And so it began


Mysmysigt helg bak

Då var denna helg slut. Måste lägga in ett litet klagomål trots att det kommer komma en ny helg nästa vecka. Men denna har varit så mysig, har varit med Deniz hela helgen. I fredags var vi hos honom som ni redan vet och i lördags/idag var vi hos mig. Kan inte få nog, älskar att bråka och slåss med honom. Vi ligger på skoj nivå såklart det är inget seriöst bråk. Ibland kanske jag tar i lite hårt men det är bara kärlek i det. Men det vet han nog om. Minen han får när han ligger där och jag bara matar på är oslagbar. Vet inte vad det är med den.. den är bara så värmande. Eller hur man ska säga.
Vi har bakat, busat och haft oss hela helgen. Årets första lusse bak för mig och då satt vi alla fyra (jag, Deniz, mamma och Theo) vid köks bordet och bakade fina "små" russinbullar.(notera namnet, min bror på 6år tror att det heter russinbullar och inte lussebullar så vi har bakat russinbullar i helgen). Efter baket vart det glögg, yatsy och bullar som mystes till i vinter mörkret.
Ligger nu på sängen med bärbara i knät, kommer kännas mindre kul att vakna upp ensam. Men men, sånt är livet. Ska ta mig en dusch och en skön dängare sen är det sängen som väntar.
Sov så gott så hörs vi imorgon
/M
JUSTE! Det är bara 11 dagar kvar nu sen är det la caribia som gäller!! Ohlala vad jag längtar

Hej igen

Hej allesammans! Det var ett tag sen. Har inte haft någon dator så har inte haft tillgång till min kära blogg. Hur mår ni i detta trista vinter väder? Jag kunde tycka att kylan var okej när det fanns snö men nu är snön borta och kylan kvar, inte helt okej.
Satt hemma hos Deniz hela går dagen/kvällen och plugga.. och lite annat. Det var mysigt. Vi skickade in uppgiften 23.48. Verkligen i sista minuten. Hoppas vi får ett fint betyg. Helt sjukt, drömde till och med om saker som vi kunde tagit med, då har det gått en aning för långt.
Vaknade upp i Deniz famn, det var så himla mysigt. Älskar att bli omhållen och hålla i handen sådär. Absolut mysigaste som finns, och han låg där så gärna och sniffade i min nacke. Det finns inget bättre sätt att vakna upp på. Hihi så fjantig man blir när man är kär.
Ikväll sitter jag barnvakt, men får sällskap utav Deniz så det kommer bli super. Blir lite mamma, pappa, barn feeling haha.
Mia ska på maskerad ikväll, skulle följt med som brandman men blev barnsittare istället, men önskar henne en super kväll så syns vi på onsdag. Älskar dig hjärtat.
Men nu är Deniz ponken påväg så ska hoppa in i duschen och börja städa lite.
Ha en mysig lördags kväll, det kommer jag ha.
/M

Det vankas vinter

Herregud, har ni sätt ute? Vitt överallt. Det har snöat hela dagen nu, känns konstigt att se snö överallt. Det kom så plötsligt, egentligen är snö mysigt men har inte hunnit med och fattat att man ska klä sig varmt och allt det där än. Den kom för fort helt enkelt. Men jag börjar haja nu, imorgon är det vinterjacka som gäller. Haha, bättre sent än aldrig säger dom va.
Idag(senare på dagen) var jag på riktigt piss humör. Ingenting kändes bra, jag hade allt för mycket motgångar och tråkigheter i livet. Men så började jag prata med Deniz, och då kändes allt mycket bättre. Han fick mig till och med att le och små skratta. Och det är han guld värd för, ville bara bryta ihop och dö där för ett tag.
Helt otroligt egentligen, hur det kan finnas de där sakerna/människorna som får en att orka med vardagen. Men jag klagar inte, utan det skulle jag inte kunna fortsätta. Det underlättar så mycket när du/ni/ det finns.
Men nu vart jag sugen på smoothie, ska nog göra mig en.
Ha en mysig måndags kväll
/M

Helgen

Jadu, vad ska jag säga om helgen. Den var händelserik på både gott och ont. Nämner inget här, vet inte änns riktigt vad jag ska säga om det. Och det har sina anledningar.
Tackar i alla fall twini, Jessica, Emelie, Max, Jimmy, Tommy och Louise för i fredags. Men framför allt Deniz, min lilla snuffs.
Nu ska jag natta lillen, skriver mer sen.
Ha det gött!
/M

Sista spörten!

Skriver ett snabbt, kort litet inlägg nu. Ska springa om 2min till tuben för att möta upp twini! Hoppas det blir kul ikväll! Eller det ska de fan! Ha en supersuper fredag kväll!
Kyss och kram på er alla
/M

Sovgott

Ett bra avslut såhär på kvälls kvisten, varvar ner med en mysig dänga och slänger till med en mysmys bild.
Sovgott!!


