YES!

Äntligen, nu är jobbet för denna sommar över. Jag har fick min lön för 2dagar sen och jag har handlat upp 1/3 av den redan! Härligt härligt. Det börjar även närma sig Gotland nu, ooh läängtar såååå :)
Har inte skrivit på 2 dar eller så, har faktiskt inte orkat sätta på dumburken. Det har varit så fint väder så har tagit vara på det. Det är även fint väder nu men jag har redan solat och duschat och gjort mig klar för Vällingby C. Jag ska töja en ring som jag har fått, byta ett par shorts och köpa en bikini. Hoppas allt går som jag vill så blir det en lyckad dag. Jag känner mig på mycket bra humör idag, väldigt skönt. Är hemma hos pappa, har saknat att vara här. Jag har även bett min mammi att ställa mig i bostadskö så jag får flytta hemifrån och ha mina saker ifred. Förutom att mina saker försvinner så är livet himla härligt just nu, hoppas att det fortsätter i den riktningen. Hur mår ni idag? Snart fyller även min kusin Julia och min pappa år(3augusti) och min lillebror Theodor(7augusti). Alla vi är på Gotland då samtidigt, ganska komiskt. Alla är där men inga är där tillsammans. Vem vet, vi kanske ses och tar en födelsedags fika. Trots att jag bestämt mig för att det är MIN semester och att jag vill va ifrån dom. Vad gör man inte för födelsedags barnet liksom?;)
haha. Nu ska jag fixa klart naglarna så kanske vi hörs senare. Får berätta hur det gick med fixet uppe i Vc.
Ha de gött så länge! Kramkram
"Om du bara väljer att se allt dåligt så kommer det sluta med att inget bra finns kvar"

Varför?

Måste fråga, varför tar man bort godsaker som är så förjävligt goda och ersätter dom med äckliga? Jag har(okej hade)fyra favoriter. Magnum double, Magnum coconut, Magnum caramel nuts och Marabou cocos. Helt stört jävla goda, när man äter dom är man som i himmelriket. Och vad gör dom där dumma tillverkarna? Jo dom tycker inte jag förtjänar livets goda och slutar tillverka mina små drömmar. Varför gör man så? Jag förstår inte, hur kan något så gott inte få finnas mer? Hedrar mina små hjältar med bilder, enyoj.
Magnum doubleMagnum caramel nuts
Marabou cocos

Klockor

   Nu har jag letat runt lite efter en arm klocka. Man ska inte ta första bästa utan man ska prova och leta sig fram. Har varit inne på NK, hittade en Gucci och en med något annat märke som jag inte minns. Mycket fina. Men som sagt, jag letar och vidgar mitt sinne så jag vet mer exakt vad jag vill ha för klocka. Här är några godingar som jag kärat ner mig i. Så vad tycker ni? Vilken passar mig bäst? Har ni något annat förslag så är det bara att skicka en bild.
Tack för mig och hjälpen jag förhoppningsvis får.

En pärla i GucciEn liknande pärla,dras nog mer mot denna stil.

Här kommer en riktig snygging. Märket är Guess

Jolene

Har skaffat mig en ny favorit låt, jag vet att den är gammal men jag har inte lyssnat på den tidigare. Men shit vad den är bra, och texten klickar bara helt perfekt. Ohh I love it. Låten heter Jolene och framförs utav Dolly Parton. Skulle lagt in en video om jag visste hur man gjorde. Men tyvärr, ni får gärna lära mig det. Annars har det bara varit en extremt varm dag på jobbet. Vart rusch där ett tag men madde fixar allt ;) Efter jobbet vart det iväg till skytteholm för att göra mamma och lillen sällis. Så nu är fläsket bränt och stekt. Haha nemen rumpan fick sin färg.
Annars har det vart en bra dag och nu sitter jag barnvakt åt min lillebror Theodor.
Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi.
"Ord har ingen betydelse så länge man inte visar dom"

