An enchanted moment and it sees me throug

Nu är engelska helvetet färdigt och jag lyssnar på sista låten innan jag ska krypa till kojs. Vår sista dans
 

"Du utnyttjar mig för min monster kuk"

Haha du vet vem du är ;)

Spårad 50års fest

Oh herre min gud, gårdagen var helt jävla galen, men jag älskar det! Vi blev rätt så många men de flesta var pensionerade släktingar så det var vi unga som fick ställa upp och ha kul, och det kan jag säga att vi hade. Jag, Mia, Danne och Alex röjde själva på övervåningen med högsta volym utan att någon klagade trots att alla låg och sov. Härligt härligt. Vi dansade och tjoade i flera timmar och rätt som det var var klockan 6.30-7.00 på morgonen och vi var redo för en sista vals, vi levde ut vår baldans vi aldrig fick.
Efter det slog vi till med soluppgångsmys och konstig sång lek som endast är kul på fyllan. Efter många timmars trevligheter drog vi oss till sängen vid 8.00 snåret och la oss, vaknade upp 11.45, pigg som en nötkärna. Gick upp och skrattade åt gårdagens bravader, åt frukost och så drog jag, Danne och Alex oss hemåt. Men jag åkte förbi jobbet och lämnade in mina timmar (nu jävlar ska jag ha min lön bitterf*tta) på vägen hem. Nu är jag hemma och har duschat och ätit middag, tänker på gårdagens händelser och ler, man känner verkligen att man lever efter en fest i Wenger huset. Min kväll var toppen, det finns videos från kvällens skämmigheter men jag är så dålig så jag vet inte hur man lägger upp videos. Tack alla underbara människor som gör livet oförglömligt.
/M

Alex, min danspartner för kvällen.


Fylle Danne, Mias dansparnter för kvällen.


Shake it Alex


Fylle Danne, naturligtvis full som vanligt.

Killens skor

För omväxlingens skull så ska jag faktiskt lägga upp Dempans köp och inte mitt, och det gäller till och med skor..
Här är min älsklings nya skor, och dom är super snygga eftersom det var jag som hittade dom.


Grillkväll i kanaaan

Godmorgon Sverige! Idag är det lördag och gårdagen spenderades med klassen på kanaanbadet där vi grillade och hade det trevligt. Kvällen bestod i vanlig ordning av ovälkomna besök som polis, plats-vakt och en konstig kille som hade sociala problem. Hur som, vi hade ialla fall trevligt och mot tolv snåret så drog vi oss från badet, vissa hem och andra hem på efterfest till Husko. Vaknade hyffsat tidigt idag och åt frukost med lillen, har fixat mig och i rummet lite så ska börja dra mig mot tyresö där det är 50års party ikväll, och det kommer väl sluta som i vanlig ordning, någon deckar i trappan, den andra har sex i bastun och resten ligger med en flaska i famnen och två sitter uppe och fyllekäkar, haha.
Tänkte kasta in lite bilder från gårkvällen, enjoy!















Grillning med klassen

Morgonen började med att vi steg upp klockan 6.00 för att komma i tid till mitt möte på um. Det gick som smort, på 10 minuter var vi ute och med ett nytt års recept. Efter mötet åkte vi hem till mamma och sov på soffan till 11.00 då jag åkte till jobbet och Deniz åkte hem. Efter skolan delade jag ut cv:n i hopp om att jag ska bli av med min knäppa chef och nu är jag hemma och ska kolla på film med pappa och Demp.
Fick även reda på att jag ska bo hos pappa på heltid nu, min mamma kastade ut mig. Jättekul. Så nu har jag inga katter eller lillebror kvar. Kommer sakna sena nätterna i solna och prommisarna. Nej nu blev jag deppig, till något roligare!
Imorgon ska jag och min klass grilla och mysa tillsammans i kaananbadet, hoppas det blir som tidigare, gaalet och många fula kort haha. HP2A, imorgon kör vi igen!!
/M

