Kalas och andra firanden

Nu har jag äntligen gjort klart veckans städning och sitter och planerar inför veckans händelser.
På torsdag har jag och min Denizo varit tillsammans i 10 månader vilket vi tänkte mysa till det lite extra med genom att gå på Hard Rock café och äta deras utsökta äppelpaj. Gissa om jag saknar den!! Det är världens godaste paj.
Med tanke på paj.. på söndag ska vi fira min födelsedag med släkten då jag ska baka massor med pajer och säkert annat gott. Inget mig emot, jag gillar att baka och gör de ganska ofta tillsammans med mamma och Deniz. Det betyder alltså att bakandet kommer bli a piece of cake. Haha den var bra!
Och på fredag och lördag är jag barnvakt åt lillen då han även ska gå på sin klasskompis kalas. Kul det där, man är liten och har kalas. Jag älskade att både ha och gå på kalas när jag var liten. Varför har man inte kalas när man är äldre? Jag tror att det är bra för människan att tramsa till sin annars så vuxna vardag. Eller?
Jag tycker det i alla fall.
Men nu tänkte jag sy ihop fodret i min väska eftersom att det blivit ett stort hål i det. Hoppas att jag lyckas, har trots allt sytt mina egna gardiner, och det blev lyckat! Well, we'll se.
/M


Medverkar i Fokis halsbands tävling

Som ni vet så läser jag inte personers bloggar som jag inte känner, med ett undantag och det är fokis blogg. Och som säkert många av er vet så har hon nu en tävling på g angående ett jättefint namnhalsband från Betties Galleria som jag tänkte delta i. Jag har aldrig gjort det här förut så jag hoppas att jag gör rätt.

http://fokis.se/
http://www.bettiesgalleria.com/

Och om jag vinner så har jag önskemål om ett halsband i silver med namnet Madeleine.
/M


Tänk er denna fast det står Madeleine, oh så fint =)


I got lost along the way..

but now I'm on my way back.

Tjej humor

Du är en tjej och ser en snygg kille på en fest. Du går fram till honom och säger : " Jag är fantastisk i sängen".
Det är direkt marknadsföring.

Du är på fest med en massa kompisar och ser en snygg kille. En av dina kompisar går fram till killen och pekar på dig och säger : " Hon är fantastisk i sängen ".
Det är annonsering.


Du ser en snygg kille på ett party. Du går fram till honom och får hans telefonnummer.
Nästa dag ringer du honom och säger : " Jag är fantastisk i sängen ".
Det är telefonförsäljning.


Du ser en snygg kille på en fest, slätar till klänningen, går fram till honom, häller upp en drink till honom och säger : " Får jag ? Lutar dig fram läter dina bröst nudda vid hans arm, rättar till hans slips och säger :
" Bara så du vet, är jag fantastisk i sängen ".
Det är PR ( public relations ).


Du är på en fest , ser en snygg kille som kommer fram till dig. Han säger : " Jag har hört att du är fantastisk i sängen ".
Det är tecken på ett starkt varumärke ( Brand recognition ).


Du är på en fest och ser en snygg kille. Han gillar dig men du övertygar honom om att gå hem med din kompis istället.

Det är representation.


Din kompis kan inte tillfredsställa honom så hon ringer dig om råd.
Det är teknisk support.


En kille kommer in på en fest. Han blickar ut över rummet. Inser att han vill ha alla brudar där, så han ställer sig på ett bord och skriker : "Jag är fantastisk i sängen !!!!!!!!!!!! "
Det är spam.


Grattis på mig!!

