Hur man går in sina nya skor

Enda sen jag kom hem har jag gått runt i mina nya stövlar. Dom är så himla fina. Har gått in dom i hemmet så det inte ska vara så smärtsamt sen när man ska vandra runt ute med dom en hel dag. Mamma bara skrattar åt mig och tycker att jag är hel knäpp som går runt i mjukisar, en stor tröja och en par höga stövlar. Jag kan ju hålla med om att det ser lagom knas ut men det är extremt smart utav mig tycker jag. Nu är bullarna klara, maten uppäten. Nu är det bara beskvierna kvar. Mm yummi det ska bli så gott. Nu är det christine på tv, det programmet är verkligen bra. Hon är så extremt roligt puckad. Och brodern också. Hela serien är så underbar och läraren är så jäkla snygg. Ska se premiären av UB och DHW så vi lär inte höras mer denna kväll.
Ha en mysig tisdags kväll allihopa.


Engelskan bjöd på skratt idag

Tisdagar är alltid den jobbigaste dagen på veckan när det gäller skolan. Vi går till halv tre men man är helt slut på sista lektionen. Vilket är engelskan. Idag fick vi quiz som vi sen skulle göra till nyheter och spela upp som en sketch. Mycket intressant, jag sammarbetade med Deniz och Matrin. Två mycket härliga filurer. Det var en hel del skratt och roliga repliker, även dom som vart helt fel. Haha Martin inledde "nyheterna" med att säga godnatt. Som sagt det kanske inte var så roligt egentligen men vi var så övertrötta att vi skrattade åt i stort sätt allt vi sa. Vi är en härlig treo. Roligaste engelska lektionen hittills.
Skrev förresten sam provet idag, det gick super. Plugg ger färdighet, trots allt. Skönt att det är över nu.
Idag samåkte jag hem med Eve och Deniz. Det vart alltså inge stan med mia idag, hon som vanligt har en dålig ursäkt när jag hör av mig till henne. Så det blir lite läsning av e-handel och måla naglarna och baka med mamma. Känns mysigare idag faktiskt, att bara stanna hemma och göra sånt man tänkt på att man måste göra ett tag. Så det blir shopping på stan imorgon med syrran istället, hon bangar aldrig!
Jag har nyss gjort mig en hallon smoothie och ska nu måla naglarna. Vi hörs senare alla små gulle fjun,


Och folk undrar varför jag inte tror på förhållanden


What is love

Lite funderingar såhär på kvällskvisten. Vad är kärlek? Är den evig eller är det bara något som människan intalar sig för att ha något att tro på. Det måste ju finnas en anledning till namnet. Om man delar upp det i två(man är två i kärlekens värld) så får man fram kär och lek. En är kär och en tar det som en lek. "Kär"leken är en lek helt enkelt. Jag har upplevt en hel del olika kärlekar. Den sanna, den lögnaktiga, den lurande, den hemliga, den känslolösa, den olyckliga och den lyckliga. Vissa delar utav kärleks beskrivningarna har ingått i en och samma kärlek. Min senaste var den hemliga, känslolösa, lurande och samtidigt så underbara. Den kärleken som hade två sidor, en sida som var underbar och härlig, och den mer mörka sidan.. lögnaktig och hemlig. Den lurar en till vad man känner. Kärlek är väl egentligen ett ämne som aldrig riktigt har en slutsats. Den kan vara så olika på samma sätt. Varje kärlek är unik, vare sig den är bra eller dålig. Jag kan säga att jag inte tror på kärleken. Jag har spelat det spelet, hamnat ett steg ifrån mål för att sedan dragit ett kort där det står, börja om från start. Jag har gett upp det spelet, för mig är det slut spelat. Jag tänker inte längre sträva mot mål. Jag står säkert kvar på start. Om det aldrig börjat så kan det aldrig heller sluta. Så ser jag på det nu. Kärleken kan vara så vacker men allt har en baksida, tyvärr. Inget håller förevigt längre. Förr i tiden så gifte man sig och höll ihop till slutet. Nu gifter sig alla med alla och skiljer sig oftare än dom skiter. Jag tror att det beror på att man inte värderar familjen längre. Förr i tiden värderade man familjen högst och kämpade för att hålla ihop. Nu är det pengar, karriär och materiella ting som gäller. Man kämpar inte längre, man ger upp och tror att pengarna ska göra en lycklig. Människorna är inte gjorda för att leva ensamma, vi är flock djur. Vi behöver kärlek och värme för att överleva och må bra. Kärlek är minst lika viktigt som mat, till och med viktigare. Jag vet inte om jag tänker gå mer in på det här med kärlek nu, det är sent och jag måste fortsätta plugga. Kände bara att jag var tvungen att skriva av mig med tanke på alla känslor och tankar som spinner runt i mitt huvud. Efter vad jag upplevt av kärlek så är min slutsats: Kärleken kan vara underbar, till en början. Men den slutar alltid i gråt och olycka. Den inte bara förvirrar en, den ger en magont och sömnlösa nätter.
Haha galet sorgligt jag ser på kärleken men så känner jag nu och det har sina anledningar. Jag gav inte upp hoppet om kärleken bara för att, jag gav upp den för att den svek mig.

Dna

En ny skobutik inne på SOUK har öppnat. Dna heter den. Det är moderna skor till bra priser, jag har varit där och jag måste säga att jag tycker dom lever upp till sin profil. Fina skor till bra priser, dom har dock inte så stort utbud men det som finns är underbart. Ska själv köpa mig ett par skor därifrån. Ta en höst promenad på drottninggatan och ta en sväng förbi in, du kommer nog att hitta ett par nya favoriter.

