Vilken härlig dag

Tjabba tjena hallå där!
Vilken härlig dag! Stannade hemma från skolan idag för att vi skulle bara haft 2 lektioner och jag hade viktigare saker än att gå dit och inte göra någonting.
Så vad har jag gjort idag? Bärjade med att jag gick upp klockan 10.00 och åt frukost. Sedan laddade jag över lite bilder till datorn. Efter det drog jag på mig ytterkläderna och tog en promenad upp till vällingby centrum för att lämna tillbaka ett par skor som jag köpt. Bitter fitta till butiksbiträde men vad ska man göra. Sedan tog jag mig till ÖB för att shoppa loss på städsaker. Ja som ni vet så städar jag en gång i veckan hemma hos min pappa tills jag fått ett "riktigt" jobb. Solen sken och allt kändes så himla skönt så jag tog tillfället i akt att gå bort till ICA nära i Råcksta för att hämta ut mina skor från ellos. Det blev alltså en riktig långpromenad för mig men det var härligt.
Väl hemma sliter jag upp paketet och hoppas på att det ska blivit rätt denna gång. Och det var det! Rätt sko med rätt storlke och färg. Gissa om jag blev lycklig. Hoppade av glädje och ringde direkt upp min älskling för att meddela att mina skor kommit och att de passar.
Så med all lycka och energi som jag fått tog jag tag i städandet och städade gärnet i flera timmar tills jag äntligen var klar.
Och nu har jag lagat till min middag, det blev kyckling soppa. Och bara tar det lungt framför dumburken. Ska snart hoppa in i duschen för att lite senare plugga och sen till sist lägga mig i sängen och sova.
Vilken underbar dag! Hoppas vädret håller i sig till imorgon.
Ha en trevlig kväll så hörs vi av när vi hörs av.
/M

Spanien 09

Gissa vad!! Den 3 juli lyfter flyget från arlanda till Spanien med mig och Deniz familj som passagerare. Fatta! Jag ska åka till la Espana med Deniz. Oh så underbart, längtar ihjäl mig. Första gången jag reser utomlands utan mina föräldrar. Ska bli så himla spännande. Och Deniz bästa kill kompis, Micke och hans tjej Natta ska följa med så gissa om Spaniens gator kommer bli osäkra.
Ohoho gissa om jag är glad, tänk att jag ska åka med min pojkvän till Spanien i två veckor, sola och bada och bara mysa varje dag. Har nog inte riktigt fattat än själv att jag faktiskt ska bort och kommer få det underbart. Oh så jag längtar älskling. Biljetterna är bokade och jag kan knappt bärga mig dessa 4 månader som är kvar.
Du, jag + Spanien = underbart.
Det gör inget, ni får vara avundsjuka ;)
Oh nu kommer jag somna gott. Sovgott sötnosar!
/M

Hemsk teater

Tjena tjena nu är jag tillbaka för att underhålla er denna onsdags kväll med mitt lite av mitt liv.
Dagen började med att jag har skrivit 2 prov i skolan, båda gick bra måste jag säga. MVG sitter alltid fint.
Sedan raka vägen in till stan med älsklingen för att möta upp gullan och dra i oss en våffla, det är trots allt våffeldagen. Sedan blev det köp av jacka för mig och även ett beslut som jag tog gjordes idag.
När jag känner att något inte är bra eller att jag mår dåligt eller något liknande får jag lite halvt panik och antingen äter eller köper ett impuls köp. Denna gång fick ett par vita pumps från scorett för 699kr bli mitt offer, vilket jag ångrar nu. När pengarna ska räcka så gäller det att prioritera vilket jag får göra nu lagom till att alla tar studenten och vår garderoben ska uppdateras. Så imorgon ska jag lämna tillbaka skorna och köpa en väska för 350kr istället. Låter bra va? Känns som om jag verkligen vill ha skorna kan jag köpa dem om någon månad eller två när jag kommer kunna använda dom. Smart va?
Hur som, efter stan åkte jag och Deniz till kärrtorp för att gå på teater, "Ferdydurke". Vilket var något av det sämsta jag sätt, ingen fattade någonting och mans skådespelarna grov hånglade och slickade varandra i hela ansiktet. Under teaterns gång hände allt från kommentarer som "Jag ska våldta ditt öra" till att männen grov hånglade och gick runt i stringkalsonger och smekte varandras lår och misshandla tjänstefolk. Helt sjuk var den, SE DEN INTE! enligt mig. Hemsk upplevelse, tror inte att jag kommer gå på någon slags teater i fortsättningen, tyvärr. Men men.
Efter den hemska upplevelsen blev det tåget hem och nu sitter jag här och ska snart sova.
Imorgon är det 2 lektioner i skolan så jag skiter i de och lämnar tillbaka mina skor och städar imrgon istället.
Hoppas ni haft en trevligare onsdags kväll än vad jag har haft.
/Kram M

Förlåt, igen..