Sliten som få

Hahahahahhahahah läste morgonens tidigare inlägg, haha vilken soppa jag är! Märktes det att jag inte var vid mitt vardagliga rätta ja?
Dagen har ialla fall varit något enormt jobbig, sliten som få. Baksmällan bankar och levern (om den finns kvar)levererar inte som den ska. Som tur var lyckades jag få en fältuppgift idag på jobbet så kunde gå hem och sova, vilket är precis det jag ska göra nu, sova och bara ha det jävligt skönt i min säng. Känner att alkohol konsumtionen har varit alldeles för aktiv de senaste två veckorna. Efter den här helgen som kommer blir det vita dagar och friskt humör. Kör hela helgen ut för om jag ska pausa så ska jag tami fanimej göra det för att jag är helt slut som person, vad är det annars för idé med det hela? Going all the way.
/M


Tisdag är nya fredag

Haha jag gillar att vi har tråkigt på en tisdag och därför super på. Dagen var spåntan och himla rolig men framför allt trevlig. I vanlig ording träffar jag och Suss på någon konstig kille på tåget och fortsätter kröket där för att sen gå hem och slockna, på en jävla vardag. Det var inte ens lill lördag, vi bara körde för att vi kunde. Fyllan sitter nog fortfarande lite i och jag känner saknaden av frihet och ångesten över att behöva gå till jobbet och jobba, slitet. När jag kommer hem ska jag sova för att sen kunna planera med Suss om helgen.
Kramisar /M




JAAAAAAAAAAAAAAAA

De försvunna bilderna från turkiet är nu tillbaka och jag har ingen annan att tacka än Felicia, ängeln som går i min klass. Gick runt i hela stan i massor med butiker men ingen kunde hjälpa mig, amatörer. Ni ska vara proffs!!
Men det skiter jag i för nu är de tillbaka och det är ett under, just nu känns livet härligare än någonsin och bättre kan det inte bli. Känns som om allt är möjligt nu, snart börjar jag väl gå på vatten.
Tack Felicia än en gång, det här räddade mitt humör och allt annat, vet inte hur jag ska återgälda dig. Guld värt♥
/M


Måndag

Tidig måndagsmorgon och vi sitter endast fyra stycken i klassrummet, det är jag, Demp, Jennifer och Suss. Bra där resten av klassen!
/M

I brist på annat att göra

Tjej med hästsvans som röker


Tjej med hästsvans som hoppar


Tjej med hästsvans som är ute och går


Tjej med hästsvans som joggar/springer


Tjock tjej med flätor


Skallig tjej med stora tuttar


Kille.. vad mer behöver jag säga?

Världens sötaste kusiner

Längtar tills jag får sitta barnvakt =) Nova är så härlig nu, helt otroligt när man får gosa med den lilla sötsaken. Och det bästa hon vet är hennes bror, Nils. Underbara!







Helgen

Hej där!
Helgen har bestått av många trevligheter, i fredags åt jag ute, gick på bio (såg Robin Hood, skit bra!) och köpte ett par nya klackar (oops). I lördags drog jag iväg för att göra min Mia sällskap på nya jobbet vilket slutade i vanlig ordning med fest (som om man inte fått nog av det från resan, haha) och minigolf.
Och nästa helg kör vi igen!
Men ialla fall, nu är det söndag och det har regnat hela dagen så har bara legat inne och tagit det lungt, såhär mot kvällen har jag börjat små städa i mitt rum. Känner mig fortfarande nere för att alla bilder förutom från den sista kvällen har raderats. Det är minnen som jag aldrig kommer glömma och kort som inte kommer tillbaka och som faktiskt betydde mycket för mig så känns riktigt ledsamt. Men vi får dra på en ny klassresa så jag kan ta nya kort ;)
Se livet från den ljusa sidan! /M


(Ha överseende med att jag fick ta bilderna själv och att de naturligtvis är mycket snyggare i verkligheten)

Ny ring jag fick av Deniz på Arlanda, like it very much

GG

OMG! Jag tror jag avlider. Såg nyss avsnitt 22 av gossip girl. Jag är inte den som gråter, aldrig! Men nu är fan hela ansiktet dränkt i tårar. Jag har gråtit ihjäl mig. CHUCK OCH BLAIR! Säger inte mer än så för er som inte sätt det men när ni gör det, då kommer ni att reagera som jag. Jag mår dåligt nu för jag vet att jag kommer få vänta en vecka tills nästa avsnitt. Bästa avsnittet hittills.
Suss, du vet vad jag menar!

