Plugga

Tisdag idag då.. känns väl mindre roligt att jag måste spendera den med att plugga näringslära eftersom vi har prov på det på torsdag morgon. Är inte helt säker på att jag ska gå till praktiken på onsdag, känns som om jag måste plugga istället. Tänkte göra näringsläran och engelskan så jag har det gjort och kan slappa resten av lovet. Men det får stå kvar som alternativ så får vi se hur det blir. Nu ska jag in på lektion men vi hörs och störs när vi gör´t!
/M

Kvällsinlägg

Nu är det dags för lilla mig att lägga mig i sängen med min cyklop och titta på en film, imorgon är det kort dag som gäller, vilket känns himla skönt. Ska försöka ragga upp någon/några snygga brudar och ta en fika på stan.. På onsdag är det påskpyssel tillsammans med mamma och lillen. På torsdag är det ialla fall nu bestämt att jag ska träffa Mia och äta middag, ska lämna över lite lånade grejer och så ska hon naturligtvis få sin påskpresent. Vad som händer mer denna vecka vet jag inte.. Känns rätt tomt men det kan vara skönt det med. Måste jobba lite nu också så jag får ihop pebgar till mina älskade skor som jag hungrar så efter.
Hoppas ni haft en bra måndag och hållt humöret uppe (med tanke på vädret) med att det snart är härligt lov på g.
Ikväll är det Post Grad, en komedi som ska spelas..får se vad resultatet blir.
Kram och godnatt /M

Kvick på morgonen

Godmorgon gott folk, idag är det måndag och jag är pigg som en mört, konstigt nog var jag det redan imorse när klockan ringde. Har varit så duktig att jag till och med diskade idag på morgonen. Och nu sitter jag i skolan och väntar på bättre tider.. om det kan bli det i skolan? Tittade på planeringen och det är inte långt kvar nu tills det är slut, hur skönt?
Men nu ska jag titta vidare på det jag håller på med, ni andra får gå fortsätta med det ni höll på med.
På återseende /M

Vem tyckte ni blev bäst?

För er som ville se lite fler bilder från maskerad utklädnaden så har jag dessvärre inte så mycket bilder men bjuder på dem jag har..

Fan vad vi är sköna haha

Helgen i korthet

Lördagsmorgonen spenderade jag tillsammans med Mia på stan, då jag handlade påskpresenter och annat roligt. Fram emot eftermiddagen kom Sussi, Deniz och Camilla in till stan så samåkte vi hem till mig där vi skulle fixa oss och förkröka inför maskeradfesten. Fan vad snygga vi blev! Efter många drag med kajalen åkte vi mot hjulsta där Camillas kusins maskerad fest skulle vara. Väl på plats var det inge vidare drag men vi roade oss på vårt egna vis. Kvällen slutade rätt ung då jag och Deniz kom hem, duschade, åt varma toasts och sen la oss i sängen och somna som två klubbade sälar. Får fundera vad nästa quality time ska bli, kanske vi satsar på en lite roligare fest den här gången eller varför inte kareokekväll med falsk sång? Det får framtiden avgöra. 
Jag vaknade upp sent idag (ni har väl inte glömt att ställa fram klockan till sommartid?) och åt en rejäl brunch med min älskling. Resten av dagen har jag pluggat och han har spelat tv-spel. Mot middagstid och lagom till att jag hade lagat klart middagen kom pappa hem från Götet så vi åt tillsammans och sen dess har jag pluggat och kollat på Wipeout. Veronica Thorsell, haha komiskt!
Men nu ska jag plugga vidare och sen göra mig i ordning för sängen. Imorgon är det måndag, thank god går vi bara 4 dagar denna vecka och sen är det påsklov, tjihu! Tråkigt men pengamässigt bra ska jag jobba på lovet.. får se hur det slutar. Hoppas ni haft en bra helg och spenderat den med era favoriter, precis som jag!
Kram på er! /M

Millan är sexig pirat
Sussan är cowboy
Jag är Lisbeth Salander
Deniz är Kapten Jack Sparrow
Visst gjorde vi ett bra jobb? Dom mest engagerade var vi ialla fall.


Påskpresenter

Jag har shoppat för hela slanten! Japp, nu är nästan alla påskpresenter införskaffade, mammas, pappas och Deniz. Har bara lill skitens kvar och sen så ska jag köpa något litet till min älsklings Mia. Har råkat köpa lite påskpresenter till mig själv också, men det förtjänade jag. Presenterna lägger jag inte upp eftersom man aldrig vet vem som läser bloggen däremot kan jag lägga upp vad jag handlat till mig själv..

