KARIBIEN

NU JÄVLAR ÅKER JAG SNART!! Kan inte fatta att jag snart, om bara några timmar sitter på ett flyg och står sen mitt i ett varmt härligt Karibien. Så jävla bra kommer det att vara. Har inte riktigt förstått att jag ska åka bort än, tror att det kommer komma i bilen på vägen till arlanda, åh så härligt!
Kändes dock mindre roligt att ta farväl av min älskling idag, trodde inte att det skulle kännas så jobbigt som det gjorde. Har lite ångest över att vara ifrån honom utan att kunna höras på 14dagar. Karibien har noll mottagning så kommer inte änns kunna skicka iväg ett litet sms om att jag saknar honom. Men jag ska lösa det, det måste jag bara! Gud vad hemskt, jag är helt ner kärad i han. Eller hemskt och hemskt, jag mår bra och trivs. Men jag är väl som jag är, skriver hemskt men menar egentligen att det är hur underbart som helst. Vill vakna upp en sista gång i hans famn innan jag åker men icke sa nicke, jag fick inte som jag ville. Kommer vara som ett puss galet monster på honom när jag kommer tillbaka.
Det finns förståss andra människor i livet som betyder mycket som min twini, känns surt att inte kunna träffa och prata med henne på 2veckor. Det tillhör inte mina vanor. Vem ska jag nu ringa när jag har något jag vill berätta.. Men hon är också den första som jag ska träffa när jag kommer hem så det känns bra på det sättet. Hon och jag, det tror jag det! Varje dag, varje gång. Den bruden alltså, guld värd på alla sätt och vis. Älskar henne.

Och så ni alla vet så kommer jag inte att hålla till på internet cafén och sånt så vi hörs om 2veckor, önska mig en glad resa. Ska vara brun som en pepparkaka när jag kommer hem, so long sweet suckers! <3<3
/En lycklig Madeleine

Tajt tidsplan

Imorgon är det pepparkaks och lussebullsbak som gäller för min del. Jag sitter barnvakt tillsammans med baby så vi ska baka och ha oss med lillen. Imorgon ska jag även börja packa inför resan. Även plugga lite.
Tisdag blir det pluggpluggplugg hela vägen. Och packning, samt klämma in ett farväl av min bästos, utan det kan jag inte resa iväg.
Onsdag ska jag hem till Denizo och baka kladdkaka och mysa. Sista farväl innan jag reser bort i 2veckor. LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR!
Och natten från onsdag till torsdag så reser jag till de la caribia. Ska sitta på ett flyg i 11timmar men det är väl an ingenting. Ohlala, soon here I come!
/M


Lördag/Söndag

Lördag: Lördagen började med att jag åkte hem till min pojkväns hus för att gratta hans mamma, Cecilia. Grattis än en gång. Där hemma var det mysmys. Efter ett tag kom resten av gästerna och det blev mumsig middag och trevligt sällskap. Därefter bar det mot solna där mamma och några gäster väntade. Då var det alltså dags för att fira mammsen, och det kom en hel del ska jag säga er. Kändes underbart att få se min vackra twinis ansikte igen, det var ett tag sen. Dessvärre var jag och Deniz tvugna att dra oss i hyffsad tid för att hinna till bion. Det var kul hemma hos mi madre men skulle inte skippat bion med baby för en sekund. Vi såg då Twilight, och den var faktiskt super bra. SE DEN! Det vart rätt sent och eftersom SL har problem med att sköta sitt jobb så blev tågen hitan och ditan försenade så pappsen och lillen hämtade upp oss i alvik. Det var skönt att få åka bil hem resten av vägen. Väl hemma gjorde vi smörgåsar och drack te. Sen bar det av in till säng kammaren där jag och min älskling hade det mysmys. Sättet han får mig att skratta på, det finns inget bättre.

Söndag: Vaknar i hyffsad tid av att Denizo baby kramas med mig. Love the way he holds me. Ligger kvar i sängen ett tag och gosar och busar, så han kan få mig att le. Hur som, pappa ropar FRUKOST och sen så rullade tiden på. Vi åkte till sumpan för att få tillbaka bilen av Christian sedan hämtade vi upp mamma och emelie som var bra bakis och släppte av Deniz. Vägen ledde mot värmdö hem till farmor och farfar där även farbror med familj väntade. Vi gick på julmarkand och mös och hade oss, efter det vart det hem till F&F för mysig middag. Och nu är jag hemma på hemma plan igen.