Maddes höst tips!

Denna höst kommer jag att köra med stora mysiga koftor, benvärmare, mysiga skinnvantar, ett par härligt höstiga stövlar och ett par coola allväderstövlar med klack. Ett annat hett tips från mig är baggy jeansen, att köpa ett par kill byxor brukar vara pricken över i:t. Jag har precis själv införskaffat mig två par och är super nöjd. Spring iväg till Jc, dom har en riktigt härlig utförsäljning på hela deras sortiment och det minns mycket att fynda. Ha en trevlig höst med massa fina kläder och skor.
Bilder laddas upp senare

Måndagar är inte min grej

En hel dag i skolan och sen en massa plugg hemma. Tar det aldrig slut? Räcker det inte med att man förpestas av plugg i skolan 5 dagar i veckan? Tydligen inte. Men det kan vara mysigt också, våran e-handels lärare var sjuk idag så vi fick plugga på egen hand. Kan inte påstå att det vart sådär överdrivet mycket plugg, okej ingenting faktiskt. Vi satte oss alla tjejer i klassen på ett café och snackade skit istället. Jag lärde mig mer om dom i klassen så jag fick faktiskt någon slags nödvändig lärdom. Hum, sitter nu och pluggar till mitt samhälls prov imorgon, och det är inte lite jag ska kunna. Och på det så är jag barnvakt till lillen som är sjuk. Det underlättar i och för sig att han sover men även det barnet ska väl vakna. Pluggandet går sådär, det jag hittills läst fattar jag men jag vet att det är massor massor massor mer att läsa in. För mycket att ta till sig. Men får väl se fram emot morgondagen då provet är över och det är shopping på stan med mia som gäller.
Jag har faktiskt börjat få upp intresset för en viss kille igen, vet inte om det är för att jag faktiskt gillar honom eller om det bara är för att jag vill ha någon. Tror att det lutar mer mot det andra påståendet. Men det är mycket påfrestande nu, alla snackar om sina killar. Det är kallt och man vill ha någon som myser och värmer en. Men det är endå fel, både mot honom och mig själv. Det kan aldrig sluta bra när man egentligen inte vill ha just han. Men jag tycker endå att jag har varit ensam en lång tid nu och förtjänar lite kärlek. Vill inte säga att jag är desperat för den största delen av tiden så tänker jag att jag har det bra ensam. Tror det är uttråkandet av pluggningen och min frussenhet som gör saknaden av en pojkvän.
Vad tror ni? Tycker ni att jag ska vänta tills jag träffar den som det känns hundra procent säkert med eller ska jag ta vara på känslan av ensamhet och förinta den? Jobbigt att ta beslut när det gäller kärlek eller ensamhet..

Jag kommer att bli kändis

Haha Ninni skrev precis på msn, hon säger att jag kommer bli kändis. Jag är nämligen med i hennes skoluppgift. Hon ska skriva en artikel om hur lätt det är för minderåriga att få tag på ciggaretter.
Såhär löd min text i artikeln:

"Madeleine har aldrig varit mycket till rökare. Hon hatar lukten och tycker det är stort slöseri med pengar. Men testat har hon gjort, och även köpt åt kompisar. Trots att även hon inte har åldern inne. Hon kan inte komma ihåg senast hon blev tillfrågad efter legitimation, och när hon väl har blivit det har hon kunnat slingra sig ifrån det."
Victorias:

Victoria kan inte riktigt komma ihåg när hon började röka, men hon vet att hon alltid har kunnat köpa cigaretter själv.

- Jag tror att jag var runt tolv år när jag började röka. Jag umgicks väldigt mycket med äldre kompisar som rökte, och grupptryck är väl mycket inblandat i den delen, säger hon.

Mias:

- Ja, jag kan ju erkänna att min syster alltid har varit min idol. Det hon gjorde ville jag också göra, fortsätter Mia med ett leende.

Ninni du är för skön du.

Tack för en underbar vecka

Då var denna vecka slut. Igår(lördag) var det födelsedags firande för mig och min kära älskling mia i tyresö. Det vart dricka så det stod härliga till. Det stod även en tårta och väntade på mig där hemma, så jäkla söta. Det är min extra familj det där. Där emot fanns det en viss person på plats som ingen ville ha där men det hela löste sig i alla fall. Jag sket i henne och körde mitt race, ett jävligt roligt race ska jag säga. Kändes som om jag fanns överallt hela tiden. "Sanning och konsekvens" korten tog kål på mig. Efter det så stod det härliga till uppe i hjärnkontoret. Mer ingående på det behöver vi inte vara. Vaknade upp med vicky i hennes rum, kläderna på och make upen fortfarande helt okej. Jag är så nöjd över att jag faktiskt inte ser ut som skit dagen efter när man vaknar upp. Hur som haver vart det bara att ta det lungt och power napa tills klockan slog 13.00 då jag skulle börja åka hemåt. Min pappas släkt kom nämligen idag för att fira mig. Fick massor med bra och fina presenter. Bara saker som jag önskat mig faktiskt. Måste säga att jag är lite bortskämd, jag fick verkligen allt jag verkligen ville ha. Klocka, gymkort, skor, kläder, parfym och så vidare. Riktigt nöjd är jag med alla mina presenter, tusen tack. Och tack alla för igår, hoppas mia kände att hennes födelsedag vart lyckad. Tyvärr finns det inga bilder från gårdagens kravaller men det har sina skäl. Dags att göra sig i ordning för sängen, imorgon är det skola som gäller.
Måste bara nämna att jag fick ett väldigt "uppmuntrande" sms såhär på kvälls kvisten. Att jag alltid ska ha rätt om allt och alla. Jag visste att det skulle hända, men trodde det skulle ta lite mer än 5dagar i alla fall. Haha jag kan faktiskt inte göra annat än att skratta åt det och känna att jag är lite bättre än henne och alla dom andra som jag konkurrerat med en gång i tiden.
Så slutsatsen utav hela veckan är.. den har varit en av dom bästa veckorna i mitt liv, helt underbara händelser upplevda tillsammans med underbara människor.
Good night every one and have a nice sleep.