Sötsug

Känner ett enormt sötsug, men nej madde! Du ska inte. Du skall icke frossa i livets härliga. Fan vad jobbigt det kan vara ibland, skåpet är fullt av bullar och bakelser och frysen full med glass. Och jag ska inte peta på något utav det, nej jag ska inte. Om jag intalar mig att jag inte vill så kanske viljan går över? Hm värt ett försök.
Nej nu har jag testat och det gick inte. Hepp, antar att får ta mig ett äpple istället. Beach 09 ska fan vara min sommar så nu jävlar gäller det! Men det är så svårt.. riktigt svårt. Men jag kan hålla emot, jag är en stark och konsekvent person som kan säga nej till sötsuget. Jag kan!
Tänk dig smal madde, tänk dig smal... tänk dig...

Livets små stunder

Ellu gott folk. Hur mår ni? Jag mår super, tack och lov. Hela dagen har känts dyster och grå, bara känt mig allmänt nere. Men sen i slutet så fick jag mig en riktig upp piggare. Mys bakom hörnet ska jag kalla det, för det var riktigt mys. Och omtänksamt. Han hade märkt att jag hade varit nere hela dagen så då kramade han om mig och redan där fick han mig att känna mig mycket bättre. Snuffsen så söt han kan vara mot mig.
Har suttit och pratat med miafia potta i 1timme,1minut och 38 sekunder nu. Det var ett intressant samtal, vi pratade bland annat om morgon dagens planer. Den här gången är det jag, mia, julia och jessica som ska gå loss tillsammans. Vi kör på de va tjejer!
Sen så eventuellt är det chill hemma hos Albino på lördag men inget bestämt än.
Nu ska jag ta mig en lång, skön varm dusch och bara ta hand om mig själv i 30 sköna minuter.
Vi hörs senare snyggingar
/M

Jag hann klart med romananalysen förresten, satt uppe till klockan 01.46 igår kväll och skrev klart skiten. Gick upp 30min tidigare än jag skulle för att hinna skriva ut också. Och vad säger idioten till lärare när man kommer till svenska lektionen? Jo att man har hela dagen på sig(fram till klockan 24.00)att lämna in den där förbannade jävla analysen. Snacka om bitter jag vart över det. Men men, får jag inte tre stora fina bokstäver på pappret när jag får tillbaka den så kommer jag strypa honom. Allvarligt.


Sen plugg på onsdag

Sitter denna onsdags kväll och skriver en romananalys som ska vara inlämnad imorgon på svenskan. Lagom kul att den ska vara 2 A4papper och jag har lyckats med 1 A4. Och hjärnkontoret står helt still. Pratar/tar hjälp av Deniz samtidigt i telefon. Har tagit en liten plugg paus och lyssnar på lite härlig, lugn musik. Blir på mysmys humör och tänker mig mig i din famn. Men synd nog så sitter man ensam på sitt rum och pluggar. Usch ingen fullpott på den inte!

Phil Collins- You'll be in my heart

Lite bilder från i fredags

Här har ni bilderna som jag sa att jag skulle lägga upp, look and enjoy it



Ibland är jag så mogen

Det vart ingen thai mat, det blev blackebergs grillen istället. Men det var också gott. Orkade inte äta upp allt så passade på att använda mina kunskaper i konst. Här har ni resultatet av min kreativitet

Denna härliga tisdag

Såhär kort har inte en enda tisdag känts sen jag började gymnasiet. Våra tisdagar brukar alltid kännas så långa i skolan men denna gick undan. Det brukar vara på grund av den sista urtrista engelska lektionen. Men den här gången var lektionen mysmys. Vi fick läsa i våra engelska böcker och då hände något som jag kan tänka mig att göra till en vardags sak. Jag fick smaka ännu en gång på Deniz mumsiga läppar. Hihoho dom är så mysmysiga. Låg på hans bröst medans han höll om mig så läste vi och lyssnade på musik.
Och nu sitter jag och läser svenska bok, själv istället, mindre mysigt. Ska lämna in en bokanalys på den tills på torsdag så det ska jag spendera min tid med att göra imorgon hemma hos Deniz. Då ska vi även kolla in den extremt roliga komedin shanghai noon. Och nu är även hans arm hel så då blir det krig, det kan jag lova!
Nu ska jag läsa vidare och vänta tills pappa kommer hem med godgod thai mat. Mm yummi!
/M


Snabb läsning inför prov

Jag är hopplös, nu är klockan 22.30 och jag har fortfarande inte börjat läsa inför provet imorgon. Visar kanske hur mycket man bryr sig, inte vet jag? Får hoppas att den snabbläsningen som jag ska göra nu räcker innan Deniz ringer. Mysigt att kvällssnacka. Måste skärpa till mig med det här med e-handel och datorkunskap, det är något fel med dom två ämnena. Jag varken kan eller vill plugga. Det är ragatan Gunillas fel, det måste det vara!
Kort läsning nu innan samtal väntar, sovgott alla tösar och tösor
/M

