Gi

..ja det är väl för tråkigt. Börjar då idag med det, ingen pasta, inget ris, ingen potatis och inga sötsaker. Kommer att dö på kuppen men om jag överlever så hoppas jag på fina resultat. Åt nyss min middag, köttfärs med sallad, jättekul middag eller inte. Men som tur är så är min mamma en klippa på att laga mat och göra god köttfärssås så det vart faktiskt gott. Men den turen kan jag inte räkna med varje gång, blir jobbigt nu när vi åker bort till Spanien och man inte är med sin egna familj. Jag ska äta det som serveras (vett och etikett) och då känns det dumt att ta bort allt de jag nämnt ovan men om det är de som krävs så får det bli så. och att hela tiden tänka sig för när man äter, tänk dig när man går på restaurang, fan då! :(
Får se hur länge jag orkar hålla i det här, ska göra mitt bästa. Önska mig lycka till!
/M


En Gi pizza är vad jag vill trycka i mig.

Tradgic truth


Hon är jag

Mitt hjärta har en frusen inneboende med
pajjat självförtroende som inte mår så bra.
Hon plockar fram allt det jag gömmer och minns
allt det jag glömmer och säger att hon är jag.

Skinny

Så var man där igen, desperata behovet utav att gå tappa de där extra kilona och få bort valkarna. Man ska träna och äta nyttigt men framför allt lite. Inte njuta alls av allt gott som finns nej varken glass, fika eller godis får man äta om man som normal byggd person vill bli smal, hatar det. Man kan inte änns äta världens normalaste mat som pasta, ris och potatis.
Jag säger det och tänker det hela tiden "Nu jävlar ska jag kämpa och sätta igång så jag går ner i vikt" men inte ett jävla skit händer, tröttsamt. Jag vet att jag måste gå ner om jag ska bli nöjd med mig själv, men det är en lång väg dit och den är svår att hålla och leva med. Jag vet inte om det blir i år, kanske inte nästa heller med någon gång i mitt liv ska jag ha den där drömkroppen som jag så länge längtat efter och då ska jag ta vara på tiden.
Tur att man är nöjd med något i alla fall, fina naglar det har jag.. och det är utan sån där salong skit som förstör dom. Så det är jag stolt över, får försöka titta på naglarna istället för på magen.
/M

SkallePer

Min kille har rakat av sig håret och detta är resultatet.. i början var jag förtvivlad men nu tycker jag faktiskt att det är snyggt.

Härliga sol

Tjena tjopplers!
Vilken härlig dag, solen skiner och man svettas ihjäl. Har redan varit på UM och hämtat ut recept så ska gå ner till solna centrum nu och hämta ut det. Eftersom Christian fortfarande sover så ska jag ta mitt arsle till gymmet och träna som jag inte gjort på ett tag nu, skäms. Men nu måste jag göra något åt hullet, klarar fan inte en sommar till med att se ut såhär. Så från och med nu ska jag sluta med pasta, ris och potatis för ett tag, även naturligtvis godis, glass, bullar och all sån skit också. EN glass som jag FÅR äta är piggelin, svalkande och isglass, ett mycket bra val. Men nu måste jag rusa iväg om jag ska hinna med denna dag, ha det super mysigt i solen och låt brännan ta er.
Glad sommar /M

Time to sleep

Jag har tråkigt och borde egentligen gå och lägga mig eftersom jag ska upp tidigt imorgon men jag kan inte, för rastlös för att kunna sova. Vill tattuera mig och börja på dans. Får se vad det blir av med mitt liv..