Idag fyller jag 17 år. Och dagen har startart helt underbart. Vaknade imorse av härlig fördelsedagssång då Mamma, Theo, kusin Jessica och Deniz tågade in i sovrummet med frukost på sängen och presenter. Att Jesscia var med var en glad överraskning bara det, blev förvånad och jätte glad. Fick blåsa ut ljusen på den choklad doppade jordgubbs tårtan, äta scones, smoothie och mumsiga cupcakes. Oh vad jag älskar min bak mamma!
Fick super fina presenter också, en skinnjacka av min älskling, ett par snör stövlar av mamma, ett par lack leggings av Jessica och armband, hårblomma och spegel av min lilla lillebror.
Efter den mysiga frukosten blev det till att städa lite i rummet och sedan göra sig i ordning för att åka in till stan och äta lunch buffé på 8:n tillsammans med mamma och pappa.
Och nu är jag hemma igen och vilar magen från all mat, men har ändå lyckats trycka i mig min mammas kända cheesecake.
Senare ska jag och Deniz åka in till stan och äta middag för att sedan gå på bio och se "The ugly truth" Oh vad jag längtar!! Har velat se den länge, myspys.
Men nu ska jag mysa vidare med min älskling. Ska ta kort sen på mina fin fina presenter så att ni får delta i min lycka.
Vill förresten tacka er alla som hört av er och sagt grattis. Jättegulligt, love you all!
/Födelsedags M





Hopplöst

Ibland önska jag att jag sket ut pengar..

...eftersom det kostar om man vill ha fina grejer.

För lång för att dessa godingar ska vara snygga på mig.
Men jag ♥ dom.

För dyra

Vet inte vart man kan köpa dessa

De är söta och har ett bra pris så jag köper nog dessa
 
Och naturligtvis så vill jag ha allihopa.. typiskt.


Bianco

Såhär ser dom ut, skorna som jag skrev om för några dagar sen. Det är naturligtvis mycket mycket finare i verkligheten och på foten. Ni ska få bild sen när dom väl är mina så man får se hur de gör sig bäst.

Vackert havsblåa


Regn och åska

Nu regnar och mullrar det ute. Tur att vi hann ropa in Gucci innan åskan började. Nu får han ligga här på soffan med oss andra i värmen och njuta av ljudet när regnet slår mot rutan. Ooh det kan vara mysigt med regn. Måste handla de där fördömda gummitutorna snart. Blir gaaalen.


Trams när man är rund om foten

Jag måste erkänna. Efter några cider sådär så kan jag kasta ur mig en del minnesvärda kommentarer. Satt nyss och lyssnade på en video som jag spelade in när jag och mia var påväg hem från visby. Vi pratade om att vi skulle äta shish kebab dagen efter.
Madde: Shish kebaaaab!!
Mia: Jag måste ha.. shish kebab!
Madde: Shish kebab!
Samtidigt
Mia: Jag måste fortfarande ha en tändare nu..
Madde: Fuck vad gott!
Mia: A jag känner de, allting sitter löst i den här jävla..
Madde: Mia jag har värsta eld *hick* sex is on fire så jag kan blåsa igång din cigg.

Jag har känt bruden i 10 år nu men jag kan ändå inte fatta hur vi konverserar. Men jag gillare! /M


Kvällens låt

Vet inte varför jag tänker på Sussi när jag hör den här låten.. eller jo det vet jag. Det är för att Sussan alltid vill höra den när vi ska ha roligt ihop och nu har jag fixat så att jag har den på min ipod. Next time, more fun hun!


Hopplös, jag vet

Fan också! Nu är jag där igen.. har hittat ett par skor jag tycker väääldigt mycket om (a)


Blivande tattoo

Någon liknande tattuering ska jag införskaffa mig.. någonstans.


Hemma gjord Lollipop

Med tanke på förra inlägget..


Lollipop

Är det bara jag som hatar reklamer.. men inte denna?

Lollipop lollipop oh lollipop


Vecko schema

Har egentligen ingen vidare lust att skriva.. vet inte vad jag ska skriva. Idag handlade jag en födelsedags present till Mia och imorgon ska jag handla hennes andra present då även favorit Mathias fyller år!! Och på fredag fyller jag år (Grattis på mig i förskott!). På lördag ska jag träffa Mia, eventuellt fika med släkt och sen på söndag ska jag på middag hos Mia med familj då det är Mia älsklings tur att fylla år. Där hade ni mina närmaste planer.
See yah! /M


San Francisco

Kom på! Igår råkade jag och två små tjejer komma på att vi ska åka till San Francisco i sommar. Hoppas det blir av också och att det inte bara sas då det kändes bra för stunden.. jag är taggad som fan! Hoppas hoppas hoppas.


