Here we go

Har nu avverkat storstädningen och min power walk på 40 min, känns härligt att röra på sig och det väcker hoppet om den kropp man drömmer om. Får även tid för mig själv att drömma mig bort..
Men tillbaka till verkligheten är man nu, nyduschad och redo för chic läsning. Ska även ta mig en snackis med daddy cool angående loppisen. Imorgon blir det solning om vädret tillåter och rensning i rummen, och senare på kvällen bio med Deniz.
Hugs /M

Sista dagen i juni

HEMMA! Efter en tuff måndagsdag och en mysig tisdag med bad och bullbak är jag nu hemma igen och redo för att möta världen. Ska börja storstädningen av hemmet snart och sen rensa upp inför loppisen och eventuellt om jag hinner ta en prommis och ringa Suss.
Efter allt slit blir det ett lååångt, skönt bad med musik och ljus och läsande av min nya älskade chic tidning.
Har precis ringt farfar,nu jävlar ska mina idioter till chefer åka fast och få sig en dos av Nordqvist´s vrede. HATA HATA!
/M

Trubbel

Lördagskvällen och söndagsmorgonen var underbar med Sussi, vi gav oss in på förbjudet område och nu får vi se vart vi hamnar. Så länge stödet finns där så klarar jag mig.
Igårkväll kom mamma och Theo hit så hade vi kräftkväll dock var inte humöret på topp längre. Har hamnat i en liten svacka som jag hoppas att jag snabbt ska komma ur.
Nu så här på måndagsmorgonen bestämde jag mig ialla fall för att ge mig ut på en power walk, och nu sitter jag här, 45minuter och en dusch senare. Ska fixa klart mig, dela ut mina flyers om loppis och börja åka mot Solna för att ta hand om lillen.
Antar att jag måste sätta igång, ciao!
/M


Have a little fun

Midsommars kvällen var härlig, bjöd på många härligheter. Vi satt vid brasan och sjöng härliga sånger och spalde gitarr, lite senare när i stort sätt alla sov var det jag, Mr.A, Brad och hans tjej uppe och dansa gärnet och levde livet. Tänk om varje dag var en dans med härlig musik och vänner. Dessvärre försvann min kamera så bilder kan jag inte bjuda på men jag hoppas för hela mitt liv att kameran ska komma fram och tillbaka till min hand. Hoppas verkligen med hela livet!!
I övrigt så är jag nu på hemmaplan och Suss ska komma hit så ska vi köra vattenpipa och tjejkväll. Har en hel del att prata om.. men nu duschen!
Ha en härlig sommar. /M

Right kind of wrong

I know all about,
Yea about your reputation
And now it's bound to be a heartbreak situation
But I can't help it if I'm helpless
Every time that I'm where you are
You walk in and my strength walks out the door
Say my name and I can't fight it any more
Oh I know, I should go
But I need your touch just too damn much
Loving you, That isn't really something I should do
I shouldn't wanna spend my time with you ya
Well I should try to be strong
But baby you're the right kind of wrong
Ya, baby you're the right kind of wrong

It might be a mistake
A mistake I'm makin'
But what your giving I am happy to be taking
Cause no one's ever made me feel
The way I feel when I'm in your arms

They say your somethin I should do without
They don't know what goes on
When the lights go out
There's no way to explain
All the pleasure is worth all the pain
Loving you, That isn't really something I should do ya-hey
I shouldn't wanna spend my time with you ya
Well I should try to be strong
But baby you're the right kind of wrong
Ya, baby you're the right kind of wrong

I should try to run but I just can't seem to
'Cause every time I run your the one I run to
Can't do without what you do to me,
I don't care if I'm in to deep yeah

I know all about,
Yea about your reputation
And now it's bound to be a heartbreak situation
But I can't help it if I'm helpless
Every time that I'm where you are

