag se vad som händer. Blir det hus i helvete drar jag hem till mamma annars ligger jag kvar här över natten. En stor besvikelse som jag stötte på idag var att jag har tagit fel på datum, trodde jag skulle få hämta ut min kära ring från guldsmeden idag men det är inte förns den 27/8 som den är klar. SUCK! Annars mår jag bra och ska köpa en super nagelfil som tröst pris för att jag inte fick min ring. Kanske hörs senare angående snacket. Får se hur illa det slutar. Haha det kanske slutar bra iallafall. Hoppas hoppas hoppas!
Puss och kräm
"Life's to short to be angry"

När kärleken går fel

Jadu, kärlek. Hm vet inte riktigt vad jag ska säga. Det ska vara något lyckligt och något som man delar med en annan individ men jag vet inte. Nu för tiden tycker inte jag att kärlek är något man känner, utan någonting man gör. Allt kan inte alltid vara bra och just nu är det så för mig, det går helt enkelt inte bra. Jag undrar hur många dagar det kommer gå innan jag slutar att sakna honom. Det är inte första gången som jag fastnat för honom men det är första gången som jag känner att jag verkligen inte vill vara utan honom. Gångerna innan har det räckt med att jag inte träffat han på ett tag och inte haft någon kontakt så har jag liksom kunnat gå vidare och faktiskt hittat andra. Men det slutar alltid med samma visa, sen när jag väl träffar han igen så är jag fast. IGEN. Och det som gör det hela ännu värre är också att han blir fast vid mig. Det är inte direkt så att jag hundar efter han, nej utan vi bara matchar varandra. Ingen är mer på än den andra, vi går jämt ut på något sätt. Och det hela blir heller inte bättre när min syster säger "ni passar så bra ihop". Shit asså, hjärtkrossande. Jag är självklart inte sur på henne eller någonting för att hon sagt det, fick mer en uppmuntran till att vara med honom. Det värmer när man får höra att man passar ihop med den som man tycker om. Det har snart gått 1vecka sen jag hörde av honom. Känns som evigheter när man brukade höra av dig varje dag. Varje gång mobilen plingar hoppas jag att det ska vara ett sms från dig men det är aldrig ditt namn som står på skärmen. På lördag morgon hade jag vaknat ur min dröm när jag fått ett sms från dig. Tyvärr hann jag inte "läsa" hela sms:et. Haha jag är fan sjuk, drömmer om att du skickar sms. Usch vad det låter fel. Nu ska jag lägga ner allt skit. Jag ska sluta att äta godsaker, börja träna, leta helg/lov jobb och komma över dig. Om du verkligen vill ha det så som du sagt så kommer vi att hitta varandra och få det att funka i framtiden. Egentligen funkar det nu också, det är bara andra som inte låter det funka. Men jag ska göra det bästa av situationen och leva livet som jag förtjänar. Fan ny skola med nya heta grabbar, om det är någon bra tid att börja om så är det nu. Lika bra att satsa stenhårt och ta en chans. Om inte annat så klarar jag mig själv. Jag måste bara hitta viljan att vara utan dig. Jag har klarat det förr så jag kan göra det igen. Men det finns en anledning till att det alltid slutar med att vi är med varandra. Jag trivs med dig och du har gjort det klart för mig att du trivs med mig med. Jag har sagt det förr och säger det igen, en dag. En dag kommer bli början för våra dagar tillsammans.
Oj det vart ett långt inlägg. Fick iallafall skriva av mig, vilket var skönt. Detta fick bli sista inlägget för kvällen. Om vi hörs så hörs vi imorgon. Godnatt.