Söndag

Går dagen var.. intressant. Nej men den var trevlig, vi vandrade runt lite på stada och jag hittade ett par nya skor som jag måste ha! Helt sjukt snygga. Bild dyker upp när dom är införskaffade. Och minns ni koft-tröjan som jag ville ha? Jag provade den men den levde inte alls upp till mina förväntningar så det blev inget köp.
Kvällen bjöd på kort spel och annat kul. Vi umgicks mest och hade trevligt. Vaknade imorse och städade i köket och matrummet sen fick jag skjuts hem av snälla Niklas.
Och nu är jag hemma, ny duschad och försöker plugga. Shit vad segt det är. Har noll lust men måste om jag ska spika mitt mvg. Har en liten paus nu.
Just nu tänker jag på vad det ska bli för middag ikväll, hoppas att det blir... PIIIZZAAA!!

Tomorrow is a new day

Då var det planerat! Det blir stada tillsammans med Mia och eventuellt Helena. Det var ett tag sen man såg henne men jag är en höjdare på att ragga så hon hänkar.
Hihi! Nu får jag min fin fina tröj-skjorta! Wihu!! Får vara smidig när jag kikar efter mias present. Kan dessvärre inte skriva ut vad det är hon ska få eftersom jag råkar veta att hon kollar in på min blogg någon gång då och då. Dunkar Beyonce's nyaste skiva här hemma, hon är grym. Skit taggad!
Ikväll blir det imagine dans med Sussi och annat kul. Om ni har tur klickar jag in ett till inlägg senare annars.. får ni ha kul och dansa loss!


Plugga eller stan? Svårt beslut.

Godmorgon blogg världen!
Har ni haft en bra start på dagen? Det har i alla fall jag. Idag hade jag tänkt att jag skulle plugga under dagtid och gå på fest under kvällstid.. men är inte säker på att jag vill plugga. Mitt huvud har andra planer för mig idag, som att gå på stada och införskaffa mig den fina koft-tröjan som jag la upp igår. Sen tänkte jag även köpa min älskade väns födelsedags present då hon bara fyller år 2 dagar efter mig, Mia.
Fast jag skulle verkligen behöva plugga .. hm hur ska jag göra? Jag har ju hela dagen imorgon och måndag på mig.. kanske bara ska läsa igenom mina anteckningar. Då har jag i alla fall fått en start och något att tänka på när jag lever det härliga livet på stan.
Då kommer nästa dilemma här näst.. vem ska bli mitt offer på stan? Ska slå min kusin Jessica en pling och se om hon vill leka med mig.
Vad ska ni hitta på idag? Jag skulle egentligen behövt sätta in pengar på mammas konto då hon ska hjälpa mig att beställa ett par skor men banken är stängd så det gick väl som de gick. Varför har banken stängt på lördag- söndag. Är det för att alla rånare har mer fritid till att råna dom då? Det är den enda anledningen som jag kan komma på..
/M


Sleep tight

Börjar känna mig lite sömnig, ska nog gå och lägga mig snart. Ett inlägg eller två kommer förmodligen att dyka upp imorgon. Men detta är det sista inlägget för idag.
Godnatt sötnosar /M

Killar alltså

Så här ser det ut när killar umgås. En varsin dator, cola och godis. Haha och ni får själva gissa vad det är dom gör på datorn. Kanske spelar? Nää.. haha

Deniz sovrum när han umgås med sin kompis David.

Höst måsten

Har gått och blivit lite smått förälskad i höstens mode. Som denna koft-tröja. Me loves it. För bara 349kr.
It's gonna be mine.


Misslyckat blogg-design försök

Har upptäckt en sak.. min headline syns inte. Är inte säker men har en aning om vad problemet kan vara. Hur som så ska det lösas. Tills vidare.. så skulle det se ut såhär :


Fredagsmys

Denna fredag måste jag erkänna att jag är grymt sugen på en sak, och en sak endast. Toffifee!