Toppen är köpt på Gina för 99kr. Älskar färgen och nitdetaljerna. Härlig i sommar.


Grymt söt outfit tillsammans, mitt enda problem är att tightsen är för
stora(Small var slut) så något förslag på hur jag ska få dem mindre?
50% rabatten på H&M gjorde att de bara kostade 49kr/st, vilka kap va?


Härlig sommar bikini som kommer att sitta som ett smäck i sommar
när jag är brun. Kommer från H&M, 79kr/delen. Jag älskar att fynda.

Nitar och läder

Fick inhandla lite saker för att bli den perfekta Lisbeth Salander. Nithalsband och fejk piercing, kom dock på att hon har tjur piercing också så imorgon ska jag inhandla det också. Det enda som fattas nu är en svart polotröja och svart läppstift.. jagar det hos mina vänner men det inget någon verkar ha.. konstigt?
Men det får bli morgonsdagens uppdrag. Jag råkade även handla en sommar tröja för 49kr på Gina och en påskpresent till mig själv, ett par tights i härlig blå.
Känner mig mycket nöjd, men imorgon blir det mer, hihi.
/M

Den blå färgen syns inte så bra på bild men dom är jävligt coola ialla fall.


Coolt va? Haha

Mys på stada

Träningen vart inställd nu imorse, men jag förstår henne. Skulle jag jobba till 3.00 på natten skulle jag inte heller orka upp tidigt nästa dag. Men det betyder också att det blir längre tid på stada tillsammans med Sussi och Millan.. vilket känns mysigt. Har ätit en rejäl frukost med Deniz och ska snart hoppa in i duschen och tvätta håret, sen blir det till att fixa sig och åka in mot stan. Skönt att vara ledig idag. Solen skiner hyffsat så ska nog satsa på en lite lättare jack än vinterns. Ha en bra dag så hörs vi senare!
/M

Och vinnaren är...

Lisbeth Salander i "Luftslottet som sprängdes"! JA!, där satt den som sylten på en pannkaka. Känner mig super nöjd med mitt val och jag tror att det kommer bli ett coolt resultat. I'm a bad girl haha
/M


Våffeldagen

Hej alla glada!
Dagen har faktiskt varit bra trots allt åkande hit och dit, nu är jag kaffe expert!
Och idag är det även våffel dagen som ingen lär ha missat, vi myste ihop en våffelmiddag. Pappa har inte ätit våfflor på flera år så det var spännande att se hur han skulle reagera.. därför valde vi också att göra ett litet experiment i samma veva. Vi köpte färdig gjorda våfflor, pulver våfflor och så naturligtvis egen gjorda. Ni kan ju gissa vilken som vart godast..
I alla fall, imorgon blir det upp tidigt för att träna med jull gull och sen gå på stada tillsammans med Sussi och Camilla. Efter det blir det hem till pappa och ha myskväll med pojkvännen, hihi.
Sen på lördag blir det upp tidigt igen för att gå på stada med älsklingen och kolla påskpresent till Deniz.. hem till pappa igen och fixa oss och sen åka iväg till maskeraden.
Söndagen är hittills oplanerad vilket jag tror är bra då jag nog inte kommer vara den piggaste.
Men nu ska jag läsa min chic tidning och njuta, kram på er!
/M

No fun for a thursday

Tyvärr blev det ingen kryssning, priserna som vi räknat med fanns inte tillgängliga men nästa gång vi lyckas timea en pangkryssning så drar vi, it´s all about impulse.
/M

GB glass betyg Del 2

Idag tog jag och Deniz en lunch tillsammans och beslöt oss för att betygsätta två nya glassar i den härliga vårsolen.

Här har vi den, den klassiska formen på gb:s pinnglassar. Dock
kan jag inte kalla den en nyhet, snarare copycat. Ja juste! Denna
rackare är otroligt lik Magnums Almond, för lik. Det som skilde
dem åt var nötsorten på "choklad fodralet" i övrigt var de mycket
lika. Detta sänker naturligtvis betyget ganska mycket eftersom det
inte är något nytt, men god var den. Copycaten kostade 25kr,
kan tycka det var en aning för dyrt när man kan köpa almond
för ett mycket billigare pris. Betyget blev: 2,5/5 möjliga

Jag säger bara mums mums mums! Denna läckra glass på
pinne var inte att leka med. Härlig smak, nytt tänkande och
riktigt sommrig. Det enda klagomålet jag måste tillägga är
att det var lite för mycket ananaskött, skulle uppskattat om
den var lite mer isglassig. Billig och bra, den smarriga
rackarn gick på ynka 11kr. Betyget blir: 3,5/5 möjliga.