You walk in and my strength walks out the door
Say my name and I can't fight it any more
Oh I know, I should go
But I need your touch just too damn much
Hey-yeah
Loving you, yeah, isn't really something I should do
I shouldn't wanna spend my time with you ya
Well I should try to be strong, I should try to be strong
But baby you're the right kind of wrong (right kind of wrong)
Baby you're the right kind of wrong
Baby you're the right kind of wrong

Yeah baby you're the the right kind of wrong

Midsommar

Wihu!! Brännan är på topp och så även jag. Imorgon kör vi Mia. Du, jag, grabbarna grus och festen! Kommer bli så jävla roligt, känner det i kroppen. Detta blir sista inlägget eftersom jag ska packa ikväll och fixa mat imorgon bitti. Fullt upp och ingen ro.
Har dock inte tagit mitt första dopp än i år så jag tänkte satsa på ett kvällsbad på Grinda, Mia du är väl på? Jag visste väl det! ;)
Åh det kommer bli så nice, båten går 12.00 imorgon så vi möts upp 11.00 i stan och sedan är festen igång. Midsommar är väl för härligt!
Bitterfittor, se upp för här kommer någon som vet hur man har kul!


En bild som jag faktiskt lyckats tagit själv med mobilen, känner mig stolt.


Dagens outfit


Sommarrea

Köpte två par nya jeans på Mango under sommar rean, och jag har faktiskt länge behövt (läs velat ha) ett par vita och svarta jeans. Och nu har jag det, till priset av 400kr. Yeah I rock!
Lyckades även få med mig hem en super härlig halsduk från Gina för 129kr, nya älsklingen.



Hemkomst

MIIIIAAA!! Idag kommer du hem, och det till sol också. Congratz! Ska börja fixa mig lite och så sen börja åka mot Arlanda och möta upp den brune. Hade tänkt att jag skulle visa upp mina nya köp också men har inte riktigt haft orken till att fota och mixtra. Men det kommer ska ni se. Annars får ni ha det så bra idag, jag ska med Mia hem och soooola.
XoXo /M


En bild på Mia i Spanien, hon har det allt för bra.


Huvudstabadet

Tisdag idag och vädret har varit på topp. Har spenderat hela dagen tillsammans med Theo och Mr.D på huvudstabadet, då vi hade picknick och mös i solens värme. Fick lite mer färg också, känns mer än bra. Längtar såå tills jag och Suss sitter på planet. "The best days in our lives" är det enda jag ser framför mig. Men nu ska jag duscha och smörja in kroppen så den får behålla det bruuuna.
Imorgon kommer Mia hem också, wihu! Ska eventuellt möta upp henne och följa med henne hem och lyssna på allt som hänt under resan, det enda jag inte längtar efter är att se hur mycket brunare än mig hon kommer vara. Men men, vad är väl en bal på slottet.
Men nu, duschen, here I come! /M


Ny vecka, nya tag

Då var firandet av ännu en 92:as 18års dag gjort! Vi var ute på hennes landställe i årsta havsbad och där bjöds det på härlig mat och sällskapligt drickande. Jag, Suss och "Millans kompis som dricker Tre Apor" tog intiativet till en fem kamp och det var naturligtvis mitt lag som vann skiten! Wihu för lag TUFF!
Kvällen var lång och det ena efter det andra bröt ut, kvällen slutade med att jag och Suss sov i Antons bil och det är inget jag kan rekommendera er. STÖRRE bil nästa gång! ;) haha
Galet sliten hemresa dagen därpå men efter några timmar så var livet härligt igen när man låg och stekte på verandan i solen, 30 grader och vindstilla gillar vi!
Idag är det måndag igen och jag ska sitta barnvakt, och så även imorgon! På onsdag kommer Mia hem, WIHU!!!!
Har inte så mycket mer att säga än hejdå och hoppas vädret blir finare imorgon.
Ciao! /M

Tagga!!!!!!!