Nu är det slut på veckan

Morsning korsning!
Då var man tillbaka framför dumburken igen. Denna gång ett steg närmare min födelsedag. Deniz och mamma har något fuffens för sig så jag är så spänd på vad det är dom viskar om. Men dom vägrar att säga något.
Annars då.. skoldagen har varit bra, flöt på som den brukar.
Dock har mina lår fått för sig att strejka så jag har lyckats få sträckningar i båda låren! Det är bra jobbat!
Vad har jag gjort utan att blogga om? Jag har följde med mamma till värmdö i onsdags där hon gjorde en ny tattuering. En kvinnlig viking på underarmen. Blev väldigt coolt måste jag säga.
Och i samma veva passade vi på att titta på den lilla nykomlingen Nova. Guuud så sööt hon är. Ville bara hålla och krama ihjäl henne men eftersom hon är så pass liten och jag förkyld fick jag bara titta på henne. Aaw man får lite längtan när man ser de små liven. But my time will come, some day.
Idag ska jag bara ha hemma mys med mamma och Theo då vi ska äta fajitas och annat gott.
Och imorgon är det fest i älvsjö som gäller med Sussan och Carro. Vet inte om vi blir fler än så men jag gillare ändå!
Ska ner nu och hjälpa mamma och handla. Förresten! Jag har laddat upp bilder på fejjan från kräftskivan, very nice.
Ha en fortsatt bra dag så hörs vi kanske senare! /M

Mammas tattoo   Nils och hans lillasyster Nova

Beyonce

Kanye West må varit taskig mot vinnaren men varför inte hylla den som gjorde något bra istället för att ge honom uppmärksamheten. - Beyonce! Vilken stjärna, hon gör inte bara bra videos och underbara låtar utan hon har även ett gott och fint hjärta som tog upp Taylor på scen för att få sin hyllning. Vackert gjort, vackert gjort.


Älskar videon, så himla fin.


Sushi time

Hej allesammans!
Vad har ni för er? Jag har själv varit i skolan, tränat men just nu sitter jag inne på Lobby där jag och pappa har ätit lunch, sushi vart det från Depå. Mmm så gott det var. Vad som händer mer idag vet jag inte.. ska väl åka hem och ta det lungt.
Men imorgon slutar jag tidigt och efter skolan ska jag och Deniz gå i stan och sen följer han med mig hem och gör mig natt sällskap, ååh så mysigt.
Bara jag inte hittar något som "jag bara måste ha" för då blir det jobbigt. Men men, nu måste jag dra mig tillbaka så får vi höras och störas senare. Kram på er sötnosar /M

Kärlek i Notting Hill

"Du är vackrare nu än du någonsin varit"

Magnifika Tårtor

Tänkte på att jag fyller år om 2 veckor och blev genast sugen på massor med tårta! Och detta vart resultatet av tårt sug. Otroliga tårtor, eller rättare sagt tårt konstverk. Hur coola är dom inte?









Och nu mina två favoriter..


Tänk vad man kan göra med lite marsipan och annat gott.


Madde i mörkbrunt

Med tanke på förra inlägget..vad tycker ni om mitt nya hår? I like it. Ska bara vänja mig så får jag sen avgöra om det blir keep it or leave it.
/M

Vilken kväll

Det må jag säga! Fredag.. kräftskiva. Det var helt underbart. Sussi och Camilla hade gjort ett sånt himla fint jobb. Verkligen positivt överraskad. Det bjöds på tipsrunda, fiskedamm, snaps sång och en helt egen skriven låt av Sussi och Camilla, är det inte för härligt så dom engagerat sig. Kvällen bestod av mycket kräftor, snack, musik och dans. Och till slutet .. killar. Mer än så säger jag inte.
Men en sak är säker, detta måste vi göra om! Och göra det ännu bättre, om det nu går. Roligaste och mest händelserika kräftskiva jag varit på. Ett stort tack till Sussi, Camilla, Sara, Carro och Elin som gjorde kvällen till något alldeles extra.






För att avsluta inlägget på bästa sätt delar jag nu med mig av kvällens höjd punkt och mest minnesvärda.
Den berömda och mycket härliga låten- av Camilla och Sussi.
Girls, you´re the very fucking best!

Madde våran haffar kung, du får killarna i gung.
Fredrik är en riktig man, han tar för sig då han kan.
Varför tog du inte chansen? , ni kunde haft en dejt på skansen.

