Höstlov

Sitter här, ska snart hoppa in i duschen och möta upp Mathias. Jag har inte gjort något nödvändigt detta lov. Känns lite tråkigt att jag inte gjort något vettigt. Jag har bara haft kul och slappat. Slöat. Har inte gjort några läxor, inte vart förbi gymmet. Vaknade upp på soffan och kände att shit vad jag är tråkig. Men resten av lovet(det lilla som består) ska jag ta tag i mig själv. Jag ska hooka med en viss person och få vissa saker utredda och så ska jag träna och läsa svenska bok. Måste nog förbi pappsen och hämta lite grejer.
Nu är det raka vägen in i duschen så Mathias slipper stå och vänta
/M
Måste bara tillägga att mörkret är här! Klockan är 17.00 och det är bäcksvart ute. Deprimerande säger jag bara, deprimerande.

Torsdags fika

Vad hände igår? Jo hela dagen var något utav död så jag, Max, Em och twini beslöt oss för att åka in till stan och ta en fika. Och sagt som gjort. Vi tog oss in till medborgarplatsen och satte oss inne på cafét cozy. Det var mysmys. Efter ett tag kom min andra kära kusin Jessica och gjorde oss sällskap. Vi drack upp vår beställning och tog oss till andra sidan gatan till bar/restaurangen 54 där Vick, Ninni och Mickis satt. Beställde in på nytt och små konverserade. Det var trevligt. Sen så drog vi tillbaka till cozy och drog en fika till, sedan vidare till donken. Detta för att spendera tiden till klockan 00.00 då Fredrik skulle komma och hämta oss och skjutsa hem oss kusselin peck. Väl där hemma vart det inte mycket till röj, alla var ganska så slut så det blev bara TV tittande och sängdags för några utav oss. Någon utav oss råkade nog få i sig ett glas vin för mycket, men det är alltid trevligt. Kvällen vart sen men den var mysig. Tack för igår allihopa. Ni förgyller min vardag
/M


Piercing piercing piercing

Juste! Glömde jag att nämna att jag har piercat mig? Jag och Anna drog tidigt på tisdagsmorgonen till haninge centrum och köpte ett par jeans till mig inför kryssningen så då gjorde vi båda en impuls piercing var också. Älskar sånt där, man bara gör det. Och vi både blev jättenöjda. Båda vi piercade öron plippen. Ni vet den där lilla saken som sitter .. a jag venne. Kan inte förklara. Ni får se på bild sen. Fint är det i alla fall. Ska pierca mitt i örat sen också, men dom gjorde inte det där så jag ska göra det på lilla gatan istället. Sen så har jag funderat under en längre tid om jag ska göra en tjur ring. Ha en liten, smal guldring. Det skulle väl se ganska coolt/fint ut? Jag tror det, om det inte passar är det ju bara att ta ut den. Måste prova sig fram för att finna det rätta. Får se hur det blir med det, nu ska jag göra en kopp te.
/M

Lugnet försvann med vildarna

Sitter här framför syrrans dator och är barnvakt tillsammans med Max. Sliten som få känns det som. Kom hem igår och bara dog i soffan. Sov ända till klockan 13.00 idag, det var skönt. Men nu sitter jag fast här, barnvakt åt lillen och hans två snorungs kompisar. Shit vad jobbigt det är med tre vilda små grabbar. En lampa har redan gått sönder, suck. Sitter barnvakt till klockan 18.30 ikväll. Och när jag väl släppts fri ska jag gå och handla sushi och gå till något lugnt ställe och slappa. Behöver få lugn och ro efter dessa vildingar.
Har pratat med twin så hon kommer snart och gör mig sällskap.
Det här med kryssningen orkar jag fortfarande inte dra. Kul och händelserik, på både bra och dåliga sätt. Har ännu inte fått tag på några kort från kryssningen, eftersom jag själv bara lyckades ta två kort. Men det lovar jag att det kommer. Nu ska jag fortsätta min "lugna" torsdag med lite TV. Hörs förmodligen senare, godnatt
/M

Victoria och kryssning

Nu är jag på hemma plan igen. Shit vilken resa, orkar inte änns dra historien nu. Kunde inte ha blivit ett mer lyckat firande utav vår kära Vick.
Är trött som få men funderar på om jag ska åka över till en gammal goding till vän och luffa framför en film. Hoppas ni haft ett hittills trevligt lov.
/M

Har jag er så behöver jag inte "han"

Vet ni vad? Nu när jag sitter och tittar på gamla bilder från i sommras så känner jag faktiskt att ni killar spelar ingen roll. Det irreterar mig inte att ni är svin allihopa. För jag har endå min twin och mina vänner. Ni får vara svin för så länge jag har min twin och mina vänner så klarar jag mig. Hellre dom än älskad av en kille. Helt ärligt så skulle jag inte jag byta ut dom mot någon kille i hela världen. Sen om jag får ha båda är ju det alltid ett plus. Jag skulle aldrig klara mig utan mina vänner. Utan twini så hade jag vart en nobody. I alla fall för mig själv. Har jag er så har jag allt.

Jag och min twin påväg i sommras till Pecks studentskiva

Vad som gjorde min sommar08

Saknar alla dom underbara sommar nätterna som vi haft så kul ihop på, dom sitter verkligen djupt fast i mig. I sånna här stunder när man sitter och har tråkigt så tänker jag tillbaka på hur jävla kul vi hade. Det går inte att beskriva med ord. Vill tillbaka till den tiden, hoppas att jag kommer att känna den härliga känslan igen. Utan dessa händelser med dig twini hade inte sommar 08 varit värd att minnas. Tack för att du gjorde min sommar.

Inget går som det ska men endå blir allt så jävla perfekt när vi är tsm, älskar dig twin<3

Boys are toys

Jag tar det tillbaka. Vad kom all den drygheten ifrån? Från ena dan när man får sms som "Jag gillar dig:)<3" och "Vi skulle passa bra ihop, efter några träffar typ<3" till andra dagen när man får som svar "Inget, är med David. Du?" och "Okej, trevligt".
Men va? Vad hände på vägen liksom? Äh jag säger ju det, killar är SKIT! Skiter allvarligt talat i dig helt nu och alla andra små svin som fått födas till denna värld. Usch vad jag inte tycker om er. Som igår, jag har inte direkt varit aktiv med killarna omkring mig och vad hände igår då? Jo tre stycken killar (känner alla tre mycket väl) hör av sig och vill träffa mig. Vad har jag gjort nu då? Varför vill dom träffa mig för? Jag fattar ingenting, däremot fattar jag att mr. D är bajs så dig spolar jag ner! Inte för att jag var kär men endå, jag kände att någon tyckte om mig. Men tydligen inte? Som jag sa redan från början, vi passar bättre som vänner. Tråkigt sätt att komma fram till det på bara.
Men på tisdag är det kryssning som gäller och då säger jag bara fuck you boys, I'm going to find mr dreamy.
Nej jag blir bara irreterad när jag tänker på killar, BLÄ!
Nu måste jag hitta på något så jag inte tänker på hur mycket jag hatar män.
Ciao /M

Sansad

Nu har jag lugnat ner mig, sätt film, dunkat musik, målat naglarna och pratat med mia. Jag har inte glömt allt som hänt men jag har lugnat mig och blivit sansad. Tidigare blogg inläggen kanske var lite hårda men jag var så förjävla upprörd och besviken. Allt som jag kände bara vällde ur mig. Ingen är perfekt, verkligen inte. Men att behandla sin allra närmaste vän som skit är.. det finns inte ord för det. Du har bett om ursäkt och jag har hört det, men jag tänker inte säga att det är okej den här gången. Den här gången måste det faktiskt kännas lite att du sårade mig. Inse allvaret i vad du faktiskt gör. Det som gör mig mest ledsen är hur du sårar dig själv. Du gör saker du inte bör för att du mår dåligt utav det men du gör det i alla fall. Sluta sök bekräftelse och lev med dom som älskar dig istället. Du behöver inte han för att vara bra, om han inte kan se det så är han (vilket han är) en riktig jävla idiot. Du gör bort dig själv och visar öppet för honom att han kan leka med dig. Ha lite självrespekt. Jag finns här för att slå ner den jävlen, men då måste du också ta ditt ansvar och backa. Anledningen till att jag blev så pass arg som jag blev är för att skydda dig. Någon gång måste du inse allvaret i livet och faktiskt säga till dig själv att det här är fel. Du måste mogna till. Du skadar mig genom det här, för om inte du mår bra så mår inte jag bra heller. Jag älskar dig för mycket för att säga åt dig att dra åt helvete, men jag älskar dig också för mycket för att kunna låta dig fortsätta i samma spår.
Du frågade mig hur länge jag kommer att hata dig, hatar dig gör jag inte och kommer aldrig att göra heller. Där emot hatar jag vad du gör mot mig och dig själv.