Istanbul i samband med HP2A = Lyckat på ett olyckat sätt

Och så var man hemma igen. Sitter och tänker tillbaka på resan och faktiskt inser att den var hur underbar som helst. Det bästa var att man fick tid till att umgås med klassen på ett helt nytt sätt, känner verkligen att gemenskapen är bättre nu, detta var precis vad klassen behövde.
Varje kväll förades det, i kanske inte så oväntat, mitt och Sussans rum, det spilldes, dracks, skreks och klagades. Men vi överlevde allt och nu är vi på hemmaplan.. tightare (det som händer i Istanbul stannar i Istanbul?)- hoppas att det håller i sig, med lite mindre hjärnceller och med en helt ny syn på Torbjörn. HAHA

Resan bestod av: musik, fylla, magsjuka, solning, studiebesök, eviga väntanden, smyganden, dans, gemenskap, baksmällor, spyor, återställare, hesa röster, tidiga mornar, sena nätter, slitna dagar, konstiga samtal, oväntade personligheter, blåmärken och en jävla massa trevligt skratt.
Tack klassen, ni är väl för sköna på bortaplan.

(Bilder kommer sen, fick problem med kameran så ska till en electronik butik imorgon)

Turkiet 16-20/5-2010

Se där jag hann! Nu är allt verkligen klart, nu väntar vi bara på att få klartecken från Ali sen är väskorna i bilen och vi påväg mot arlanda. Tänkte starta dagen med en Starbuck, första gången gillt och det blir i Sverige, känns lite konstigt men resultatet lär väl bli de samma.
Turkiet, här kommer vi för att skapa oro på gatorna!!!!!


TURKLAND here we come!!!!!

Kommer inte hinna skriva imorgon bitti eftersom jag är en sjusovare och går upp så sent som jag kan så kommer därför inte hinna skriva innan vi åker mot arlanda. Men om bara några timmar drar vi, tänk att vi äntligen kom iväg. Packningen är så gott som klar och jag känner hur utomlands vibbarna börjar inta. Hihi, det blir vad man gör det till och det här, det kommer bli kul!
Vi i lila gänget syns 10.00 imorgon och resten av gänget 10.15.
Vi hörs om ca en vecka.. So long suckers!
/M

Kattvakt

Senaste dagarna har jag bott hemma hos min kära mor eftersom hon är bortrest och någon måste passa katterna, och vem gör det bättre än mig? Ingen. Har haft det fullt upp med att dammsuga, damma och moppa och städa undan allt skit de senaste dagarna men jag har också hunnit ta långpromenad med min kära vän Christian. Lugnet för lov har redan börjat inta trots att det är några veckor kvar men det känns något alldeles underbart att tiden bara far förbi. Tänkte ta mig en tur upp till vby-centrum och kolla in bh:arna som är 50% rea på. Alla mina är ju försmå så måste införskaffa mig några när inte tuttarna hoppas ut. Ska sova hos Demp ikväll eftersom vi åker tidigt imorgon bitti till Turkland men kastar in ett blogg inlägg senare eftersom han har dator.
Hej svejs så länge! /M

Packar inför resan

Ny dag, nya tag. Solen skiner härligt och jag ska packa det sista inför resan, fan tänk imorgon åker viii!!! Iiih vad jag längtar! Ska bli så himla super.. jag, Suss och en högtalare med härlig värme, kan det bli bättre? Väskan är ovanligt tom för att vara mig, men vi ska ju trots allt bara vara borta sön-tors. Är sjukt taggad. Sen när vi kommer hem är det typ 2-3 veckor kvar i skolan sen är det sommarlov och även sista året innan studenten. Livet är väl för härligt.
Varma kramar och kalla glassar! /M

Träna, sola, träna

Dagens och veckans sista skol/jobb dag är avslutad och jag är på hemmaplan. Sprang ut på veradan i hopp om att kunna bättra på min bränna (solade igår och är röd i fejjan, härligt) men dessvärre hann jag ligga i 5 minuter sen var det roliga slut när vårat jätteträd skymde solen, bajs. Men nu sitter jag här igen, funtar på om jag ska gå ut och jogga så fläsket rör sig men motivationen ligger verkligen på noll, MÅSTE ta tag i det här nu. Fan villig att gå gömd på stranden för att man känner sig tjock. Ständigt problem det där.. varje år får man beach ångest och varje sommar misslyckas man med att träna.
Vad är egentligen felet?
/M