Det var min helg det, vad har ni gjort i helgen?
/M

För mycket på för kort tid

Som ni alla vet så satt jag hemma hela fredagen och pluggade, mindre roligt men väl behövligt. Känner faktiskt att de 5sakerna som jag har i skolan på 3dar inte kommer bli så farligt. Och nu sitter jag här igen med böckerna i högsta hugg och bara hoppashoppashoppas på att allt kommer gå bra den här veckan.
Mån- Excel prov
Tis- Sam prov, Nät prov och eng. boksanalys inlämnad
Ons- Matte prov
Kan ni förstå att jag kommer hata den kommande veckans första dagar. Men sen så får jag åka iväg till varma Karibien så de är det lätt värt.
/M

Don't fuck with a woman


Bio mys

Då var det bokat, köpt och hämtat. 2biljetter till Twilight. Jag och Denizo ska på mys bio på lördag. Vi kommer ha fullt upp hela lördagen, först så ska vi på födelsedags fika hemma hos honom för att hans mamma fyller år. Efter det hem till min mamma och fira hennes kommande födelsedag. Och sedan efter det blir det raka vägen in till stan och kolla på bio. Sedan bär det av hem till min lilla lya i råcksta och mysa i min gosiga säng. Det kommer att bli en super lördag, utan några tvivel.

Invigning av sängen säger jag bara.

Omplanerad dag

På hög nivå. Idag var det meningen att jag skulle följa med MiaPiaFiaLotta på 2fester men lilla hjärtat vart sjuk så då skulle jag istället åka hem till henne och mysa till film. Men sen ändrades planerna igen, jo för att jag åker till Karibien nästa vecka och går i skolan i tre dagar. Under dom tre dagarna kommer jag skriva 3prov och ett mindre prov. Så jag måste sitta hemma denna fredagskväll och plugga. MEN VA?! No life stämpel rakt i pannan på mig. Man gör helt enkelt inte bara sånt, bara jag är dum nog för det.


Vad tycker ni, stämmer det?


Vågen (23 september - 22 oktober)

Utåtriktad, intellektuell och positiv.

Nyckelord: Skönhet, konst, kompanjonskap, takt, charm, avkoppling, tillgivenhet, kompromiss, diplomati, lättja
Färg: Indigoblått
Metall: Koppar
Stenar: Diamant och opal

Harmoni och goda förbindelser. Stort behov av att kommunicera med andra. Stark rättvisekänsla och tar väldigt illa vid sig när någon råkar illa ut. Charmerande och avskyr gräl, därför har de stor talang för diplomati. Blir ofta medlare när andra grälar. Älskar, liksom Oxen, livets goda och lite lyxliv. De kan anstränga sig, men låter helst bli om de kan. Klartänkt när det gäller andra, men tyvärr svårt att bestämma sig i personliga frågor. Väljer därför ofta en starkare partner för att slippa ta så många beslut. Varm, behaglig, idealist och en omtänksam älskare och vän. Väntar sig dock perfekthet hos partnern och kan lätt kritisera ev. fel hos den...

Lämpliga yrkesval: Allt som har med skönhet och lyx att göra, ex. frisör, konstnär, juvelerare, eller yrken som kräver diplomati, ex. advokat, diplomat.
Fysiska kännetecken: Kurvig, hjärtformad mun och ofta grop i hakan.
Känsligaste kroppsdel: Njurar och korsrygg

Typiska egenskaper för en apa är:

Talför, charmig, social, klurig.

Typiska egenskaper för elementet vatten är:

Kreativ, problemfri, förstående.


Just so you know darlPassion is a part of life

Lite passionerade bilder är väl aldrig fel

Efter text

Glöm inte att se efter texten på Mamma Mia, där kommer de härligaste musik videosarna eller vad man ska kalla det. Verkligen ett bra avslut som får en att hoppa och skutta av glädje!