My love

Jag saknar dig redan älskling,

Back to basic

Då var jag hemma igen från Gotland, gud vad underbart det var. Solbränd och lycklig, nu känns det som lov på riktigt. Love the sun. Och nu är det sista veckan sen åker jag, på fredag bär flyget av. Ska gå med i 10 tusen meters klubben.. eller kanske inte.
Om jag längtar till Spanien, det kommer bli så himla super bra. Micke och hans tjej Natta ska med, gissa om vi kommer gå loss tillsammans. Vill åka åka åka nu.
Måste hinna träffa alla som är värda plats i mitt liv innan jag åker bara, kommer att sakna dom så mycket och det är trots allt 2 veckor ifrån alla dom, det är rätt lång tid när man åker bort sen igen strax efter att man kommit hem från Spanien. Imorgon är det upp tidigt till UM, ska hämta ut mer p-piller sen ska jag möta upp Christian och umgås i det härliga sommar vädret, oh love it.
Nu sitter jag och myser med mamma framför en film "Love in manhattan" eller något sånt heter den, romantik. Men nu måste jag sluta skriva och mysa vidare med familjen, ha det bra så länge.
/M

PS. Pajerna vart super goda och väldigt uppskattade.

Gotland som Grekland

Hej allihopa! Jag sitter nu på Gotland, solbränd. Kan ni fatta? Det är varmare här på Gotland än vad det är i Grekland just no, inte ofta det kan vara så. Har legat hela dagen vid poolen och solat så nu är jag rosa som en gris i både ansikte och bröst.

Nu är min kille Deniz jävligt irreterande så måste gå. Ska baka två pajer nu, päron och bär blir det, uum yummi.

Hörs senare..

/M


Eye Piercing

Är inte det här en cool piercing? Hur många har en sån liksom? Frågan är om man inte ska göra en sån .. tyckte den var super cool. Fast jag ska ha blingbling såklart ;)
/M


Fin men tråkig måndag

Måndag idag då .. och det har gått.. kanske 3 veckor in på lovet och här sitter jag. Har tråkigt och är ensam. Tänkte dra iväg och träna men passet jag vill gå på är inte förns ikväll så vad ska jag hitta på nu? Den jag först bokat med kom med dåliga ursäkter som valigt och kunde inte träffas. Den andra har stängt av telefonen så man inte får tag på henne, och den tredje jobbar, fjärde åker bort på festival och jag vet inte vad, helt hopplöst. Skönt att träna ikväll i alla fall, sats afro, yeah.
Men nu ska jag ... ehm jag vet inte vad jag ska göra. BLÄ! Går nog och piercar mig :)
Ja! Det ska jag göra, ha det!
/M

Förlåt

Har ni känt er utbytta någon gång? Visst suger det. Jag känner så, och det svider, svider riktigt rejält. Så ska ta tag i det nu och försöka hitta tillbaka för jag saknar det som vi hade och gjorde och så saknar jag framförallt dig sååå mycket, förlåt!
Jag antar att det är mitt fel att jag inte får medverka i det roliga längre, och det ångrar jag mycket. Hoppas att det inte är för sent för att få umgås med den personen som man hade så där himla kul med och längtade tills man fick ha kul med igen. Spelar ingen roll om vi så gick ut och dansa loss eller om vi hade en mysig hemma kväll med knasig frukt shopp i någon matbutik, bara jag fick ha kul med dig.
Förlåt, jag älskar dig <3
/M

The Hangover

Igår var jag och såg The Hangover eller Baksmällan som man säger på svenska. Om den var bra? Om jag säger såhär.. SE DEN! OM jag ska åka till Las Vegas när jag är 21 och parta loss. Blev helt galen och super glad efter att jag sett filmen. Hel skön och klockren. Vet hur det känns, trots att jag inte riktigt gjort det lika illa för mig själv som de lyckats med. Sköna grabbar säger jag bara, lever livet.
Bli full, gör galna misstag och gå vidare. För tänk vilken jävla upplevelse och framförallt vilka härliga minnen det blir. Ah, Las Vegas is my place to be.

Regn är coolt

Jag ska förresten själv införskaffa mig ett par gummistövlar. Och dom är coola också. Tror jag ska satsa på de ckockrosa men är inte säker. Rosa ska det i alla fall vara. Ska jag gå i regn så ska jag göra det med stil, så vad säger ni.. chockrosa eller ljusrosa?