Ett glädjerus såhär i irretationen


Ta vara på det som är äkta

Är bara så trött på mitt liv idag, du kan verkligen konsten att förstöra en hel dag. Nej, jag ska prata med D nu för han gör mig glad. Sen ska jag duscha, måla naglarna och sola sen ska jag vara barnvakt åt lillen tillsammans med Mathias och inte tänka på hur arg jag är på dig. Jag ska ha en mysig kväll och gå inne i city imorgon istället, UTAN dig!
Tack så mycket, tack för att du förstörde min dag! Riktigt omtänksamt utav dig.

You said it

Du har rätt, du är en hemsk vän!

Du hade inte behövt säga något om det, varför skulle jag vilja veta och vad tjänade du på det? Nej absolut ingenting, du gjorde mig bara arg och besviken. Vi åker på den här kryssningen och firar Vick, har kul och låtsas som ingenting för det förtjänar hon. Vi ska inte bråka utan ge henne en rolig och underbar fördelsedag. Men sen när vi kommit hem vill jag inte se dig på ett tag. Är så trött på den stil du kör mot mig. Den är INTE okej. Och du vet om det. Du säger förlåt men det gör man bara om man ångrar det man gjort och inte gör om det, du gör det hela tiden. Så säg förfan inte förlåt bara för att det låter bra. Säg ingenting, jag är inte intresserad av vad du har att säga mig. Det är för mycket, jag har alltid stått vid din sida no matter what. Men du tar mig förgivet. Du har sagt det själv, inte bokstavligen men du säger det i allt du gör. Ingen som helst respekt för mig alls. Och jag är så trött på det. Du verkar fan inte änns bry dig om våran 9åriga vänskap när du håller på som du gör. Tycker du det är schysst? Jag kan inte fatta hur du kan ha sånt jävla äckligt beteende mot mig. Jag säger inte upp bekantskapen för det kan jag bara inte men jag behöver en paus. Umgås med folk som respekterar och inte ljuger för mig. Jag måste hitta styrkan att orka med dig som vän igen för nu orkar jag faktiskt inte, jag orkar inte att bara ge, ge och ge precis allt jag har och inte få något annat tillbaka än en jävla massa skit och tre små ord som absolut inte betyder något för mig längre när dom kommer från dig. Jag skiter i om du säger att du älskar mig för att så länge du inte beter dig så har orden ingen betydelse. Helt enkelt så behöver jag tid ifrån dig. Och jag har inte dåligt samvete för det här, du får faktiskt skylla dig själv. Du svek mig gång på gång.
När svek jag dig?!

Helt otroligt


En våg är utmärkande i den benämningen att han/hon har en otrolig känsla för rättvisa och harmoni. De har även ett stort behov av kommunikation och är mycket utåtriktade som personer. Vågen är alltid lika noggrann med att alla i familjen skall ha lika mycket godis i sin godisskål eller att alla skall ha stifttänder de luxe till Halloween. Vanliga stifttänder duger inte till en våg!

Osämja och gräl är två ting som vågar avskyr mest av allt och de eftersträvar alltid balans både för sig själva och för andras välbehag. Ofta intar de positioner som är medlande, diplomatiska och som har sociala positioner för att uppnå denna balans.

En negativ egenskap som vågen besitter är dess velande. Att snabbt ta ställning i diverse frågor och situationer är inte lätt då de noggrant överväger både för och nackdelar innan ett beslut till sist kan fattas. Det viktigaste för vågar är att beslutet som de till slut fattar blir rätt så att de senare kan stå för sitt ställningstagande.

Några positiva egenskaper hos vågar är att de är intelligenta, klartänka och mycket charmerande. Ofta är de också mycket öppenhjärtiga personer.

Vågen har ofta ett mycket jämnt temperament och är en riktig livsnjutare som älskar skönhet, avkoppling, mat, dryck och sällskapsliv. I och med att en våg är så pass öppenhjärtig kan man lugnt spela dem ett spratt utan att han/hon blir arg. Skämtartiklar som nästan alltid uppskattas av en våg är sura popcorn, gelé-björnar med pepparsmak, beska klubbor och ölförklädet med kran. Så länge ingen blir skadad eller tar illa vid sig så mår vågen bra och att det är vågen själv som utsätts för skämten rör honom/henne inte i ryggen.

En vågs livsnjutande har tendens till att nästan alltid övergå i ren lathet och det är inte ofta som han/hon gör någonting utan att först ha blivit ordentligt motiverad.

En våg är även väldigt flörtig, vilket kan uppskattas både som positivt och negativt av deras medmänniskor. Bli inte förvånad om hon/han plötsligt kläcker ur sig en fräck kommentar eller öppnar ytterdörren endast iklädd sin godis-g-string eller godis-kalsong. Vågar menar bara väl och är inte riktigt medvetna om att denna sida existerar hos dem.

I hate to say it..

Måste bara fråga eller är det bara jag som tycker att jag förtjänar en riktigt fin kille? Jag har haft några som verkat vara det men det känns som om i slut ändan att alla bara har varit skit endå. Den ena tar det oseriöst och sårar till max och skärper till sig i slutet när det är försent. Den andra vågar knappt se på en och blir social när det som i förra fallet är försent. En annan ger falska förhoppningar gång på gång. En är en otrogen jävel(inte mot mig dock) men han vill vara otrogen med mig mot sin tjej, bara det gör att han går helt bort. Och en kille är så himla söt och säger rätt saker men är totalt opålitlig och man vet aldrig vart man har honom. Sen är det väl resten av högen som bara vill ha ett knull, men dom är så lätta att genomskåda så dom blev aldrig ett problem. A ni ser vilka killar man hittar. Men jag tror att jag har hittat någon nu. Jag säger inte att jag är kär, och inte he is the one, för det tror jag inte heller. Men i alla fall någon som är på riktigt. Han är inte perfekt, men vem fan är det? Han är charmig och snäll samtidigt som han ibland säger så onödiga saker. Men det vet han om och det ska vi jobba på, tillsammans. Så även om det inte blir något så kommer vi bli jäkligt bra vänner och det är jag helt hundra på. Gillar verkligen den grabben, det är fortfarande lite för nytt för att säga att jag har värsta känslorna. Men jag måste erkänna att när mobilen plingar så hoppas jag att det är han. Töntig jag känner mig.
Usch kärlek är skit, men jag ska bara skita för ett tag sen är det dags att torka sig igen.
Fattade ni den konstiga metaforen? haha
Godnatt alla snuttisar, vi syns imorgon.
/M

Well that's just me

Äh jävla skit mask! Trodde jag skulle bli finast i stan men icke. Det enda som hände var att jag blev mjuk som en baby rumpa och prickig som en jävla korv i ansiktet. Lyckat. Oh irreterande. Vad ska jag nu göra.. inget går bra för mig känns det som. Jag kliver i hundskit, ramlar över resenärer, får blåsor, ramlar från stolar, blir prickig, tappar läppglans och går in i folk. Vissa skulle kalla mig olycksfågel eller kanske klumpig. Själv kallar jag mig.. eller jag vet fan inte. Jag kallar mig bara Madde. Det är bara jag helt enkelt, klantig på mitt egna lilla sätt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag har ett dilemma, på tisdag ska jag på kryssning och Vick fyller år. Men vad ska jag köpa? Förra året köpte jag ett linne/tröja så känns lite tråkigt att köra i samma spår i år igen. Så jag tänkte mig parfym. Christina Aguileras parfym duger väl? Den luktar ju asgott, eller? HJÄLP MIG!
Nu ska jag se film med syrran och tänka på presenter. Usch, hatar när folk fyller år. Eller nej det gör jag inte, det är jävligt kul så länge man slipper bli av med sina pengar. Hur som haver, vett och etikett att ha present.
Juste film var det, ha en mysig fredag och första lov dag.
/M

Ingen vidare start

Första dagen på lovet.. och jag sitter hemma och gör ansiktsmask klockan 22.23 på kvällen. Aja jag bli förhoppningsvis fin i ansiktet i alla fall.
Är helt slut i hela kroppen. Någon minut efter att jag skrivit blogg inlägget så vart det till att dra sig mot solna för att hämta upp lillen och lämna över honom till mamma i stan. Så denna dag har varit: Till stan, till råcksta, till solna, till stan och sen till råcksta igen. Drygt som fan. Somnade i kanske 10-15 min i soffan. Det var skönt. Mia ringde och nu sitter jag här med ansikts masken.
Oh shit det har gått 20 min. Måste ta bort den! Återkommer med resultatet!