Då blir det Carros tur här näst, kanske ta med Fredrik och rida häst.
 Kanske en middag på de, bara inte ketchup är med.
Men detta blev ingen romans då Carros häst inte längre fanns.
För Fredrik gillar när liv förvandlas till blod..
de kunde vi lungt se på laserdooome.

Detta vet dock Elin inget om eftersom hon inte kom.

Så kom igen nu tjejer det kan bli värsta grejen.
Fredrik är en populär man, alla kan inte få han.
Detta är inte sista stoppet så tappa fan aldrig hoppet.
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Men vänta lite bara, vi har ju fan glömt Sara.
Men vad ska man säga om denna guzzen?
Fredrik har ju för fan redan tagit bussen.
Men dom kan ju alltid mötas på Slussen, kanske det blir värsta pussen.


Kräftskiva, nu kör vi!

Tjena bloggers!
Taggad som fan, har färgat håret nu som jag blev super nöjd med förresten.. sminkat mig och dragit på partyblåsan. Ska möta upp Sary vid pendeltåget så ska vi åka till västerhaninge och ta buss där ifrån. Längtar tills jag får äta kräftor och sjunga snapps visor i kör med brudarna.
Ni får tyvärr inget resultat(på bild) på hur färgningen blev i detta inlägg men det kommer definitivt dyka upp bilder imorgon från kräftskivan. Jag ska ha en super trevlig och mysig kväll med tjejerna, det får ni också ha!
Kram på er /M


Morgondagens höjdpunkter

Morgondagens höjdpunkt är färgningen som inträffar klockan 13.20 i Rådhuset. Mörkbrunt är som sagt färgen som gäller och jag tror och hoppas att det kommer passa mig som smäck! Efter färgningen är det direkt hem, piffa upp sig och åka mot Årsta havsbad där det är kräftskiva som gäller med brudarna. Gissa om jag är taggad! Fyfan vilken bra dag det kommer bli! Först förändring (förhoppningsvis till det bättre) och sen girls goes crazy night. Det kommer bli super kul.
Idag köpte jag kräftor och snacks. Visste inte riktigt vad alla ville ha (blir ungefär 6-9st) så jag köpte lite allt möjligt. Typ som två olika chips sorter, ostbågar, jordnöts ringar, popcorn och chilli nötter. Och inte får vi glömma ballongerna och serpentinerna som vi ska smycka borden med.
Det blir vad man gör det till, och det kommer att bli en hejdundrans kväll!


HP2A Karneval

Ja ni, vi vann inte karnevalen i årskurs 2, konstigt nog! Jag tyckte absolut att vi skulle vunnit men eftersom inte alla var utklädda (3st) så försämrade det oddsen att vinna. Nej istället vann ett gäng nunnor.. HALLÅ?! Nunnor finns ju nu också.. vad ska nunna vara för tidsepok? Nej, inte godkänt tema enligt mig.
Men nästa år då jävlar! Då SKA vi vinna för jag ska tamifanimej springa ut först!
Här kommer lite av resultaten av vår utklädnad och för er som glömt så hade vi temat Egypten, men det ser ni väl alla? Tänkte väl det! Karnevalen bjöd i alla fall på en hel del, Flintstone, nunnor, vikingar, cow boys, egyptsier och så lite naket på det..


Jag saknar dig

Det finns bara en utav dig, det finns ingen annan som någonsin kommer kunna ta din plats. Jag vet att jag ofta skäller och är sur på dig för att du inte är närvarande. Du ligger bara och sover och glömmer oss andra som saknar din närvaro. Det har hänt att jag gråtit för att jag känner att du inte bryr dig om mig, jag har känt att du glömmer mig. Vi har inte pratat på ett tag och du ringer inte tillbaka på mina samtal. Men så finns det också de stunder då du finns där, lever och anstränger dig. Som idag, du verkligen försöker och jag hör hur dåligt du mår när jag ber om pengar som du inte kan ge. Så du ber mig skrapa fram lite pengar från dina sparpengar, vilket jag får dåligt samvete av. Men på något sätt löser du det.
Men idag när vi pratade i telefon och du sa förlåt, du sa att du är skyldig mig så mycket mer och att du saknar mig. Det värmde. Jag vart så glad och tårarna började falla, som dom gör just nu. Att höra dig säga att du saknar mig betydde mer än om någon annan hade sagt det.
Solen skiner ute nu och änfast ditt beteende är sårande och inte okej kommer jag kunna leva på de små orden ett bra tag fram, de små orden som är så stora för mig när de kommer ifrån dig.
Tack för de stunder du funnits, finns och kommer finnas där.
Jag älskar dig P.


