Super helg

Tjena folks! Har inte haft internet på ett tag så har inte kunnat uppdatera men Carro har fyllt 18 år och kära Sussi har fyllt hela 19år! STORT GRATTIS!! Och du Sussi, snart 20 ;)
Vi hade en överraskningsfest för Sussan i fredags (bilder kommer) och hon vart riktigt glad, vilket var meningen, om det är någon som förtjänar det är det hon. Hennes kära och nära var på plats då det bjöds på sång, bak och paket. Hoppas hon fick användning för sitt röda paket, som hon fick av mig och Dempa haha. Efter överraskningsfesten hos Simon drog gänget ut, utan mig eftersom jag inte är 18, tråkigt! Men det blev en mysig kväll hemma tillsammans med älsklingen istället då vi åt toast och såg på film. På lördag morgon gick jag upp och tränade på sats, bra jobbat! Sen gick jag en runda med käraste Mia på stan för att sedan åka hem och bli överraskad av Deniz med sushi och fruktsallad. Och inte nog med det hade han hyrt två filmer, en skräckis och en komedi. The Children och Role Models. Båda filmerna bra, förstnämnda sjuk och den sistnämnda rolig.
Och idag har jag gjort läxor och fått Deniz att klippa sig, det vart superfint. Nu ska vi fixa oss för kvällen och sen kolla på Gossip, oh I love it!
Sleep tight /M


Mys helg

Jaha då var det måndag igen då, en hel vecka kvar tills det är helg, lagom bittert. Och dessutom har det nya vårtermins schemat börja gälla och då slutar vi senare och har dessutom håltimmar varje dag som vi är i skolan (mån,tis,fre), bra jobbat?! Och inte nog med det har vi en jävel till nonchalant (lärare) som inte alls lyssnar på vad man säger. Hatar vuxna människor som valt att jobba med ungdomar och som sen inte ens kan lyssna på vad dem har att säga när det framförs klagomål. Men jag menar .. har de sagt en sak under 1års tid får de sen stå för vad de sagt och lösa problemet, hallå?! Nej, allt ska man behöva ta tag i själv, suckers.
Nu ska jag i alla fall duscha och sen lägga mig och se en film så jag får mig en ordentlig sömn och kan vakna upp imorgon.
Får inte glömma att nämna min fin fina helg, hade super trevligt och mysigt med bästo Mia. Det var verkligen hur mysigt som helst, lagade mat ihop och sen satt och snacka skit en hel kväll med cider och vin i högsta hugg. Skönt att hon lämnade sitt trygga näste för en gångs skull och sov över. Thank you for a lovely evening honey♥


Har du hört ryktet om Morgans?

Jag och Deniz var och såg bio filmen "Har du hört ryktet om Morgans?" Med SJP och HG, jag tycker filmen var jättesöt och bra. Dock inte värd att betala och se på bio, hyr filmen när den kommer på dvd. Det var inge bio-material satt säga. Men missförstå mig inte, den var bra.


Jag och älsklingen inne i biosalongen


Besvikelse

Idag var jag som sagt och tränade sats afro på satsfridhemsplan. Och ingenting var bra, gruppträningen sög så jag gick ut för att träna själv med maskinerna istället, och inte änns de dög. Fy, dåligt uppbyggt, ofräscht och bara allmänt tråkigt gym. Och satsafro var inte alls min grej, det var trångt i salen och så skulle man göra stora rörelser (hallå?!), dessutom kunde man inte ha skor för då vrickar man fötterna med de rörelserna, och med strumpor så halkade man och barfota var äckligt och så kände man massor med små sten som gjorde ont under fötterna. Nej, ska aldrig gå till satsfridhemsplan igen, det suger hårt. Går hellre 2-3 min extra åt andra hållet för att komma till sats på St: eriksbron, there I love it!
Nu vet ni i alla fall det, gymma inte på fridhemsplans sats för de är inge bra. Ta dig någon extra minut istället och gå till St: eriksbron, där är det bra. Mycket färscht och ljust, samt bra uppbyggt. Dessutom har de inte den där läskiga, äckliga lukten.
/M

Vankas helg

Äntligen fredag, nu är det slut på tråkiga veckan och dags för helg. Om jag har längtat. Och idag började vårtermins schemat också, känns mindre kul då jag fått massor med håltimmar, good work schemaläggare!
Hur som, idag ska jag träna satsafro efter skolan, vilket jag ser fram emot och sen ska jag träffa Christian och då ska vi på bio och sen ska vi eventuellt vidare på fest i Barkarby. Vilken film vi ska se än är inte bestämt så jag får återkomma med det.
Jag ska även ha en mysig middag och pimpla vin med Mia på lördag då vi tänkte ockupera min hemstad hos pappa för att bara snacka skit och umgås, det ser jag fram emot. Och sen sist men inte minst ska jag på Cosmonova på naturhistoriskariksmuséet tillsammans med mamma och Theo.
Fullt upp hela helgen, rätta takter.
Men nu måste jag rusa för om någon minut börjar engelskan.
Ha en trevlig helg!
Xoxo /M

EMMA 20ÅR!!!