Jag kan inte plugga idag

Förlåt mig plugg guden, jag kan bara inte. Nu är klockan 21.30 och jag har bara slagit upp boken och läst överskriften, längre kommer jag inte. Men jag har absolut ingen lust, inte för att jag är plugg trött. Jag vill helt enkelt bara inte göra något annat än att droga sönder mina öron med denna härliga right now låt och dansa. Jag vill bara tänka mig dig, mig och ett hett dansgolv i något varmt land med lysande lampor i mörkret och massor med folk som dansar loss till musikens härliga ljud. Ser bilden framför mig och jag kan inte göra annat än att blunda och dansa. Skulle göra vad som helst för att vara i den bilden just nu. Vi dansar på dansgolvet och känner lyckan spridas i hela kroppen. Det är varmt och drinkarna skjuder. Vi springer ner för en trappa och kommer till stranden och rullar i sanden. Kläderna åker av och vi simmar och leker i det varma vattnet. Skrattet ljuder och man hör musikens förförande toner uppifrån klubben. Resten förstår ni nog själva.
Nej måste stänga av den här hemskt härliga låten, den förtrollar mig. Kan inte plugga när jag hör den. Nej, när den tagit slut nästa gång ska jag klicka på krysset och lyssna på en låt som gör så jag kan plugga. Men kan inte sluta lyssna.
Sounds like music to my ears

Deniz introducerade mig för den här låten

..och jag älskar den. Mår super när jag hör den, kan inte sitta still

Menade inget illa

Hihi han är så söt. Deniz ville se om jag hade skrivit något om honom på min blogg efter det som hände i lördags. Och det hade jag ju, dock inte så mycket och inte några utskrivna namn. Men jag ville inte skriva ut om han inte ville finnas med men nu sa han det rätt ut. "Vad taskigt, du håller mig undangömd" Tyckte det var asgulligt, han tycker det får vara offentligt. Så, det var Deniz som jag hade vart med i lördags och det var han som jag haft det så mysigt med. Fast det vet ni som jag pratat med redan. Han är så söt, den grabben kan få mig att skratta härligt.
Ledsen folks men nu måste jag plugga vidare, har e-handels prov imorgon på något som jag inte fattar ett skit av. Men det fixar sig imorgon bitti när jag får special undervisning. Hörs senare sötisar
/M

E-handel

Shit vad det är tråkigt, vi håller på med exel just nu och ingen fattar någonting. Hm ovanligt på hennes lektioner. Men nu måste jag försöka förstå hennes förklaring på procent. See yah later honeys
/M

Första snöfallet 08 i Sthlm

Nu är det en halvtimme kvar sen kommer gästerna, det ska bli mysigt med tjejmiddag. Och maten kommer att smaka super. Nu måste jag kleta på lite spackel och sen göra det sista.
FÖRRESTEN! Det snöade runt lunch idag! Det var mysigt, kom genast och tänka på förra året, då jag och mia gick hem tillsammans i mörkret i det första snöfallet. Vi hade varit med emelie och micke hos miguel och chillat. Hm fint minne det.
Nej nu vart det brottom, ha ett mysig söndagsavslut.
/M

Så jävla bra

En gammal man gifter sig med en yngre kvinna och trots att de är jättekära i varandra så kan inte kvinnan få orgasm när de älskar. De går till en psykolog för att få hjälp, och får rådet att hyra in en ung snygg man som skall vifta en handduk över dem när de har sex. Paret tycker de låter märkligt, men eftersom de är desperata gör de som psykologen förslagit. Trots de nya försöken med den handduksviftande, unga mannen så går det inte för kvinnan. Desperata att nå resultat byter den äldre mannen och handdukskillen plats. Kvinnan och den yngre mannen sätter i gång, och nästan omedelbart får hon en jätteorgasm. Hennes man tittar på den yngre killen med ett leende och säger:
- Där ser du grabben, så här skall en handduk viftas!

/Hittade texten på min kära kusins blogg, lovelycity.blogg.se. Och visst var den för skön? haha gav mig ett godnatt skratt iaf

Lördags mys

Kom precis hem från D, vi har haft film mys och små krigat. Det var jättemysigt. Kom hem ganska sent för det var svårt att slita sig där ifrån. Men nu är jag hemma och mamma har slocknat i soffan som vanligt. Har tagit mig en kopp vanilj youghurt. Ska ta av mig sminket och sen sussa, tjejmiddag som gäller imorgon så måste vara pigg. Där emot är jag rädd för att det kommer sluta med "I supose I'm where I should be,at home alone"
Sovgott alla sötisar, det vet jag att jag kommer göra. 