Vårtecken!!

Titta vad jag hittade på vägen hem.. vitsippor! Tänk att något så litet kan göra en så glad, livet är väl för härligt!

I'm singing in the rain

Världens sötaste! Älskar honom när han är på sånt här glatt humör!

Lite sent ute

Outfit bild från helgens förra middag hos Frances.

Me and my honey


Charlie´s änglar

Jag och Sussi tycker att jag, hon själv och Millan ska vara Charlies  änglar på maskeraden på lördag. Nu har jag tagit fram inspiration, frågan är vilken scen/klädsel vi ska ta.

Vardagskryssning

Det vankas kryssning på torsdag, 24 timmars! Lyckas jag få med mig en härlig prick eller två så drar vi. Impuls, I just love it! Om du ser detta Sussi så kontakta mig snarast!
/M

GB glass betyg Del 1

Jag och Deniz har inlätt en egen liten undersökning då vi ska provsmaka och betygsätta GB:s nya glassar. Hittills har vi smakat två av de åtta nya glassarna. Vi hade en bra start.

Denna glass från Ben&Jerrys var grymt god, dock kunde jag tycka
att det var lite för mycket jordnötssmak på vissa delar i glassen
men annars hade den flera goda smaker. Och sämst med den var
nog att den var så dyr, 27 kr för den lilla jäkeln. Resultatet blev 4,5 / 5 möjliga.


Den här härliga struten från Cornetto var himla god.
Höjdpunkten på hela glassen var nog den chokladdoppade nöten
på toppen. Glassen var väldigt enformig då den hade samma
smak hela vägen, vilket resulterar i ett lite sämre betyg. Det
positiva var att den var lite större än vad de andra Cornetto:sarna
var men det kostade också för det. Hela 27 kr kostade även denna jäkel. Betyg: 3,5 / 5 möjliga

Destination sommar resor

Jag dör! Alla har varit nyligen, är eller ska åka utomlands. Jag vill också! Jag längtar verkligen, men jag måste jobba på nu hårt så jag har pengar till de kommande resorna i sommar. Det blir många destinationer och jag har knappt några pengar. Hur ska det hela gå ihop? Det gör det inte.
Jag ska besöka..
Öland
Gotland
Bulgarien
Främmande land
med Sussi
och som det ser ut nu kommer jag att ha pengar till att åka till Öland, no more. Men det får lösa sig, det kommer ju naturligtvis att rulla in mer pengar med tiden också. Men det känns så långt ifrån nu bara. Måste erkänna att jag är lite avis på alla som får ligga på en strand och leva livet medans jag själv sitter hemma i dystra Sverige och drömmer om deras situation.
Men min tid kommer väl så småningom, jag ska nog flytta utomlands lite senare i livet. Vem skulle inte trivas i sol, bad och värme varje dag? Sverige skulle få bli landstället istället för utomlands. Men jag skulle ju också sakna mina nära, om inte annat kan man ju alltid dra med sig dom.. hehe.
Nej men när jag gått ut skolan så tänkte jag att vi skulle dra ett gäng och vara på upptäcksfärd i jaa.. några månader. Skulle vara grymt nice. Road trip och massor med annat kul. Tur i oturen så är det ett tag kvar tills dess så jag förhoppningsvis kommer hinna få cash flow. Men om det ska gå ihop måste jag fortsätta söka jobb tills jag får något som är äckligt bra betalt.. som på matbutik. Ska lämna cv på söndag, no time to lose!
/M

Cybertown

Idag var en ganska kort och värdelös dag. Vi gick till skolan och hade en lektion, svenska. Efter det var det ett evigt väntande och sen drog tjejerna iväg till St:eriksgatan för att spela laserspel. Jag kom naturligtvis etta (eller möjligtvis sist) men jag tröstar mig med att det inte är placeringen som spelar roll utan det som pågår under spelets gång, dessutom ville jag inte göra de andra besvikna när de förlora.. eller något. Haha
Men i alla fall, är nu hemma. Hade egentligen tänkt att städa men det blev inte utav denna vecka? Får ta det nästa då.
Imorgon är det jobb på Åhléns och så även på torsdag, dock ska jag gå tidigare på torsdag eftersom jag ska på en kaffe kurs så jag är proffs sen på brasco. På fredag är jag ledig (skönt) men ska ändå slita mig upp för att träna med Jullgull och sen gå på stan med Sussan och få inspiration till maskeraden på lördag. I övrigt vet jag inte så mycket mer, ska väl se till att träffa min älskling också, längesen vi sågs. Kanske passar de valparna som finna kvar eller drar en mysig fika på stan, det återstår och ser.
Nu ska jag kolla vidare på skorna som jag ska inhandla så fort jag har råd, hoppas det blir snart. (GE MIG PENGAR NU!)
/M
Notera att det är våffeldagen på torsdag, mmm mums!