Skön dag

Idag vaknade jag vid 10.45. Solen sken och mamma hade redan packat för huvudstabadet. Så det blev till att kasta i sig frukosten och vandra mot utomhusbadet. Det blev ett långt och hett besök. La på brännan lite. Så idag är jag solbränd och fin. Har även tagit tillfället i akt och simmat, mycket bra madeleine, mycket bra. Inte långt innan vi skulle ge oss iväg ifrån badet kommer det en ganska ung(ca20+), utländsk och inte speciellt snygg kille fram. Han ställer sig framför våran filt och frågar: Hur mår ni tjejer?
Vi svarar: Jo tack vi mår bra. Hur är det själv då?
Killen: Jo när jag ser er är det bra.
Haha vafan svarar man på det? En desperat "liten" grabb kommer fram och drar en sliskig raggnings replik. Its a big no no guys. Så gör man bara inte. Helt fel sätt att få kontakt. Och att han inte änns kunde ta av sig sina solglasögon så man såg hur han såg ut helt. Nej nej nej, ingenting vart rätt med det där. Vi bara tittade konstigt på honom och vände oss om. Som tur var fortsatte han inte på sitt misslyckande utan gick där ifrån, thank god. Vad tror killar egentligen? Att vi tjejer köper vad som helst? Tyvärr så är det inte så, bättre lycka nästa gång :)
Det vart en mysig middag iallafall, det blev grekisk restaurang. Mmm så gott det smakade. Grekland och deras mat, det é grejer det.
Nu ska jag titta lite på Lucky Luke med lillen och sen ska jag göra fruktsallad, yummi!
Ha en mysig kväll gott folk.
"Älska mig som mest när jag förtjänar det som minst, för det är då jag behöver det som bäst"

Hemma igen

Lördag, nu är jag hemma igen. Skönt att vara hem faktiskt. Men det var mysigt dom 3dagarna jag var i Grebbestad. Var på after beach en kväll, riktigt kul var det. Fulla och skojiga männsikor! ;)
Fick även i mig den erkända langosen. Shit vad gott det är! Mums mums. Läste i Annas blogg att hon och Vick dragit iväg till Danmark på en weekend. Hade varit kul å följa med men så går det när man drar iväg, man missar det som händer hos vännerna. Men vi får dra iväg någon annan gång, har hela livet på oss. Jag har även varit utan mobil dessa dagar, glömde att ta med mig laddaren när jag skulle packa min packning och byta om på 30min. Men men det är sånt som kan hända. Hade väldigt trevliga sms på den när den väl väcktes till liv. Älskar sådana överraskningar. Annars har jag bara tagit det lungt och glömt allt ont som vill åt mig. Har faktiskt läst, imponerad av mig själv. Bra var dom två böckerna också. På måndag är det bara en vecka kvar sen är det SLUT på jobbandet för denna sommar och så drar jag till Gotland. Härligt härligt! Men kommer sakna George och Kazi, trevliga kollegor det där. Denna sommar bjöd inte riktigt på det jag trott men än är den inte över!! Cyklade även lite i Grebbe, det var ju några år sen. Det var riktigt skönt faktiskt så ska börja cykla igen. Värk i röven men det är så det ska va! ;) Men det har inte bara varit skönt, lite har jag lidit på resans gång, vaxade mig som jag länge planerat, vissa ställen är helt enkelt inte till för att vaxas säger jag bara. Men skönt att bli av med håret så slipper man raka på ett tag. Har även skaffat mig en hyffsad bränna, ansiktet vart dock brännt med små sol blåser redan första dagen men det ingår i solandet och sommartiderna. Jag lider inte utav det, dom var borta efter en dag så jag hade tur.
Hoppas ni har haft det lika trevligt och "ont" som jag, vi hörs imorgon.
Nu ska jag duscha och sen varva ner inför sängen, sovgott!

Den ska inte riktigt se ut såhär men den bästa bilden jag kunde hitta.
"Klaga inte på livet, det kommer aldrig bli bättre än vad du gör det till"

Bounty

Måste bara hylla den extremt goda chokladbiten Bounty. Shit vad god den är! :)
YUMMI

Blandade känslor

Idag har varit en svår dag, en svår dag att sätta betyg på. I ena stunden var jag helt galen och bara ville döda varenda kund och jävel som fanns i min närhet. Och i nästa stund mådde jag riktigt bra och såg solen trots att den inte lös. Under tiden som livet kändes som skit så beslöt jag mig för att åka iväg, åka ifrån vardagen och helvetet. Så jag har nu bokat en resa till Grebbestad på onsdag som avgår klockan 16:10. Känns riktigt bra faktiskt. Ska äta langos, mysa på kajen och bara ta vara på livet. Mysmysa tills jag fått myssjukan. Skönt att få åka ifrån Sthlm, det behöver jag!:) Och jag älskar impuls saker, det gör livet så mycket mera spännande och härligare.
Efter jobbet åkte jag hem och städade, sedan blåste vinden in mig mot stan för att möta upp min kusselin Jessica och shoppa. Har hittat ett par skor och en väst/kofta som jag vart helt förälskad i och nu när äntligen barnbidraget kom så åkte jag in och shoppade. Så det var en höjdpunkt för dagen. Annars har jag och Jessica lagat mat och bara myst och flummat. Ett citat från bussresan om när jag ligger på BB"Din familj.. de nära OCH Jessica". Ni fattar inte för ni hörde inte hela konversationen men den meningen satte sig på minnet iallafall.
Nu ska jag titta lite på TV och varva ner inför sängen,
good night sweeties.
"Man måste känna smärta för att kunna känna riktig lycka"