Äntligen fredag

Nu är helgen igång! Känns helt underbart. Älskar helg, det bästa som kommer på en vecka. Dagen i skolan idag har dock varit helt meningslös. Det är någon internationell språk dag idag så vi hade inga vanliga lektioner. Nej istället fick vi komma till skolan klockan 9 imorse och se en fransk film. Efter det var det språk lekar som gällde och sist men inte minst, tyska. Där vi fick höra en kort historia om landet tyskland och sedan lyssna på tysk musik i 40minuter. Den sög förövrigt. Så lärdomen från dagens skola var lika med noll, zero, nada. Annars idag vet jag inte vad som händer och fötter. Om inget bättre dyker upp så sitter jag barnvakt med syrran. Men på lördag, då jävlar! Då kör vi. Då ska både jag och min kära Mia firas så då blir det party party. Inte många timmar kvar nu innan min trogne vän fyller år. Tihi jag ska minsann vara först ut och gratta. Ciao so long,

Daaanuuueel!!

Sitter och pratar med Danuel i telefon. Längesen, härligt att prata med den grabben. Saknat den lilla knäppa filuren. Han ringde för att gratta mig. Så sööt kämpat hela dagen för att kunna få tag på mig bara för att ringa och gratta mig. Hans och min humor tillsammans slår allt. Haha så rolig. Hoppas vi ses snart baby<3


Min älskis Danuel på Gotland, ser ut som muppen han är<3

Tack så mkt

Jag vill tacka alla underbara små filurer som grattat mig idag. Verkligen tack, det uppskattas jättemycket. Hela min dag har varit helt suverän. Det börjar med att jag blir väckt på morgonen utav två sjungandes familjemedlemmar, Emelie och pappa. Så gulligt, dom hade varit och handlat och dukat fram frukost och grejer tidigt på morgonen. Anpassat så jag endå skulle hinna till skolan i tid. Så himla söta, tack för en bra start på dagen verkligen. Sen så har hela dagen bara rullat på. Deniz i klassen var den första att säga grattis, så jävla söt kille. Så snäll och så himla charmig. Han gjorde verkligen denna dag till min dag på alla sätt så där kastar jag in ännu ett tack. Jag har även blivit kallad för "min ängel madde" av Andreas i klassen idag. Riktigt härligt att höra. Oh alla sötisar har verkligen förgyllt min dag. Kunde inte ha blivit bättre. Tack tack tack tack, tacken räcker inte för hur glad ni alla har gjort mig.
Det enda som jag faktiskt vart riktigt ledsen för idag var när jag fick höra av min käraste memf att hon inte kan komma på lördag då bland annat jag firas med fest. Hade så gärna haft henne med. Men jag fyller ju år nästa år också så hoppas att hon kan då! :)
Nu ska jag dunka dunka musik och hänga tvätt så hörs vi senare. Tack ännu än gång alla älsklingar, tack för att ni finns och bryr er.

Madeleine Ekwall Nordqvist since 1992-09-25

Tur på stan

Idag var det skola som vanligt. Efter det bar det mot solna för att äta lunch tillsammans med syrran på hennes jobb. Sen skulle vi åka in mot stan men innan det så tog vi en sväng förbi mamma för att lämna av min idrotts påse. Väl inne i stan bär det direkt av mot den nya sko butiken Dna. Butiken hade inte så många olika slags skor men dom som fanns var grymt snygga. Hittade ett par ascoola alvederstövlar med klack! Grymmaste jag sätt. Och till ett bra pris också, ska bara ragga upp lite cash. I want some new shoes. Hur som haver vart det mycket fika och mycket tittande i affärer. Så idag vart det en mysig runda inne i city tillsammans med kusin Julia och syster Emelie. Det vart lite väl sent hem med tanke på att jag har ett prov och ett läxförhör imorgon så får plugga gärnet nu och imorgon på vägen till skolan. Detta var inte bra planerat. Men pluggade lite igår så det ska nog funka. Idag är det även derby AIK-DIF. Heja AIK! Jag hejar egentligen inte på något lag men djurgårn suger fan. Nej djurgårn tycker vi inte om. Nu är det panik med pluggandet, vi får höras imorgon. Ha en mysig onsdag kväll.
PS. Vi får inte glömma att gratta Mathias idag. Min storskit fyller nämligen år. Så nu höjer vi glasen för Mathias. Saknar dig<3
My twin

En liten paus i pluggandet

Tänk på att...
Din lycka inte hänger på någon annan.
Du bestämmer själv om du vill vara glad eller ledsen.
Det är svårt att älska någon annan om du inte älskar dig själv.

Jo men det.. men madde vad säger du?