Jag hann visst göra ett inlägg till, ville vara ute i god tid så jag slapp stressa och nu kan jag verkligen koppla av, klar och redo för att festa loss. Såhär ser jag ut för denna kväll.



18års fest

Äntligen lördag och det betyder födelsedags firande av lilla Millan. 18år på tisdag! 
Går kvällen var jättemysig då vi kollade på filmer och åt popcorn. Tidigt imorse steg vi upp och Peck åkte hem för att slippa trafiken (mycket trafik och kaos p.g.a bröllopet som i övrigt är överskattat) och nu ska jag snart bege mig upp till vällingby c för att köpa lösögonfransar för första gången i mitt liv, får väl se hur det blir när dom väl sitter på. I övrigt ska jag bara ta det lungt så jag orkar festa loss hela kvällen, vädret ska vara på topp och så även mitt humör. Jag får önska er alla en fortsatt trevlig helg då jag inte kommer vara närvarande på bloggen för resten av dagen.
Ps. Idag fyller Tora 19år, GRATTIS!
/M

Fredags film

Då var dagens middag förbrukad och nu håller jag på att ladda ner låtar på ipoden och väntar på min kära kusselikusin som ska komma hit och mysa. Vi ska kolla på "It´s complicated".


Christian Louboutin

Har hittat de nya dröm skorna, Christian Louboutins gåva från himlen.


18/6 2010

Fredag idag då, vädret har varit växlande. Min power walk räckte inte längre än upp till vällingby c och hem för sen började spöregnet och åskan. Och nu är det sol ute igen.. vågar man sig ut på något längre prommis? Jag vet inte de jag. I övrigt har jag nu inhandlat för morgon dagen då det är 18års firande av Millan. En flaska rose bubbel och blommor blir det för henne och till mig själv en box tre apor.
Har börjat med projekt "samla in saker", ja! Som det står, jag samlar ihop alla min grejer som jag inte längre använder och tänker anordna en loppis här i kvarteret så jag får ihop lite pengar och blir av med allt onödigt som ligger och tar onödig plats. Ni som läser och är intresserade får gärna ta en sväng förbi (3 juli), det kommer finnas att köpa allt från en ny digital kamera till mobilsmycken och ramar, garderober, smycken osv. till helt galet billiga priser.
Men nu ska jag fortsätta utrensningen, ha en bra dag!
/M


Bergsbestigning

Idag är det torsdag och vädret har varit hur härligt som helst. Jag och Demp passade på att bestiga Akallas motsvarighet till Mount Everest och jag klarade det galant. Väl uppe på toppen blev det solning i några timmar och sen gick vi ned och hem för att äta lunch. Nu är vi hemma hos pappa och ska snart ut på promenad, bort med fläsket!!
Hoppas ni utnyttjat solen för jag vill inte höra något gnäll sen.
Ps. Saknar dig Misen, hoppas du har det underbart!♥
/M

Go get your life

Live it, Feel it, Be it

The A-Team

Var nyss på impuls bio med pappa och såg The A-Team och shit var bra den var! Nog den bästa jag sätt på länge, helt otroligt jävla bra. Love it!! SE SE SE!!!


Minishopping

Fick med mig två väskor hem från outleten och sen lite smått och gott från stan.



Jeans shortsen är från H&M 249kr


Tröjan är från H&M och var på rea, 75kr


Från H&M 39kr


Nu jävlar naglar ska ni hålla!