I thougt so

Nu har jag fått reda på (inkluderad egen undersökning) att det inte var 2009 Victoia show som gick igår. Det var 2008, alltså en repris. Vilken lättnad det blev när jag insåg att jag inte missat årets show. Tyckte väl att det var konstigt, det brukar alltid vara jätte mycket reklam för showen och dessutom brukar den vara i november. Men nu kan jag vara lugn och invänta 2009 show, den kvällen ska jag mysa med dipp och smaskiga grönsaker.
Men nu ska jag inte blogga mer utan duscha och göra mig i ordning för sängen så jag orkar upp imorgon då det är karneval och jag ska vara utklädd. Bild på resultatet kommer upp imorgon.
Hoppas ni haft en bra dag alla läsare och bloggare och så får ni ha en fortsatt trevlig kväll.
Godnatt för min del. /M


PANIK!

Missade jag årets Victoria's secret fashion show?! De har inte gjort någon reklam what so ever och när man tittar i tv tablån var det från 2008? Jag hänger inte med.. var det alltså årets show? Om inte när är den? och om det var det..när är reprisen? Jag kollar på det varje år och jag hade inte tänkt att missa årets heller. Får lite smått panik.. /M


Film kväll

Söndags film, familjens klassiker. Vi sitter alltid och tittar på söndags filmen tillsammans. Och denna söndagskväll finns det både komedi och thriller på menyn. Amerikanska komedin Kärleken checkar in med Jennifer Lopez ser man på kanal 3 klockan 21.00 eller om man väljer att se den svenska thrillern Den utvalde med Andreas Wilson på kanal 5, klockan 21.00. Jag väljer den senare eftersom jag redan har sätt Kärleken checkar in. Hoppas att den är bra, det borde den. Annars slår vi på Grease ikväll.
/M


Hårfärgning inför kallare tider

Nu har jag naturligtvis kommit på den geniala idén att färga håret. Jag färgar inte håret speciellt ofta (tror det hänt 3gånger) och jag är så himla trött på mitt hår nu, vill ha förändring. Jag vill ha långt, mörkbrunt hår. Allra helst långt. Men det tar en så himla lång tid för det att växa ut. Har ni läsare några tips för att få håret friskare och längre? (är inte intresserad av löshår). Jag är himla sugen på att färga håret lite mörkare nu till de kallare tiderna. Och jag tror att jag skulle passa riktigt bra i det så kanske ska passa på och färga de nästa gång jag ska klippa mig.
Saken är bara den att jag vill ju ha längre hår, och då ska håret må bra, vilket betyder att jag inte ska hålla på och slita på det genom till exempel färgning och plattning. Men jag vill väldigt gärna färga det. Jag tror jag gör så att jag låter er läsare och mina bekanta påverka mig och sen får frisören sätta in sitt tycke (när det gäller slitage på håret) och sedan beslutar utifrån det.
Bilden nedan är på Lindsay Lohan och kulören på hennes hår är exakt den jag vill ha. Vad tror ni? Kommer jag att passa i den? Ska jag våga?

Vill ha

Min orginal färg


Uggs in winter

Folk har redan börjat klä sin fötter i de härliga skorna och jag är helt säker på att det är ett mode som kommer sitta sten hårt i vinter. Uggsen! Jag har själv ett par i rosa, dessvärre hann jag knappt använda dem innan sulan började lossna så det var en stor besvikelse. Ska försöka att limma dem med super lim för uggs är något jag tänker köra på i vinter. Men i år har jag spanat in uggsen i den tomat-röda nyansen. Och visst är de coola?


