Strålande lördag

Vilken super dag! Super duper väder hela dagen lång, kändes nästan som utomlands. Jag har spenderat min dag med kusin Jessica på stan då vi båda fick med oss för mycket hem. Jag skulle bara ha köpt ett par skinn liknande leggings, jag kom hem med ett par leggings och två par tröjor. Men en utav dom köpte jag faktiskt på h&m så jag stödjer "fashion against aids" kampanjen så den var även för välgörande, hehe.
Nej men är riktigt nöjd. Efter stan åkte jag och Peck hem till mig, hon sover nu på soffan och jag har på mig mina nya älsklingar så dom anpassar sig och gås in efter mina fötter.
Ikväll är det fruktsallad som ska hackas så det blir mys pys med kusselin och älskling som är påväg hit nu. Blir en mysmys lördag och imorgon ska jag sola, träna och plugga. Men snart är pluggandet slut så då ersätts det med träning, wihu!
Men nu är pausen över så ska fortsätta att titta på programmet. Hoppas ni haft en lika bra/ mysig dag som jag har haft. Bilder kommer upp senare. /M

Sko mani

Hej alla glada! Idag har jag haft mitt svenska tal, vilket gick bra. Hoppas på ett fint betyg. Efter skolan åkte jag mot ropsten för att gå på outlet för WE och JL, fick med mig en blus hem. Fick träffa Måns på köpet så det var mycket trevligt. Efter outleten åkte jag och Mia in till stan för att shoppa lite inför avslutningen. Jag fick med mig mina älskade nit skor. Så jävla heta. Mia köpte en blå kjol och ett par vita gladiator klackar. Jag är riktigt nöjd med mina senaste sko inköp.
Efter stan åkte jag hem och fick middagen serverad av min älskling, riktigt skönt och gott efter en hel dag på stan.
Nu sitter vi här och myser. Imorgon är det upp tidigt till jobbet medans han får ligga kvar och sova, lagom orättvisst. Men jag har sagt åt han att jobba med våran internet sida så helt ledig får han inte vara *blink*.
Nu ska jag mysa vidare med min älskling och sen hoppa i duschen som sedan leder till sängen.
Godantt sötisar /M







                 H&M                               TopShop               Scorett,dagens älsklings köp.

Nu är det på g

Nu känns det verkligen! Snart är skolan slut för denna termin och vi går på sommarlov. Så jävla skönt. Kan inte längta mer. Och nu är det som skönast också, avslutnings uppgifter och inläming av bäcker. Det är det bästa, att få lämna in böckerna, det är som en börda lyfter från ens axlar, helt underbart. Och inte nog med det, det är strålande, hettande sol ute.
Fick idag reda på att jag fick full pott på medeltids provet så MVG ska jag nog kamma hem i svenska, hoppas hoppas hoppas. Och även att jag fick g i matte!! Fattar ni?! Jag klarade matte nationella. G var 19 och VG 35. Jag fick 29, HA! Närmare VG än G. That's fucking great. Så det är jag super nöjd över.
Kommer vara skönt de sista veckorna nu innan skolan slutar, riktigt nice.
Har duschat, målat naglarna och borstat gaddarna så nu ska jag bara njuta av att sitta här och inte behöva göra någonting. Bara slappa, gissa om jag njuter.

Skulle gått ut i helgen med Sussi. Dessvärre fick jag inte min veckolön denna vecka så hade inga pengar till det, tråkigt nog. Men vi får köra nästa helg eller när hon nu kan, yes we gonna! Jag fick alltså köra lördags mys med Mia istället. Det var längesen jag träffade henne så det var faktiskt riktigt behövligt. Inget ont som inte har något gott med sig.
Och på torsdag ska det bli shopping runda med mia på stan, okej hon ska shoppa. Men om jag fått mina pengar tills dess så ska jag införskaffa mig ett par skor. Ett par svarta med nitar. Så grymt läckra. När dom är på rätta plats, alltså hemma hos mig på mina fötter så ska jag fota och lägga upp på bloggen så ni får se mina nya beauties. Efter dom ska jag bara köpa mina chockrosa gummistötar sen är det sko förbud ett tag fram över. Får köpa kläder istället, behöver köpa lite sommar kläder som jeans shorts och en klänning. Det blir super.