Festen från igår

Oh my lord! Haha. Vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt. Festen vart lyckad, för en del av oss. Hörde nyss att en viss person spytt ut genom ett fönster, mindre bra där. Själv har jag klivit på något vasst så jag har sår under foten, ajajaj. Men det var trevligt folk och bra musik. Kvällens höjd punkt var iallafall när min bästis G kom :) Helt oplanerat stod han bara där framför mig. Det var en trevlig överraskning. Jag och Bull gjorde en hel del trevliga skålar, nämner dock inte vad vi skålade för. Och jag träffade även min barndoms kärlek där, José. En kille jag var extremt extremt kär i, i typ 5:an. Träffade även en annan snygging där,Peter whawawiwa vad snygg han är! Haha, Julle fråga om det var någon på festen som var förbjuden att röra, då sa jag direkt P. Resten var det bara fritt fram för. Nu är det iallafall dagen efter och jag har städat, matat katterna och nu ska jag snart möta upp min kära kusin Peck för en myspromenad såhär dagen efter. Hon ringer snart, ska höra med henne vad hon tycker om en picknick, oh jag röstar ja!
Hur var eran kväll? Kanske laddar upp några bilder från festen sen om jag lyckas få tag på några.
Ciao!
"Livet är en fest, och alla är bjudna"

Hovawart

Kollat runt nu en hel del och jag tror jag har hittat min blivande familje hund! :D Först ville jag absolut ha en tollare, dom är så underbart fina och så himla intellegenta men dom kräver för mycket. Dom är gjorde för att jobba exakt hela tiden. Och jag är inte den som går ut och springer en mil varje dag. Vare sig jag har hund eller inte. Visst jag går gärna på tim promenader men dom kräver så mycket mer. Så jag har nu letat vidare och funnit HOVAWART. En mycket trevlig och fin hund som funkar både som familje och arbetshund. Den uppfyller dom krav jag har, den ska vara extremt lydig men endå en familjemedlem. Perfekt! Här kommer några bilder, så vad tycker ni, vilken färg?:) Jag gillar allihopa men jag tror svart kommer bli min färg.
Hovawarts valp i brunHovawarts valp i svart/brunHovawarts valp i svart
                 Hovawart brunHovawart svart/brunHovawart svart

Väntan

Ätit god middag och sitter nu här framför TV:n och smaskar godis tillsammans med min lillebror Theodor till Ice Age2. Haha jag vet att det är en barnfilm men shit vad bra den är. Zid är riktigt riktigt charmig på ett dumt sätt :) Oh han är så härlig, han gör hela filmen. Juliet har nu dragit sig hem mot Odenplan för att fixa sig inför ikväll. Vi har utökat oss också, nu ska min andra kära kussilago Jessica följa med på fest också. Mycket trevligt. Får se hur många jag lyckas få ihop ikväll, någon/några av er tjejer som läser som vill hänka? Det är bara säga till! Annars gör jag inte mycket, ska väl börja göra mig i ordning snart så man är fixad och ready to go.
Ni andra får ha en sån trevlig lördagskväll så hörs vi! Kram kram
"How can you be lovers if you can't be friends"

Uppdatering

Sitter nu hemma hos mammi tillsammans med Juliet. Igår var vi i Täby c och sedan åkte vi vidare hem till hennes fader i Väsby. Vi åt en trevlig middag och åkte sedan till Felix med Sara och Ankan för att fördriva tiden. Där händer det inte mycket och folket skulle vidare på fest så vi drog tillbaka hem till Ronny och kollade på Saw2. Hyffsad tidig kväll men den kommande kvällen ska bli sen! Det är nämligen fest ikväll, hemma hos Peter tillsammans med Fabian och kära kusselinen. Det ska bli riktigt kul faktiskt. Hoppas det blir en lyckad fest. Vad ska ni själva hitta på ?
OCH imorgon är det bara 2veckor kvar sen drar jag till Gotland, WIHU!
So long, pussis och kramis
"Vad är lycka när sorg är att älska den du håller kär?"