FASIKEN

Nu tror jag att jag har gett mig in på något som inte gör mig väl. Jag säger bara "when you think you're inlove and that you'll never be happy again without him. There will come a knight and save you from the love that you never really had"

Dear God

Shit vad kul det var igår, kvällen började med mia och hennes polare. Men dom var det inge drag i och så ville mia bort från klisermärket hon lyckats dra på sig så vi drog vidare och mötte upp vick, ninni och malin. Dessvärre vände mias klackar hem ganska tidigt den kvällen men vi tar igen det en annan kväll! Hur som, väl inne med partpinglorna var det jättemysigt och trevligt. Det fanns kareoke så vi skrek halsen av oss. Ninni och Malin drog en abba låt- ley all your love on me och jag och Vick körde Alice Cooper med poison. Och vi var grymma!
Går kvällen bjöd på mycket skratt och härlig dans, och det var verkligen jättetrevligt hela vägen.
Jag skulle åka hem och hoppade av i fridhemsplan för att byta till blåa linjen. Och vad händer då? Jo det som alltid händer mig, en på tok för gammal man kommer fram och ska börja prata. Den här gången var det en man som var 38år och bodde i solna och som verkade fatta noll och ingenting om att jag inte var intresserad. Han satt och frågade en himla massa frågor. Och jag frågade aldrig tillbaka utan han drog till egna svar
38åring: Var har du varit då?
Jag: Chaplins
38åringen: Okej
Tyst..
38åringen: Själv har jag varit på lemonbar
Jag: Aha, okej då vet jag.
Så såg hela våran konversation ut. Han frågade och jag svarade. Dock ljög jag om vart jag bodde. Men varför skulle han veta det? Så han kan komma och våldta mig? Nej tack! Gubbfan sitter med en "19"årig tjej och säger att hon är vacker och ber om ursäkt för att han är full. Som om jag brydde mig om han var full och tyckte jag såg bra ut, han var fortfarande lika gammal och ful. Haha det händer mig varje gång, alltid. Kan ingen söt kille i min egna ålder komma fram och dra en charmig replik istället för en dräggig svammlande man som är dubbelt så gammal som mig.
Hur som, slutsatsen av kvällen var att det vart en jättelyckad kväll. Det får vi göra om, om och om igen.
Bilder kommer sen, men nu ska jag iväg och motions simma med mamma och lillen. Ha en trevlig lördag. Senare ska jag hooka ihop D och kolla troja, hihi mysmys.
/M


GRYYYYYYM

HELT SJUKT! Troja dvd:n funkade inte så jag bestämde mig för att kolla upp vad för filmer emelie hade på din dator. Och där såg jag en film som hette "never back down". Jag tyckte den lät bra så jag valde den. Och det visade sig att jag hade mer än rätt. Den var super bra! Nog en av dom bästa filmerna jag sätt. Jag va helt inne i den och bara skrek och hejade. Jag blev förvånad av mig själv, det var helt magiskt. SE DEN!! Ni kommer inte ångra er, och huvudrollen är hetare än hetast. Serverad på ett fat, ja tack! Asså jag har mått bra och bara skrattat i ett sträck ända sen jag såg den. Den var helt underbart grymt. I'm in love with this movie.


Heeelg

Äntligen har en skön helg börjat. Skolan gick bra idag, förutom dataprovet men det är bara en bagatell. Tiden gick undan och vi fick gå hem i regn, mindre kul. Håret vart krulligt och kläderna blöta. Usch regn är inte okej om man inte har någon att gå hem och mysa med efter.
Sitter här i vår lilla lya och ska mysa upp med filt, te och Troja. Älskar den filmen, den är så bra. Men slutet gråter jag till, se filmen så kommer ni förstå. Hade varit mys att se den med dig men eftersom du inte gav det som förslag så dumt nog var jag blyg och inte vågade fråga. Måste ta tag i mig oftare, jag känner mig så feg och så missar jag så mycket "kul".
Ikväll är det mia, vick och ninni som gäller, det ska bli kul. Älskar att umgås med dom, härliga tjejer de. Imorgon är det simmning med mamma och Theo som gäller. Nu kör vi på hela vägen, beach 09 är min sommar.
Ha en trevlig fredag och håll er inte inne för regnet, vem vet. Ni kanske träffar er livskärlek under ett paraply.
/M

Det var det de

Sagt som gjort, provet gick åt helvete. Vet att jag fick några rätt men jag vet inte om det räcker till ett G, tyvärr. Jävla skit prov, fattade noll och ingenting. BLÄ!