Chockrosa är väl coolare? Eller hur? Men ljusrosa är så söta på. Så coolt eller sött? Fast de chockrosa är i och för sig också ganska söta på.. hm *-)

Tredje dagen in på lovet

Och jag gör ingenting. Kul va? SItter barnvakt åt Theo och hans två grann-kompisar som jag OGILLAR starkt. Hatar dom rent sagt. Och ska snart gå ner till källaren och sysselsätta mig med min favorit syssla, eller inte.. nämligen tvätta.
Annars då.. vad har hänt? Sommarlov för de allra flesta av oss ungdomar. Skönt, men har inte hunnit komma in i det riktigt än. Kommer nog kännas någon gång nästa vecka när man märkt att shit, det var längesen jag var i skolan nu.
På måndag kommer jag förmodligen att flyga över till Gotland med pappa och min käraste. Bara komma ifrån lite och ta det lite lungt. Tråkigt att det regnar hela tiden bara. Inget vidare bra sommarlov om det fortsätter i samma spår.
Midsommar skulle ha firats med båt i sandhamn men det blir inte så nu eftersom båten är trasig och vädret inte heller verkar vilja ge med sig. Inget vidare sommarlov om himlen ska fortsätta att gråta floder.
Ikväll blir det i alla fall besök hemma hos Deniz kompis Oliver. Jag, Deniz, Eve, Anna och Oliver ska äta middag hemma hos Oliver och umgås och ha trevligt ihop. Skönt att något händer för en gångs skull.
Har ingen vidare lust att fortsätta på inlägget, är uttråkad och nedstämd. Vet inte varför men så är läget. Slår vad om att det är vädret. Hur som, ni får ha en trevlig dag trots vädret, köp er ett par gummitutor eller något.
/M

Sushi

Är så sjukt jävla sugen på sushi, håller på att dö. JAG VILL HA SUSHI!

Sommarlov

Ojojoj, nu är lovet igång. Riktigt skönt, hoppas på att solen ska komma tillbaka till Sverige så man kan njuta riktigt rejält utav detta lov. 10 veckor, inte illa. Men det går fort. Blev super glad när jag fick mitt betygs papper, jag fick MVG i engelska i alla fall! WIHU! Dessvärre kommer vi inte få något betyg angående lärlings grejen förns år 3, konstigt tänkt men men.

Direkt efter min egen avslutning bar det av till solna för att möta upp kusin Jessica. Hon höll på att fixa sig och lite så, jag bytte även om sen tog vi tuben in till fridhemsplan för att ställa sig i regn och kolla när Julia Twini sprang ut, OCH NU HAR HON TAGOT STUDENTEN!!! Stort grattis hjärtat. Det firade vi med galet flakåk genom stan och sen vandring hem. Väl hemma var det direkt in i duschen och sen hälsa på alla gästerna. Det serverades god buffé och god studenthatt tårta. Riktigt trevligt. Blev en tidig kväll för mig men jag mådde inte så bra så det var lika bra, men det kommer komma många tillfällen att ta igen det på.

Imorse var det tidigt upp för att vara med på lillens första skolavsluting, och jag är riktigt stolt över honom. Nu har han gått ut sexårs och efter sommaren är det ettan som gäller för honom. Ohho så roligt. Efter alla sommar sånger och tal från rektor så gick alla barn och föräldrar upp till klassrummet för att kolla på en video med bilder från året som gått och sen fick alla barn ett kuvert. Sen rusa alla ut på skolgården för att mumsa i sig massor med fika. Måste säga att vissa av föräldrarna hade gjort ett riktigt fint jobb med sina bak. Barnen var fullproppade med fika och sprang runt som vildingar och lekte kull med min älskade Deniz.
Efter all lek begav vi oss hem och nu är vi på hemmaplan och Deniz och Theo sitter och spelar wii. Jag ska nog börja med maten så vi får i oss lite annat än bara bullar och kakor.
Bilder kommer att komma senare, glad sommar på er allihopa och ta vara på tiden, snart är det dags för drag och slit igen.
/M 