Idag är det många news att dela med sig av.. men eftersom jag inte har så mycket tid innan jag ska sticka iväg och möta Sussi så får vi tar det kort och gott. Dagen började med att vi gick upp och gjorde oss i ordning för begravningen och efter det kommer news nummer 2, jo min bästa vän och hennes familj har fått 15 st små välskapta valpar som var med i tidningen metro idag. News nummer 3 är att jag hoppas att en vän fick fint resultat i rättegången idag(förjävligt att sånt ska behövas) och sist men inte minst, news nummer 4 är att Emma fyller 20 år idag! Ett stort GRATTIS till henne!! Det är dit jag ska alldeles strax och fira och sen var det slut på det hela, tror jag. Om jag inte glömt något i all världens fart men om jag gjort det så kan det ju inte varit så viktigt. Hur som helst, hoppas ni haft en bra dag, det har jag. PUSSAR /M

Äntligen sats

Nu är jag äntligen tillbaka på samma spår. Imorse var jag på sats cykling och gav gärnet, var himla skönt. Känns underbart att jag kommit igång med träningen igen, känner mig piggare och positivare. Dessutom har jag ett mål och det känns bättre nu när jag anstränger mig och försöker på riktigt och inte bara gör hälften av jobbet som krävs. Så det känns skönt, och på torsdag är det simning för att sedan gå på satsafro på fredag, vilket jag verkligen ser fram emot.

Nu är det bara en sak kvar att göra, träffa Twini och reda ut saker. Jag saknar henne så grymt mycket och jag känner verkligen att jag kan inte vara helt glad och lycklig i vetskap om att vi inte träffas längre, har förlorat en vän, faktiskt en av mina två bästa vänner. Aldrig upplevt det förut och det är förjävligt, det känns extra mycket också när man hade en viss plats i personens liv, en plats som man älskade, och som sen har ersatts med någon annan. Jag vet inte om det kommer kunna bli som förut, men jag tänker i alla fall försöka att hitta tillbaka för jag mådde bra på den tiden, och hur jag vet det är för att jag har allt nu som jag hade då, utom henne. Hon är den enda biten som saknas och jag vet att det är därför jag inte mår 100% bra. Dessutom tänker jag på det hela tiden. Om inte hon vill kommer jag bli väldigt ledsen, men jag försökte i alla fall och hon vet då i alla fall om att jag bryr mig och att jag finns där om hon ångrar sig eller behöver någon att prata med.
Det är väl det vänskap handlar om, eller jag hoppas i alla fall det. Om man tappar greppet om varandra så hittar man alltid tillbaka förr eller senare.
Om inte annat så kommer jag i alla fall alltid minnas oss, för jag älskade oss.
/M

Färdig barista

Då var min baristautbildning komplett. Idag var det riktigt roligt faktiskt, mycket kreativitet och effiktivitet. Vi fick göra massor av espressos och skummad mjölk för att kunna göra latte art, det var kul men ganska svårt att göra med skummet men jag lär mig, övning ger färdighet. Efter det fick vi göra kaffe drinkar och det var kul, vi fick turas om en efter en att stå bakom bardisken och blanda till olika kaffe drinkar efter våra egna smaklökars favorit smak. Super trevliga instruktörer och dessutom fick vi diplom och dvd-film där vi får lära oss hur man gör drinkarna.
Det som gjorde det extra roligt idag var att vi fick vara med och göra reklam också, de ska göra en hemsida där de ska ha en 2 minuters video angående baristakursen och där kommer jag få vara med, hihi! Ska publicera videon när den är klar så ni får se.
I övrigt är jag super nöjd och vet mer om kaffe än du vet om din egna släkt, förmodligen. Instruktörerns var grymt bra och framför allt trevliga, stort tack till Mikael och Kaveh!
Nu kan jag grunderna, sen är det bara rutinen som ska in och sen är jag er personliga kaffe mästare.
/M

Första delen av baristautbildningen

Idag tog jag min första barista kurs, på Styrmansgatan15 där Stockholm Bar Akademi ligger. Grymt bra var det, idag fick vi lära oss grunderna och det som man måste veta om, vi fick även prova på att göra helt själva.
1. Kaffet
2. Kvarnen
3. Maskinen
4. Mjölk
5. Hantverk
Imorgon blir det lite mer kreativitet då vi ska få lära oss att göra konstverk i muggarna samt smaksätta och bland annat göra egna frapinos, oh så jag längtar!
/M

Fatta vad coolt att själv kunna göra det här, well tomorrow's my turn to learn.

