Pride

Vaknade upp imorse, själv! Japp, Mia hade dragit iväg med Adde och någon annan som jag inte vet vem de var. Har ätit frukost, skött om katterna, städat, diskat och nu ska jag snart bege mig till bussen för att åka in och kolla på Pride festivalen tillsammans med Suss, Tora och Simon.
Ikväll blir det party party hos Tora, hoppas att det blir kul.
Kram /M

SOLEN ÄR TILLBAKA

Godmorgon!
Vilken härlig dag, äntligen lite sol till landet. Idag ska det hämtas, handlas, blandas och supas. Sounds good?
Är vaken själv i vanlig ordning och har ätit frukost, tänkte dra på mig bikinin och sukta grannarna, skämt å andra sidan.
Får se om vi drar hit några ikväll eller om de bara blir ladies night. Det återstår och ser..
/M

Sällskaps funderingar

Mia: Ska vi bjuda hit några eller ska det bara vara du och jag?
Jag: Jaadu, vad tycker du? Vilka förtjänar att umgås med oss?
Mia: Kan vi ta hit killar eller?
Jag: HAHA!
Mia: Men vadå.. jag har ju inte fått något på ett tag.
Hahaha jag dööör!

Drink time

Dagen har rullat på och så även regnet. Vi har nu ätit middag, pannkakor it was! Och nu har jag kollat upp några smarriga drinkar och shots som vi ska testa oss på, ser så himla gott ut.
Har fixat "dubbel dejt" (inte riktigt) så det är grillning i slutet på veckan. Men nu ska vi kolla priser för drink innehåll, kram på er!
/M

Det regnar i Stockholm idag

Godmorgon världen!
Vädret är inte direkt det finaste idag, det spöregnar. Så idag blir det mys hemma med film och annat trevligt.
Måste erkänna att de är i sånna här stunder man vill ligga hemma i soffan, under ett varmt täcke och titta på film och dricka varm choklad med den man tycker om.. okej nu hatar jag regn bara för det!
/M

So far so good

Sitter hemma i lägenheten nu. Deniz har varit här idag och hjälpt oss med datorn så vi kan kolla på serier och annat kul. Efter maten däckade hela gänget (d.v.s jag, Mia, Mile och Mika) på soffan till The Big Bang Theory och nu har jag vaknat och diskat. Tänkte börja fixa med packningen men känns som en återvändsgränd..
Tar tag i det efter duschen. Men nu ska jag lyssna på lite mer Pink.
/M

2 weeks of independence

Nu har vi storhandlat till lägenheten och min roomie har även flyttat in, nämligen Mia älskling! :D
Är så himla glad för att jag ska slippa bo där själv, fick lite smått panik igårkväll när jag insåg att jag skulle bo där helt själv i två veckor. Men nu känns allt bra och i sin ordning igen. Vi är nu hemma hos pappa och jag har packat lite för mycket som i vanlig ordning men det måste ju finnas att välja på. Pappa ska även hjälpa oss med tv:n och så förhoppningsvis så ska vi lyckas koppla ihop tv:n och datorn så kommer de här bli finus fanus.
Nu är det bara solen som ska komma tillbaka och bränna min hud så är livet precis som det ska.
/M


The power of clothing

När man är på lite deppigt humör så finns det väl inge bättre än att dra på sig lite snygga kläder och känna sig nöjd med sig själv..



My new lovers


Party Party

Supar kväll hos Frances slutar aldrig i annat än roligheter. Tack Suss, Simon, Frans, Nicki, Carro och Matilda för en rolig kväll.
Och du Suss, håll dig i skinnet på Kos för du är kriminell nu för tiden och kan lätt hamna i fängelse! ;) HAHAHAHAHAH

Såhär såg jag ut för kvällen


Simon och Nicki påväg till Donken


Min lilla fyllehagga


Suss och Nicki inne på donken


Kvällens stöldgods, en gyllene spade och en blå kratta

Och så Waxholms äventyret med Mia, pappa och Kenny där jag lyckades hamna mitt i en svensexa, men jag ska inte klaga. Jag hade jävligt kul.

Mia darling inför kvällens bravader


Jag och Mia


På dansgolvet


Går vi loss


Svensexe gänget


Me and the married to be


"Hej, mitt namn är välj drink"


Får en puss av med älskling


Avslutade kvällen med ett leende såklart

Och så Sandhamns besöket. Det regnade tyvärr något enormt så partyt var inte på den nivån det brukar vara, vi fick nöja oss med att dricka lite på dykarbaren men vi ska dit igen när det är fint väder och då jävlar blir det party party.

Finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder..