Madde och hennes något pinsamma liv

Skrev ingenting efter träningen igår, men jag hade ingen som helst lust faktiskt. Jag ville inte sätta på datorn, det kändes skönt. Jag vill faktiskt inte vara fast vid den.
Så nu har lovet börjat! Så jävla skönt, sova länge, röja, inget plugg, sena nätter. Fan lov är det bästa. Ska verkligen ta vara på detta höstlov.
Så vad har hänt idag? Jo ännu en pinsam händelse såklart, mitt liv är väl för händelserikt ibland. Så här kommer den..
Vi ska byta sal i näthandeln så vi går ner till lilla aulan(eller något sånt liknande) och där inne finns det platser till alla kanske dock inte på en stol, men det finns sittplatser. Det är ingen rusch eller så för att få en stol men man satte sig liksom om den fanns där framför en. Så jag ser en stol som jag går fram till och ska sätta mig på. Intar sitt position och vad händer. Jo Deniz drar bort stolen. Och jag självklart ramlar ihop rakt på rumpan på golvet. KUL. Och jag måste där punktera att stolen var hög, det är barstols höjd på dom. Hela klassen såg, visst det var inte jag som klantade mig men det var jag som ramlade och låg på golvet, mitt i rummet! Så jag höll på å skämmas ihjäl. Ställer mig upp och säger något liknande "Ohh Deniz du är så duuum!" och så går jag och sätter mig på en rund fotpall med Mattias, och den pallen var nära ner till golvet. Ville inte göra något större fall igen. Det var så jävla pinsamt, fan hatar sånt där. Det är som när man missar ett steg i trappan och snubblar. BLÄ för sånt. Fick sen under lektionen ett "Förlåt" sms av Deniz eftersom han skämdes för att han vart så elak. Han påstod sen att det inte var meningen men vad hade han tänkt sig skulle hända liksom? Nej, ingen 5 av 5 toasters på den inte. Men snäll som jag är så förlät jag honom, han är ju så söt. Kunde inte säga nej.
Nu sitter jag här, på en lagom hög stol som jag faktiskt inte tänkt falla ifrån. Vad händer idag? Ingen aning, skulle gått i stan med mia men ni kan ju den visan så det blev inget. Hoppas på något kul ikväll, det skulle vara en bra start på lovet. Men får se vad som dyker upp. Nu ska jag nörda mig någon annanstans. Ha en bra första lov dag.
/M

Onödig men skön dag

Dagen börjar med att vi ska sitta i aulan hela dagen och lyssna på föreläsningar från olika företag. Vilket var mindre kul och man blev väldigt rastlös. Folk sprang in och ut hela tiden genom dörren och så hade våran skola (Frans) bjudit dit alla HP elever från Kista, Tensta och Farsta. A ni kan ju tänka er situationen. Alla tröttnar och i stort sätt alla drar(inklusive jag) efter lunchen. Dom som stannade gjorde det endast för att dom ville se/träffa Dogge Doggelito. Nej, jag var hellre ledig.
Hur som, åker hem och åker sedan direkt med pappa upp till vby centrum för att köpa klocka. Och jag blev jättenöjd. Den är super fin. En silvrig GANT klocka. Ska lägga in en bild på den sen. MEN i alla fall, sen så klev jag i hund skit vid bankomaten så då köpte vi ett par nya skor. Usch hatar människor med hund som inte plockar upp efter dom när dom skiter sådär öppet. USCH, riktigt vidrigt. Men som tur var så varken luktade eller syntes det att jag klivit i någon bajs. Skorna såg endå ut som skit så vi köpte nya. Sen så fick jag mina efterlängtade spets leggings. Tack så hemskt mycket pappa, tack så mycket för allt. Jag är jätteglad och jättenöjd men det vet han eftersom jag redan har dragit det för han.
Kom hem och har nu pluggat engelska glosor, måste säga att jag är imponerad av mig själv. På första försöket fick jag 5/16 rätt. Totalt sög med andra ord. Läste igenom dom 2gånger och sedan på andra försöket fick jag full pott. Jag lär mig fort vill jag säga. Tänk om jag hade lika lätt för matten, då jävlar vore jag MVG barn till max. Men man kan ju inte vara bra på allt, eller det är vad jag har hört.
Nu ska jag äta köttfärssås med makaroner. Måste äta tidigt, eller ja två timmar innan mitt pass börjar. Så, jag kommer inte skriva något mer innan träningen men vi får se vad som händer och fötter efter.
Ses kanske senare /M


Tisdagar är inte mina dagar

Äntligen hemma. Den här dagen har varit lång och jobbig. Började med att jag kom försent, fick dock ingen frånvaro eftersom Gunilla inte var där så tur hade jag men fick endå stressa. Och på det så såg jag ut som jag vet inte vad, blek, smutsigt hår och ja jag vet inte vad. Dagen var lång som fan, som våra tisdagar alltid är. Tisdagen är den värsta skoldagen på hela veckan.
Hur som, påvägen hem höll jag på att dö av matthet. Men det var bara att åka hem och hämta skorna, åka upp till vällingby centrum, lämna in skorna och leta klocka. Och det var här dagen började kännas bättre. Skorna inlämnade som jag länge behövt göra men inte orkat. Efter det bar det av mot klockbutiken, där jag hittade tre underbara klockor så ska åka upp med pappa i veckan så får han avgöra vilken som är finast. Efter det tänkte jag att jag går runt lite och tittar för det finns en del saker jag velat/behövt köpa ett tag nu. Hem kommer jag med ett linne, två tröjor, en top, en guldring till örat, ett par knästrumpor och B-vitamin tabletter som ska förstärka hår och naglar. Känner mig riktigt nöjd med mina köp måste jag säga.
Det finns fyra saker till jag verkligen verkligen vill ha och det är ett par spets leggings(GinaTricot-200kr), en kuvertväska(TopShop-400kr), en klänning(GinaTricot250kr) och ett par strumpbyxor även dom från Gina. Men får se, det kostar det med och jag är inte den rikaste dirket. Plus måste spara 240kr till skorna. Gaah alla pengarna bara försvinner. Har hållt på dom ett tag nu men jag tyckte jag förtjänade denna shopping runda. Fick tillbaka mitt rättskunskapsprov idag med alla rätt. Och trots att jag är skoltrött så har jag lyckats få MVG på i stort sätt allt jag gjort. Och det tycker jag är bra gjort så jag gav mig själv det här. Jag behövde det.
Nu sitter jag och rör om kyckling soppan i koppen och ska snart dra upp svenska boken som måste vara utläst inom kort. Fan jäkla tant som tror att man inte har något annat ämne än svenska att plugga på.. och defnitivt ingen fritid. Jag menar 455 sidor på mindre än en månad och det är en tråkig bok, hur kul kan det bli. Inte alls ska jag berätta. Men det är bara läsa och få sitt betyg.
Vi hörs senare kanske, om jag får tid till dumburken.
/M

KRYSSNING!!

Yeppie! På tisdag nästa vecka (28/10) är det kryssning som gäller! Det är nämligen firande utav min kära Victoria. Hon fyller 18 fina år!! Ska bli så himla kul, känns som om hon verkligen behöver det här. All uppmärksamhet och kärlek till henne nästa tisdag, ALL. Så nu har jag något att se fram emot hela veckan, känns skönt.
Imorgon är det omklackning av skor och letande efter klocka som gäller uppe i Vällingby centrum. Hoppas att jag hittar en klocka nu som jag verkligen trivs med. Hoppashoppashoppas.
Nej nu ska jag sätta mig och läsa min Plaza tidning sen är det läsning av svenska boken som gäller. Den är inte speciellt bra, inte bra alls faktiskt. Så jag rekommenderar inte boken "Danslärarens återkomst". En bok jag där emot kan rekommendera varmt är Ett alldeles särsklit förhållande. Hemsk, rolig, och så känslosam. Den har allt! Men det värsta med boken är att sånt faktiskt sker.
Juste tidning var det, ciao
/M

Full fart på S.A.T.S

Då var träningen och bastandet för måndagen klart. Men på onsdag och torsdag kör jag igen! Träning är kul, ser redan resultat.. eller det kanske mer för att jag vill se. Aja, vilket som så känns det bra. Den här gången fick vi hjälp med några maskiner av en tjej.. hon visade hur vi skulle göra och vad vi skulle göra för att nå våra mål. Mycket trevlig och bra tjej. Så nu har jag mitt egna schema för hur länge och vilka maskiner jag ska köra, ännu mera motivation fick jag faktiskt utav det.
Har hämtat lillen nu och nattat honom, väntar på att mamma ska komma så åker jag hem till min pappa.
Inte mycket mer att säga, just nu i alla fall. Tar det som kommer behöva lite mer tid för att skriva när jag anlänt i hemmet i råcksta. Ha det så mysigt så länge
/M

Me and my lovely twin

Blääää vad avis jag faktiskt är

Sitter och sms:ar men en kompis.. eller vad jag ska kalla honom. Han har tagit hand om en tjej hela veckan på grund att det hänt henne en sak. Hon förtjänar det inte alls men han gör det endå. Så himla fint utav honom, han är verkligen översnäll. Varför kan inte någon göra något sånt för mig? Okej det som hänt henne har inte hänt mig men det var nära en gång. Då fick jag minsann stanna på plats och inte bo och bli omhändertagen av någon fin kille. Blä, jag förtjänar det mer.. i detta fall. Aja, ska säga upp kontakten så slipper jag att tänka på det.
Nu ska jag göra det bästa utav dagen, hare!
/M