Lång helg gillar vi

Yes, idag är det fredag och jag har varit ledig från igår. Så himla skönt, älskar ledighet. Man får sova ut och slippa känna stress. Däremot måste jag ta tag i mig själv ändå och plugga lite, på söndag ska ett grupp arbete vara inlämnat och eftersom en viss mister i min grupp "inte har tid" att ses får jag och min baby ta tag i det själva.
Vaknade upp imorse i hans famn samtidigt som han pussade mig för att jag grät. GRÄT?! tänker ni. Och yes, jag gjorde det, drömde en mardröm då jag grät och fick panikångest attack så min Denizo väckte mig ur min mardröm, thank you huny.
Efter jag vaknat ville jag inte somna om så vi slog på en film och mös. Efter filmen åt vi en mys frukost tillsammans. Sen var det dags för honom att bege sig iväg till sin kompis som han skulle umgås med. Så nu när han är hos David ska jag sitta och jobba med SO- arbetet, bittert! Men jag ska fanimej ha en fint betyg på den där jävla uppgiften så jag får mitt MVG i slutbetyg. Wish me luck.

MINA SKOR FRÅN TOP SHOP ÄR BESTÄLLDA OCH PÅVÄG! Yes, de må jag säga. Mina älsklingar från top shop är på väg hem till min trygga famn, om jag längtar. Äntligen gick betalningen igenom och snart är dom hos mig.
Har dessutom hämtat mina H&M skor hos twini, och dom satt som smäck. Så himla fina och somriga, älskar dom. Verkligen ett kap.
Längtar tills det är riktig sommar så jag kan få pinna runt i mina nya härligheter. Kommer bli ett hett "plagg" i Spanien. Som det förresten bara 42 dagar kvar till, den drar jag, tjihu!

Så jävla underbara, och dom är mina!!

I just can´t get enough of them


Just look at this gorgeous thing, please give it to me!

EY BRO!

Eller som jag säger, hej allihopa!
Idag är det då måndag, en av de värsta dagarna som finns på en vecka. Eller vad tycker ni?
Idag skrev jag ett svenska prov om medeltiden, och det gick super. Ibland är jag riktigt glad över att jag stannar hemma och pluggar istället för att gå ut och göra sånt som jag kan göra de dagarna jag inte har prov att plugga inför.

Efter skolan gick jag som varje måndag och hämtade lillen som hade trasiga byxor och kalsonger, åkt på rumpan i en ramp då en spik sprättade upp både tyg och hud så nu har snutten ett gigantiskt plåster fast plåstrat på den lilla rumpan.
I övrigt har jag bara tagit det lungt och duschat och fixat mig för sängen. Nu är det klassikern, Pretty Woman på tv med Julia Roberts och Richard Gere. Grymt bra, så ska se klart på filmen och sen gå och lägga mig.
Imorgon bitti är det matte nationella igen, del prov 2. Känns mindre roligt med tanke på att jag hatar matte och inte kommer klara av det, ingen idé för mig att plugga för jag förstår ändå ingenting. Ingen som helst logik i matematik, hate it oh I hate it!
Men nu, film. Ha en fortsatt trevlig kväll
/M


Shoe lover

Nu har mina älsklingar kommit! Beställde tillsammans med twini ett par orange/korall färgade klackisar från H&M för ett bra tag sen men nu har de äntligen kommit. Ska gå och hämta dem imorgon, oh sommaren kap är snart på mina fötter.

Skorna jag skulle köpa från top shop gick det som vanligt med, det funkar inte och idag när jag kollade in på deras hemsida kostade skorna helt plötsligt 1350 kr istället för 700 kr INKLUSIVE leverans avgift, konstigt.
Hoppas det bara blivit något fel på sidan och att det är normalt imorgon igen så jag kan köpa mina små älsklingar.

Har även spanat in ett par svarta godingar på scorett. Det är svarta, högklackade pumps med nitar, så jädra coola. Dom ska jag bara ha, kostar 700kr så det får bli inköpet om 2 veckor. Kan inte släppa ögonblicket då dom satt som smäck på min fot och bara skrek KÖP MIG!! Och inte kan jag neka något så vackert, nej nej.

Här är i alla fall en bild på mina kärlekar från H&M

Är de inte underbara?

Skansen guide

Javisst! Det är jag det.
Morgonen började med att jag gick till tandläkaren för att kolla tänderna, och det gick som väntat bra. Inga hål eller andra otrevligheter.
Efter tandis gick jag hem igen och fixa mig och mös lite med plutten. Sen åkte han iväg till skolan och jag satt kvar och försökte överföra pengar och så funkar inte skiten, blir så trött på sånt där.
Hur som, innan jag drog målade jag naglarna och sedan tåg tåget in mot karlaplan för att möta upp Sussi och Sary, vi skulle åka tillsammans till skansen där vi skulle guida klassen.
Vi gick runt inne på skansen i ca 3 timmar så varje person/grupp fick berätta om sin station. Jag, Jennifer och Oscar var en grupp och vi pratade om bageriet, afrikanska dvärggetter och ringsvanslemurer. Och det gick faktiskt riktigt bra för mig, tror att jag i alla fall kommer få minst ett dubbel bokstavs betyg.
Efter skansen åkte jag hem till råcksta för att göra veckans städning, och städningen började bra.. jag somnade på soffan. Vet inte exakt men tror jag sov i 1 timme eller något sen så var det bara att sätta igång med städningen. Som är klar nu förövrigt, thank god!
Pappa och jag lagar mat nu, det blir tandori kyckling med mackisar, yummi. Ska även ha det till matlåda imorgon då jag jobbar igen på Stadium.
Hoppas ni haft en bra dag och tagit vara på solen då den stack fram bakom molnen. Godkväll
/M
Kastar in lite bilder från skansen besöket
Rödröd
Gråsäl