Idag har jag haft näthandels prov. Och jag är faktiskt nöjd, det gick ganska bra. Ha där fick du kärring! Jag kan om jag vill. Dagen har varit som vanligt, fast sista lektionen fick vi sluta tidigare. Skönt för dom allra flesta var helt slut. Sen bar det hem för att plugga engelska och pm inför torsdag. Kort därefter kommer emelie och pappa hem så då åker vi upp till centrum och handlar. Och här kommer dagens roligaste. Vi sitter i bilen påväg hem. Emelie vill smaka en klunk ur pappas cola burk.
Emelie: Får jag smaka?
Pappa: Avisst
Emelie tar burken och ser sådär besviken ut
Emelie: Meh, klart jag får smaka. Det finns ju nästan inget kvar. Typ bara slämm
Pappa garvar belåtet och säger att han inte slämmar såklart. Och så startar vår diskution. Det handlar i korthet om man skulle dricka upp drickan om man själv spottat i burken. Båda två svarar: "nej, då skulle jag inte dricka upp resten". Och då måste jag självklart lägga in en kommentar.
Jag: Men om vi vart hotade då? Skulle ni göra det då?
Pappa: SUCK!
Emelie samtidigt: Jo men det.. men madde vafan säger du? Är du dum eller?
Och jag börjar asgarva. Okej de svårt att fatta men just det där att hon tog det som en helt vanlig fråga och börjar svaret för att sedan upptäcka att frågan var jäkligt korkad. Det var min dags roligaste. Okej, kanske märks att det inte hänt mycket roligt för mig idag men men.
Är hungrig så hoppas maten ska lagas snart. Det är kycklig med vitlöks kroketter som står på menyn. Mm yummi!
Hörs senare när jag ätit och pluggat lite mer.


Lite mer vaken

Förra inlägget var lite av en katastrof. Hade inte riktigt vaknat då. Nu är jag vaken och vet vad jag skriver. Sitter och tittar på Gossip Girl, det är faktiskt riktigt bra. Eller det är paus i detta ögonblick. Nu har jag duschat och städat gärnet. Vi skulle få besök men sen så kom dom aldrig. Känns onödigt med tanke på stressen jag satte igång men det är väl bra att det vart städat. Nu har både mamma, theo och emelie kommit hem. Så är inte ensam längre. Hoppas det blir något gott till middag ikväll. Imorgon är det skola, mindre roligt med tanke på att jag vet vad som väntar. Minst två prov och massor med läxförhör. Det går undan nu, vill inte änns tänka på hur jag ska orka hela vägen. Hoppas jag får lärlingsplatsen så att jag kommer ut i arbetslivet. Man ska anmäla sig om platsen på tisdag och då ska jag stå överst på listan. Dom bästa presenterna som jag kan tänka mig på torsdag är ett gymkort och att få tattuera mig. Tattueringen är defnitivt inte med men man kan ju alltid önska. Nu är pausen över, hörs senare,

Söndagmorgon

Nu är det bara 4dagar kvar sen fyller jag år. Tjihu! Denna söndagsmorgon vaknade man upp själv hemma. Skönt men endå ganska tråkigt. Nu sitter jag och tittar på idol. Det är faktiskt kul att kolla när dom gör bort sig. Hum, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det händer inte mycket. Somnade på soffan igår, två gånger. Blir förvirrad av mitt egna inlägg. Nu måste jag sluta skriva innan det går helt åt helvete. Okej hejdå så länge

Slapp lördag

Det blir nog en riktig slapp lördag denna vecka. Har lagat fattiga riddare, vart inte så lyckade som jag hoppats på men jag är endå nöjd för det var första gången jag lagade det. Det finns absolut ingenting att kolla på på TV:n, som vanligt nu för tiden. Kanske tar ett mysigt varmt bad istället för att glo tråkig TV. Har funtat på att gå ner till centrum för att handla lite naturgodis. Vet inte varför men vart riktigt sugen på det. Synd att det är så förjävla dyrt bara och att jag blivit fattig. Mobilen funkar inte och jag har typ 60kr att leva på. Kul. Men det löser sig, om inte annat har vi popcorn och det är ju alltid gott. Håller på att frysa ihjäl, måste gå och ta på mig ett par tjocka sockor. Oh vad jag hade velat haft Ps I love you här nu. Har jag den så är hela min kväll gjord. Får se om det kommer förbi någon rolig filur sen och gör mig sällis eller om jag förblir i myset ensam. Det återstår och ser. Om inte annat så är Gerard med mig om jag somnar.*ler generat* Som sagt sockor var det. Återkommer sen när jag blivit uppvärmd.

Härlig låt

Hittade en så himla härlig låt. Man blir på myshumör när man hör den. Oh myspys, vill inte vara ensam nu. Nu vill man ligga och mysa med någon härlig kille som inte vill göra något annat än att bara ligga och hålla om en. Det var längesen man låg och mös med någon och hade någon som låg och höll om en. Hm, my time will come, again. 

Jason Mraz- Sleeping to dream 

Cozy

Det vart inget festande igår men jag fick istället en jättemysig kväll på cafét cozy. Cafét lever verkligen upp till sitt namn, det var jättemysigt. Trots den ilskna servitrisen. Så går kvällen spenderades med Vick, Anna och Ninni. Det var trevligt och mysigt. Det som var mindre bra med går dagen var att jag glömde min kära mössa på bussen så nu har jag ingen mössa kvar :( Får lov att köpa en ny men det känns endå tråkigt för jag gillade den verkligen. Går kvällen slutade hemma hos Vick med singstar. Tack för igår tjejer. 
Nu är jag hemma hos mina små kattisar igen. Det är mina små barn tills jag fått egna. Dessvärre saknas en, vår lilla rebell Gucci. Han har problem med att passa tider. Nu ska jag titta på so you think you can dance. Har inga planer för kvällen men funtar på att köra en mysig hemma kväll med film. Men får se, dyker det upp någon fest kanske jag drar på det. Tills vidare är det mjukisbyxor och TV tittande som gäller. Nu ska jag göra mig en kopp te. See you later,

Kul fredag, eller hur?