Segt

Jag är hopplös, jag kom aldrig iväg till kusselinen igår för att hälsa på henne och katten. Men jag var helt superseg igår. Så jag ska ta det idag istället vid 21.00 tiden. Idag har jag en ganska så mäktig träningsvärk i jumskarna, inte så skönt när man går. Men även den kommer gå över. Idag är det sats pass och bastu som gäller med twini, lääängtar.
Nu är det ehandels lektion, läraren var tvungen att lämna oss så halva klassen har dragit och den andra halvan sitter ute på internet och chattar. Duktiga vi är.
Helt seg idag, ville verkligen inte lämna den varma sängen. Ville bara ligga kvar och gosa. Varför kan man aldrig börja så sent så att man verkligen får sova ut och vakna utav sig självt? Det är bra med att gå på Jensen gymnasium, när man går sen vecka så börjar man typ vid 13.00. Aja, får kämpa nu.. bara en vecka kvar sen är det LOV! Ska bli så jäkla skönt. Ska sova ut och ha lugna som vilda nätter på lovet. Madelene kommer hit och förgyller min tillvaro i några dagar, alltid lika trevligt. Sen kanske Danuel bästis kommer, även det kommer bli jättekul (om han nu kommer). Mathias är ett säkert kort., han ska komma till Sthlm så ska umgås med honom också. Lite tid och massor att göra. Men jag trivs med det så.
Nu ska jag tagga, gör det bästa utav dagen. Det är ju trots allt måndag.
/M

Idag fyller en tjej i min klass år, Cassandra. Så idag höjer vi glasen för henne! Grattis!!

Full fart fram

Var uppe hyffsat tidigt idag. Tog mig till sumpan där jag solade och sen bokade tid till gruppträningen på onsdag. Det är då yoga som gäller. Ska bli kul att prova på något nytt.
Nu tittar jag på en film som går på kanal5. Bad company heter den, den är rolig faktiskt.
Imorgon är det skola och efter det raka vägen mot gymmet för att gymma och basta med twinis, oh ska bli så skönt. Ser fram emot att träna, hoppas att den känslan sitter i. 
Nu är pausen slut så jag säger godnatt här, men vi hörs imorgon.
Goodnight /M

Live your life

Jag ska leva livet, utan han och kanske utan han också. Han fick sin chans, många gånger men det gick åt helvete varje gång. Jag antar att chanserna tog slut med kärleken med han.
Anledningen till att jag kanske kommer att leva utan han är att det är för komplicerat. Kärlek ska inte vara såhär, man ska kunna sakna men saknaden ska också få en chans att upphöra. Det har den inte. Vi beter oss som om vi är kära men jag är nog ensam på den biten. Jag orkar helt enkelt inte med att gå runt med ovetandet och saknaden. Jag klarar mig nog bättre utan han. Eller kanske inte, med tiden kanske det visar sig att han känner likadant men tills dess så ska jag leva livet. Leva livet som jag förtjänar att leva det.

Så det här är jag, en lycklig tjej på dansgolvet som lever livet.
Den som inte förstod så är han och han två olika killar som jag valt att leva livet utan.

Älskar låten

I'm sorry

You should've known better but you didn't and I can't go back.
Jag är ledsen att det blev som det blev men gårdagen sa det mesta om oss två..
once you get off board say goodbye cuz you can't go back

Some say that love is..

a razor..

and I say that its a razor that almost kills you

Touch me

If you had heard this, I think that you would have known that it was ment to you

Se upp

Första träningen på sats är nu gjord. Jag och twini höll på i 2 timmar och 45min. Bra jobbat tycker jag för att vara första gången. Det var riktigt skönt, bara känna hur svetten rann och fläsket förbrändes. Har aldrig upplevt att träna är så himla skönt. Så passa er brudar, 09 kommer konkurrensen, and thats with no mercy. Nu sitter jag här och dunkar musik snart ska jag hoppa in i duschen men innan..
går dagen var jättemysig. Gjorde familjen Nilsson/Ekwall och Lang sällskap vid middagsbordet och sen drog jag och jull iväg på promenad för att köpa frukt och hyra film. När vi väl kommer till en ica butik som var öppen så flummade vi runt lite bland alla dom konstiga frukterna. Dom extremt mogna bilderna kommer sen när gullan skickat dom. Hur som haver bar det av hemmåt sen igen i stockholms mörkret. Hemma ställer vi oss och hackar fruktsallad i fullt tempo. Sen slog vi på en film.. kommer dock inte ihåg vad den hette med den var helt okej. George Clooney är ju alltid sexig som vanligt så.
Jag tror jag ska ta vägarna förbi kusin jessica och kolla in den nya familjemedlemen. Hon har skaffat sig en lite tjejkisse som heter Stella, har sätt henne på bild. Hon är grymt söt så nu tycker jag att det är dags att träffa den lilla krabaten.
Nej som sagt duschen var det, hörs senare
/M

6 av 5 toasters

Nu är jag klippt och färgad. Shit vad bra det blev, jag blev faktiskt jättenöjd. Precis som jag ville ha det och håret ser inte alls färgat ut, det ser väldigt naturligt ut. Det tog 2 1/2 timme men det är ju det de tar om man ska bli fin med slingning och allt. Men det var trevligt och bra service hela vägen. Jag är super nöjd. Jag kan defnitivt rekommendera henne. Hon heter Emma och finns på Skelegatan4 i Rådhuset. Jättemysig lokal med en jättetrevlig och ambitös tjej, verkligen. Hon var väldigt lätt att sammarbeta med och hon lyssnade och förstod precis. Jag har inget att klaga över, hon kan sitt jobb. Jag ska själv tillbaka dit om 2-3månader och klippa mig igen. Kan knappt vänta tills jag får sitta i frisör stolen igen och låta henne förtrolla mig och mitt hår.
Efter frissan hämtade jag lillen och nu har jag lämnat honom hos hans kompis Emil så jag är solo kvist för stunden. Skönt, men snart ska jag hoppa in i duschen och sen blir det till att möta upp twinis.
Have a cozy friday and spend your time with your love
/M


Snart är skolfredagen över

Tjihu! Snart så slutar jag, inte många timmar kvar. Ska bli så skönt. Och sen direkt efter är det bara att springa iväg till frissan och fixa håret. Även det känns jävligt skönt. Efter det är det eventuellt träning som gäller och efter det ska jag kuta till solna för att hämta lillen. Senare på kvällen ska jag hooka med kusselinos julia. Vi har tänkt oss en mysig hemma kväll med massor av filmer och fruktsallad. Mm yummi.
Inte många timmar kvar nu sen är det mot rådhuset och frisörn :D
Så, nu börjar lektionen, ha en bra dag
/M

Save me tonight

DANIEL ÄLSKLING KOM OCH RÄDDA MIG! :(

JAAAAAAAAAAA

YES! Nu har jag mitt S.A.T.S kort. Så fort jag fick det i handen så blev jag taggad. Ska göra min första träningspass redan imorgon tillsammans med min julieta. Fan vad skönt det ska bli, äntligen ska jag bli madde igen. Imorgon bär det även av mot frissan, så härligt. Sen är det pierca tungan .. hm vad kommer här näst? Inget, jag är helt nöjd med mina planer. Känner mig så positiv, och det är väl för härligt att göra det. Utförde mitt ärende med twinis idag, och det gick som det skulle. Jag hann med mycket idag, haha jag är supermadde förfan! Hinner med allt.
Men nu ska jag lämna dumburken för att duscha och måla naglarna. Imorgon gäller det, hår och fys. Tagga tagga tagga!
Hejdå och ha världens bästa torsdags kväll
/M

I skolan

Sitter nu på håltimmen när vi egentligen skulle haft engelska. Inte speciellt kul, håltimmar är segt. Ett annat sätt att dra ut på tiden. Hm, det var trögt att komma upp imorsen. Ville bara ligga kvar och mysa i det varma täcket och lyssna på det duggande regnet men icke. Det var bara att gå upp och göra det gamla vanliga, äta frukost, sminka sig, bädda sängen och så vidare. Det var ingen höjdare att behöva gå ut i regnet och plaska runt. De vita skorna blir gråa och det torra fixade håret blir förstört. Nej, regn är inte min grej när man är påväg någonstans. Det hade varit en sak om man var påväg hem för då kan man klä av sig och lägga sig med en varm kopp choklad och mysa under ett täcke framför en film.
Mötte upp Deniz i tuben som vanligt och åkte mot skolan. Och nu sitter jag här, efter två lektioner. Har två kvar, svenska och rättskunskap. Svenska är mindre roligt men men.
Senare bär det av mot sollentuna med twini. Hoppas vädret blir bättre, ingen lust att åka runt i det här..
/M

Miss you baby


Hoppas vi ses snart<3

GoGoGo

Jag tar aldrig kort på mig längre. Jag varken tänker på det eller vill göra det. Det kan ju bara betyda en sak, jag gillar inte det jag ser. Men det ska fixa sig för på fredag är det fixning med håret och snart är gymkortet i min hand så då blir det gogogo. Nu kör vi hela vägen och från och med idag ska jag inte äta det där onödiga som man gärna stoppar i sig när begäret kallar. Nej nu ska jag göra något jag borde gjort för länge sen, jag ska ta tag i mig själv och köra gärnet. Livet är för kort för att inte vara nöjd.