Outlet

Uppe med tuppen och pigg som en nötkärna. Tänkte börja åka mot gärdet för att gå på outlet, det ska tydligen finnas en massa fint där nu så jag satsar. Förhoppningsvis så blir jag uppmött av Suss och Tora så kanske det blir en runda på stan och fika på det.
Kram solstrålar! /M


Make it simple

Bloggens första "dagens outfit" inlägg. Haha tänkte testa på detta fenomen när jag ändå är klar såhär på morgonen och inte har brottom iväg någonstans. Äntligen skiner solen ute!!
Detta är då resultatet av hur jag ser ut idag:



Ett nytt steg in i det nya livet

En timmes powerwalk senare så känns livet underbart. Var lite små grinig innan för att jag kände mig rastlös och uttråkad men nu är humöret tillbaka och på topp. Ska börja med det här som en vana, man mår så bra efter och får ett hopp om att man ska kunna spatsera stolt runt på stranden. Om jag håller i det här nu så är jag även lovad ett par easytone skor, yeah baby!


Resa i juli

Sitter och kollar på alternativ inför min och Suss sista minuten resa i sommar. Och det ser lovande ut.. har dock inte hittat det perfekt perfekta än men fan vad bra det kommer bli! Lääängtar så när man kollar på alla bilder och läser om utelivet. Sol, bad, drinkar och dans med lite shopping på det. Längtar tills det blir juli månad så vi bara kan boka skiten och åka. Det här är vi värda!
/M

Första veckan på sommarlovet

Och då var sommarlovet igång då, har ingen vidare koll på dagarna längre men som tur är så har jag min kalender. Den här veckan händer det en del saker..

Måndag:
Eventuellt mysa med Suss
Tisdag: Outlet i gärdet, sola om vädret tillåter?
Onsdag: Babyshower (Suss börjar sitt nya jobb,GRATTIS!)
Torsdag: Shoppa ett par nya jeansshorts på stan
Fredag: Eve 18års middag
Lördag: Millan 18års fest
Söndag: Vila ut efter helgens bravader +att mia kommer hem från Spanien

Ja det var väl allt som var planerat för den här veckan då, och nästa vecka är det midsommar, som kommer spenderas på Grinda med Mia och Vicky, brudar nu kööör vi!!!
/M

Två nya sommar favoriter

Ny långklänning i härligt blå/turkos och en ny favorit parfym i samlingen.




På andra sidan jorden

För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig


Och så går vi på sommarlov

Så såg jag och Theo ut på skolavslutningsdagen.


Och så såg hans avslutning ut



Det var så himla fint när vi stod i klassrummet och hans lärare Helen skulle läsa upp utvärderingar på året som har varit som barnen hade gjort. Hon började läsa...

Jag har lärt mig att läsa och skriva
Jag tycker det har varit roligt att komma till skolan och träffa mina kompisar
Jag tycker det har varit svårt att lära mig räkna till hundra
Jag vill lära mig att prata engelska
(Här börjar läraren att skaka och gråta)
Jag önskar att du kunde få tillbaka din pappa Helen. 
- Och jag önskar att du kunde få tillbaka din pappa också Theodor. Svarade hans lärare Helen.

Och där brast hela klassen ut i hjärtsår och så även jag. Hon hade valt att läsa upp en enda utvärdering och då valde hon att läsa upp Theodors. Och det kändes verkligen i hjärtat att höra dem orden. Min sjuåriga älskling har ett sånt fint hjärta som kan önska någon annans pappa tillbaka till livet istället för en leksak.
Jag älskar honom mer än något, min lillebror.
Och såhär såg kvällen ut på Flaten, tyvärr finns det inga bilder från senare på kvällen då jag var hemma hos Mia.



Sometimes I wish I was somebody else, who doesn't give a fuck about anyone else.

Yeah I know it's stupid
But I just got to see it for myself

Here without you

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time

I love to shop at summer

Lite onsdags shopping vart det för min del och jag känner mig mer än helnöjd.


Bikini från H&M 49kr/delen


Super sött och sexigt nattlinne från Lindex för 199kr


Super somrigt linne från Gina 199kr


En ring jag länge velat ha. Från Gina 69kr


En sväng förbi IKEA och jag är 100kr fattigare på ljuvligt doftande ljus


Roadtrip till Uppis

Då var man hemma igen, har haft en trevlig dag med Misen på stan och en trevlig eftermiddag/kväll med Peck i en bil/Uppsala. Dessvärre tog jag bara två bilder men jag säger bara en sak, Uppis på sommaren, mysigare än mysigast.