Nej absolut inte. Mobilen funkar inte, jag får inte tag på någon och ingen rolig är inne på msn. Jag sitter alltså ensam här hemma i lägenheten och gör ingenting. Tråkigare kan det inte bli. Får väl laga mat eller något som jag kan äta så jag har något att göra. Har faktiskt inte ätit middag så det passar ganska bra med matlagning nu. Men jag är inte hungrig. Aja, äta bör man annars dör man. Så, till något trevligare. Jag tänker fortfarande på Gerard. Han vill helt enkelt inte släppa taget om mina tankar. Hm, en dag Gerard, en dag är det vi. haha
Jag är faktiskt inte intresserad utav någon kille, alla är bara skit. Faktikst, ingen är bra. Bara dom på film som inte finns i verkligheten. Jag vill men det gör dom inte. Min Garry (Gerard Butler) finns inte i verkligheten men jag hoppas. Man måste ju leva upp till något och ha något att sträva emot. Något som gör att man vill fortsätta och vill göra allt man gör. Filmen "Ps. I love you" fick mig att vilja åka och uppleva saker, att släppa taget om den enda kille som jag faktiskt gillat i flera år. Filmen gav mig nytt hopp och nya saker att se fram emot. Istället för att se bakåt ser jag nu framåt. För det är dit jag ska, framåt. Fan vad härligt det känns, att röra sig framåt utan att riktigt veta vart man ska. En sak vet jag, och det är att jag ska till Irland. Och då uppleva ett av mina livs största händelser. Nu vart jag alldeles sprallig. Får se vad som står på menyn, här ska mat lagas. Vi ses efter maten.

Stolt

Nu är jag hemma, svettig och trasig. Cyklade hem mammas förstora och tunga cykel hela vägen från skanstull till solna, med en barnsits på. PÅ EN TIMME! Det tog lite tid men det var första gången som jag cyklade på 7år så jag är faktiskt stolt över mig själv+att jag cyklade i trafik genom stan. Jag cyklade hem den åt henne för att hon är sjuk och för att hon ska slippa åka in till stan och cykla hem i kylan. Rätt snällt tycker jag. Dessvärre ramlade jag en gång på vägen, och det var när jag stod still. Duktigt madde, duktigt. Och det vart så pinsamt för en jävligt snygg kille tillsammans med en mindre snygg kille sprang fram och hjälpte mig. Riktiga gentlemän. Men hade hellre legat kvar och rest mig själv, galet pinsamt. Så det vart hål på byxan, sår på knät och längsta nageln gick helt av. Allt det hände under ett och samma tillfälle och det var förjävligt. Sen när jag väl nått fram hela vägen, jo vad får jag för belöning? INGENTING! Jag sa, "nu ska jag ta mig fanimig få tattuera mig. Det har jag förtjänat!" Men inte det. Fyfan vad det känns värdelöst att jag gjorde det här. Jag tjänade inget och fick absolut ingenting för det. Nepp, det gör jag inte om. Man ska inte ge stora tjänster för man får ingenting tillbaka. Jag tycker jag gjorde värsta uppoffringen och var extremt snäll. Vem i hela världen hade gjort så? Ingen, det är fan bara jag som är så dum som gör något sånt här. Men nu är resan över och jag lever. Det finns dock tre fördelar med denna cykeltur.. 1.jag fick motion 2.jag lärde mig cykla från skanstull till solna 3.jag fick lite mer självförtroende av min stolthet. Men det är nog de enda som jag kan se som fördel. Hm, nu ska jag väl duscha eller något. Hoppas det händer något roligt ikväll, ha det så bra så länge.
Kanske inte den finaste cyklisten men man fattar iaf

Det går framåt

Idag har jag tänkt på samma sak som jag tänkt på dom senaste dagarna. Gerard Butler och att jag ska åka till Irland och Skottland. Jag vill inte vänta tills jag är 19, vill åka nu och träffa min dröm man! NU NU NU! jag vill åka nuuuuu!!!! Jag vill träffa min Gerard och få barn och flytta. Att man måste vänta för att få bli kär och lycklig. Ja ni vet allt det där tramset. Hade rättskunskaps prov och två engelska läxor idag. Båda gick bra, riktigt bra faktiskt så skolan känns bättre. Men den där jävla näthandeln och datakunskapen var den värsta jävla skit jag varit med om. Läraren är en sur kärring som inte fått sig ett ligg på länge och ger ut prov på ett helt kapitel. Och ett kapitel är som 3-4 kapitel. Jag gillar inte henne och dom ämnena. Tur att det bara är en 50poängskurs.
Idag skulle min mobil börjat funka men den är fortfarande ur funktion, mindre kul. Jag kommer fan aldrig kunna bli kontakt bar igen. Man känner sig verkligen helt hjälplös utan sin mobil. Det är en av dom största tillgångarna man har och man använder den varje dag. Alla utom jag dåra. Just nu är det tråkigt men tänker positivt, imorgon är det fredag och jag ska göra något kul. Vet inte vad än men det dyker säkert upp något. Förhoppningsvis. Ska i alla fall träffa mia, har saknat den ragatan. haha
Om exakt en vecka fyller jag år, längtar faktiskt. Ett steg närmare 19 och ett steg närmare Irland/Scotland. En dag tidigare fyller kära Mathias år och två dagar efter mig fyller Mia älskling år. Tre härliga typer på samma månad och samma vecka till och med. Bra jobbat där Gud. Nu är det brist på något att göra. Det är så för jävla kallt ute så man vill ju inte gå ut heller. Ska nog göra en kopp te och mysa med sjuka mamma till en film eller något. Kanske hörs senare, beror på vad jag hittar på. Jag ska hålla er lite på halster så ni har något att längta efter. Spännande va?;)