Årets första solning

Tisdag idag då,hade bara en lektion idag då vi skrev svenska prov så nu är årets sista prov gjort och det känns super härligt! Fick även tillbaka min moderniserade saga, mvg man tackar. Och så även musikanalys betyget som grupp, vg. Men det var för att killarna i gruppen sög. Känner mig nöjd för mitt individuella betyg kommer ändå bli mvg. Och solen skiner, är inte livet för härligt? Har legat på Deniz terass ända sen vi kom hem från skolan, lite röd om kinderna blev jag allt.
Men om ett tag ska jag börja åka in mot stan för att träffa Maddelu som är på besök ifrån Dalarna, ska bli mysigt. Vi tar oss en shopping runda och en kaffe på stan i det härliga vädret. Imorgon är det onsdag vilket betyder jobb på Åhléns men sen är jag ledig resten av veckan och på söndag ÅKER VI! Om jag längtar!
Ciao /M

Längtar efter det härligt blåa vattnet

Sommar inköp

Har handlat en ring, en ny lotion(bra att ha i sommar), ett par sandaler och en bikini. Här är resultatet..


Ring från Lindex kostade 59,50kr. Känner mig ybernöjd, kommer göra succé med sommarens brunbärnda händer.

Bodylotion köpt på Åhléns för 99kr. Härlig doft och bra för den torra huden. Kommer i härlig förpackning.

Nya sandaler från H&M för 199kr. Super bra, super billigt och super snyggt. Kan det bli bättre?

Ny, härlig bikini från H&M för 49,50kr delen, som handen i handsken.

Måndag

So-provet är gjort och minst vg borde jag ha satt, imorgon är det svenska provet och sen är det klart! Satsa stenhårt ikväll och Mvg:t borde vara mitt.
Men nu ska jag börja min sista lektion.. lägger upp gårdagens mini shopping lite senare när jag har kommit hem.
Kram på er tills vidare,
/M

SATC 2

Jaha, då kostar för premiärs biljetterna till Sex and The City 250kr.. SJUKT! Men det skulle det väl kunna vara värt, men jag, Mia och Vicky väntar tills efter och ser på vanliga premiären. Wihu, sätt trailern och tror det kommer vara bättre än bäst, kan knappt bärga mig tills jag får se filmen. Den kommer vara såååå bra!
Love it!

Fredag

Äntligen fredag.. och hela dagen har bestått av engelska.. KUL! Nu är ialla fall årets sista nationella gjort och det känns utmärkt bra.
Något mindre roligt är att jag sitter ensam hemma och har ingenting att göra.. jag skulle kulla plugga men har bestämt mig för att jag faktiskt inte orkar det.
Känner mig ensam och utebliven just nu.. ingen kul känsla..
/M

Balklänningen

Såg att det börjar bli baltider för 9:orna nu.. det var ett tag sen nu för mig men tänkte kasta in en bild på hur jag och min balklänning såg ut som inspiration.. och klänningen är till salu om någon är intresserad.

Bakifrån


Framifrån


Godisförbud

SUGER! Jag är inte speciellt sugen på det just nu men såhär till sommaren kommer det alltid så mycket nya härliga godis smaker och jag får inte delta av dem. Det värsta är att de finns ju också bara i några veckor så min chans att få smaka är lika med noll. Jag vägrar dock att bryta mitt godisförbud, har jag gett mig in på skiten ska jag också full följa så jag kämpar på. Det är maj månad nu så det betyder att jag har varit utan godis i 5 månader, lite mer än hälften kvar sen är pengarna och kilona(tolka rätt nu) mina!
Men vi får inte glömma att de där nya plopp och marabou chokladerna ser hemskt goda ut..
/M


Back to work

Onsdag idag, jobbade på Åhléns för första gången på länge.. kändes som vanligt. Fick jobba på kosmetika idag och så även imorgon, gjorde en stor insats för personalen så dom är evigt tacksamma, vilket dom borde då jag gör jobbet gratis.
Efter jobbet åkte jag hem, ätit, läst nya chic och funderat över mina studier, har mycket nu och orkar inte tänka på att jag måste sätta MVG på de två stora, kommande proven.. suck!
Men till något roligare, imorgon ska jag ha musik och dans uppvisning på idrotten och sen jobba efter det. Men här kommer det som är "roligare".. då ska jag hämta min lillebror och barnvakta honom hos mamma, har saknat honom sååååå mycket nu när jag bott hos pappa (kanske får flytta hem snart, håller tummarna.) Och så får jag träffa mina älskade katter som är så gosiga. Såg förresten lite sommar produkter som jag måste införskaffa mig.. pengarna är få men tänkte satsa på en lotion i alla fall, det behöver och förtjänar jag.. väl? hihi
/M