Sista dagen med onyttigheter

Ja då har jag bestämt mig. Idag är det sista dagen med godsaker. Måste fixa kroppen inför Grekland nu. Det är bara 3veckor kvar så det är bara att köra hårt. Kom nyss hem från farmor och farfar. Det var faktiskt ett jättetrevligt och skönt besök, som alltid. Även Julias överraskningsfest vart lyckad, jag dansade en hel del. Och jag och Max åt mat och tårta i stort sätt hela tiden, men det var gott! Snart ska jag och Emelie bege oss ner till Solna centrum för att handla lite gotta eftersom detta är trots allt våran sista dag med livets goda. Vi ska även se Kung Fu Panda innan vi går och lägger oss. Det får bli våran söndagsfilm. Det blir ett bra avslut.
Det blev bara en liten kort och snabb uppdatering. Vi hörs senare.
"Ta hand om dig själv, för du är det bästa du har"

Can't stop thinking of you

Helt sjukt hur kär man kan bli i en annan människa. Vad är det egentligen som gör att man blir så extremt nere i just den personen? Jag kan inte säga att jag är olyckligt kär, men jag kan bara inte sluta att tänka på dig. Ser bilder framför mig hela tiden. Dina händer.. mm dom stora varma händerna som alltid fångar mig. Finns det något som heter omöjlig kärlek? Brukar man inte alltid säga att det blir vad man gör det till? Gör man det till något omöjligt så är det klart att det blir det. Eller? Sitter och lyssnar på en av dina favorit låtar nu som du faktiskt fått av mig. Det känns faktiskt lite bättre när jag hör den. Tänker inte sitta och deppa här inte. En dag, en dag vet jag att du kommer titta mig i ögonen och säga att du älskar mig för jag kan se det i dina ögon. Nog med kärlek för killen och in med kärleken till vännerna. Idag ska jag nämligen på fest, men dock ingen alkohol för mig. Men man kan ju ha kul utan, eller det är vad jag hört;) Nu ska jag ner på gården och äta buräck med fetaost tillsammans med mamma och Sussie.
Tack för idag,<3 
"Det blir vad du gör det till"

Mätt och belåten

Så, nu har jag ätit så jag storknat. "Lagade" mat åt mig, Max och Theo. Haha blandad meny idag. Max åt någon slags biff med potatis, jag åt kyckling med pasta och Theo åt nudlar. Och Em och mamma fick pizza ute på restaurang!! :O Snacka om orättvist. Men men, nästa gång är det min tur. Våran mat dög med. Snart bär det av kommunalt till värmdö, ska åka och ha en födelsedags fika för vår kära farbor Nicklas. Grattis på dig världens bästa farbror! Hoppas vi inte kommer hem allt för sent, eftersom jag ska upp tidigt till skolan även imorgon. Ha en mysig kväll och ta hand om era nära och kära. Nu ska jag slå på TV:n och se om det finns något som kan underhålla lilla mig.
[Måste bara nämna Vick, hon är en helt otroligt härlig och pålitlig tjej. För underbar för att vara sann. Ville bara säga det så alla andra stackare som inte vet, vet nu.]
Tack för ikväll, puss.
"Glöm inte dom som bryr sig, och dom som verkligen bryr sig"

Första dan i mitt nya liv

Idag var det då första dagen i skolan. Jag måste säga att jag är nöjd med mitt val utav skola. Jättebra faktiskt. Det enda dåliga jag la märke till var att man inte får ta ut ledighet för semester, mindre bra. Men året ska nog springa på och sen är det helt plötsligt ett nytt år. Ohh vill bara att allt ska ta slut, no more school. Nu har jag kommit hem från min korta dag och imorgon ser schemat likadant ut. Fast ska försöka ragga upp någon som jag kan fika med efter skolan imorgon. Ha det så bra tills vidare så hörs vi, syrran sitter och laddar ner Kung Fu Panda så jag hoppas den hinner ladda klart så jag och Max kan kolla och ha något att göra medans folket är borta.

"Ta vara på tiden för slösa är fel"

Oh no

Jaha, då börjar man skolan igen imorgon. Vet inte riktigt vad jag ska tycka och tänka om saken.. det blir säkert bra. Idag har lillens släkt varit här och firat hans 6års födelsedag. Det vart ett kort besök men det var skönt. Igår vart det även bestämt att jag och Emelie ska åka och hälsa på farmor och farfar. Myspys. Har saknat dom. Imorgon ska vi även fira min farbror Nicklas. Grattis i förskott! Dagen har bjudit på sol och byggande av sängar. En lugn dag tillbringad med Max, Emelie, mamma och lillebror Theodor. På fredag är det även annat i görningarna, men vet inte riktigt vad än. Nu mår jag illa, har ätit för mycket godsaker till fikat. Usch, mår inte bra.
Måste bara säga, guuuuud vad jag saknar honom. Helt sjukt, mer än någonsin. Hans extremt konstiga humor, hans leende, hans kropp.. allt. Nej nu får jag skärpa till mig!
Ha en bra kväll, jag ska gå och lägga mig tidigt så jag orkar upp imorgon. Sovgott Sthlm!
"Låt ingen bestämma över din kärlek"