Det regnar i Stockholm idag

Då sitter man här, framför datan och hör regnet slå mot rutan. Har precis lagt min lillebror, är barnvakt idag. Stängt av TV:n och tittar på nätet efter små gosiga söta hundar. Det är i sånna här stunder som man verkligen bara vill krypa ner under ett stort varmt duntäcke med en kopp te och en mysig kille och gosa till en film. Mmm, vad jag vill ha. En stor säng,en kille, en kopp te och en mysig film. Regn kan göra människor deprimerade men inte mig inte! Nej, jag tycker regn är mysigt. Visst när man går ute i regn och så, så känner man sig ganska unken och äcklig men sen att komma hem och ta av sig kläderna och krypa ner i sängen med någon är aldrig fel. Regn är faktiskt ganska romantiskt, tänk dig att du går under ett paraply tillsammans med den där killen som ger dig fjärilar i magen och så stannar han helt plötsligt och bara kysser dig i regnet. Ohh jag blir kär bara jag ser det framför mig. Någon kille som vill kyssas i regnet?:) Jag och min nästa kille ska iallafall kyssas i det romantiska regnet som faller från ovan..... hoppas jag :)

"Var den du är, duger det inte så är det deras problem"

My dear Juliet

Jaha, då har man varit borta ett par dagar ifrån bloggen då. Men nu är jag iallafall tillbaka och kan berätta om mina dagars bravader. Igår hade jag och kära Jullbull, Bert och Eva&Adam race, mycket intressant det där med gamla filmer. Film myset gick lite för långt in på nassen, sisådär 05.30 så vi nästan kröp till sängen. Men det var mysigt. I mellan varje "klipp" så satt vi och små snackade lite.. vart riktigt mys sugen när vi kom in på ett visst ämne och vissa män som gjort våra liv en aning mer spännande. haha Juliet knows what I mean ;)
Det var en mycket mysig hel dag med henne på stan, hittade massor med godsaker som jag ska införskaffa mig på söndag när barnbidraget glider in på kontot. Det blir då(säkert) ett par klackisar, en mycket mysig koft väst och eventuellt ett par glansiga leggings.
Mina senaste dagar har varit mycket bra och nu när Julia äntligen kommit hem så skulle jag inte kunna känna mig lyckligare. Imorgon ska vi dra till Väsby på några äranden sen så får jag se vart mina fötter bär mig.
Hoppas det fina, dock växlande vädret håller i sig. Älskar solen :D
Ta vara på lovet nu och ha det så mysigt i det härliga vädret, kram kram.

"Det är dom små detaljerna som gör hela "grejen" minnesvärd"

Godnatt alla tösar

Nu har en hel dag gått, idag har jag inte gjort många knop. Solat, läst bok, städat och åkt fram och tillbaka mellan min mammi och baba. Inte direkt någon speciell dag. Vaknade upp och var på det sämsta humöret ever! Mina föräldrar hade nämligen ringt mig miss i nassen och frågat om Emelie. Inte smart av dom, inte smart. Jag vart otroligt irreterad och bara röt tillbaka på dom. Herregud man ringer väl inte 4.30 på morgonen/mitt i natten och frågar om någon istället för att ringa till personen själv och fråga. Aja, nu är humöret bättre och nu ska jag sätta på en film jag länge velat se, 27 dresses! Hoppas den kommer att vara bra, då får jag ett bra avslut på denna dag. Imorrn blir det till att gå upp hyffsat tidigt för att ta mig till jobbet. Nej som sagt, borsta gaddarna och krypa ner under täcket till en film.
Vi synes och höres, godnatt :)


Tack för igår

Går kvällen slutade inte så illa iallafall. Drog hem till Mia där kröket var i full gång. Hade tur som mötte Nickepicke på alleplan så jag slapp gå själv :) trevlig pojk det där. Hur som haver så lärde jag mig en ny lek, jag undrar hur man kommer på alla sånna där konstiga tokerier men men. Det var en mysig kväll som bjöd på dans, spel och skratt. Slutade i sängen med kära Vick och vaknade upp med Anna i mellan oss. Den tjejen asså, fin som få:) Vi hade gått och lagt oss i hyffsad tid men festen hade hållt på enda till klockan 11.00 på morgonen. Och Vickan skulle upp och jobba så fick åka med en bit i bilen. Ikväll är det fest igen, dock i Kallhäll denna gång med Inti poonken. Få se om jag lyckas dra med mig Vick eller om hon är slut efter en dags jobbande.
Annars har jag bara solat och tagit det lungt idag, imorrn blir det till att handla lite igen. Vissa saker fattas i mitt förråd ;)
Vad ska ni hitta på ikväll?:) Vad ni än gör så hoppas jag att ni kommer få det lika trevligt som mig!:)
Ciao<3
"Undvik bråk och tjaffs, imorgon kanske inte din vän finns kvar"

Någon frivillig?