Tjena bloggers!
Det var ett tag sen, igen. Jag vet, jag är helt värdelös på att skriva nu för tiden. Men det har sina anledningar, fullt upp helt enkelt.
Det har nog inte hänt något speciellt på sista tiden. Gått i skolan, hämtat lillen, gjort läxor, städat och sovit.
I måndags tog jag en polio spruta, det gjorde inte ont då... men nu! Har blivit röd runt, hård där sprutan togs och så är jag öm. Inte bra, tänkte att snart ramlar kanske armen av. Så jag pratade med pappa och han sa att det kommer vara så i ungefär 1 månad. 1 MÅNAD?! What? Ja då är det tydligen så att man blir såhär utav polio spruta, snällt av skolsyrran att nämna det, verkligen.
Så vad har jag gjort idag? Jag sov hos älsklingen och vi hade bestämt oss för att vi INTE skulle missa bussen imorse som gick 08.45 ifrån farsta centrum. När tror ni vi var där? Jo 08.51. Så vi missade bussen, vilket också innebar att vi gick miste om hela skoldagen med brannmännen. Så det blev bara för mig och Deniz att sätta oss på nästa tåg hem.
Då vi åkte upp till vällingby centrum och handlade järn ersättning åt mig. Sedan tog vi en promenad hem i det vackra vår vädret.
Så himla underbart! Solen har nu äntligen funnit Sverige och vi är skonade från kylan. Det var så mycket som 5,2+ grader idag, härligt härligt.
Hur som, hem kommer vi och tar det mest lungt. Vid 15.00 tiden började jag mitt städande med hjälp av Deniz denna gång, det gick bra mycket snabbare och var bra mycket roligare. Så idag har jag varit duktig och städat och även fått mina hyllor uppsatta utav min käre far och pojkvän, tack så mycket.
Efter städningen tog jag tag i det här med mina sandaler från ellos. Storleken jag köpte var för stor och jag skulle byta till ett par 38. Och vad tror ni? Jo jag sitter i kundservice kö i 1 timme sen tillslut när en kvinna svarar jo då snackar hon med någon hemsk dialekt som retar upp mig, och på det så är hon otrevlig. Jag blev helt galen när jag fick reda på att de missat min lapp om att jag bara ville byta storlek och inget annat, nej de hade istället skickat mig en utbetalnings order som ska hämtas på Swedbank, puckon! Aja nu vet jag i alla fall hur det ligger till med skorna och jag ska hämta mina pengar imorgon. Jag beställde även ett par nya sandaler i rätt storlek nu som ska komma om 7-10 dagar så hoppas verkligen då att det är rätt.
Men kvällen avslutades bra, jag och Denizo låg i soffan och kollade på saw 5, även en till lyckad film enligt mig. Tror att det kommer komma en sexa också, hoppashoppashoppas.
Men nu tänkte jag duscha och sen lägga mig för kvällen. Imorgon är det upp till skolan klockan 11.20 då jag har ett engelska test som jag inte kunnat öva på eftersom mina böcker är hos mamma, duktigt madde. Men det är svårt när man lever på 2 håll.
Aja nog med tråkigt skolsnack nu, sovgott sötisar så kanske vi hörs imorgon!
//M

Världens snyggaste diskare

Jag älskar dig hjärtat,

mer än igår men så mycket mindre än imorgon<3

The Wrestler

Jag var ju på bio som sagt i söndags med pappa och Elena då vi såg bio filmen "The Wrestler" med Mickey Rourke. Enligt min och Elenas åsikt var den inte bra. Jag tyckte att den bara var allmänt brutal och hemsk. Ingen tjejfilm direkt. Till och med pappa tyckte sisådär om den. Jag skulle ge den 1,5-2 av 5 getingar. Inte min grej alls.
Så det är ingen film jag rekommenderar till tjejer och inte heller till er som föredrar kärlek framför hat och brutal brottning med häftklämmor och jag vet inte vad, nej usch!
Där emot var det en mycket väl spelad roll, han var grymt duktig i den här filmen. Dock såg han ju risig ut som få och allmänt smutsig ut men det var så rollen skulle vara så det får man väl ta med en nypa salt. Slut sats: Bra skådis, dålig handling.