Det blir vad man gör det till.. och jag ska göra det bra.

Dödstrött

Så vad har dagen bjudit på? Mötte upp Deniz i tunnelbanan som varje morgon nu för tiden, det är så trevligt att samåka med den lilla filuren. Väl i skolan är det matteprov som inte var min bästa insats, det gick riktigt dåligt faktiskt. Efter det var det handledartid sen simning för oss tjejer. Och det gick riktigt bra, 50x10 och sen 50x2 ryggsim. Egentligen är det inte så mycket men jag gjorde allt i ett sträck, utan att pausa. Just nu sitter jag och tittar på christine, och känner mig helt slut. 
Om jag orkar så ska jag ge mig iväg till solariumet och bättra på solbrännan, men just nu vill jag bara sova.
Imorgon är det skolan med engelska förhör som gäller och sen direkt efter skolan gymkort och sedan möta upp twinis.
Vi hörs kanske senare men nu ska jag powernapa.
Sleep tight /M

Greys Anatomy

Någon som sätt reklamen för Greys ikväll? Well, jag har och jag ska verkligen se det! Detta avsnitt tror jag är riktigt bra, känslosamt. Så se Greys Anatomy klockan 21.00 ikväll på kanal5. Änfast inte jag kommer fälla några tårar så kommer ni säkert göra det. Enyoj the program

Ny filosofi

Tjena alla kissekatter, klockan börjar närma sig "för sent för att gå och lägga sig" snåret och jag har mycket kvar jag ska hinna med.. duscha, läsa dålig svenska bok, plugga lite mera matte och packa upp det jag tog med mig från pappa idag. Jag är sjuk, från pisshumör till superhumör. Människan är en rolig mekanism, fungerar inte riktigt som den ska samtidigt som den är i full funktion.
Jag såg en man säga på TV "Vi människor lever för imorgon och inte i nuet. Och jag tror det är det som håller oss tillbaka".
Jag håller med, jag har inte levt i nuet och levt för vad det är. Jag har tänkt imorgon blir det bra. "Imorgon ska jag sluta äta onyttigt", "Imorgon ska jag göra det och det". Jag ska börja leva i nuet och leva fullt ut. Livet är för kort för att hata och vara ledsen. Tänk dig vad mycket kul du kommer att ha och se tillbaka på sen. Och tänk dig att kunna säga till dig själv "Jag hade ett bra liv, jag levde fullt ut".
Det är livsglädje det, det är att leva.

Madde goes crazy

Jag tror att jag satt upp för mycket regler för mig själv. Istället för att bara köra på så hindrar jag mig själv för att mina egna regler säger nej. Som att "har det en gång tagit slut är det alltid slut". Jag vet inte, det kanske stämmer. Det har stämt enligt mig i alla fall men jag har bestämt mig för att tämja på mina gränser. Inte tänka så mycket utan hoppa och ser vart jag landar. Så länge jag inte förväntar mig något så kan inget gå fel. Man satsar och får man ett nedslag så är det inte mer med det. Chansen kommer igen. Som, jag får pierca tungan om jag vill men jag är rädd för att jag väldigt lätt får infektion. Men vafan, om jag får det är det bara att ta ut skiten. Ska även pierca örat som jag länge velat. Så nu ska jag bara göra det utan några vidare tankar. 
Det ska bli mitt nya motto "Kör bara". Fan vad bra det känns, fan vad bra.
/M

Tack

Måste erkänna att det redan känns bättre. Mamma märkte direkt att "något var fel" med mig. Jag sa aldrig något om vad det var men eftersom hon märkte att det inte riktigt stod rätt till så var hon på gott humör och pratade om annat. Tack mamma för att du är så underbar och vill mitt bästa. Mitt andra tack går till min twin, tack för att du finns. Du kanske inte löser mina problem(för det kan bara jag, och endast jag göra själv) men du hjälper mig att orka lösa dom själv. Jag kunde inte ha önskat mig en bätter twin. Mitt tredje tack går till min förra klasskamrat Helena. Du har förgyllt mina skoldagar i 8år, du har fått mig vilja gå till skolan trots att allt annat sagt nej. Om inte du funnits där på plats hade jag aldrig velat gå dit, du har varit ett stort stöd. Vet inte om jag sagt det förr men du ska veta det i alla fall.
Jag vet att ni alla finns där, jag glömmer bara bort det ibland. Ni ska inte tro att jag glömt er, jag bara glömmer att stödet finns men det är också för att jag inte söker hjälp, jag vänder mig inte till någon. Jag tar antingen tag i det själv eller låter det bara ligga där och tära. Hur som haver så vill jag tacka för att ni finns och stöttar mig i svåra tider<3 Utan er vore jag inte hel, mer trasig.

Deprimerad

Tror att jag gått ner i en liten deprission. Jag känner mig trött och ensam. Inget går riktigt som det ska faktiskt. Känner bara att jag är så trött på min vardag. Under skoltid känner jag inte av något för då stänger jag av mitt privatliv och gör det som behövs och fokuserar på skolan. På helgerna försöker jag hålla mig uppbokad så att jag ska ha roligare och inte hinna tänka för mycket. Det är när jag är ensam som jag får tid över och faktiskt känner hur pissigt vissa saker är. Om jag fick/kunde så skulle jag ändra på så många saker. Jag skulle skaffa förhållande, för jag vill faktiskt ha något seriöst och moget. Jag vill inte bara ha sex. Jag vill känna närheten och tryggheten av att ha någon vid min sida alla dagar och inte bara när lusten kallar. Jag vill fixa upp humöret på vissa folk. Få vissa att förstå att man inte kan bete sig hur som helst och att dom delar liv med andra som dom gör det surt för. Jag vill flytta hemifrån och tattuera mig. Jag vill bort från mitt liv som det ser ut nu och göra en förändring. Jag kan inte säga att allt är skit, defnitivt inte men mycket är det. Jag finns men det verkar inte som om jag varken syns eller hörs. Ingen lyssnar men jag vill heller inte berätta om vissa av mina problem. Jag känner faktiskt att på det sättet litar jag inte på någon. Jag gör verkligen inte det. Jag hade en gång en person som jag faktiskt vände mig till och berättade om mina "hemliga" problem för. Men det var min pojkvän som nu är ex så det är uteslutet. Han hade alltid mer problem än mig men det kanske också var därför jag kände att jag kunde vända mig till honom. Han förstod mig för att jag förstod honom. Dock berättade han oftast inte om sina problem för mig trots att jag bad honom men det är väl upp till honom. Jag visste ändå om problemen så det behövdes inte. Jag visste att han inte dömde mig för hur jag tyckte och kände, han mer såg upp till mig tror jag. För att jag stod vid hans sida och hjälpte honom så gott jag kunde trots att han inte kunde göra så mycket för mig. Eller vad säger jag, han gjorde mycket för mig omedvetet. Att bara veta att han fanns och stod på min sida gjorde att jag orkade. Mina problem försvann och mitt liv var faktiskt riktigt lätt förutom när han själv spökade.
Tillbaka till huvudsaken, jag känner inte att jag mår som jag borde så jag ska försöka fixa mig själv nu. Jag vet att jag inte har ett förhållande eftersom jag själv inte mår så bra. Så ett problem löser sig genom att jag fixar ett annat. Så jag har bestämt mig för att börja med mitt utseende, på fredag ska jag slinga och styla håret. Sen ska jag börja träna så jag känner mig säker med mig själv. Sen ska jag börja tänka som jag gjorde förr, positivt. Jag kunde alltid se fördelar med allt och andra såg solstrålen i mig. Nu känns jag mer som ett grått moln. Jag tror att det kan bero lite på att det är ny skola, dom gamla kamraterna som man haft i 8år försvann, det är mycket plugg i skolan, ett problem hemma uppstod igen och så har det mycket med mig själv att göra också. Men framför allt för att jag inte litar på någon till 100%. De flesta jag känner kan säga det vidare till någon som jag inte vill/tycker har med saken att göra. Och man kan faktiskt inte berätta allt för sina föräldrar så dom går också bort. Dom som jag vet inte säger något vidare, lyssnar istället inte eller förstår inte och istället för att hjälpa skälper. Det är lätt att vara min vän men jag är nog svår att få och prata. Och då menar jag "the deep talk". Sånt som man har inom sig och som egentligen behöver komma ut men sitter fast. 
Nej nu orkar jag inte tänka mer på det här. Ska åka hem till mamma och laga mat och äta en mysig middag med min mamma och lillebror.
Ciao /M