Herregud jag tror jag dör. Har så extremt jävla jättetråkigt! Vet inte vad jag ska göra. Ringer fialotta och ber henne underhålla mig. Men innan jag åker iväg på min resa ska jag laga mat, till mig själv! BARA. Jag vill laga mat till två, mig och min pojkvän.. som inte finns :(
Någon frivillig passande kille där ute som har lust att ta på sig ansvaret?:)
Nehe, trodde väl inte det heller. Aja, thats life. One big shit hole! Nej nej, nu ser vi det från den ljusa sidan. Jag måste ju öva så det smakar gott också. Kommer bli mästare, sen när jag väl har han på kroken, då jävlar kommer han aldrig vilja komma loss.

LÄNGTAR TILLS GOTLAND! moore then ever!
Gud så osammanhängande allt blev, aja så är livet ibland. Osammanhängande.

"Man ska aldrig älska någon annan förns man älskar sig själv"

Hemma

Nu kom jag precis hem, åkte från Mia idag hyffsat tidigt faktiskt. Inte riktigt som det brukar vara men iallafall. Det hände inte mycket igår, inte mycket alls faktiskt. Vi satt bara hemma och glodde på TV och pratade lite samtidigt som vi var hundvakter. Där emot kom fialotta på att hon skulle färga håret.. KLOCKAN HALV ETT PÅ NATTEN! haha, jaa alla sätt är bra utom dom dåliga;) Resultatet vart väl inte riktigt vad hon önskat, hon hade rött hår och skulle bleka det. Det vart vitt-gult-oranget med rosa i topparna. Så hon ska färga om till brunt idag, får väl se hur det går denna gång. Idag har jag bara tagit det lugnt och vart för mig själv. Träffade Emelie och Matte på bussen så fick sällis en bit påvägen hem. Åkte upp till vällingby centrum för att handla ett par långa svarta leggings, det slutade men att jag kom hem med ett par leggings, 3par trosor, 2cardigans och en body. Det var bra köp iallafall allt var på rea utom leggingsen. Rusa iväg till Gina alla flickor för det är rea på nästan hela affären. Gå och fynda. Efter GT vart det en shopping runda inne på Hemköp och sedan en promenad hem. Nu sitter jag här och laddar inför ikväll, de e fest med Gustav inatt! :)
Ha det så bra tills vidare så hörs vi!
"Boys are stupid, throw rocks at them" 

HA!

Nu skicka Mia sms, hon har lika tråkigt som jag! haha
Skriver i all världens fart, ska åka till Tyresö på äventyr, får väl se vad som händer och fötter där. Men det är till och med roligare att åka tuben och bussen och lyssna på musik än att sitta här och dega ska ni veta. 
Bye sweeties!<3

seeeegt

Jaha, det var ju mycket som hände.. I wish. Fyfan vad tråkigt, Mia kom inte p.ga tappat busskort och alla jävlar går på krogen. Måste börja umgås med yngre som inte kommer in på krogen. Usch vad tråkigt. Blir faktiskt lite deppig när det är såhär dött. Istället för att gå ut och springa trycker jag i mig Ben and Jerry glass. Oh ibland är jag verkligen hopplös, tänker inte sitta och trycka i mig mer onyttigheter nu. Det ska tydligen inte vara bra för hälsan? hehe.
Dagen har iallafall haft sina ljusa stunder, en gammal vän ringde mig och vi pratade en liten stund. Har faktiskt saknat min bästa kill kompis och hans charm. Vi bestämde oss för att ta upp vänskapen igen. Det är sånna saker som gör livet ljust. När man äntligen får sin lön, man tar upp kontakten med en gammal vän, ser en extremt bra film. Yes you name it!
Ikväll ska jag iallafall se skräckisen The number 23. Har hört att den ska va riktigt bra faktiskt så får väl se vad betyget blir.
Imorgon är det två fester på listan, få se vilken det blir .. eller kanske båda :O
Det blir även fest på lördag så får se hur helgen kommer se ut. Hoppas på mycket trevligt skoj och stök.
Nu ska jag ringa min kära väninna Madelene och snacka loss öronen på henne! :)
Godnatt eller något, pusse

förbjuden frukt är alltid godast
"Ta vara på det du har för rätt som det är när du förlorat det, så inser du hur mycket du egentligen behövde det"