Fan också

Passet gick som jag väntat men inte hoppats på.. misslyckat! Satana. Haft ett fult jävla pass i 4 år och längtat så att få ett nytt pass där man ser hyffsat bra ut i alla fall. Och nu när jag väl fått ett nytt så blev det inge bra. Nu ska jag dras med det här i fyra år. Ögonen är vita så jag ser ut som en albino. Och inte nog med det, nej mitt hår är ruffsigt och en såndär "tov ögla" sticker ut från huvudet på höger sida. Blä, it really sucks. Men vad ska man göra. Får skaffa ett legitimation så snart som möjligt så jag kan använda det istället. Och det SKA bli bra. Ska ta kortet i sån där fotoautomat. Så fort jag kommit hem från Spanien och är brun och fräsch så ska jag se till att sätta mig i en sån där automat.
Men nu ska jag fortsätta med maten, det blir kyckling med pommes, mm yummi.
Senare ska jag åka hem och sova hos Deniz, känns som evigheter sen så det är väl på tiden.
Sen imorgon då kör vi! Först skolavslutning, sen utspring med flak och sist men inte minst mottagning. Full späckad dag/ kväll med många roligheter.
På torsdag morgon ska jag klockan 8.15 på Theos skolavslutning, han går ut 6års och ska sen börja ettan. Oh han börjar bli stor nu, hihi :)
Have a nice day /M

Studenter och skolavslutningar

Imorgon är det avslutning och då får jag pappret med terminens betyg. Så de betyder även sommarlov snart, gissa om jag längtar. Och sen är det "bara" två år kvar. Sen är det jag som står på flaket och har den bästa dagen i mitt liv. Blir så avis på alla vänner som tar studenten nu, har redan varit på Vickys och Jessicas (gellan) och ska imorgon på Julles student. Oh my vad jag längtar!!
Betyget som det ser ut nu:
Matematik- G
Engelska- VG
Svenska- MVG
Samhällskunskap- MVG
Turism- MVG
Näthandel B- MVG
Drama- MVG
Lärling- ?
Hoppas att engelskan höjs tills imorgon och lärlings betyget har jag inte en aning om men med tanke på hur bra och hårt jag jobbat så bör det även resultera i ett MVG där också. Håll tummarna!
Grattis alla studenter!!!!

No passport for me

Fasiken också! Jag visste det, jag sa det redan imorse till Deniz. "Det kommer sluta med att det inte blir något pass idag." Och visst fan hade jag rätt. Men det är spikat att det ska göras imorgon, jag är även ledig hela dagen imorgon så det känns riktigt bra. Ska bara ta det lungt, göra några ärenden och sen slappna av att jag fått gjort det här med passet. Hoppas det hinner komma bara innan vi åker, men det måste det ju. Så lång tid kan det inte ta att tillverka ett pass.

Hämtade lillen idag från skolan, och gissa om det var kul att se honom. Han var så glad och positiv. Han berättade att han hade saknat mig och att han var glad över att jag skulle stanna hela veckan, sötisen. Älskar honom såååå mycket. Och jag fick till och med en puss när han skulle somna, vilket han aldrig gör annars. Min lilla älskling, min lilla Theodor Brännström på 6 år, det är glädje att finnas i hans närhet.

Träna på S.A.T.S

Tjollahej. Idag är det en fin dag, vilket alltid är lika trevligt. Idag har jag tre ynka korta lektioner sen ska jag iväg till fridhemsplan och träna för att sedan åka hem och duscha och fixa mig lite. Ska nämligen iväg till polis stationen idag med pappa och göra ett nytt pass. Mitt gamla pass gick ut den 23 april i år så det har gått ut och jag ska som sagt åka till Spanien om 25 dagar så det börjar bli dags att skaffa pass nu. Hoppas att bilden blir bra, det jag haft innan har varit så otroligt jävla fult att jag inte ens velat använda det. Så det är på tiden att skaffa ett nytt, thank god.