K15

Har inte kunnat skriva förens nu så tar lördagens bravader nu. Kvällen börjar med att jag och Emelie åker in till odenplan och äter middag på burger king. Därefter möter vi upp Mia på tc. Emelie valde att åka till (sin kille?) och prata ut. Well, synd för dig att du missade en jävligt kul kväll. Men hur som haver. Jag och min darling åker in till gullmars där vi letar efter toa för att försriva tiden tills vi skulle möta upp grabbarna. Toan väl funnen och tillbaka mot mötesplatsen. Där möter vi Theo, Johan och Albert, tre mycket trevliga killar. Därefter går vi till lokalen bakom fryshuset där festen skulle vara, som sög. Musiken var från 70-80 talet och folket var inte många.
Så då tog vi beslutet att åka in till stan för att gå loss inne på K15. Inga problem med att komma in där, skönt nog. Vakten trodde jag var 25 så redan i dörren kändes kvällen super. Väl där inne går vi runt och kollar läget, skönt ställe. Så intar vi dansgolvet och dansar häcken av oss. Sätter oss ner och vem ser jag sitta och titta på mig vid bordet mitt emot? Jo Saltis (Fredrik) och grabb gänget. Så vi gjorde dom sällskap vid bordet tills dom skulle vidare till white room. Hur man nu kan vilja gå dit, skit tråkigt ställe där alla brats kollar snett. I alla fall, jag och Mia intar dansgolvet igen och shakar loss. Dom tre grabbarna vi anlände med drog för att dom trodde det vankades bråk men eftersom jag och Mia stannade så vet vi att det inte blev något bråk. Så ni missade något men vi ska ju köra en repris så ni har en chans till på er att parta loss med oss. Väl på dansgolvet ser jag den snyggaste killen som skapats. Han var verkligen SNYGG. Helt sjukt snygg, riktigt ögon godis. Visste inte riktigt vad jag skulle göra. Men sen upptäckte jag att han hookat med en annan tjej, trist nog. Hade tänkt lägga in en stöt, jag förtjänar honom bättre. Hihi. Det vart inget ragg (eftersom det var han eller ingen) men mycket dans och det var det jag var ute efter. 
Ungefär 30 min innan dom skulle stänga drog jag och min babe till donken och därefter hem till mig i råcksta. Vilka konstiga och knäppa typer vi träffade på vägen ska vi inte änns prata om. En taffsade (blev tillsagd och fick dissen) och den andra tvingade mig att pussa honom. Hm, så kan det gå. Det vart en sen men mycket mycket mycket trevlig och rolig kväll. Så tack alla som medverkade i lördags och tack mia för att du alltid är redo att släppa loss och ha roligt med mig.
/M


Utgång

Gör mig i ordning för utgång. Jag, Emelie och Mia ska på en fest i gullmars, kanske vi syns där? Hoppas kvällen blir super, med tanke på gårdagen. Den ska vi inte änns snacka om. Usch. Nej nu ska vi dra, ha en kul och stökig lördags kväll.
Kram /M

Lyssna på texten..


And I think the answer is no so that's why I'm moving on to something better

Saker att se fram emot

Idag är det fredag och idag ska jag ha roligt .. hoppas jag! Det har gått rykten om att min far ska komma hem idag men inga klara svar? Som jag nämnde tidigare idag så är det firande utav Christian som gäller. Vet inte hur det kommer bli med det men det står inskrivet i kalendern i alla fall.
Fick reda på att min älskade maddelu kommer komma den 23:e och hälsa på. Alltid lika trevligt när du kommer, vi stökar alltid runt och har kul tillsammans. Under lovets gång kommer även min förra klasskamrat Mathias att komma och hälsa på, mycket trevligt även det.
Kom på mig själv med att sitta och äta godis, la genast ifrån mig påsen när jag insåg vad jag gjorde. Lite knäpp kanske men jag har tryckt i mig päronpaj varje dag den här veckan, inte bra. Men nu ska jag måla naglarna och fortsätta fördriva tiden med en bok jag fastnat för.
So long /M

Härlans fredag

Äntligen fredag! Så skönt, och helgen bjuder på massor med stök och knök så har verkligen sätt fram emot denna dag. Idag höjer vi glasen för min kära vän Christian och min andra vän Romina. Grattis till er båda! Hoppas ni får en super härlig födelsedag.
Efter skolan ska jag hem och städa, mindrwe roligt men det blir fint och det är det som är huvudsaken.
Efter det ska jag ragga upp Christian och höra mig för om kvällen eftersom det ska firas. Sen vet jag inte vad som händer, men jag kommer nog på något. Ha en trevlig fredag så hörs vi senare.
/M
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Igår hörde en "gammal" bekant av sig. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Brydde mig inte lika mycket som jag trodde att jag skulle göra. Kanske ett tecken på att han inte betyder något längre? Men han fick mig att skratta, det är ju alltid något. Ville bara nämna det så man hänger med i processen "komma över min kärlek".
Måste erkänna att jag faktiskt hittat en annan söt kille som intresserar mig. Jag säger inte mycket mer men han är så söt när han ler mot mig. hihi

Klippning och shopping

Rättskunskaps provet idag gick super! Härligt när det går bra. Så efter skolan vart det hemköp med Eve, utagning utav pengar och sedan iväg mot frisörn. Håret är nu klippt och jag är nöjd som vanligt. Eve och Elin tror/ tycker att jag skulle passa i riktigt mörktbrunt hår så har funderat på om jag ska färga det igen. Jag är ju inte nöjd med hårfärgen som den är nu i alla fall. Tror jag.. eller kanske. Hm, vad tycker ni?
Efter klippningen så åkte jag upp till vällingby centrum för att shoppa. Och idag lyckades jag faktiskt. Jag kom hem med en mössa, en kofta, ett linne och en cardigan. Imorgon ska jag handla en super söt kuvert väska och en koft tröja. Sen får jag väl se, ska försöka spara mina pengar så jag kan hitta på roligheter som åka utomlands. Det är ju alltid lika trevligt att åka utomlands och ha pengar. Trots att jag fått ett par nya skor i present, som jag förövrigt älskar väldigt högt så känner jag att jag vill köpa skor. Man kan aldrig få tillräckligt med skor. Det är människans bästa vän och uppfinning. Om jag känner mig nere så tar jag bara fram ett par godingar och så mår jag bra igen. Och det är helt sant, dom bringar lycka till mitt liv. Vet inte riktigt vad jag ska göra, haft plugg varenda dag den här veckan så har kunnat fördriva tiden med det men nu finns det inget plugg att göra. Tack och lov. Skönt att slippa plugga en dag på veckan.
Jag har tänkt.. och kommit fram till att jag ska mysa ner mig med film. Det var längesen jag hade det riktigt mysigt och skönt med täcken och grejer till film så det ska jag göra nu. Filmen kommer väl vara slut runt 22.00 tiden så skriver ett litet inlägg då innan jag ska börja göra mig i ordning för sängen.
Alla ni andra som kände att ni också behövde slå på en film, ett tips från mig är Ps. I love You. Den är verkligen underbar den filmen.
So long
/M

Hon är min butter och hon är min glader

Hon är min Julia, på alla sätt.