Vilken härlig dag

Äntligen är det härliga vädret tillbaka! Det var på tiden, no more rain thanks :)
Eftersom solen sken även idag när jag vaknade så vart det till att gå ut och sola på verandan igen. Jag får aldrig nog utav solen, ska fan flytta utomlands!
Gårkvällen slutade med en rad med filmer.. vissa bra andra mindre bra. Love in Manhattan. SE DEN! Den var riktigt bra faktiskt, typisk tjej film men den var iallafall jättebra. En sådan kille vill jag också hitta, någon frivillig?;)
Fick också sms miss i nassen utav min kära Mia, full och glad;) haha nemen hon förklarade sin kärlek för mig .. saknar den bruden! Men hon ska faktiskt komma idag och bo hos mig ett tag för hon har tröttnat på Tyresö livet. Tänk vad härligt egentligen, att kunna fly från sin vardag.
Har tänkt en hel del på det här med sommaren och badsäsongen 2008. Senast igår sa jag till mig själv "MADDE! Ta dig i kragen och börja träna och dra ner på intaget av det goda". Ett tips från mig, tänk INTE så. Man äter bara ännu mer haha. Är det bara jag som funkar så eller blir det så att desto mer man förbjuder sig själv desto svårare blir det att motstå? Men tänk positivt, det smakar gott iallafall och man lever bara en gång! Hur som haver så satsar jag på badsäsong år 2009 istället! För i september då jävlar är det gym som gäller, då blir det hård träning tillsammans med min älsklings Julia. Som dessutom åkte till Danmark idag och kommer vara borta hela veckan. Kommer sakna min tös men jag finns kvar här och leksugen när du kommer tillbaka!:)
Får se vad dagen bjuder på, ska iallafall träffa Mia och handla mat hem. Vad har ni framför er?:)
Glad sommar alla vackra blommor!:)

Den här bikinin är jag grymt sugen på att införskaffa mig, till badsäsong 2009 förstås ;) Vad tycker ni, ska jag köpa den?! :)
Är helt kär i denna gröna pärla

Detta följde med hem från vby centrum

Kjolen och klackisarna bakifrån  Kjolen framifrån  ovanifrån  my new love, Tommy Hilfiger  me loves

Den underbara drömmen

Måste ju berätta lite om denna dröm, framför allt för att jag själv inte ska glömma den.

Första drömmen(inte något vidare)
Det börjar med att jag drömmer om den här killen som smått fångat mitt hjärta, han är som vanligt.. hopplös. Samtidigt som han förmedlar att han gillar mig jättemycket så är han helt omöjlig. Jag vet inte vart jag har honom. Så i första drömmen är han alltså som i verkligheten, underbar men inte perfekt. Men iallafall då så börjar drömmen med att han och dom två tjejkompisarna till mig som jag är med att börja prata om att han har köpt välling. Jag fattar ingenting men sen kommer det fram att han träffat en tjej som har barn. Jag blir inte helt förstörd men den kändes ju. Men jag bara log och sa ungefär "jaha ja men gud va kul!hehe" HOSTHOST! Dom börjar tjattra om hans nya tjej så jag vände på klacken och gick ut i vägen. Och här kommer det konstiga, det är på en väg i solna. Det är ingen trafik för att det har hänt en olycka några meter bort så det är mot olycksplatsen på vägen som jag går bestämt mot. Bara för att slippa höra om hur kär han är och blablabla. Alla tre tittar efter mig och tjejerna vet ju att jag är smått kär i denna man så dom får lite med känsla och tycker synd om mig när jag traskar iväg. Killen tittar och tänker"hon är allt jag vill ha, men varför går det inte?" Sen så vet jag inte riktigt vad som hände men jag har ett litet minne av att det tog slut eller någonting mellan den här killen och hans tjej .. hur som haver så vaknar jag upp och känner mig absolut inte nöjd med denna dröm. Kände mig till och med lite deppig. Så jag somnar om, och tur var väl de .........

Andra drömmen(mycket mycket bra)
Minns inte riktigt allt i denna dröm heller men den är mycket underlig på ett roligt sätt. I denna dröm är han(samma kille som i första) döds kär i mig. Och det är så uppenbart, han visar vad han känner och är öppen med vem det är han faktiskt vill ha. Jag är såklart nöjd och han pussar och har sig med mig. Sen kommer en minneslucka igen och sen helt plötsligt så sitter vi och tittar på TV hemma hos honom i hans soffa. Det är typ ett sånt där pris program, ni vet när man vinner priser för till exempel "bästa skådespelare". Men denna prisutdelning var för tattuerade. Man fick pris i "hur snyggt tattuerad man var", "mest tattueringar" och blablabla. Där är min kille med och han vinner ett pris, jag vet inte riktigt för varför. Tänkte på det när jag vaknade, vad hans pris stod för men jag minns inte. Iallafall så går han upp på scen och ler sådär på bara det sättet han kan. Nöjd men endå lite generad. Jag som sitter bredvid honom i soffan tittar på honom och känner lyckan i hela kroppen. Jag säger även "baby, fan vad jag älskar när du ler sådär" och tittar menande på TV rutan. Han tar emot priset och går iväg till en hiss.. typ som ska ta ner dom från scen där alla andra pris tagare står. Och det är då det händer, det som kom att bli anledningen till mitt gapskratt, han drar ner brallorna och gör helikoptern, I LIVE TV! Och samtidigt som han står där och vinglar på snabeln så ser han så förjäkla belåten ut. Jag tittar på honom och han ser helt generad ut där i soffan bredvid mig och jag faller ut i gapskratt. Han kastar sig över mig för att försöka hindra mitt skratt och för att jag inte ska se hans generade min. Och då vaknar jag upp, skrattandes och lycklig. Det var så verkligt och så underbart roligt!:)
Det är klart att ni inte fattar någonting och undrar hur min dröm kunde vara så underbar men det är för att ni inte upplevde den, det är en helt annan grej. Helt obeskrivligt egentligen.