Skön men kall dag

Hemma igen efter en runda på stan. Slutade klockan 10.30 idag för att jag slapp gympan och fick gå hem, skönt. Åkte mot hemmet och köpte en ros och fika till mig och mamma. Hon ligger hemma och är sjuk, tycker synd om henne. Hon brukar aldrig vara sjuk. Så vi tog en varsin kopp te och en varsin toscabulle, yummi. Men sen bar det av in till stan för att möta efterlängtade mia. Skönt det kändes att få träffa henne igen, vi har så himla kul ihop. Vi var även hos frisören, mia är nu kortklippt med lugg och det vart fint och hon är nöjd så allt är som det ska. Nu ska jag hjälpa mamma laga mat, jobbigt för henne när hon är sjuk. Efter middagen är det läxor som gäller så det blir inget mer bloggande för den här kvällen. Imorgon är det skola igen som vanligt, fast med ett prov och ett läxförhör. Ah orkar inte! Nej mat var det, det är pasta carbonara på listan. Hoppas det kommer smaka, see yah honeys.

Tråkigt väder

Tjena mors!
Sitter nu på mammis jobb, i väntan på att klockan ska bli 17.00 då jag ska åka in till fridhemsplan och möta upp Jull så jag får mitt smink och parfym. Vill helst inte gå ut eftersom det är så tråkigt väder men måste man så måste man. Idag skrev jag prov i datakunskap, gick mindre bra. Hatar den läraren, usch Gunilla tycker vi inte om. Hon är så otrevligt trots att man inte gjort något. Hon gör mig irreterad och nervös. Senare mot kvällen (18.00) är det möte i skolan som gäller. Hoppas dom väljer mig till att gå lärlingsutbildningen.
En sak som inte får glömma att nämnas, min mobil har inte funkat på ett tag nu. Den är igång igen på torsdag så då är jag kontaktbar. Nu ska jag ringa min kära mia som jag inte fått tag på, på tre dagar.
Nu ska jag till montern och hämta goda kakor, har menas så vill äta allt jag ser.
Hörs senare,

Godmorgon på kvällen

Vaknade nyss av att mamma kom hem, hade somnat på soffan med lillen efter att han sagt "madde, jag vill mysa". Det innebär att man lägger sig i soffan och kollar på TV/film. Mysigt faktiskt. Men denna gången ville Diesel också vara med. Även han är mysig, min lilla gosiga hårboll. Just nu finns det absolut inget att se på TV. Senare börjar Magnus Betners nya serie "I ditt ansikte", och den ska jag självklart se. Oh Magnus han e het han. Men inget jämfört med min Gerard Butler. Nej, ingen slår honom. Han är så naturligt vacker. Han slår till och med Brad Pitt. Oj, trodde aldrig att jag skulle säga det i hela mitt liv. Men nu är det sagt och shit vad snygg min Gerard är. Yummi yummi. Sexigaste leendet ever. Nej, nu ska jag ringa upp Mia baby och höra mig mer för om onsdag. Jag ska då följa med henne till frissan. Sov sött gott folk,

Kunde inte låta bli, kolla bara på honom. Me wants :(

En vanlig dag men med en ny sak på hjärnan

Nu har jag lagat mat så lillen blivit mätt i magen, det blev korv med mackisar. Idag var första skoldagen efter Grekland, känns inte bra att vara tillbaka. Eller jo, jag gillar min klass faktiskt men inte läxorna och pluggandet. Fyfan vad tråkigt det är. Det ska bli skönt när man börjar jobba. Med tanke på det, ska börja söka helg/lov jobb. Tog inte det där uppe i vällingby centrum, fan jävla idioter. Villig att jobba för ett gäng idioter som skäller ut en innan man änns hunnit komma och utan att man änns gjort något fel. Nej usch, grillen kan ta sig. Jag satsar på butik.
Ahh ont i magen har man också, lingon veckan har börjat. Vill äta hela tiden. Jobbigt det dära.
Något annat som besvärar mig, jag kan inte sluta tänka på denna underbara film som kommit in i mitt liv. Jag kan inte sluta tänka på den. Den är helt underbar. "Ps I love you". Vill verkligen ha en Garry. Gör vad som helst. Jag ska ju åka till Irland, som jag nu bestämt mig för. Haha jag är fan knäpp. Men det är min drömresa just nu. Ska nog åka dit när jag är 19. Lagom ålder och så kanske jag finner min Garry som Holly gjorde. Nej nu får jag ge mig. Det är bara en film, men det är en sån underbar film. Det är inte bra att se en sån här film, man kan inte sluta tänka på den och inte sluta önska att man också fick det livet(till viss del). Hur som haver, änfast jag inte finner min Garry i Irland så ska jag i alla fall åka dit och se de vackra landskapen. Sen är det ju alltid ett STORT plus om jag hittar honom där. Om det är en Garry jag finner i Irrland så är det byebye Sweden och hello Ireland. Kan faktiskt se mig själv bo där med min underbara man och mina söta små barn. Jag, Garry och Irland. Så ska det bli.