Bowling för hela slanten

Som utlovat, bowling bilderna från i lördags. Det typiska med mig är att när kvällen börjar lida mot sitt slut så är det jag upptäcker (egentligen blir informerad av Simon) att om jag tar bort blixten så får jag med det coola discofärgerna, well that's just my luck!

Satsare


Kom igen nu då Sussi!


Simon, en bowling mästare.


Deniz som naturligtvis vann hela skiten.


Såhär ser det då ut när man bowlar, inte vackert.


Bowling proffset himself


Säger rätt mycket va? Och i den här ordningen höll vi oss från början till slut.


Söta Sussi inte så värst nöjd med sin insats? Haha


Kramis


Ocharmig bild som satan med visst gör det den lite charmig?


Instruktioner för "dom" med "handikapp", vilket var "dom" som aldrig ...


Såhär ser jag ut när jag som "proffs" får en strike.


Vet inte riktigt vad som hände här men hon ser ovanligt glad ut så hon fick väl ned 3/10 käglor. (Förlåt hjärtat men elak humor är den enda rätta ;) Muhaha


Madde, kaffekocken

Ny dag, nya tag. Idag är det då måndag, långt kvar till fredag men jag hoppas att denna vecka ska gå snabbt. Idag och imorgon är det gymmet och barista kurs som gäller, ska faktiskt bli riktigt roligt, "Madde, kaffekocken" haha det klingar. Hur som, sen på onsdag är det begravning som gäller, inge vidare att hurra för men det gör att jag slipper gå till min trista arbetsplats, and I like that. Och sen så hoppas jag på att resten av veckan bara ska rulla på .. torsdag är jag barnvakt och helgen får förbli ett kommande mysterium.

What's in my head

Kan inte sluta tänka på vissa saker.. vi börjar med det negativa för att avsluta det hela på ett mer trevligt sätt, roligare att minnas så också. Okej..
1. Att min blom-ring inte finns i min egendom då min mamma gjorde fel beställning och nu finns den inte kvar att köpa, fäller en tår. (Bekymrat mig i 5-6 månader)
2. Att en sommar klänning som jag förälskade mig i inte finns kvar att köpa, fäller två tårar. (Bekymrat mig i 3-4 dagar)
3. Att mitt riktiga nummer inte fungerar och det är numret som jag har gett ut på mina jobbansökan, fäller tre tårar. (Bekymrat mig i 2-3 månader)
4. Att min halsduk är borta, fäller fyra tårar. (Bekymrat mig i 2-3 veckor)
5. Att jag ska åka utomlands i sommar med favvo Sussan, och det fäller jag inga tårar för utan yppar fem leenden istället för. (Muntrat upp mig i 1 vecka)
Slutsats: Såhär ser mitt liv ut just nu.. mer bekymmer än någonsin, trist va?

Bowling / GossipGirl

Igår var jag och bowlade tillsammans med Deniz, Sussi och Simon. Och det var faktiskt jättetrevligt, bästa på hela kvällen var ju att jag INTE kom sist, notera inte. Nepp, för det gjorde Sussan, haha sorry, var bara tvungen att retas lite hihi. Det var första omgången för en trevlig tradition, vi ska ha aktivitetsdagar tillsammans, bästa påhittet ever. Både kul och mysigt. Hur som.. bilder kommer imorgon när jag har kameran tillsammans med sladden.
Från något trevlig till något fruktansvärt, min favorit serie har slutat gå!! Gossip girl är nu nerlagt för säsongen och jag mår faktiskt lite dåligt utav det. Vad ska jag göra nu då varje söndag klockan 19.00?
Känner mig lite besviken på GG.

Puss / M

Min älskade är borta

Jag är jätteledsen! Idag fick jag nämligen reda på att jag inte kommer få tillbaka min älskade halsduk. Jag använde den hela tiden och det var min absoluta favorit, och nu är den borta. Jävla nyår, hatar mig själv för att ha tappat bort den. Jag ber till gudarna om att jag ska få tillbaka den, jag älskade den så mycket. Och den går dessutom inte att köpa för att den var handgjord av min syster. Just nu vill jag bara dö, så jag får återförenas med min halsduk!