/M

Skolavslutning 2010

Inte nog med att jag inte kommer gå på min egna skolavslutning, jag kommer inte gå på "eventet" efter med klassen heller.. Det är nämligen så att jag prioriterar min lillebror och ska gå på hans skolavslutning istället eftersom vi ändå bara sitter och lyssnar på våran tråkiga rektor.
Och varför jag inte följer med efter är för att dem valt och vara på flaten badet, varför kan man ju undra när det finns tusen andra ställen att vara på som dessutom är mer lämpliga för fler av oss. Inte nog med att jag känner dem som jobbar där så är det även alkohol förbud så.. det sket sig ju. Men nindra får ha kul! :)
/M

Början på sommaren

Mycket händer i livet nu, studentmottagningar, shopping dagar på stan, soldagar i gräset, myskvällar vid vattnet, idag klippte och färgade jag håret, imorgon är det roadtrip till Uppis tillsammans med kusin vitamin Jessica, tror det kommer bli awsome! Och på torsdag är det slut med år 2 på gymnasiet, yes!! Är ganska trött och ska upp tidigt imorgon för att gå på stan med älsklingen så ni får ursäkta summeringen och det ej långdragna inlägget.
Kram /M

Trosorna är från Gina 3 för 149kr


Nagellacken är från Åhléns(25kr st)/Cubus(2 för 39kr) och totalt blev det 114kr

Frances student

Tora


Suss


Jag och Suss


Jag


Söta Suss


Frances och Suss


Så fin bild på er


Simon och Louise


Suss och Simon


Tora

Kristinebergs klipporna

Jag, Suss, Sary och Carro bestämde oss för att mysa till söndagen med en solnedgångs glas på kristinebergs klipporna. Älskar såna härliga stunder♥













Natteravn

Gårdagen spenderades alltså hemma hos Frances och det var lika trevligt som alltid, mycket vin och massor med dans och skratt. Dessvärre har jag inte så många bilder, jag drogs mest för att fota solnedgången men jag visar det jag har.
/M

Simon och Frances


Sussi


Simon


Frances


Sussi


Sussi


Äckliga vinet


Fina utsikten


Den vackra solnedgången

Girls night in

Idag är en härlig dag för idag ska jag få qualitytime med tjejerna, vi hade tänkt att sola (om den tänkt visa sig idag), pimpla vin och snacka en jävla massa skit, det vi tjejer gör bäst alltså.
Tänkte börja fixa mig och sen leka lite med den nya mobilen och se vad det finns för roligt.
Kram på er alla!
/M

Skolavslutningen i 9:an, man var fan snyggare förr

Solen skiner

En ny strandväska (H&M), ny mobil (Nokia 6700 Illuvial), nytt kamerafodral (Expert) och 5 nya bh:ar (Lindex) senare så känns livet jävligt härligt!
/M


Student tider.. GRATTIS RASMUS!







18 månader

Glömde jag nämna att jag och Mr.D hade 1,5 år igår. Jag har ialla fall fått jättefina rosor (dagen innan). Tack älskling♥



I don't know what to do

Igår var jag på bio med min kära Mia och såg SexAndTheCity2, grymt bra tjejer! Ni som ännu inte sätt, släng på er klackarna och kasta er in på en biograf.
Och idag jobbade jag på Åhléns som i vanlig ordning, efter jobbet åkte jag till gärdet för att gå på outlet tillsammans med favvo Suss, vi pratade en hel del och skrattade för den delen också(Livet är bra komplicerat ibland), men inga nya köp gjordes.. men nu tänkte jag gå och lägga mig så jag får en god natts sömn, ska ju orka hela dagen imorgon också.
Kram och puss på er! /M

RSS 2.0