Har ni haft några såna där minnesvärda och helt knäppa drömmar?:)
Berätta, vill höra alla små roliga dröm historier!

Ny dag med nya tag

Japp, så idag är det onsdag. Ännu hittills en mycket bra dag. Vaknade upp av att jag gap skrattade, hade världens underbaraste dröm inatt. Helt sjukt. Jag tror aldrig att jag har vaknat upp och varit så glad. Ni vet att det finns några få stunder i livet när man riktigt gapskrattat. Verkligen skrattat så tårarna runnit och magen knipit. Så var det i drömmen. Oh så bra jag mådde när jag vaknade upp.
Solen sken så det blev på med bikinin och ut och sola på verandan, fick mig nog en liten bränna där iallafall ;) Sen vart det till att göra sig i ordning för att ta en härlig promenad upp till vällingby centrum för att köpa SKOR! hihi
Shopping dagen slutade för mig med två par skor(ett par klackisar och ett par gympisar) och en söt liten sommarkjol. Kommer bilder senare när jag lyckats lista ut hur man gör.
Hemma fortsätter stressen med att hjälpa pappa med packningen, han ska åka iväg med båsta tåget eller vad det heter. Nu har dom och stressen precis gett sig av med bilen och jag har kastat in några vegetariska små saker i ugnen, hoppas det smakar!
Vet inte vad jag ska hitta på ikväll, hoppas att jag hittar något roligt. Om ni ska göra något kul så är det bara att höra av er, jag är party sugen! :)
Nu ringer ägg klockan, tills vidare, pusse

"Den som inte glömt har aldrig förlåtit"

Ovanligt bra tisdag!

Nu är jag tillbaka, vart inget skrivande igår, fullt upptagen med min Juliet som jag inte träffat på ett tag. Det kändes verkligen bra att få se min lilla smily igen :)
Hur som haver, idag har faktiskt varit en ovnaligt bra dag, åkte hem till min pappa som jag inte varit hos på lite över 3veckor, saknat han :( men nu jävlar e monstret tillbaka i huset ;) haha nerå. Så dagen börjar med att mobilen tjuter runt fem på morgonen, sms från bläckfläcken ;) haha för att sedan somna om och vakna sedan igen när alarmet ringer 9.15 Upp och fixa frukosten till mig och min oväckbara kusselin, JULIA!:)<3
Sedan ringer hem telefonen, hmm vem kan det vara tänker naturligtvis jag.. och vem är det? Jo det är något slags bud som ska komma med ngt .. DHL eller något liknande. Denna man som ringer har naturligtvis en väldigt sexig röst och jag blir helt till mig för att han ska komma om 5 minuter och jag har en morgonrock och ruffsigt hår att erbjuda denna okända man. Nejnej det går inte för sig, blir till att ringa Karin(mammas kompis) på störten och fråga om vad det är för bud som är påväg. Det jag lyckades få fram var inte mycket till hjälp. Jag springer in till Juliet och berättar min historia som direkt kastar täcket över huvudet och säger: "okej, jag öppnar iallafall INTE!" Budet kommer och till min stora besvikelse är han varken snygg eller har samma röst.. så det blev inte mycket mer med det. Gör mig klar och tar mig till jobbet, blir vänligt hälsad välkommen som vanligt och börjar göra mina vanliga sysslor. Tiden går och gästerna är på semester så inte mycket jobb för mig. Dagen tar slut och jag tar mig hem till min kära pappa. Vi tar oss gensat vidare in till stan för några ärenden och få i oss lite mat. Jag provade sushi för första gången idag förresten, mycket mycket gott det där med rå fisk och havs gegg! Allt går som smort och vi slutar på Lobby, mycket mysigt och trevligt ställe. Där jag även träffade en mycket mycket snygg kille. Efter det bär det hem men vänta.. håll i hatten, här kommer det bästa. Jag diskuterar min lön med min chef, och gissa vad glad jag blev. Det slutade med en mycket bra och hög lön. Okej det beror på vem man jämför med men jag kan säga att det räcker gott och väl!:) Så idag har varit en mycket bra dag, testat ny mat, varit på privat klubb, träffat en mycket snygg och flirtig kille, fått en bra lön och sist men inte minst hälsat på min käre far. 
Så, hur har er dag varit? :) Min har varit underbar

/Juste tänkte testa en grej .. avsluta varje inlägg med en klok liten mening. Eller vi får väl se hur långt lagret räcker ;)
Sovgott alla sötisar så syns vi glada och pigga imorgon!