Shitshitshit

Sitter i datasals rummet nu och om 2 min är det prov som gäller för mig. BLÄ och jag kan ingenting trots att jag pluggade med Deniz igår, satana!
Det här provet kommer gå åt helvete..
Önska mig lycka till


Det var då svårt att fatta

Tråkigt att avsluta kvällen med ett sånt här inlägg men jag måste skriva av mig mina aggressioner.
Jävla snorungar säger jag bara! Inte fan kommer man hem till sin kompis och tar sönder saker? Herrregud, vad har hänt med dagens småbarn. Theodor har två kompisar i samma port. Och dom brukar pendla mellan deras och vårat hem och leka och stoja. Visst, lite saker kan gå sönder, det är tyvärr en smäll som man får ta men saken är den att möbler framför allt har gått sönder i vårat hem. Theos säng är nu trasig, den nya stereobänken, en lampa har gått i spillror och så lillens laser svärd. Herregud! Och dom har blivit tillsagada innan för att just detta inte skulle ske. Vi har sagt "lek inte i sängen för den håller inte och är inte till för att leka så i. Den kommer att gå sönder om ni gör det"(det är då en våningsäng), vi har sagt "ta inte fram xboxet själva utan be om hjälp för att lådan håller inte så som ni behandlar den" Och likt förbannat så ska dom göra allt man sagt nej till. Hatar småbarn! Eller nej det är inte helt sant men jag hatar små barn som inte lyssnar och förstör annans egendom. Och det som är det mest förjävligaste och konstigaste är att inget gått sönder hemma hos dom. Ah hur fan gick det till då? Himla konstigt...
FÖRBANNADE JÄVLA SKITUNGAR!

GOOOGOOOGOOO

Tillbaka från träningen, SHIT! Det var grymt, spinning är min nya grej. Svettades för en hel armé. Det var så härligt, höll på och dö den sista låten men jag kämpade på ut i det sista. Jag är stolt över mig själv, jag klarade det!!
Kom hem och åt, har nu gjort mig en lingon smoothie. Ska sätta igång med pluggandet sen och så kanske jag slår Deniz en pling som pluggkompis över telefon. Får se hur mycket jag fattar. Deniz kommer bli galen på mig, för jag misstänker att jag inte kommer fatta ett enda dugg.
Men nu ska jag äta upp smoothien och duscha. Kvällens sista inlägg för idag, men på återseende imorgon.
Mys denna härliga torsdags kväll och vakna upp med ett leende imorgon.
Ha det gött så länge /M

En kortis

Det vankas roligheter för fredagen.. hoppashoppashoppas!

Underbara torsdag

Vet inte varför men dagen har varit helt bra. Hade prov imorse i praktisk marknadsföring och det gick bra. Sen så har dagen bara flytit på, skulle slutat 16.00 men eftersom jag och Deniz är så duktiga så fick vi sluta hela 50min tidigare. Det är grejer det.
Kom hem, hann inte med mycket innan det vart till att vandra till förskolan och hämta lillen. Han är så grymt söt den där lilla med sin ryggsäck och alldeles för stora mössa. Älskar den lilla snorisen.
Nu ska jag byta om och bara vänta tills mamma kommer hem så ska jag iväg och träna. Härligt härligt, ska svettas ihjäl. För nu jävlar ska hullet bort, Karibien nästa!
Efter träningen måste jag hem och plugga inför omprovet tills imorgon. Jag har då ett prov i datakunskap. Jag och Deniz missade det sist precis som många andra och nu är det dags att göra det. Dessvärre har hon, satkärringen gjort det svårare för att vi har "haft mer tid på oss och plugga". Men va? Nej! Jag hade inte änns pluggat till första så jag kunde det inte då. Och hur ska jag kunna nu? Det är svårare och jag fattar ingenting. Och jag kan inte göra mer än att läsa om det för har inte word hemma. Känns ju lagom kul när man sen ska göra det praktiskt på en dator. Äh! Ska skjuta kärringen om hon klagar.
Ombyte var det, hörs senare efter träningen. Ciao
/M

Uppdatering för igår

Vi slutade jättetidigt igår. Runt 10.40, så det vart till att sitta och vänta i skolan tills klockan blev 12.20 då mitt utvecklingssamtal börja. Det gick bra, hade bara fått en notering. Från Nosrat såklart, jag har honom i matte. Men i stort sätt alla i vår grupp fick en lapp, kanske fel på undervisningen och inte eleverna? Konstigt att man inte fattar när man snackar pizzor och superman?
Hur som, efter det vart det raka vägen hem till råcksta och städa. Jag höll på i närmare 5timmar. Vilket betyder 500kr, YES! Det vart riktigt fint och rent hemma. Men fick ont i fötterna. Vet inte varför?
Kom hem sent så fick äta middag och börja med pluggandet av PM som jag hade prov i idag. Det gick bra, typ. Men hade en tendes för att fastna framför 2and a half men. Det är ju så underbart roligt, älskar den serien.
Nu ska jag dunka lite musik. Hörs senare
/M