Hallelujah


Får en otroligt varm känsla i kroppen när jag lyssnar på den här låten. Tycker den här versionen är en av de bästa. Längtar lite till julen när jag hör den.


My babys

Världens sötaste och mysigaste katt, Diesel. Han är tjock, soffliggare och super harmonisk. Tillskillnad från sin bror Gucci som är smal och aktiv och ränner ute hela dagarna. Men självklart är Gucci också världs bäst.
Diesel har många smeknamn men ett jag är väldigt duktig på att använda är "fatzo", lite kul för att han lyssnar även till detta namn nu, aaw min lilla mys tjockis! Älskar dem båda högst mycket. Snällare katter har jag aldrig sätt.
Diesel

Gucci

Håkan H

I fredags var jag på Håkan H på grönan. I vanliga fall är jag inte något direkt fan av hans musik men live var det riktigt bra. Blir en helt annat grej och en helt annan känsla live. Så det vart defnitivt godkänt. Hur mycket folk som helt och mina fötter vart mosade varje gång publiken fick för sig att börja hoppa, ajajaj. Har ont i höger fot nu efter, lyckades till och med få ett litet blå märke på foten.
Men det var en trevlig show tillsammans med Julle och Fredrik så lite fotmos tyckte jag det var värt.
Efter showen åkte vi båten över till slussen vilket jag tyckte var riktigt mysigt och där skilldes vi även åt, jag hem och Julia och Fredrik ut för att festa.
Som ni ser har min blogg en ny design. Jag och Deniz satt nämligen igår och jobbade på min nya blogg design, det tog sin tid men jag är nöjd med resultatet och tycker att det vart riktigt bra för ett första blogg design försök. Dessvärre har vi inte riktigt lyckats anpassa head bilden efter sidan men det kommer det med.
Men vad tycker ni? Visst har vi gjort bra ifrån oss? Och tack så mycket för hjälpen hjärtat, du är en klippa! /M



Bilderna är en aning suddiga men det belv svårt att hålla kameran still när alla människor hoppade runt omkring en.


Hårlaser Kliniken på Kungsgatan

Min mamma var med i senaste nummret av Amelia då hon gjorde reklam för min mosters och hennes killes nya företag. Nämligen Hårlaser Kliniken. Super smart idé, för de som har tunn hårväxt och för de som vill ha tjockare hår. För de som helt enkelt vill ha mer hår på huvudet. Jag följde med till kliniken en gång för att se hur det såg ut och det var riktigt fräscht och fint. Fick även prova på en behandling och det var bekvämt eftersom man samtidigt fick sitta i en stor skön massage stol. En behandling tar inte mer än 20 min men det krävs lite mer än en behandling för resultat men det är det ju defnitivt värt om man har ett behov av mer hår.
Det humoristiska i det i hela är att min mosters egna företag Light Care ligger i samma lokal och då jobbar hon med att ta bort hår. Dock inte på huvudet utan på anra kroppsdelar. Så i en och samma lokal kan du både få och bli av med hår, effektivt.
Här är bilden från Amelia..



Tattuerings mässa

Förra helgen var jag på tattuerings mässan på münchenbryggeriet med mamma och hennes väninna Sussie. Det var en upplevelse i sig. Skulle egentligen gjort mina stjärnor bakom örat men minimum priset på hela mässan för att göra en tattuering var 1500kr vilket jag tyckte var lite mycket för tre så stjärnor när man kan få det billigare i en vanlig studio så det sket sig. Men hoppas på att det blir av snart, ska bara hitta någon som gör det bra.
Jag passade även på att använa mina nyköpta jeans leggings från Jc den dagen. Är mycket nöjd med mitt köp för att de är bekväma och ser faktiskt ut som ett par riktiga jeans. 199 kr, blilligt och välförtjänt.