Aktivitetshelg

Wihu! Ikväll är det bio som gäller "Har du hört ryktet om Morgans" och imorgonkväll blir det discobowling, yes that's nice. Hoppas jag vinner.
Hur ser er helg ut? Mine looks great,
xoxo /M

Sommar 2010

OM jag längtar! Igår satt och Sussan och trigga varandra som fan så i sommar har vi lovat varandra sol, bad, shopping, drinkar och relax, och detta går naturligtvis bara att uppleva till fullo utomlands så det är dit vi ska! Oh vad jag vill åka nu nu nu.
För att dela med mig av min extrema sommar längtan slänger jag in en solig bild tillsammans med en skön sommardänga!


This life wasn't made for me

Jag känner mig deppig idag.. kan inte riktigt sätta fingret på varför, tror att det är en kombination mellan jobbet, min mobil, mitt utseende och att ingenting funkar som det ska.
Idag känner jag bara negativt negativt negativt.

Mitt nyår i några få bilder

Inte de bästa korten men vi hade kul i alla fall!




Min jul i bilder



Shopping

Här är bilderna från gårdagens shopping.





true ture true

- The only boy that deserves you, is the boy that thinks he doesn't.

Digital Kamera till salu

Jag fick en helt ny kamera av en väns vän för att han tyckte min var så ful men strax efter att jag fått kameran av honom så fick jag en ännu bättre kamera av pappa så FUJIFILM kameran är  som ny, oanvänd och har orginal förpackning. Förpackningen har blivit öppnad eftersom att jag har tittat på kameran men det är inga repor eller andra skador eftersom den är oanvänd. Kameran går på batterier då det ska vara av typen 2xAA batterier.

Lite fakta om kameran
Pixeln ligger på 5.1
Märket är FUJIFILM
Modell är FinePix A500 Digital Camera
Super CCD
Färgen är silver
I kartongen
2 cd-skivor var av en är för installation och den andra är manual på svenska.
USB-kabel
Video kabel
Handsnöre
Instruktionsbok

Fujifilms egna beskrivning på kameran: 

A500 är gjord för enkel användning och passar som familjekamera också vid krav på högre kvalitet till plånboksvänligt pris. Kameran har Fujifilms egen Super CCD HR sensor med 5,1 miljoner pixlar för bilder i hög kvalitet även i stora format. Val av känslighet upp till ISO 400, 3x optisk zoom och makro samt blixt- och motivprogram gör att kameran lämpar sig bra för alla vanliga motiv och situationer.

En fördel är att A500 kan lagra bilder på ett interminne. Man kan också använda minneskort. Kameran har både sökare och bildskärm. Kameran kan användas med vanliga, lättillgängliga alkaliska AA batterier eller med laddningsbara NiMH AA batterier. PictBridge funktion möjliggör bildutskrift utan dator.


Vad tycker ni?Stämmer det

Vågen (23 september - 22 oktober)

Utåtriktad, intellektuell och positiv.

Nyckelord: Skönhet, konst, kompanjonskap, takt, charm, avkoppling, tillgivenhet, kompromiss, diplomati, lättja
Färg: Indigoblått
Metall: Koppar
Stenar: Diamant och opal

Harmoni och goda förbindelser. Stort behov av att kommunicera med andra. Stark rättvisekänsla och tar väldigt illa vid sig när någon råkar illa ut. Charmerande och avskyr gräl, därför har de stor talang för diplomati. Blir ofta medlare när andra grälar. Älskar, liksom Oxen, livets goda och lite lyxliv. De kan anstränga sig, men låter helst bli om de kan. Klartänkt när det gäller andra, men tyvärr svårt att bestämma sig i personliga frågor. Väljer därför ofta en starkare partner för att slippa ta så många beslut. Varm, behaglig, idealist och en omtänksam älskare och vän. Väntar sig dock perfekthet hos partnern och kan lätt kritisera ev. fel hos den...

Lämpliga yrkesval: Allt som har med skönhet och lyx att göra, ex. frisör, konstnär, juvelerare, eller yrken som kräver diplomati, ex. advokat, diplomat.
Fysiska kännetecken: Kurvig, hjärtformad mun och ofta grop i hakan.
Känsligaste kroppsdel: Njurar och korsrygg

Typiska egenskaper för en apa är:

Talför, charmig, social, klurig.

Typiska egenskaper för elementet vatten är:

Kreativ, problemfri, förstående.