Mamma Mia

Någon som sätt musikalen Mamma Mia? Well, jag har. Och den är riktigt bra! Humor, musik, bra skådespelare och en härlig ö. Kan det bli bättre? Älskar strand scenen då Lay your love on me låten utspelar sig. Vart riktigt sugen på att ha ABBA party. Festa loss med de närmsta till skön mixad ABBA musik på högsta volym. Kanske klä ut sig så man ser sådär amatör aktig ut också? Se filmen! Man blir på riktigt bra humör och dans och sjung sugen. Jag vill också ha en sån liknande möhippa. Om jag någonsin lyckas lura någon att gifta sig med mig, haha. Nej men vem vet, kanske det finns någon dum jäkel där ute som är redo att älska mig för den jag är.
Filmen är verkligen att rekommendera, du kommer inte ångra dig. Härligt sköna och pigga tanter och vackra ungdomar som lever livet så som livet ska levas. See the movie and enjoy it.

Av någon konstig anledning så satt jag och tänkte på Deniz under filmen, vet inte om det var för att jag vet att han skulle gilla filmen eller om det var för strand scenen. Hm, där fick jag mig allt en liten karamell att suga på.

Bio sugen

Vill gå och se bio filmen Twilight. Tycker inte bara själv att den verkar vara bra utan jag har också hört att den ska vara det. Och sen så är jag en sån person som faller för den här lilla texten som finns på framsidan av fodralet. På Twilight så har dom "When you can live forever, what do you live for?" Alltså jag bara älskar det, det får mig att bli helt kåt på att få se den. Och det råkar vara så att jag vet en annan söt prick som också vill se den, min baby Deniz. Skulle vara mysigt att dra en mysig bio med honom innan jag drar iväg till livets härliga och blir brunos. Men får se hur den sagan slutar. Vill se filmen i alla fall. Någon som sätt den och kan rekommendera den varmt så jag får lite mer motivation?

Its hard

Skrev rättskunskaps prov idag och det gick faktiskt bra. Jag vet inte hur men på något konstigt vänster så klarar jag alltid av det med bravur som jag känner kommer gå åt skogen.
Har mer och mer börjat fundera på det här med min praktik plats. Jag är inte så säker på om jag vill ha den fortfarande. Det känns så oorganiserat och rörigt. Jag har inte fått någon som helst information om det och så går det faktiskt bra för mig i skolan. Fast så kommer det kanske inte förbli men jag trivs i klassen och det går bra på undervisningen/ proven. Tänkte förut att jag kan lika bra ta lärlingsutbildningen så jag får komma igång och jobba, det kommer jag ändå göra sen men efter samtalet med skol syrran så kanske jag bör låta bli? Alla säger hela tiden att jag är lite för mogen och lever vuxen livet för tidigt så kanske ska backa ner och ta det på en lägre nivå? Inte på skynda något som ändå kommer komma med tiden. Äh jag vet inte. Får se hur jag gör när det blir aktuellt. Beror framför allt också på vart jag blir placerad. Det kommer antagligen bli det avgörande.
Men nu ska jag fixa naglarna och leta lite efter skön house på youtube.
Ha det gött så hörs vi senare sweeties
/M
"To young to be a grown up, to grown up to be a child"

På bättringsvägen

Jaha, så idag hade jag min tid hos skol sköterskan. Alla 1:or får tid hos henne för hälsosamtal och jag gick dit som jag skulle och snackade om mina vardags vanor och om allt sånt där som rör hälsan. Och vet ni vad hon säger under och i slutet av samtalet? Jo att jag ska gå till kuratorn, jo hon "tvingar" mig att gå till kuratorn och prata för att hon tycker att jag tar för mycket ansvar och har för mycket press och nedåtgångar på mig. Tänka sig, så på måndag har jag tid hos kuratorn och ska snacka om mig själv.. känns konstigt, att gå till en främmande människa och tycka synd om sig själv. Egentligen så vill jag inte änns, känns som om mina problem är mina och inte någon annans. Men ska testa på i alla fall och känna hur det känns. Vem vet kanske blir min nya hobby att sitta nere hos kuratorn och spy ut alla mina tankar. Haha inte alls min grej, jag är nog ganska stängd och resarverad utav mig tror jag. Men men får se hur det går på tisdag, hon kanske portar mig för att jag vägrar säga något, vem vet.
Sen så har ett problem som fanns tidigare uppstått igen, jo det är Fredrik. Urken i vår klass som jag inte vill ha något att göra med. Han ska alltid hela tiden sitta med mig och Deniz i matsalen och förpesta oss med sin närvaro. Han väntar på oss efter skolan. Kan ni fatta? Han står ute i kylan och väntar på mig och Deniz i evigheter när vi sitter och skriver prov bara för att jag vet inte änns varför. Och vi är inte speciellt trevliga heller, eller jag är inte otrevlig men jag beter mig defnitivt inte som jag gör med människor jag gillar. Han följer efter oss och mummlar fram några ord som man antingen inte hör eller tycker är rent ut sagt puckade. Han lägger till små dumma och konstiga kommentarer. Nej, it's a big no no Fredrik.
Men nog om han nu, var bara tvungen att få ut mina "Fredrik är inte min vän" känslor någonstans.
Så vad har ni gjort idag? Har ni blivit förföljda eller kanske förföljt någon?
/M