En kall tisdag

Mötte upp Deniz imorse, missade det igår eftersom jag har problem med att hålla tider på morgonen. Men idag kom vi i tid. Dagen har varit bra, sista lektionen hade vi ett oförberett engelska test på men det gick bra.
Det blev ingen bio med gustavos idag :( No money so no fun. Nej men man kan ha kul utan pengar men man kan inte gå på bio. Imorgon är det jobb dags så då får jag in lite pengar i kassan.
Imorgon är det resursdag och utvecklingssamtal som gäller, det går väl an. Hoppas hon inte har allt för mycket att klaga på under de 15minuter vi ska diskutera.
Nu ska jag äta och läsa lite mera svenska bok. Senare ikväll går jag loss på Sats sundbyberg, härligt att träna.
Deprimerande mörkt ute, tycker mycket bättre om sommaren. Nu är det kallt och blött, trivs inte om jag inte får dela det med någon. Och det gör jag inte så ge mig sommar!!
Nu överger jag dumburken för en tråkig bok, see yah!
/M

Söndags fika

Igår var jag hela dagen i stan tillsammans med mia. Vi satt och fikade i flera timmar, men det var mysigt. Som alltid. Vi möttes upp runt 14.30 och satt på Waynes coffee ända till klockan 19.20. Extra trevligt var det i 10minuter när vi fick en snygg fika granne, och det är ju aldrig fel. Dock vart det lite stelt i vårt dirty talk men det återkom när snyggingen gått.

Sen kom jag hem och åt toasters och tittade lite på tv tillsammans med Em och Max. Sen vart det till att ladda upp fler bilder på face från i fredags.

Nu sitter jag i skolan och har näthandels lektion, mindre roligt. Men som tur är är det bara ett termins ämne så jag ska nog överleva.
Efter skolan ska jag möta upp mia, hon har gått på någon dyselxi koll så vi ska få resultaten idag. Och imorgon är det bio med gustavo som gäller, vi ska se SAW5. Oh hoppas den är läskig.
Nu måste jag hålla mig till lektionen och lyssna på bittra Gunilla.
ciao /M


The pictures says it all




Utgång med tjejerna

Gårdagen var galen! Det blev utgång med twini, mia och flicksen, både nära och nya. Grymt kul var det, dansade som en tok. Det finns massor med bilder från dansgolvet. Och det fanns 3 kameror på plats så ni kan ju tänka er att det blev en hel del kort tagna. Det måste vi göra om tjejer, fast nästa gång kommer det bli 100%lyckat och inte bara 98%.
Så idag vaknade jag upp till och från i kusselinens säng. Gick upp och fick frukosten serverad, det var mysmys. Sen så blev det till att åka hem för att vi skulle åka iväg till värmdö och äta middag med farmor, farfar och farbror med familj. Det har vart en skön och trevlig lördag. Älskar min släkt, den är bäst.
Det blir till att stanna hemma och mysa denna lördags kväll. Och imorgon ska jag hooka med mia lotta och mysa.
Ha en mysmysig lördags kväll, själv ska jag se på film.
Kyss i höst mörkret!


Lite smakprover, det kommer mer.

Vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är
Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär
Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans
Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i
Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur
Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans
Jag vet vad som måste göras
Ändå ligger du kvar här
Och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals
Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls
Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans
Ja, jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans

Skön kommande dag

Imorgon är det sovmorgon som gäller, datakunskapen är inställd, yeppie! Så det blir till att ha två lektioner imorgon. Onödigt säger jag bara, onödigt.
Men efter det bär det av in till stan för att möta upp twini, vi ska fika på 60 och shoppa lite. Eller i alla fall hon, jag får vara smakråd. Så mysmys med henne imorgon.
Planerna för lördag är värmdö med pappa och emelie. Vi ska åka och äta kroppkakor(heter det så?) med farmor och farfar.
Nu väntar duschen, måste gå och lägga mig i hyffsad tid. Det är mörkt och kallt som satan på morgonen när man går upp så det blir lite kämpigare med att pallra sig upp från den varma mysiga sängen.
Ha en mysig torsdags kväll
/M

Torsdags bio

Morgonen började med att jag kom försent, vilket jag gjort ganska ofta på senaste tiden. Dock har jag lyckats komma undan varje gång men jag känner själv att jag inte sköter det som jag ska så ska skärpa till mig med det. Jag samåkte med Deniz som varje morgon. Vi kom försent 10minuter, samtidigt som ungefär 7andra i klassen, duktigt. Vi fick komma in och arbeta i alla fall. Älskar Peter's lektioner, man fattar alltid och man lider aldrig utav att gå på hans lektioner.
Efter skolan vart jag direkt upphämtad utav kära pappsen med bilen. Sällskapet var Elena och Emelie. Vi åkte till (Lidingö bron?)och kollade lite på en outlet. Alla vi fyra fick med oss en varsin halsduk hem. Emelie och Elena en väska var och jag ett par skor. Pappa fick med sig en drös med sängkläder också. Jag är nöjd med mina köp, halsduken är av cashmere och helt underbart mjuk. Skorna är lite coolare och finare att ha till en klänning än ett par gympisar som jag gärna annars drar på mig när jag inte orkar klackisar.
Efter handlandet bestämde vi oss för att åka till Kista och äta så alla kunde få vad dom ville ha. Jag åt persisk mat, saffrans marinerade kyckling filér med saffrans ris. Det var ganska gott faktiskt. Men vart inte helt okej i magen efter det så ska nog inte äta det igen på ett tag.
Sen så vart pappa bio sugen så då drog vi på bio. Emelie och Elena såg "Låt den rätta komma in" och jag och pappa såg "Max Payne". Emelies och Elenas ska tydligen ha varit bra. Min och pappas, nja jag vet inte. Helt okej men nästa gång är det jag som väljer film. Och det var vi båda bestämt överens om.