Jobb sökande student

Tisdag idag då, och det betyder kort dag, jippi! Men det känns lite tomt i skolan utan dig Suss♥
Efter skolan ska jag åka till mamma jobb och kolla på min lönespess och hälsa på för att sedan åka hem till pappa och plugga.
Igår fick jag förresten ett samtal av min chef, jävla amatör ställe alltså så jag är i fullgång med att söka nytt jobb. Hoppas hoppas hoppas verkligen med allt jag har att jag ska få jobb på en coop butik, hur nice vore inte det liksom? Please give the job to me!! I need it!
Men nu ska jag i alla fall titta vidare på internet och sen gå på lektion.
Kramisar /M

SOVMORGON

Har tittat på en film med pappa som hette "Martian child" och den var faktiskt jättebra men sen när filmen var slut så upptäckte jag att det helt plötsligt var ganska sent.. och jag är trött så laddar inför att hoppa in i duschen och sen lägga mig i min gosiga säng för att sova. Börjar 12.00 imorgon vilket är något nytt för i år, känns skönt att veta att jag får sova länge och gott inatt. Jag lever också vidare på lyckan om vetkskapen att jag ska skaffa en tollare.
Sovgott alla härliga monster, vi hörs imorgon.. och ni andra tråkiga normala människor!
/M


Tollare

Jag har nu läst på och kommit fram till att min dröm ska besannas.. om några år ska jag ha en tollare! Åh mår bra utav att tänka tanken, jag kommer att få min dröm hund. Har hela tiden velat haft en men insätt att jag inte kunnat på grund utav att hunden är väldigt aktiv men jag har kollat inne på en Tollarkennel sida nu, och visst de kräver motion men inte mer än jag klarar av.
KÄNNER MIG LYCKLIG!
Världens sötaste och vackraste hundras



Gossip Girl avsnitt 19

Såg Gossip Girl avsnitt 19 idag och shit vad bra det är!! Jag avlider vad jag älskar serien.
Snälla Blair, gå tillbaka till Chuck!

Bara två veckor kvar

Söndag idag då, lördagen bestod av återhämtning från fredagen.. och idag mår jag alldeles fin fint. Pluggar inför nät c provet som vi har imorgon, bittert! Men det går fort nu, kommande vecka (18) är det:
Måndag- nät c prov
Tisdag- sam läxa
Onsdag- resursdag?
Torsdag- idrotts redovisning
Fredag- nationellt prov del 2 i engelska

Och veckan(19) efter det är det:
Måndag- so prov
Tisdag- svenska prov
Onsdag- Prao
Torsdag- Ledig
Fredag- Ledig
Lördag- PACKA
Söndag- TURKLAND

Nu ger vi gärnet sista veckorna för efter Turkland är det i stort sätt över, alla prov är klara och kurserna ska avslutas för betygsättning.. sommarlov here I come! /M

Valborg 2010

Då var årets valborg avklarad.. och den blev som den skulle, brasa, musik och dans dränkt i alkohol. Jag har lite bilder på min kamera men hoppas på att få bilder från Suss och Jennifer också.
Här kommer ialla fall resultatet från en härlig kväll med dom man tycker om.


Kvällen första bild- Sussi och Jennifer


Suss och Demp (Snygg min Sussi)


Min Deniz


Mill din porris


Jag och Suss♥


Årets brasa, liten men den värmde ändå.


Valborgs gänget


Mill och Jennifer


Jennifer, Mill, Demp och Suss går loss på folkdansmusik.


Denizo


HEEEEJ!!


Goa och glada


Ser ni hur coolt jag lyckades få svartvit med grön flaska? Coola Madde


Snyggt Camilla ;)


Jag tar nog priset för galnast på dansgolvet..


Jaha Deniz.. ?


RSS 2.0