BLÄ

Ursch, jag hatar att plugga. Man läser samma sak tusen gånger om och man fattar ingenting. In genom det ena örat och ut genom det andra. Idag är det inte min plugg dag, inte någonstans.
Äh jag orkar inte, godnatt på er
/M

Shit asså

Tycker det är helt sjukt. Någon som sätt klippet? Eller kanske såg programmet? Jag har bara sätt klippet eftersom jag inte sponsrar Idol för att jag tycker att det rent ut sagt suger!
Och hur fan kan man vara besatt av en liten grabb på 16 år som inte kan sjunga? Och man är besatt utav han för att han sjunger? Men va?! Sen när vart det okej? haha Hyper ventilerar och skriker som en stucken gris, vart går gränsen egentligen? Jag tycker det gått för långt, kolla bara på klippet själv så förstår ni.

Några minuter senare i hemmet

Jag står i köket och sjunger och gör någon ful dans som får mig att skratta åt mig själv och pappa står i vardagsrummet och tänder ljusen på vardagsrums bordet..
Jag: Fan vad skön jag är
Pappa: Vad sa du för något?
Jag: Va? hehe vadå?
Pappa: Sa du "fan vad skön jag är"?
Jag: HAHA A! För visst är jag det ibland
Dansar in med ett skutt i vardagsrummet och gör min löjliga dans samtidigt som jag ler stort
Pappa: (Garvar) Snacka om att inte vara lite självgod
Jag: Haha jag? Vadå?
Och dansar min fula dans upp på övervåningen samtidigt som jag skrattar hysteriskt.
Lätt road idag kanske?
Nej nu måste jag plugga sådär tråkigt som bara jag kan.
/M

Mitt liv är fan roligt

I bilen med pappa påväg hem från restaurangen och vi åker förbi ett "ljushus".. alltså ett hus där dom säljer belysning.
Jag: Pappa kan inte vi någon dag gå in och kolla på belysning?.. utan att köpa bara kolla liksom..
Pappa: Vadå, vad menar du, där?(pekar mot lyshuset) Varför det?
Jag: Ja där, för att jag tycker att det är mysigt
Pappa: Att kolla på glödlampor (ser ut som ett fråge tecken?)

haha shit vad jag garva. Skön humor jag har. Menade såklart att kolla på gulliga och mysiga julbelysningar, hallå? haha

Jul jul i vårt hus

Det är så mysigt att se all vacker julpyntning överallt. Åk upp till Vällingby centrum, det är riktigt mysigt där nu. Julbelysning och ståtliga ljuskronor, stora snöflingor i olika färger. Det är riktigt fint faktiskt.
Vart lite smittad så jag har julpyntat mitt egna rum lite idag. Satt upp min håriga ljusboll i fönstret, julstrumpan och jultomten. Imorgon när vi ska dekorera resten av huset så ska jag sno julglitter och sätta upp i mitt rum. Kommer bli super duper mysigt inne i min lilla håla. Snart är det pepparkaks bak som gäller också, tänkte baka med lillen på måndag när jag är barnvakt. Hade även tänkt fråga/dra med älsklingen i baket, det skulle vara mysigt. Det var det med lussebaket så varför inte köra repris med pepparkakor? Men vi får se vad svaret blir på det. Nu ska jag titta på min finfina håriga ljusboll och drömma mig bort till något varmt land. Eller något..