Jag kan faktiskt tycka att den större delen utav det stämmer.. men såklart inte allt. Som t.e.x anstränga sig.. det gör jag varje dag, och ibland till och med lite för mycket.


Tisdag

Tjena folks! Idag är det tisdag, vilket betyder arbete imorgon, ångest!! Men som tur är har jag delat ut cv:n idag så förhoppningsvis så kommer i alla fall några att höra av sig.
De senaste timmarna har jag spelat wii tillsammans med Deniz och hans mamma. Det gick bra, vann över Deniz varje gång på bowlingen, stolt. Hade egentligen tänkt att åka till pappa idag men eftersom han är sjuk och mamma hade hela huset fullt med små snorungar fick det bli hemma hos Deniz, men här trivs jag ändå fin fint så det gjorde inget.
Jag ska också meddela folket att jag har shoppat idag, wihu! Love it. Bilder får dock komma senare då jag inte har någon kamera med mig.
Med hem följde:
3 bh:ar (fick av Deniz)
5 trosor
1 parfym
1 mysig hood
1 armband
Känner mig mycket nöjd med mina köp och jag kan knappt bärga mig tills jag blir brun och får bära det fina underkläderna till, kommer bli mer än super snyggt.
Med tanke på brun.. vill utomlands!! Sol, bad, drinkar, avkoppling och shopping är vad jag behöver just nu. Så fort jag fått jobb är det spara spara spara som gäller så ska jag dra sen till något varmt ställe där jag kan bara njuta.

Snälla människor, ge mig det jag behöver, semester.

AVATAR

Jaaa.. jag vet inte riktigt hur jag ska säga det här men ... Avatar var den bästa jävla film jag sätt!! Kan inte ens beskriva med ord hur bra den var.. helt otroligt bra gjord. Är helt förälskad i filmen. Verkligen något jag rekomenderar.


18års dag

För 20 minuter sen var det dagen då min älskling fyllde 18 år, GRATTIS älskling!!! ♥
Av mig fick han en morgonrock, helkroppsmassage med olja och sen så på fredag ska jag bjuda ut honom på middag, oh vad jag längtar.
Hans 18 års dag har firats ända sen klockan 15.00 idag tills nu.. det har varit trevliga gäster och trevliga presenter$ till Deniz.. buy me a new pair of shoes? (a) hihi


I övrigt har jag funderat.. mitt nyårlöfte är ju som sagt att inte äta godis på ett år.. men det grejar jag va? Javisst.
Men jag har även satt upp några missions för mig själv.. jag ska ta tag i en viss person, missuppfatta mig inte. Det är en person som betyder väldigt mycket för mig och som har försvunnit som jag saknar något enormt. Jag har länge velat tagit tag i det men jag är ju som jag är.. hopplös. Men nu har jag bestämt mig för att ta tag i det. Jag är väl rädd för att det inte ska bli som det var innan när vi umgicks..
Men nytt år betyder nya möjligheter och därför hoppas jag på det bästa.
Love /M

2010

Jaha, då var det 2010 då. Mitt nyår var mycket trevligt. Jag spenderade det med min pojkvän och Sussi. Så.. dagen började med att jag, mamma och lillebror åt en mysig och trevlig middag. Sen åkte jag och Dempan in till Zinkensdamm för att möta upp Sussan på en fest. Vi var hemma hos en tjej som hette Niki, förfestens sällskap var mycket trevligt och det tog inte lång tid innan det blev dags att springa mot fyrverkeri platsen där vi alla kollade på fyrverkerier och drack champange in på det nya året. Där efter drog jag, Dempan och Sussi till strandvägen där vi festade vidare.
Kvällen slutade väl sisådär för mig men det gör mig ingenting för att jag hade ändå haft det så trevligt innan.
Dagarna efter det har jag tagit det lungt och städat hemma. Snart är det den 5 januari, vilket betyder att min älskling blir 18 år.. känns konstigt. Men jag ska fira honom på bästa sätt ♥
Tyvärr har jag inga bilder att publicera då kameran är hemma hos min pappa men detta ska naturligtvis visas. Något jag blev lite besviken på var att jag tog inte många bilder alls, tror att jag har kanske 8 bilder från nyåret, it sucks. Men får se till att langa nyårs bilder nästa år då vi ska fira ett gäng i fjällen.
Hur som helst, tackar alla som medverkade denna nyår, speciellt Deniz och Sussi, love you guys.
Nu ska jag och älsklingen lägga oss ner och kolla på en film. Hoppas ni får en lika mysig kväll som jag,
Love /M

JUSTE! Glömde att nämna att jag och Deniz firade 13 månader den 1, hihi.

RSS 2.0