 


Inköpen från idag då

Så det blev alltså två långarmade tröjor, två koftor och en mjuk klänning med päls luva. Super nöjd med mina köp

Uppdatering av bilder

Lite sent inkommet kanske men så går det när man glömmer sin kamera i tyresö. Här kommer dom i alla fall, bilderna från dagen efter Mias födelsedag.
 

Daniel och Jesse
1. Jag och Jesse
2. Daniel och Jesse
3. Danne rakad och (någon brud?)
4. Johan
5-7. Jag och Jesse
8. En mindre smart bild på mig tagen av Jesse
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Matte som kom på besök i Stockholm som jag skrivit om tidigare
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Min GANT klocka, inte så bra bild men den duger

Shopping

Så då var ännu en onsdag avklarad, tränade efter skolan sagt som gjort. Sen så har jag, em och pappsen shoppat en hel del inne på Ztatus. En butik uppe i vällingby centrum. Det är som G-star fast mycket större utbud. Jättetrevlig personal och fina kläder, ta dig en sväng förbi och kolla. Imorgon har dom rea på hela deras sortiment så det är bara att spendera. Bilder från mina inköp kommer senare när jag fått tillbaka min kamera.
Nu ska jag plugga lite rättskunskap och lyssna till härliga Melissa Horn, shit vad bra hon är. Som besatt, men på ett så där härligt sätt.
/M


USAs nya president

YES! Obama vann valet. Obama är nu USA's nya president. Första mörkhyade mannen på täppan, det var på tiden. Jag tror att vår framtid kommer se ljus ut när vi har honom på plats. Och jag vet att jag inte bor i USA men det är en supermakt som även påverkar oss stort. Så GRATTIS Obama, gör nu ditt för folket, vi litar på dig.

Halloween

I söndags gick jag, familjen, max, moster, magnus och jessica till kyrkogården. Vi gick dit och tänkte tyst för en stund. Det var så himla vackert, ljus tända i mörkret över allt. Det fanns en sån känsla på kyrkogården. Hade velat haft dig där hållandes i min hand..
 

Tack

Måste säga att jag är förvånad.. fick ett visst antal kommentarer på inlägget "Absolut bästa jag hört". Kul att se att folk läser och delar mitt tycke. Det lilla gjorde resten av min kväll, kul :)
Tack så mycket /M

Musiken som berör

Imorgon kommer bli en värdelös skoldag. Jag kommer börja 08.30 och ha en och en halv lektion sen så kommer jag att sluta. Hm, vet inte vad jag ska tycka om den ja. Men får massor med tid över sen, ska bland annat kuta iväg till gymmet och träna skiten ur mig. Sen plugga lite och sappa. Sen klockan 18.30 så är det bodypump pass som gäller på sats igen. Hm kommer att vara helt slut men jag har i alla fall förbrukat mina 3träningspass denna vecka. Jag har en känsla av att det kommer bli många pass/timmar på gymmet den här veckan. Ta igen från lovet, det är bra grejer det.

Sitter och lyssnar på min nya favorit artist, hon heter Melissa Horn. Hon är super bra, blir helt lugn av hennes röst. Fina texter och underbara melodier. Gå in på youtube och lyssna. Långa nätter och Vår sista dans är mina två favoriter. Gå in och lyssna, jag tror du kommer digga henne. Riktigt bra. Blir som helt förtrollad, och känner verkligen känslorna.
Underbart, ladda hem!!

Livets små händelser

Haha jag säger precis som min kära lära kusselelin kommenterade "som om jag skulle bry mig". Med tanke på hur du nu visats vara som person så är det bara I don't give a fuck about you. Varför skulle jag bry mig om någon som säger något sånt till mig. Vad trodde du? Vad tänkte du? Du tänkte förmodligen inte änns.
Aja, det var modigt av dig att komma fram och säga vad du hade att säga, som du sa att du skulle göra. NOT! Du undvek mig hela dagen och sa inte ett knyst. Moget? Nja jag vet inte om det va.
Tänker inte lägga ner min tid på att änns bli sur, ingen grej att bli sur över egentligen. Att du verkar ha personliga problem känns inte som mitt problem.
Så, slut pratat om dig nu.
Idag drog jag direkt till sats på St Erkisbron. Ett nytt center som öppnats där. Det är verkligen jättefräscht och bra. Älskar deras duschar, mys belysning. Känns lite som att titta upp i en stjärnhimmel.
Efter sats bar det iväg mot solna där pappsen hämtade upp mig. Nu har vi ätit den gamla vanliga svensson maten, köttbullar med makaroner. Det var smaskigt.
Juste! Jag har fått ett jobb nu, tills jag hittar ett mer "riktigt" jobb. Jag ska stor städa hemma en gång i veckan. Jag får 100kr i timmen så det blir lite mera cash till kassan där. Pengar behöver vi alla och det är inga små mängder. Sen så att jag vill ha extra är en annan sak, men vem vill inte det?
Nu ska jag dunka musik ett tag, ciao
/M