Det vankas jullov

Snart är det jullov och då jävlar ska jag ta vara på tiden! Jag ska träffa bästaste bästa Danuel, förhoppningsvis saknade Madelene, ha tjejmiddag med Mia och träffa dom gamla brudarna. Mysa med Deniz och parta loss med flickorna. Kanske dra en mysig hemma kväll tillsammans med twini? Det ligger på min lista i alla fall.
Har dock lite ångest för det här med julklapparna i år. Man vill så gärna köpa julklappar till alla och göra alla glada men sanningen är att jag är yberfattig!! Jag har noll, zero, nada money. Kommer kanske kunna skrapa ihop någon slant så någon snäll jäkel får en julklapp men det är om jag har penga tur denna jul. Hoppas ni nöjer er med att jag älskar er i år? hehe. Penga problemet uppstod då jag stukade foten och inte kan städa och få pengar, lagom timing eller inte.
Sen så är det nyåret, vad ska man ha på sig? Man kan inte köra samma som förra året.. hade tänkt mig något lite enklare i år? Det ska fortfarande vara fint och uppklätt men inte i samma grad som förra året. Men vem vet, det är en bit kvar dit, hinner kanske ändra mig. Men har funtat på att köra på ett par tajta jeans och någon snygg topp? Vad tror ni, det funkar va?
Hm, det löser sig med tiden. Kan börja med att åka till Karibien och bli SUPER brun och slank och fin. Oh gud vad jag längtar!! Bara 9 dagar kvar nu. BARA 9 DAGAR!! Fatta skönt!
Nej nu ska jag läsa några sidor i rättskunskapen så jag får åtminstonde ett G på det där sablans provet.
Ha det gött! och önska mig lycka till.
/M

Denna härliga onsdag

Vet inte varför men min onsdag har faktiskt varit riktigt bra. Mötte älsklingen och Eve imorse på vägen till skolan. Min baby har klippt sig, annorlunda men fint vart det. Är inte van vid att se han så men det kommer jag att bli. Sen så har dagen bara rullat på, gympan var inställd för att Yvonne var sjuk så slutade tidigt. Var hemma runt 11-12 nån gång på dagen. När jag kom hem och hade hunnit äta frukost, gått till skolan och ätit lunch och kommit hem igen så satt em och pappa och åt frukost. Haha, pigga kanske?
Sen så har jag pluggat, pratat lite med Deniz och med Mia. På fredag är det avsked av Mia som gäller(åker snart), och på lördag ska jag hooka med baby och fira mamma eftersom vi är bortresta när hon fyller år.
Imorgon har jag rättskunskaps prov och jag fattar nästan ingenting av det jag läser. Har läst kapitlet 4-5 gånger nu och jag fattar fortfarande bara 2stycken. Men det hinner jag lösa tills provet kommer. Hoppas jag.
Senare ska jag och pappa ta oss med bilen till sumpan och äta ungsbakad pizza på em's jobb, det ska bli mysmys.
Hoppas jag kommer hinna ta farväl av fler små sötisar innan jag åker, som twini. Eller det blir nog rättare sagt om dom har tid att ta avsked av mig. Haha.
Nu ska jag läsa vidare, ha en fortsatt trevlig onsdag.
/M

Olycksfågel

Jag förstår inte hur jag lyckas. Dagen började inge vidare. Kommer ut i porten och det första som händer är att jag stukar foten. DUKTIGT! Eller vet inte om det är en stukning eller om det är en spricka men vad det än är så är foten uppsvälld och gör ont. Först rumpan och nu foten. Snart kommer väl armen eller ryggen eller någon annan kroppsdel ha ont. Förstår inte vad det är med mig, brukar aldrig göra illa mig såhär. Men snart är det Karibien som gäller. Då ska jag vara hel och fin och inte råka ut för olyckor. Känns så himla skönt att få komma iväg men jag vet att jag kommer sakna en viss liten pojke vid namn Deniz. Men två veckor borde jag väl klara mig själv va? Tycker ni inte? hehe.
Det kommer bli en hel del prov och plugg för mig nu innan jag åker, ska hinna med och skriva alla proven. Och det ligger redan 2 prov efter jag åkt så ska prata med lärarna och flytta fram dom så jag hinner. Usch, känns som om mitt liv kommer bestå av att plugga. Men sen så är de la caribia och lov som gäller. Snacka om skönt! Julafton på en strand sen är det lyckligt nyår och härliga nyårslöften. Oh me like.
Nu ska jag fortsätta läsa rättskunskap så jag får ett fin fint litet betyg på torsdag. BLÄ fattar ingenting!.. som vanligt.
/M

10 dagar kvar

Vilken föredrar du?
RSS 2.0