Mia fixar sminket


Det syns inte så bra på bilden men vi hade kul åt granngrabbarna som pissar öppet inför oss.
Det bästa är att han vinkar också. haha

Uppdatering

Då var man tillbaka på bloggen efter en lång tids uppehåll. Sanningen är att jag inte haft tillgång till internet och faktiskt inte kunnat blogga.
Så vad har hänt? Jag har spenderat några dagar på stranden, sena kvällar på flaten men Mia och Danne. Picknickat med Sussi, varit kattvakt och ska även vara det från och med idag i två veckor. Egen lägenhet och fest tillåtelse så kan det väl inte sluta annat är bra. Krökat med härliga människor och köpt ett par nya skor.
Men det bästa som har hänt är utan tvekan att jag och älsklings Suss har bokat en resa till Kos den 1 september!!! Kan inte riktigt fatta det än, det kommer vara så himla nice. LÄNGTAR SÅ!!


Sommarliv

Nu har jag kommit hem och duschat och ätit. Nu ska jag börja åka hem mot Solna för att ta hand om mina älsklings kattisar. Mathias gör mig sällskap, ska bli kul att se den pricken. Inte ofta det händer eftersom han bor i Umeå. Men nu är han på plats och jag står överst på listan, yeah!
I övrigt känner jag mig lite halvt snurrig, vet inte om det beror på att jag är på fast mark eller om det är baksmällan som smyger sig på. Hur som så överlever jag.
Imorgon är det båt igen som gäller, och destinationen är Waxholm eller Sandhamn, så imorgon kör vi igen Mia!
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi när vi hörs.
/M

Diesel slappar på soffan


Gucci kramas när han sover

Party like rockstars

VILKEN KVÄLL! Helt spontant möttes jag, Suss, Simon, Mia och Frida upp i skanstull och gick till båten för att ha en sju jävla rolig kväll, och det hade vi också. Shit vad vi är bra. Nattbad och annat kul. Det blev även morgon bad och massor med skratt. Det var en riktigt härlig kväll som vi defnitivt måste göra om!





















Och här börjar "dagen efter" korten.




Rea shopping

Såhär såg jag ut idag:


Såhär ser mina nya solisar ut:


Såhär ser mina nya smycken ut:


Och såhär ser min nya klocka ut:

Klockan ser lite blå aktig ut men så lila som den är i uret är hela klockan.


Första båtturen i år

Hemma efter en dag på sjön, snacka om att jag har haft det härligt. Och det bästa av allt är att jag har en kamera att visa hur skönt jag hade. Mia, på lördag kör vi igen fast till Sandhamn och då jävlar ska vi ha kul!






Tänk vad livet kan vara härligt

WIIIIHUUUU!! Jag har fått en ny kamera!!! Och den är såååå fin. Ville egentligen inte ha en rosa men när pappa kom hem med den lilla härligt rosa tossingen så fall jag pladask, vi var som menade för varandra. Jag mår nu äntligen bra igen då jag har en ny kamera. Som ni minns så vart min snodd på midsommar men nu är jag redo att möta världen igen och minnas den.
Har även skrivit in Sensation White i kalendern. Eftersom älskade Peck ska bo med mig i en vecka hemma hos mamma så tänkte jag att vi snackar och eventuellt bokar då. Livet leker känner jag nu..
FYFAN VAD JAG MÅR BRA!

Wihu

Imorgon är det båttur som gäller och vädret ska vara på topp! Härligt! Det är så sommaren ska upplevas, gungandes på ett glittrigt vatten i solen.
Har även kollat upp sensation white som jag och kusselin Peck ska på i november, den 13 november är det Danmark och feeeest som gäller, yeah!
XoXo /M


Bara ännu en dag på lovet

Ja nu var det väl någon dag sen man bloggade.. har inte haft internet eller ork. Vet inte riktigt vad jag ska skriva för den delen heller.. lovet är i full gång och om bara någon vecka eller så så sitter jag och Suss på flyget till de bästa dagarna i våra liv. Fyfan vad bra vi kommer ha det, minnen för livet ska skapas.
Har ju varit på bio och sätt "Twilight 3 Eclipse" och den var faktiskt riktigt bra, ser dessvärre inte emot fyran men klart den ska ses när den kommer med min klassiska twilight partner.
I söndags spenderade jag dagen och kvällen tillsammans med Vicky och Anna, det var mysigt med sex and the city kväll. Och igår var jag i stan med min kusin Julle, det var så länge vi sågs så det kändes riktigt bra faktiskt, får bli oftare. Råkade handla lite på rean, det är en förbannelse. Fick med mig hem en ny klocka, nya solisar, två nya ringar och två nya armband. Kan dessvärre inte visa er eftersom min kamera blev snodd på midsommar. Ska köpa en ny men det får bli efter min och Suss resa när jag vet hur mycket jag har att gå på.
Nej nu ska jag borsta gaddarna och tråka vidare.
Ciao /M

RSS 2.0