Äntligen fredag

Hello sweeties!
Morgonen började med att jag åkte med tåget till skolan då Deniz hoppade på i fridhemsplan för att sedan möta upp Sussi i skanstull och sällskapa till skolan.
Väl i skolan var matte första lektionen.. och det gick som väntat. Jag fattade ingenting. Efter det var det mentor tid då vi diskuterade karnevalen och temat är Egypten då jag ska vara tjänarinna.
Och nu sitter jag och väntar på bättre tider, eller rättare sagt på att engelska lektionen ska börja.
Efter engelskan är det näthandel c som gäller sen är dagen slut! TJIHU!
Klockan 20.00 ikväll är det Håkan H på grönan med Julia som gäller, önska mig fint väder!
Tills vidare får ni ha en skön och mysig dag. Kram /M


Sötisen

Godmorgon Stockholm! Jag börjar denna härliga dag med att publicera världens sötaste lillebror med glugg..


My boy fits in all colours


Rain

Regn, regn ,regn. Jadu, mycket regn är det denna torsdags kväll, det bara öser ner. Men jag måste erkänna att det är mysigt att ligga i sängen och höra hur regnet puttrar mot fönstret. Varje gång dessa guds tårar faller ned på oss så tänker jag på mina älskade gummistövlar. Jag vill så gärna ha dom, men dom är sååå dyra. 1000kr för ett par gummitutor. Fast de är jävligt coola och det är ett bra märke, plus jag kommer aldrig behöva köpa ett par nya. Ett köp jag kommer kunna ha resten av mitt liv.. och hur bra är inte det? Får se, har velat haft de i över ett halv år nu så snart kanske det är dags att köpa. Ska bara skita ut lite pengar först.
Sov gott sötnosar, hoppas ni kan se det positiva i regnet för att det kommer inte sluta på grund av att ni är missnöjda,
love /M


Mys torsdag

Idag har det vart en bra dag. Vaknade upp bredvid min prins som jag sedan åkte med till skolan för att ta skolfoto, och hur det gick..jaa det tar vi när resultatet kommer.
Efter fotograferingen åkte jag in till fridhemsplan då jag gick igenom västermalmsgallerian(skulle till gymmet) uti fall att Julia (twini) skulle jobba och kan ni tänka er.. det gjorde hon! Så jag stod väl där i typ 2 timmar och bara babblade då jag sedan vart tvungen att gå vidare för att träna på sats, jobba jobba jobba med formerna. Känns bra nu, har börjat komma igång och fått motivationen.
Väl efter stats åkte jag hem och duschade och åt lunch för att sedan åka in till stan och mysa med min efterlängtade Mia. Hon hade med sig en tjej från skolan, Frida tror jag hon hette, trevlig tjej. Vi tog en fika inne på waynes och sen strök vi omkring på stan bara och njöt av varandras sällskap. Vi mötte även upp Julia på vägen som vi tog en promenad in till hötorget med där vi hälsade på moster och Magnus på deras nya klinik. Hårlaser kliniken på kungsgatan. Måste säga att de verkligen har lyckats och att lokalen är strikt och fräsch.
Efter besöket åkte jag hem till pappa då maten var klar, korv och pasta. Dock endast korv till mig men det var gott.
Och nu sitter jag här och ska snart göra mig i ordning för sängen.. eller något.
/M

9 månader

Eftersom att mitt internet har krånglat så har jag inte kunnat uppdatera så bra men nu verkar det funka galant igen. Hur som..
I tisdags hade jag och min älskling vart tillsammans i 9 månader. Och varje månads dag så gör vi någonting mysigt ihop. Inget speciellt sådär men umgås och visar extra uppskattning. Vi valde att ha picknick i det oväntat fina vädret. Så vi kokade korv, handlade bulle och kakor och satte oss på en äng och bara mös. Och det bästa av allt var att solen lös, och att vi var i stort sätt helt ensammna. Oh det var så mysigt. Något av det mysigaste jag gjort faktiskt. Vi bara satt/låg där och mös och prata och skratta.
När det började bli lite kyligare drog vi oss hemåt där vi kollade på film och i vanlig ordning somnade jag i hans famn, varm, trygg och kär.
Obeskrivlig tid med dig hjärtat, love you<3
/M

Slå den ni!

Jag har här med sätt det längsta kvittot i hela mitt liv, hela 82,5 cm långt. Vilket tillhörde min pappa. Helt otroligt!

You can have him, I don't want him

Malin, du får gärna ta över mitt skräp.

RSS 2.0