Älg

Älg bebis

Björn mamma med barn

Visent

Getter med killingar

Gigantisk gris

Gris

En fin blomma och en tånårs björn

Prov och grattande

Idag skrev jag engelska nationella- litsening and reading. Och det gick väl hyffsat, får se vad det blir för betyg sen. Annars vad har jag gjort mer idag..? Jag stannade kvar i ca 30-40 minuter i skolan för att jobba med min och Deniz egna hemsida. Och jag har faktiskt riktigt fastnat för det här med att designa en hemsida, hoppas det blir ett fint betyg på det också.  Efter skolan åkte jag hem och har städat och fixat här hemma så det ser fint och städat ut, imorgon fortsätter städandet efter jobbet då jag gör det "osynliga" jobbet. Nämligen dammar, dammsuger och moppar.
Och vet ni vad jag mer gjorde idag? Jag strök en kjol som var skrynklig, and I enjoyed it! Kul att man tycker någonting är roligt samtidigt som man gör något fint och händigt. Kommer gå bra för mig när jag bor själv.
Nu är klockan 20.35 och jag ska hoppa in i duschen. Har bestämt mig för att jag härmed ska börja gå och lägga mig i tid så jag får min skönhetssömn. Får se hur länge det håller..
I hel het så har det varit en bra dag men många höjdpunkter. Och nu ska jag önska er godnatt. Godnatt :)
/M

Min Madde fyllde 18 år igår också, missade att skriva det eftersom jag inte använde dumburken något igår men nu är det sagt och skrivet i alla fall. GRATTIS i efterskott hjärtat!! I Love You.

Never ending story

Tjenixen snyggingar.
Idag har det vart en kort- lång dag. Började inte förns 12.00 så det var skönt men vi gick till 18.00 också. Jens Lapidus kom till våran skola och hade föreläsning om sig själv och sin skoltid men framför allt om boken, Snabba Cash. Som jag äntligen har läst ut. Thank god! Så nu är det bara en romananalys på den som ska in sen så är svenskan över, haha. Trodde jag ja. Nepp för snart har vi även prov i medeltiden, mindre roligt. Med tanke på hur lite vi har arbetat med det.
Har även börjat med turism uppgiften som jag ska göra klart idag för imorgon ska den vara inlämnad och redo för att läsas upp.
Samtidigt som många uppgifter försvinner dyker också många upp.
På onsdag är det resursdag så slutar 12.00 och då ska jag gå och handla 2 biljetter till den 13 maj då jag och min memfis ska gå och se "Änglar och Demoner", om jag längtar! Tror filmen kommer vara super men dessutom får jag träffa min lilla flicka som jag inte sätt på år och dar. Det ser jag mest fram emot. Ska bli himla skönt att sluta så tidigt.
Jag och min baby har precis ätit korv med mackisar och nu ligger han och läser och jag ska fortsätta med min turism uppgift. Önska mig lycka till, har en förmåga av att få damp när jag inte orkar med mer skola så..
Ha det så fint så länge,Kram
/M

Bättre sent än aldrig

Jag vet att det var ett tag sen jag sa att jag skulle laddat upp bilder på det senaste jag införskaffat mig men nu är det i alla fall här, redo att visa upp sig.
Först ett par vita ballisar som jag köpte samtidigt som mina blå espadrillos som är på sista bilde. Sen är det mina rosa gladiator skor som jag så länge längtat efter. Sen mina gula jumpisar som jag fick av min älskling i påskpresent. Sen min turkosa väska som är min nya favorit, sticker ut lite. Mina nya glassiga solisar som ni även kan se på. Min nya vår jacka från Vila. Min nya underbara body lotion, verkligen super bra. Och sen mina fina påskägg som jag fick på påskas, det stor från Deniz med de gula skorna i och det lilla av hans mamma och pappa med massor med gott gosis i, hihi.


Bild uppdatering, håll i er, här kommer dom!

Studentskiva för Julieta som jag, Jessica, Ulrika, Fredrik, Emma och Sussi firade.




 Och så kom vi till Valborg med mig, mamma, Denizo och Julia



 Och så sist men inte minst, bilder påväg till lördags mys bion. Vi såg Fast and Furious, grymt bra.



RSS 2.0