Har börjat komma igång med träningen nu lagom till lovet, vilket känns bra. Men försent påkommet. Blir nog ingen beach 09. Får satsa på beach 10. Fast det känns som mitt mål inte kommer nås förns år 2020. Men får kämpa på. Har en ny fin bikini som jag ska bära på stranden i Spanien i alla fall, det känns lite mer uppmuntrande.

Som jag förmodar att alla vet så förlorade Sverige mot Danmark men 1-0. Fan Sverige sög på den matchen.
Jag, Twini och Deniz kollade på matchen med Magnus hemma hos kussarna och vi var alla lika besvikna. Men dom har kanske en chans nästa år.

Snart börjar nästa lektion så måste rusa, men vi hörs senare om hur passet blev.
See yah! /M

Student dax

Japp! Så idag tar Vicky studenten, ska på årets första utspring klockan 14.00 sen är det mottagnings dax. Dessvärre har jag inte handlat någon present än eftersom jag inte fått mina pengar, kris! Men ska få dom under förmiddagen så hoppas på det bästa. Riktigt glad för alla som tar studenten, känns lite overkligt att dom nu gått sina 3 år på gymnasiet och ska nu ut och jobba. Men det kommer också att leda till ett otrolit öventyr som jag inte tänker missa.
Såå.. jag skulle ha skrivit ett blogg inlägg i förrgår och igår men internet fick för sig att jävlas med mig lagom till regnet kom så har inte kunnat uppdatera förns nu.
Spenderade som sagt min tisdags eftermiddag med min farmor på stan. Och det var grymt musigt! Gissa om jag saknat henne. Ska skärpa mig nu och träffa dom mer, men avståndet är så långt. Men det har jag bestämt mig för att det inte ska hindra mig. Så nästa helg ska jag och Denizo åka och hälsa på dom en hel dag med eventuell övernattning.
Inte nog med att jag fick spendera min tid med min kära farmor, jag fick även presenter. Yes you heard it! Jag fick en vit väska som de köpt åt mig när de var i Egypten. Mycket fin och sommrig. Sen så välsignade hon mig även med en bikini som jag tittat och testat ett tag. SUPER FIN! Jag har världens bästa farmor, och farfar. Love them very much.


Ibland saknar jag gamla tider


Jag, Mia, Emma och Helena, fyron som alltid skulle vara tillsammans.

Baksmällan

A ni får gissa tre gånger om jag kommer gå att se den här filmen. Shit vad jag redan älskar den, tror den kommer vara grym, och lite där till. Namnet liksom "Baksmällan" det säger allt!

Summer times

Härliga sommar tider! Gissa om jag njuter, solen steker och det är korta dagar i skolan som gäller. Idag har jag och min Deniz 6 månader tillsammans, kan ni fatta? Ett halvt år. Helt sjukt vad fort tiden går. Men jag har njutit varenda dag utav det. Så vad hände idag? Jo, jag och min drama grupp hade teater uppvisning, där mycket gick fel men det blev ändå lyckat. Folk skrattade och det var det som var meningen. Efter uppvisningen fick vi sluta och då åkte jag och min baby till solna där vi la oss på skytteholmsfältet och solade loss. Riktigt skönt.
Har även hämtat lillen så han leker med sina grann polers nu. Men det är snart dax för sängen.


I lördags var jag med kusin Jessica på stan som tidigare nämnt, här kommer bilderna från mina 3 inköp från den dagen:


Imorgon är det lite skola och mycket betyg snack som gäller, heja mig! Efter skolan ska jag luncha med min kära Farmor, oh vad jag saknat henne. Så nu ska vi spendera lite tid ihop på stan.
Sen måste jag lösa mitt student problem, ska på två studentmottagningar och har inga pengar. Är det illa eller är det illa. Så får se hur den skiten slutar. Tänker tänka på något roligare.. som att det nu bara är 32 dagar kvar tills jag åker till Spanien med Deniz, wihu!
Jag och min farmor för.. jaa vad kan det vara.. kanske 2-3 år sen.







Juste! Theo har tappat sin första tand, haha han är så grymt söt med den lilla gluggen. Söt ungen :)

RSS 2.0