My future man

Ni har sätt honom i 300 och Ps. I love you. Har ni sätt dom två filmerna så har ni även sätt min blivande man och fadern till mina barn. Så jävla sexig. Oh mår bra utav att titta på honom. Jag bara smälter när han ler. Så orginellt snygg, inget tillgjort. Bara ren sexighet. Det rinner ur mun giporna. JAG MÅSTE HA känns det som. Gerard Butler, made by angles. Hoppas din kvinna ger dig vad du förtjänar. För ett sådant ansikte och leende kan det inte finnas något ont bakom.UNDERBART

Idag såg jag världens underbaraste film, "Ps. I love you". Jag gråter aldrig till filmer, fråga min mamma. Hon säger att jag inte har något hjärta men i alla fall. Den filmen asså, jag grät som en liten baby. Tårarna bara rann. Det kom så mycket att jag inte änns kunde se bilden. Snabbt torkade jag bort tårarna, ville inte missa en sekund utav filmen. Och det var inte bara en gång utan flera. Den var bra enda från början till slutet. Filmen fick mig till och med att vilja åka till Irrland, hallå Irrland liksom. Vem vill åka dit? Jag ska åka dit, se landskapet och träffa min alldeles egna Garry. Oh jag är helt kär i den här filmen. Det är utan tvekan min absoluta favorit film. Den får det högsta betyget. Bra skådespelare, och så galet snygga skådisar också. Underbar handling och rörande repliker. Den som inte blir berörd utav den här filmen, den har inget hjärta. Jag kan inte sluta tänka på den, jag är som besatt. Tur att jag inte såg den på bio, det hade jag aldrig klarat av. Fan suttit och stor bölat inne på bio, no thanks. Den här filmen slår till och med Sex and the city, med hästlängder. Jag älskar SATC men, jag började inte änns gråta till den. Nepp, denna film är klart den bästaste som gjorts. SE DEN!!


Spikat

Nu är det spikat, det blir fest på ekerö. Tagga tagga tagga! Snart kommer jag alla fest prissar, be ready.
Ha kul ikväll för det ska jag.

Så ligger det till

Jag säger inte nej till kärlek, jag säger bara nej till din. Du gav, gav och gav. Du slutade ge och jag slutade ge tillbaka. På ett sätt har du försökt ge kärlek igen. Men jag vill fan inte. Jag vill inte ha din kärlek. Trodde aldrig att jag skulle säga det men nu är det sagt och det känns bra. Du är inte längre någon jag ser den där framtiden med barn och utlands resor som du pratade om. Du är inte längre någon jag räknar med. Det skulle aldrig funka mellan oss och det känns jävligt skönt att veta. Knulla vem fan du vill, för det tänker jag. Bryr mig inte om att hon är en vän till mig för det visar bara vilken idiot du är och vilket bra val jag tog när jag valde bort dig. När jag tänker efter, fyfan vad kul jag kan ha nu. Glad att du gjorde dina misstag, jag gick inte miste om något. Ikväll ska jag på fest och dansa skortan av killarna och bara ha så jävla roligt med mina vänner utan att vilja åka hem till dig. Tack, tack för att du befriat mig från dig. Synd för dig att du gick miste om det bästa du någonsin skulle kunna ha. Men det lider inte jag av för du var defnitivt inte det bästa som jag kunde få så. Vi ses kanske i ett annat liv, som vänner.

Close enough

Now that it's all said and done,
I can't believe you were the one

To build me up and tear me down,
Like an old abandoned house.
What you said
when you left
Just left me cold and out of breath.
I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me.


Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.

I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.

You took a hammer to these walls,
Dragged the memories down the hall,
Packed your bags and walked away.
There was nothing I could say.
And when you slammed the front door shut,
A lot of others opened up,
So did my eyes so I could see
That you never were the best for me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.


Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.


Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
Well I'm putting my heart back together,
'Cause I got over you.
Well I got over you.
I got over you.
'Cause the day I thought I'd never get through, I got over you

Råsunda fest

Kollade igenom lite bilder nyss och fann några få bilder från en fest i Råsunda. Det var hos Peter och jag hade dragit med mig jull och peck dit. Kastar upp dom få bilderna som fanns, enyoj.
Mathias, Peck, Jull, någon? och jagVet bara vem en utav dom är och det är José. Längst till högerJag och JullJag och PeckSom sagt, José är den enda jag kan namnet på igen

Hemma igen från Greece

Hemma igen efter en vecka på Kos. Det har varit underbart, ville INTE åka hem. Men känns endå skönt att vara hemma där alla ens saker finns och där vännerna väntat på en. Igår blev det ingen utgång, vi kör ikväll istället. Då bär jag och jullan mot ekerö, bästa party stället för oss två. Glömmer aldrig den natten, aldrig! En mindre bra sak är att det är något fel på min mobil. Det står ingen nätaccess på skrämen. Och vad betyder det? Jag skiter i det, det ska inte stå där och det gör så att jag varken kan ta emot eller skicka sms/ringa. Så irreterande. Hoppas den börjar funka snart, för jag vet att jag har intressanta sms att läsa på den så BÖRJA FUNKA!
Usch nu fryser jag, har gått runt i shorts och ett linne dag som natt i en vecka nu så känns det konstigt att komma hem till kalla Sverige och gå runt med långa mjukbyxor, tjocktröja och strumpor hemma i hemmet och endå frysa. Dagens aktivitet är bio. Jag, Theo, Max och Emelie ska gå och se Walle. Tror faktiskt den kommer vara bra. Ska ringa mia fia också och höra hur läget är, har saknat den knasbollen. Hörs senare om hur kvällen blir, men om allt går som det ska blir det jag och jullan och ekerö. That's how I like it. Måste bara nämna att jag nu äntligen har köpt mig min nya älskling, Marc Jacobs- Daisy. Oh I love it.
Laddar upp bilder sen från Grekland,