Absolut bästa jag hört

A true lad fights not because he hates what's in front of him, but because he loves what is behind him.


En kvälls tänkare

Tittar på serien scrubs, en mycket bra och rolig serie. Men i alla fall dit jag ville komma.. En tjej i serien(Elliot) sa "Och du förresten, det fanns någon som var dum nog att älska mig".
Och jag tänkte direkt, men herregud. Undra om någon är dum nog att älska mig? Är det en dum fråga/tanke? Kan man vara dum för att man älskar någon? Hum där fick jag mig en tanke ställare.

Sjuk brud

Fick nyss det här meddelandet på facebook:

Hej Madeleine.

Du har säkert märkt av mitt (sätt) mot dig de senaste veckorna. Jag antar att du gjort det. Andledningen till varför jag har varit/är som jag är mot dig på senaste är för att jag känner att vi inte riktigt passar ihop.

Vissa personer passar bara inte ihop. Det är så. Det här är ingenting mot dig som person. Tycker du är en glad och trevlig tjej. Men det är bara att jag känner mig obekväm i ditt sällskap. Vet att det är fel att ta det via Facebook.

Därför tänkte jag också ta det med dig imorgon i skolan. Hatar inte dig eller så. Det får du inte tro. Jag känner mig bara obekväm i ditt sällskap. Som jag skrev lite tidigare. Vi pratar mer om det här imorgon.

Puss tjejen

PUSS? Men va? Sen när då? Jag har inte gjort dig ett skit och inte du mig heller, förns nu. Sånt där gör mig så extremt jävla irreterad. Antingen håller man käft och undviker en eller så umgås man. Man skriver inte sådär. Vilken klass går vi i egentligen? "Vi passar inte riktigt ihop" Okej? Är vi tillsammans nu också? Herregud det är inget jävla förhållande vi har. Du är bara en tjej i min klass som jag trivdes att umgås med, tills nu då. Vilket jävla skit som gör mig så förbannad. Det var inte längesen vi stod inne på toaletten och pratade och du sa att jag och den andra tjejen var dom två tjejerna du trivdes med i klassen. Vet du vad, jag trivs inte med dig för du verkar vara full av skit. Som om det behövdes, var bara jävligt onödigt sagt. Jag är så chockad över ditt beteende att jag inte änns vet vad jag ska säga till dig imorgon i skolan när du "vill prata". Gud vad jag längtar tills jag slutar gymnasiet och får jobba och slipper sånt här omoget falsk spel. Man kan inte tycka om alla men man behöver inte låtsas och sen yttra sig. Var det någon som frågade vad du tyckte om mig? Nej tänkte väl de så vafan yttra dig för!

Vet inte om du är medveten om det..


men du får mig att bli knäsvag och le åt egentligen ingenting

You're the only love I need

Jag trodde att du var glömd men du finns kvar i mitt hjärta. Det finns ingen bättre plats än i din famn. När jag fryser finns du där för att värma mig. Jag bara älskar att vara i din närhet, med dig kan jag skratta och känna mig glad. Du får mig att känna mig speciell. Tänk om känslan fick upplevas varje dag, att det kom ett sms där det stod "Kom hem nu:)" Att det var du som väntade hemma på mig. Att det var bredvid dig jag somnade tryckt och vaknade lycklig upp med. Det finns mirakel och för mig är det du.
Det finns så många sätt att säga/visa det på men jag hittar inte det rätta sättet. Jag visade mycket men sa för lite.

Nu är frågan om jag får bli lycklig med dig eller om det rann ut i sanden.

Besök från Umeå

Mathias drog nyss, det vart en lugn men trevlig fredagskväll. Vi hyrde filmen "I could never be your woman". Den var inte riktigt som jag trodde men endå till viss del. Hur som haver så var den bra. Den är att rekommendera, framförallt för dom som känner igen sig i situationen(som jag). Ska iväg senare och äta någon god middag med twini men nu är det skräck som gäller. Senare ikväll ska jag hooka ihop med en annan snygging och mysa.
Jag vill önska happy halloween och det är den 1 november som innebär alla helgona helgen. Så nu närmar det sig jul, tjihu. Ladda upp med täcken och koppar med varmt innehåll.
Men nu är det film dags, och det är Them som står på menyn
/M

RSS 2.0