Kos nästa

Japp, den 5september drar jag iväg igen. Denna gång flyger vi över till Kos, det ska bli så jäkla härligt. Det är då jag, Emelie, pappa och farmor och farfar som drar. Vi är då borta i härligheten i en vecka men pappa ska inte vara där hela tiden, bara några dagar och farmor och farfar bor på ett annat hotell. Behöver jag säga mer?;) haha fyfan vad jag längtar!!! Börjar även skolan igen om 2 dagar, känns mindre roligt men men man kommer in i det. Oh sol, värme och en massa kul. Vill åka nu!! Från Sverige till Grekland, så jävla härligt.

Ha en härlig kväll och ät något gott för det ska jag. Kramkram

Borta bra men hemma bäst

Nu är jag tillbaka till Stockholm efter ännu ett helt sjukt roligt år på Gotland. Denna semester går inte att beskriva med ord. Det fanns dåliga stunder men också helt underbara. Det var mycket skratt och stök med sena nätter. Stammisar på Clematis, härlig personal det är där. Och nästa år kommer vi tillbaka för att förgylla era liv med ännu en veckas glädje. Gud vad jag saknar det, GOTLAND!! I år var det jag, Vick, Mia, Johan, Alex som åkte. Ninni kom också dom två sista dagarna. Det var härligt men boendet slog inte campingen, det är något med vårat gäng, Gotland och camping. Haha. Tack alla med verkande, ni gjorde min tid på Gotland till något minnesvärt. Och nästa år kör vi igen. Här kommer lite bilder från våran resa. Enyoj!
Jag och RobinMia, Alex och Vick. Jag hamnade i stocken pg.a detta fotoMadeleine i stockenMia i stockenVick i stockenJohan i stockenNicki(gycklare)full som få tillsammans med mia.AlexJohanMia och JohnnyJag och JohnnyJag och NinniKorpen med Christoffer i bakgrundenMina medeltida älsklingar

Bara 2dagar kvar!!!

Nu är det bara TVÅ dagar kvar, sen drar jag. Tjihu! Vackert väder idag, vaknade runt 10.00 och åt frukost. Idag är det kusin Jessica som står på schemat, först ska jag åka med i bilen när hon övningskör och sen ska vi hitta på något mysigt. Kanske blir en promenad på stan eller sola i vasaparken eller något. Vet inte men det blir bra det vi filurar ut. Jag har redan packat klart min resväska för Gotland. Okej, tandborste och sånt är kvar men det packar man inte förns samma dag. Tog den största väskan vi hade, alldeles för stor egentligen men det är bra att ha lite att välja på. Dessutom kommer det vara så otroligt varmt där nere så man måste kunna ha ombyte. Går dagen uppe i vällingby centrum gick som smort, bikinin byttes till rätt storlek, shortsen vart ännu snyggare i bytet och ringen är nu på operationsbordet. Haha nej men jag ska ju töja ringen så den är hos smeden. Ta väl hand om min lilla skatt. Så klockan 13.00 är det dags för lunch, och då är det thaimat med ris som står på menyn. Mmm yummi! Nu ska jag bädda sängen och sedan gå ut på altanen och sola. Ska ringa mamma också och höra om sista vaxningen. Ajajaj, men vill man vara fin får man lida pin.
Ha en riktigt härlig dag nu alla sommar vackra människor så hörs vi.
Ps. Idag kommer även min älskade memf hem!! Välkommen hem hjärtat!! :D<333333
Och igår hade min förra klasskompis Helena namnsdag, så grattis i efterskott gumman :)<3
"Gå fram och säg hej, det värsta som kan hända är att du får ett nej"

RSS 2.0