Mitt lilla charmtroll<3

Bio premiär

Gårdagen började med att både jag och Deniz var försenade så vi tog sällskap till skolan och missade första lektionen då vi hade prov. Det var i datakunskap med suggan Gunilla så det var väl ingen större sorg över det. Skriver det nästa lektion eller något.
Efter skolan var det bio premiär för Vicky Cristina Barcelona som gällde tillsammans med min syster och mina två kusselinos. Filmen var helt okej, skulle inte betalt för att se den men helt okej det var den, defnitivt. Konstig humor och konstig handling men det kan vara kul och se på som omväxling. Scarlett är dessutom ingen favorit i mitt arkiv så kanske det gjorde mycket också. Hur som haver, vi fick goodibags från mango. Den innehöll spanskt godis, plaza, mango katalog, shampoo/balsam med mera. En fin påsväska faktiskt. Så, mer nöjd över gåvan än över filmen. Men man kan inte alltid få full pott. Det vart i alla fall ett trevligt bio besök med trevligt sällskap. Efter bion drog jag, emelie och peck till ett av mina favorit cafén, café cozy och tog en lång fika med mycket prat. Det var riktigt mysigt faktiskt. Det vart dock en sen kväll, kom hem vid 23.30 så därav att jag inte hann blogga någonting igår. Och detta trots att jag skulle pluggat, men det kommer nog gå bra i alla fall.
Det finns bilder från gårdagen, dock inte skickade från julia än men dom kommer att dyka upp. Det lovar jag.
Ha en mysig kväll nu alla snuttisar så hörs vi imorgon, då jag förövrigt även har klippt mig!! Önska mig lycka till.
/M

Roligt.. eller något

Har så extremt tråkigt. Laga mat vart det inget med, var varken sugen på det som fanns eller hade ork till att laga. Så fantasi full som jag är så började jag värma på päronpajen. Jag vet, jag är knäpp men jag tänkte helt ärligt äta päronpaj med vanilj glass till middag. Sen så tittade jag i kylen igen för att ta fram dricka, och vad ser jag då? Jo en matlåda. Med kebabkött och ris. Lyckan stod framför mig. Riktig mat som bara var att värma på. Så skönt. Men eftersom jag redan tinat pajen så fick det bli till efterrätt. Så nu sitter jag här och "pluggar" och äter god päronpaj. Mm så gott. Det här med pluggandet går inte bra alls. Ingen som helst motivation eller ork. Vill bara slänga mig på en hög med nya kläder och somna och vakna upp imorgon för att börja skolan sent sent sent. Men man kan tydligen inte få allt som man vill ha.
En annan sak som är värd att nämnas, gissa vad jag upptäckte idag när jag vandrade med min kusselin på stan? Jc och mitt rum har samma tapet! Men va?! Sen när hände det? Blev faktiskt lite smått chockad. Vet inte om det varken var bra eller dåligt. Men kul grej, eller konstig kanske? Jag vet inte. Tyckte det var värt att nämnas i alla fall. 

Café 60

Idag var det en helt vanlig dag i skolan. Efter det bar det in mot stan för att möta upp jullbull som, som vanligt kom försent. Vi gick runt i hela stan, så efter ett tag sa ryggen och fötterna nej. Så vi letade upp ett fik som låg på vägen från sveavägen mot odenplan. Vi hamnade på café 60. Så himla mysigt fik, och allt som serveras är i dubbel storlek i jämförelse till andra cafén. Prova deras bulle, grymt god! Så det är ett av mina nya favorit cafén. Hade en väldigt mysig och lång dag på stan med twin. Skulle shoppat en hel del också men jag hittade inget. Kan ni fatta, jag hittade ingenting! Men det är så det är när man har pengar. När man har pengar finns inget, när man inte har finns allt. Så vart lite mindre besviken på det men annars har det varit en helt underbar dag på stan. Ska prova lyckan imorgon själv istället uppe i vällingby centrum, vet inte varför men det känns som om där ifrån går man inte tomhänt.
Ensam hemma nu, pappa har farit till London så nu blir det till att laga mat ensam. Mindre kul men det funkar väl det med. Så nu ska jag gå och laga mat och även plugga på rättskunkskapen eftersom jag har prov imorgon.
Ses efter maten och pluggandet, ciao.
/M

Skön musik

En ny favorit som jag går loss till. Att han inte gick vidare i Idol är ett under. Och idol SUGER förresten. Ska aldrig mer se det. Dom tog vidare dom som sög och peta de som var bra. Fy skäms juryn! Fy skäms.

Lyssna bara på texten, säger inte den allt?

En fullspäckad vecka

Tittade i kalendern och det är faktiskt fullt med sysslor på varenda liten dag. Ska vi ta oss en titt på min kommande vecka?
Måndag:Plugga matte, datakunskap och e-handel
Tisdag: Datakunskaps prov, fixa gymkort, bio premiär med kusselinos och plugga eng. samt rättskunskap
Onsdag: Fika och shopping med twin på stan, leta klocka. Och ständigt återkommande pluggande på eng och RK
Torsdag: Eng läxa, rättskunskaps prov och klippning klockan 16.00
Fredag: Christian fyller år så då ska det firas!
Lördag: Ska på smyckes auktion med mamma, Emelie och Kerstin. (Eventuellt tjejmiddag?)
Söndag: Kusinerna kommer på födelsedags fika. Och så får vi inte glömma Gossip klockan 19.00
-------------------------------------------------------------------------------------------
Annars idag fick jag tillbaka mitt samhällskunskaps prov, fick högsta betyg samt uppmuntran från läraren med ett stort UTMÄRKT! Så jag är super nöjd! Nu sitter jag (som jag gjort dom senaste tre timmarna) och pluggar. Jag säger bara ett ord inspererat från Klimpen.. BLÄ!!

Ser ni den fina jackan?

E-handel

Halloj allihopa! Sitter på e-handels lektionen och gör absolut ingenting. Vår sura lärare Gunilla skulle till läkaren och kolla sitt öga så vi är nu själva kvar. Så himla tråkigt. Och det är något fel på min dator också så den visar inte webb raden. Aja, jag har ju lyckats ta mig hit endå så ett G i datakunskap förtjänar jag allt. Nu ska jag fortsätta med uppgiften som jag aldrig påbörjade.
Som sagt, idag var det plugg och fixande av gymkort. Så vi hörs senare
/So long M

En viktig del av mitt liv

Fick en tvångskänsla av att kasta in ett inlägg innan jag går och lägger mig. Imorgon blir det plugg och fixande av gymkort. På tisdag är det datakunskaps prov och plugg. Och sedan onsdag så blir det stan med en super lång fika med bästisen. Jag och min twin ska ta igen den tid vi inte träffats på. Så går det när en kille dyker upp i livet. I alla fall, så får stå ut till på onsdag då jag ska träffa min efterlängtade Julie.
Godnatt twin och sverige
/M

This is how it looks when two soulmates meets

Blogga är bra för tankarna

Sitter här nu framför TV:n och väntar på att Gossip ska börja igen. Lillen ligger i knät och sover så sött. Vissa stunder sätter verkligen fart på tankarna. Som varför hör man av sig, får ett svar och sedan skiter att ge ett svar på de. Jag fattar inte, skrev man bara för att testa om man skulle få ett svar för det roligas skull? Du sätter spinn på tankarna. Jag vet inte vad det är du vill och ännu svårare blir det för mig då för att jag inte vet vad jag själv vill. Du gör mig förvirrad. Du gör så att jag inte vet vad jag ska känna. Du får mig att tvivla på mina känslor. Jag har funderat och kommit fram till ett svar som jag sedan glömt för att dra upp frågan igen. Ska jag gå vidare? Jag vill samtidigt som det inte går. Det blir nog bäst om jag går vidare, förr eller senare kommer jag hitta någon som passar mig bättre. Vi kommer ju ingenstans där vi står nu så då kan jag lika gärna hoppa av spåret och fortsätta framåt själv. Låter smart tycker jag, det är bra det här med blogg. Det får en att tänka till en gång extra. Man får en mer klar syn på vad det är man känner och tänker. Som nu till exempel, jag skrev och insåg genast något som jag borde vetat redan från början. Men det är svårt när man är kär. Men jag är en tuff brud, jag kommer att klara det fin fint. I just need some time. Some time to think and move on, some time to not see or think of you.
För jag vill faktiskt också kunna känna att jag har någon som jag kan sitta hemma med en hel helg och bara mysa med utan att känna att jag vill ut och ha kul. Utan att känna att jag kunde haft roligare. Att bara ligga hemma med den här speciella personen och känna att man inte vill vara någon annanstans med någon annan. En dag kommer jag att känna så, även om jag inte kommer att göra det med dig. Jag ska leva mitt egna liv på mitt egna sätt. För ditt passar inte mig.
Slut för ikväll. Godnatt och sov så gott alla bloggare!