Bloggtorka

Om jag haft. Har inte bloggat på hur länge som helst, ledsen för det. Men har haft så himla mycket att göra. Min tid räcker inte till, sitter jag inte barnvakt pluggar jag och gör jag inte det så tränar jag eller städar. Förstår inte hur min vardag har kunnat bli så himla fullbokad med bara en massa skit. Men vi kan ta lite smått och gott från det som har varit.
Direkt efter jobbet i fredags drog jag på modevisning, vilket var riktigt kul. Det var då arrangerat utav Romina, Lenne och Madde, ni gjorde ett mycket fint jobb!
Sen på lördagen låg jag helt död i sängen i stort sätt hela dagen men städade lite och sen på söndagen var jag i full gång igen och städade och hade mig hemma. Vår städade så nu är det bara hyllorna som ska upp och byta gardiner i hela hemmet så är det som nytt. Gick även på bio i söndags.
Och vad har hänt denna vecka då? I måndags var jag barnvakt åt lillen som varje måndag. Och idag har jag varit barnvakt igen med Deniz och köpt en liten dvärghamster till lillebror som skött våra katter så fint i 1 vecka. Mycket söt måste jag säga. Det blev en liten kille som heter Blixten.
Vet inte riktigt hur mycket jag kommer hinna blogga den här veckan eftersom jag har fullt upp på i stort sätt varenda dag så drar lite kort för er vad jag kommer ha för mig..
Imorgon ska jag ta polo spruta i skolan, mindre roligt. Är egentligen inte rädd för sprutor men tycker det är obehagligt att sticka in saker i huden om det inte blir något fint efteråt som en tattuering eller piercing. Hur som, direkt efter skolan ska jag träna 1 timme på sats på St Eriksbron för att sedan åka hem till älsklingen och rå plugga. Två uppgifter ska vara klara tills imorgon (svenska och turism). Och det får absolut inte vara försenat om man vill ha högsta betyg och det ska vi väl se till att fixa så det blir jag och en dator som umgås imorgon, sorry honey.
På torsdag blir det upp med tuppen för att träna ett pass innan skolan då även svenskan och turismen ska vara klara och bli redovisade. Efter skolan är jag barnvakt igen så kommer sitta med det resten av kvällen, utan dator.
På fredag är det jobbet på stadium som gäller till klockan 17.00 då jag ska hem till pappa och städa hela huset i cirka 4 timmar för att få pengar.
På lördag ska jag och min kära pojkvän åka ut till värmdö och äta en mysig middag tillsammans med min farmor och farfar. Ingen återvändo baby, när du väl träffat släkten är du fast ;) haha
Och sen på söndag blir det ett pass på morgonen med sats afro och efter det ska jag eventuellt träffa Christian och ta en trevlig promenad i den fina vintersnön.
Som sagt, vi ser om jag får någon tid över till att blogga, men det är inget jag räknar med. Hoppas eran vecka inte är lika full proppad med skit som min är.
Ta hand om er och gör det ni ska och skit i resten!
/Kram M
En mindre charmig bild på mig men var tvungen att
 lägga upp för han är så underbart söt på den.

Söndag och imorgon är det skola

Och det suger. Fyfan, mer lov åt folket. Men den har avslutats och kommer avslutas super bra. Igår vart det mot Älvsjö som sagt för tjejmiddag, vilket var jättetrevligt. De hade lagat 3 rätters och det var jättegott. Måste säga att jag är duktigt imponerad och tycker tjejerna hade gjort ett super bra jobb. Diggar grisarna vi fick, dock glömde jag kvar min gnorre! :(
Efter tjejmiddagen drog jag och Sussi oss ut på stan efter många om och med i letande efter fest. Dock slutade det med att vi satt och åt på donken. Men sånt måste man också göra. Vi får köra en kanske mer lyckad utgång någon annan helg. Right? Jag är hur som helst nöjd med kvällen, den bjöd på mycket skratt och prat, me like.
Så nu sitter jag hemma, har ätit frukost och sätt en film med Gerard Butler, sorry Deniz but I have two loves. Skämt åsido, men han är grymt snygg.
Har planerat att gå på promenad med Christian, vackert väder och sällskap är väl det bästa man kan få en söndags morgon? Så det blir mot solna för att vandra runt och sedan mot akalla för att sätta sig i bilen med Ali och hämta min älskling. Hoppas han är brun, men inte för brun. Sexig men inte sexigare än mig brukar man säga va ;)
Oh längtar tills jag får se hans min när han anländer. Lilla snuffsen.
Hoppas jag hinner sola innan jag ska iväg, vill inte vara helt lik blek. Det passar mig inte.
Juste jag har även skickat tillbaka sandalerna från ellos så jag lär väl få det nya paret om ca 1 vecka, härlans pärlans.
Men nu ska jag kolla in kalendern och försöka få in allt i dagens schema. Have a great day!
//M

RSS 2.0