"Man behöver inte vara duktig för att vara bra" 

Gotland 06/07 blivande 08

Gotland på medeltidsveckan är nu för tiden en tradition för mig och gänget jag drar dit med. Vi har extremt kul, festar, dansar på borden på medeltids restauranger och myser. Gotland är alltid ett ständigt minne jag längtar tillbaks till. Första året är såklart som alla andra första upplevelser, den bästa! Kommer aldrig glömma det som händer på Gotland. Går och myser på staranden i solnedgången, sitta på ett fik och kolla ut över den underbara utsikten, traska runt i medeltidsklänningar, festa och skratta. Att åka till Gotland är verkligen en frihet för mig, alla föräldrar och tråkigt försvinner. Vi drar ett roligt gäng till en camping, utan att riktigt veta vad som kommer ske så ger vi oss in på en livs upplevelse. Förra året var en upplevelse att minnas, det var jag, min kära Vick, Mia, Johan med dåvarande flickvän och Bävern som tog vårat pick och pack och begav oss iväg till Gotland. Och det blev som förväntat, ett helvete vissa dar. Pågrund utav en viss person som skulle bråka JÄMT OCH STÄNDIGT med sin partner så vart det inge vidare stämning. Men Madde fixar allt, eller hur ? ;)
haha jag var som vanligt nog den gladaste utav oss alla och sket i "problem människan". Jag, Vick och Mia körde vårat eget race och tog vara på den tiden vi hade ensamna. Kortspel och jävligt mycket skratt, vad vore jag utan er två. Jag drog såklart upp Jocke(min storebror som var med första året) och det fanns inte mycket mer att göra än att dra fram mobilen och slå en pling till vår trogne Jocke. Som såklart fattade vinken dirket och kom dagen efter till vår räddning. Bara att han kom gjorde att stämningen var TUSEN gånger bättre. Mitt försvar där ;) haha
Gud, nu när jag tänker efter så är mina dagar på Gotland helt underbara. Helt sjukt kul. Sån gemenskap. Allt från att gå och bada mitt i natten från bryggan till att någon extremt puckad person försöker dränka sig med kläderna på utan att doppa huvudet(det ligger en lång historia bakom den händelsen) Hoppas att detta år blir lika lyckat som de tidigare säger jag bara :)
Men i år är det ändring i görningen igen, i år ska vi bo i hus och inte på camping.. plus att min mammi ska vara på Gotland samtidigt, mindre bra. Eller de spelar egentligen ingen roll men de e just de jag tycker e så skönt med Gotland, att åka ifrån föräldrarna, vi brukar inte änns prata i telefon under den veckan jag är där och nu ska hon vara där samtidigt, aja thats life! det ska nog gå fin fint :)
Så i år åker vi iväg igen och kör hårt. Ge gärnet, ta allt  vi får och lite till och ge ingenting tillbaka ;)

Nej nu ska jag dra mig och börja med maten, idag är det grillat med små söta färskpotatisar på menyn! Och till det serveras guccis med nachos.
Hoppas det kommer smaka så kanske vi hörs senare! :)
Puss och Kram alla sötisar

Madeleine

Tänkte börja med att presentera mig för er som läser. Kan vara kul att ha en bild utav den man läser om ;)
Jag är en tjej som ser ljust på livet, försöker alltid se det goda i det onda. Dansar genom livet och tar det mesta som det kommer. Men även jag är mänsklig och bryter ihop och har mina små mörka dagar. Jag är inte tjejen som gråter till filmer, kriterserar inte er som gör det men jag är inte den som gråter till sånt som inte händer på riktigt. Vad tycker ni om saken? Är just du en sån person som sitter och grinar ihjäl dig när det perfekta paret äntligen får varandra eller när hjälten sitter på marken i regnet med sin döda dröm kvinna i famnen ? Våga ta del, är öppen för alla sorter och smaker ;)

Jump and see where you fall

Jaha, då var även jag en del utav blogg världen. Jag har aldrig riktigt tyckt att det har varit min grej det här med att skriva om mitt liv allmänt men jag gör ett försök. Vet hur skönt det kan vara att bara få av sig alla sina känslor och dela sina med och motgångar med någon ibland. Kan vara kul också att se hur andra ser på en situation man hamnat i :)
Enjoy!

RSS 2.0