Christian

Det är paus nu i GG så passar på att skriva och gissa vem som nyss hörde av sig? CHRISTIAN!!! Har inte hört av han på flera månader men nu äntligen är han kontaktbar. Jag ska ringa honom i veckan och prata lite. Han fyller även år på fredag så då är det dags för mig att visa mina sång kunskaper igen. Oh vad jag har saknat den killen. Snart är vi tillbaka på rådsta spåret och vandrar och pratar om livet, snart så är vi där igen. Så skönt att höra att du mår bra och att det går uppåt för dig.
Nej nu börjar Gossip igen men vi hörs efter, kul att höra av dig bara raring


Helgens bravader

Har inte bloggat något under dom två senaste dagarna så tar igen det nu. I fredags vart det tyresö med villafest. Ingen direkt höjdare men det var gratis dricka och dans. Dock vart det inte direkt någon dricka över till oss eftersom alla små fjortisar drack upp allt i ett svep för att sedan spy upp allt i ett hörn någonstans. Patetiskt, men jag hade roligt på dansgolvet med mina små älsklingar Mia, Vick och Anna i alla fall.
Och så lördagen, Rasmus fyllde 17år så han firades. Efter det så var vi faktiskt bara hemma och slappade. Vi satt i ja var kan det ha varit.. 4 timmar och spelade monopol. Alla visste att Rasmus skulle vinna men vi kämpade tappert. Jag kom tvåa så jag är endå nöjd! När spelet väl tog slut var klockan runt 02.00 på kvällen och då fick Vick för sig att vi skulle börja leka lite med Annas nya dator. Tänker inte gå så mycket mer in på vad vi gjorde på datorn men jag kan säga att när man har brist på något att göra så hittar man en hel del rubbade killar att skratta åt. Lite senare in på kvällen så var det kontiga kina spel och tårt spel som vi underhöll oss med. Trots att vi bara var hemma hela lördagen så gick vi och la oss klockan 05.00 på morgonen, otroligt hur länge man kan hålla sig vaken utan att göra något speciellt.
Så idag är det söndag, jag vaknade runt 14.00 idag då jag gick upp, klädde på mig och började min regniga resa hem för att ta hand om lillen. Nu sitter jag här i värmen och kollar på Star Wars med lilleman. Måste erkänna att Star Wars inte är helt värdelöst. 
Ikväll är det Gossip Girl premiär som gäller. Den börjar klockan 19.00 på kanal5. Har inte följt serien innan men jag har faktiskt fastnat för den nu. Så jag tycker ni ska ge den en chans och sätta er framför kanal5 i tid med en kopp te och njuta utav programet.
Nu ska jag ta mig ett varmt bad och sedan mysa ner mig i soffan med lillen och kolla klart på filmen.
Ha en mysig söndags kväll allihopa

Nja jag vet inte om det va

Går kvällen vart inte riktigt vad jag räknat med, men det vart en hel del dans i alla fall. Trots att det var långt ifrån mina förväntningar så hade jag roligt, var ju där med min favvis. Jag och Mia dansade, dansade och dansade. Älskar att dansa, det är fan ren lycka de.
På vägen hem i alla fall på perrongen så börjar en utländsk kille snacka något konstigt språk med mig. Och eftersom jag var en ensam tjej i t-centralen klockan 01.00 på kvällen så höll jag mig undan och låtsades att jag inte hörde. Som tur var så kom tåget ganska snabbt där efter, men det slutar inte där. Killen går på och nu har han en kompis med sig, även han utländsk. Jag går åt motsatt håll från dom och sätter mig i en tom ruta(ni vet sätena är 4 och 4, som en ruta). Men vad händer då, dom vänder och sätter sig i samma ruta som mig. Jag känner mig såklart väldigt obekväm i situationen och drar upp mobilen så jag ska verka upptagen så att han inte ska börja prata med mig igen. Killen från perrongen sitter snett mitt emot mig och hans vän bredvid mig. Killen snett mitt emot mig sitter och stirrar som fan och ser ut som om han inte ätit på ett år och såg en stek. Hur som haver så går tiden och dom har inte sagt något så jag la ner mobilen och trodde allt var lungt. Men naturligtvis inte, direkt när jag lagt ner mobilen så startar konversationen, eller vad man ska kalla det.
Bredvid: Hej, vart ska du?
Och sträcker fram handen för att hälsa och då måste jag ju ta han i hand.
Jag: Till solna
Bredvid: Vad skönt, det är ju bara två stationer kvar eller något.
Jag: M ja jo det är det. (som om jag inte visste det pucko?)
Bredvid: Ja jag bor i Kista så jag har en bit kvar
Jag: Nemen kista, det är inte så mycket längre att åka
Bredvid: Nja nej det är det ju inte.
Tystnad och killen mitt emot flinar
Bredvid: Jaha, så var kommer du ifrån då?
Jag: Sverige?
Bredvid: A men du är väl inte hel svensk?
Jag: Eh jo? Jag är helt svensk..
Bredvid: Nej, det tror jag inte på. Är du helt svensk?
Jag: Hu ja jag är helt säkert helt svensk.
Bredvid: Är du hundra?
Killen snett mitt emot flinar
Jag: Men ja, jag är hundra.
Bredvid: Hmm, jag tror inte på dig.
Jag: Vadåra?
Bredvid: Nej men ditt hår
Jag: Mitt hår? Vad är det med det?
Bredvid: Är det din riktiga färg?
Jag: Du menar om jag färgat? Nej, det har jag inte. Detta är min egna hårfärg.
Bredvid: Men näsan då? Är den din?
Jag: Men JA?! Det är min näsa, vad tror du?
Bredvid: Nej jag vet inte. Det är något bara..
Jag: Något? Vad menar du?
Bredvid: Du ser inte helt svensk ut
Jag: Nehe vad ser jag ut som då?
Bredvid: Hm jag vet inte riktigt, det är svårt att säga men du skulle kunna va fransk eller spansk eller något.
Jag: Aha okej men nej jag är svensk
Bredvid: Är du helt säker? Helt hundra?
SUCK
Jag: Ja, jag är hundra procent säker
Bredvid: Du säger det men jag kan inte tro dig.
Sen börjar han snacka om att han är halv svensk men att det inte syns och blablabla. Tillslut säger högtalaren "solna centrum"
Bredvid: Jaha, så det är här du ska av nu
Jag: Japp, hejdå!
Och så försöker jag komma i mellan dom lite smidigt och då tar killen mig på rumpan. Men va? Vem gör så? Vissa människor är bara för knäppa, FÖR knäppa.
Bara så ni alla vet så är jag inte rasist eller emot utländska på något sätt. Inte överhuvud taget. Det får ni inte tro, men det var själva situationen. Det hade varit lika obehagligt med två svenska män. Så ingen tar illa upp eller tror något.

Snabbis

Kastar in ett snabbt inlägg nu innan jag ska börja åka in mot stan och möta mia för party. Vi ska dansa fötterna av oss ikväll. Känns skönt att få göra något roligt och ovanligt. Kan inte love något men kanske slår till med en fin liten bild sen. Oh snart drar jag för att komma hem miss i nassen, tagga tagga tagga!

Torsdag 2/10-08

Skön dag idag, inget var speciellt jobbigt faktiskt. Gick runt lite på Åhlens med Elin, Deniz och Eve innan jag började åka mot hemmaplan. Hämtade även lillen på vägen hem. Och nu har vi ätit och bakat beskvier. Mm mumms mumms. Mamma kommer hem 20.30 och tar över och då ska jag och mia ut på fest. Så ikväll är det utgång på mango bar som gäller för oss party pinglor. Hoppas det blir kul! Kanske vi ses där ;)
Have a hell of a nice evening


Tusan också

Twitch vann inte So You Think You Can Dance! Kan inte fatta, han var grymt duktig och galet snygg. Men men Joshua var väl också en värdig vinnare men hade velat sätt Twitch vinna. Hur som haver, i mitt hjärta är du en vinnare Twitch.

Något sånt litet gör så mycket

Fick ett väldigt oväntat sms såhär lite sent in på kvällen. Det kom från lilla Miguel. Och jag vart så glad, vet egentligen inte varför men jag vart bara jätteglad. Ett trevligt oväntat sms. Det gjorde hela min kväll. Enda sen jag kom hem har jag varit lite på av den sura sidan men sms:et fixade allt det. Vart som om jag kastat i mig nikotin, vart helt super pigg. Ville börja baka och stöka runt. Något i mig väcktes och jävlar vad bra det känns. Nu känns det som om jag kan förändra hela mitt liv. Jag känner att jag har orken att ta tag i mina problem. Härligt vad glad jag blev. Allt löste sig. Och allt detta bara för ett sms som det står "Tjena:) hur är läget? det var ett tag sen. Puss" i. Inte mer, men så skönt. Vet inte änns vad jag skriver, så speedad är jag.
Ni alla undrar nog vad jag hittade på för att få mina tankar på annat håll tidigare idag, jag städade. Knäpp som jag är så sysselsatte jag mig med att städa hela hemmet. Men rent och snyggt vart det! Nu ska jag se klart finalen i SYTYCD.
Jag hoppas på snyggingen Twitch ;)
Godnatt sötisar

En dålig onsdag

Asså vad är det som händer? Är det något fel på mig eller är det bara alla som är så förbannat upptagna? Skulle handlat igår, men då orkade inte mia. Idag skulle jag handlat med emelie men även hon sa sen att hon inte kunde. Blir galen, vill inte gå ensam heller. Och så regnar det ute också, deprimerande. Vart genast på dåligt humör. Och inget gott finns det heller i världen som är nyttigt, allt som är gott blir man fet och ful av. Blir galen av alla nedslag. Hoppas helgen blir kul och härlig för jag har tröttnat nu. Kanske drar på fest med elin och resten av party flickorna. Måste fixa gymkortet också så jag får sätta igång med träningen och må bra nu. Ska börja gå på gym och ragga heta grabbar. Enda dom duger till. Nej nu ska jag göra något som får mig på bättre humör, eller i alla fall något som får mig på andra tankar.
Hörs senare glada och pigga,


RSS 2.0