Tillsammans är vi oslagbara

Godnatt

Jordnötskakan vart mycket uppskattad. Finns bara en bit kvar så jag är nöjd efter mitt bak idag. Jag har alldeles nyss byggt klart mammas nya stereobänk. Det tog sin tid men jag är expert på att bygga sånt skit så det gick endå som smort. Nu står den här, hel och klar. Mycket fin. Nu ska jag duscha sen kasta ner lite kläder i resväskan sen ska jag duscha och gå och lägga mig. Inatt sover jag med mamma för emelie och max har tagit beslag på sängen, men men. Sånt kan hända, gör mig inte så mycket egentligen. Nej nu är klockan mycket och jag är ännu inte klar med mina sysslor och jag ska upp tidigt imorgon till skolan. Sovgott och dröm sött.

Bak madde

Hm mina blivande barn kommer nog att älska mig. Jag älskar att baka. Det är så roligt, mysigt på något sätt. Nu har jag nyss bakat jordnötskaka. Hoppas det kommer smaka.

Ny dag med mycket läxor

Har egentligen inga läxor till imorgon (onsdag) men har många till torsdag. Och så måste jag vara påläst nu när jag åker. Så jag kan ta med mig så lite som möjligt. Så, det var skola idag som vanligt. Efter bar det hemåt. En överrasking i t-centralen var att jag träffade Albin. Min förra klasskamrat ifrån råsunda. Det var trevligt. Väl hemma ser det ut som kaos, katthår överallt, disk, kläder och massa med annat skit låg framme. SUCK. Så det vart bara till att ta fram dammsugarn och städa undan allt skit. Nu ser det bra ut igen, så som det kommer se ut varje dag i min egna lägenhet. Nu, eller a nyss satt jag och läste läxa. Praktisk marknadsföring och rättskunskap IGEN. Det tar aldrig slut, och det blir aldrig lättare heller. Har läst egenom hela första nämda och håller på med den andra. Det är ett helt häfte på över 30 sidor så jag orkar inte allt i ett. Hur som haver, nu ska jag fortsätta i läsandet och sen vet jag inte vad mer jag ska göra. Hoppas att det blir något gott på menyn till middag. Se yah!
"Here I come, but I aint the same"

Kvälls film

Mm smoothien vart god och nu har jag duschat. Nu ska vi slå på en läskig kvälls film. Wolf creek blir det. Den ska tydligen vara asläskig så hoppas på att få bli lite rädd. Det blev bara ett snabbt inlägg, som sagt på med filmen och fram med popcornen, nu är det skräckfilm på g. Godnatt<3

Vilket ryck

Helt galet. Fick värsta jul rycket. Vart assugen på lussebullar, pepparkakor, varm choklad med marshmallow, snö och julmusik. Hatar egentligen kyla men julen är väl för härlig. Kärlek, harmoni, ja allt ljus i mörkret och allt det där. Julen är omtankens tid. Tänk dig och din kille gå i snön och hålla hand. Så romantiskt. Varma kläder att gosa sig i. Ligga i en liten mysig trästuga framför en varm brasa och mysa. Ge mig jul nu! Sen går vi dirket tillbaka till sommaren. Hoppas med hela mitt hjärta att det blir snö på julafton. Julen är barnens, kärleken och godhetens årstid. Åka pulka och göra snögubbar. Något man aldrig växer ifrån. Köpa julklappar och se dom små barnens lycka i hela ansiktet. Det finns faktiskt inget som är som julen. Alla goda små saker, julborden, julskinkan, dom varma sockorna som dras fram ur garderoben, snöbollskrigen, tror aldrig jag längtat efter julen som jag gör nu. Har alltid tyckt de är grått och trist, men har väl som sagt förändrats och lärt mig se det goda i det onda. Ge mig jul!


Slänger in en härlig juldänga som faktiskt är en av mina favoriter.

En helt vanlig dag i skolan

Japp, denna dag var som alla andra dagar i skolan. Förutom att Tove tappade bort sina nycklar och att Tolga skrek hej. Annars var den som vilken annan skoldag som helst. Inget att hurra för men jag trivs med min klass så det funkar. Missar nollningen, vilket inte gör mig ett enda dugg. Skulle endå inte gått så. Vad mer har hänt idag? Hm, jag har åkt till pappa och hämtat mina betyg papper. Ska söka jobb och då kan sånt vara bra att ha. Och en annan sak som måste uppmärksammas! Det har varit problem/stop för mig i den kommunalatrafiken 3 gånger idag. 3GÅNGER!  På en och samma dag, det är helt otroligt. Först imorse, sen när jag skulle hem till pappa och sen när jag skulle åka hem till mamma från honom. Skärpning SL förfan. Så här kan det ju inte fortsätta. Det var bara allmän tur att jag gick hemifrån 10minuter för tidigt imorse. SL och jag har nog aldrig riktigt varit på samma sida av jorden. Det är alltid något fel och jag hatar alla busschaförer som älskar att köra ifrån en rakt framför näsan. Men snart är det körkort som gäller så då jävlar! Nu ska jag göra en smoothie och sen vet jag inte vad som händer och fötter. Antagligen inte mycket. Men snart åker jag till Kos! Wihu. Mycket jag ska hinna med innan. Packa, träffa Juliet, städa, fixa med skolan, bli vän med pappa, hämta ut min ring o.sv. Jaa, mycket göra, kort tid. Men det är väl så det ska vara, eller något. Som sagt smoothie var det, ciao.
"Love you for who you are, not for the one you want to be"

RSS 2.0