Sun vs ice cream

Godmorgon sötnosar!
Idag skiner solen och jag känner att humöret är på topp. Blir riktigt sugen på att smaka på en av GB:s nya sköna glassar, mmm mumsigt.
Nu är det även spikat, maskeradfest i helgen, några förslag på vad man ska klä ut sig till? Temat är Disney. Har funderat på Snövit eller Mimmi (mussepiggs tjej) men får se vad slutresultatet blir.
Nu börjar jag bli hungrig så ska ta mig en kort promenad till matsalen så jag och Demp får lite mat i magen. Det är en lång dag idag så måste fylla på tanken. Men nu, mot matsalen!
/M

Eviga helg

Kvällen hos Frances var intressant, minst sagt. Vi skulle vara med på en middag i samband med ett skolprojket. Temat var "Trevlig middag som spårar ur" och vi vet hur man gör, vi levde ut temat till fullo. Kvällen började ung och trevlig, slutade dock sent och inte så fullt lika trevlig. Men det är sånt som händer, ingen fest utan kras är ett ett talesätt som beskrev det hela. Men jag är inte bitter, jag fick umgås med dom jag tycker om.
Efter fredagens bravader har jag faktiskt bara tagit det lungt, låg hemma i soffan och slappade med mamma hela lördagen för att sedan även slappa hela söndagen. Men nästa helg är det fest igen, fan vad nice. Gamla tider börjar komma tillbaka sakta men säkert.
Ikväll var det även Gossip på tv, oh I like it! Längtar tills nästa söndag.
Men nu ska jag och Dempa kolla på filmen "Percy Jackson", har hört att den ska vara bra så vi gör ett försök.
Imorgon är det skola, bittert.
Med det sagt så hälsar jag godnatt! /M

Fuschia vs baby

Jag kan inte bestämma mig för om jag ska köpa de i stark rosa (Hunter) eller baby rosa(Treton). Den starka är coolare men kanske svår att match. Medans den rosa är gulligare och enklare att matcha. Jag gillar båda men har alltid varit mer inne på den starka. Men jag är osäker.. den ljusare är några hundralappar snyggare också, men jag har besluts ångest. HJÄLP MIG! Vilken tycker ni? Fuschia eller babyrosa?

Stoppa upp en penna i näsan

Godmorgon världen! Imorse kom jag i tid (klapp på axeln) och fick även reda på att om jag spikar vg på nästa (som också är det sista) provet kommer jag att få vg i betyg i matte b kursen, hur coolt är inte det?

Nu såhär på håltimmen har jag brottats och flygit lite med Deniz och även hakat upp mig på ett citat.. "Namn*, du måste fylla 18 så du kan festa med oss" HAHA! Tänkte säga "För dig vill man ju festa med" men jag lät bli, det är för tidigt på morgonen för att vara elak och få små tjejer att gråta.

Men i alla fall, nu ska jag kolla runt lite på nätet efter härliga skor, ni andra får ha en bra dag!

Kramisar /M


Hard work work

Vilken long dag.. dagen började med att jag gick upp tidigt för att komma i tid till näringsläran i skolan, efter den vart det in till stan för att hämta pengar till lunch för att sedan åka till jobbet (Åhléns). Efter att dagen på Åhléns var slut så vart det till att åka vidare mot folkungagatan för att jobba ytterligare några timmar på Brasco, och inte nog med det så fick jag jobba tillsammans med båda cheferna, för att bli godkänd. Vilket jag blev, inte oväntat men jag var trots det galet nervös. Efter jobbet åkte jag hem, lagade mat och nu sitter jag här. Ska hoppa in i duschen alldeles strax så att jag kan gå och lägga mig sen. Det har varit en lång dag óch imorgon är det ännu en lång dag, jo för efter skolan ska jag iväg och hämta lillen, lämna honom och sen åka iväg på middag ¿i samband med ett skolarbete? som jag förstod det.. Så fullt upp, ingen rast och ingen ro men mycket gjort, och det är ju alltid något.
Men nu ska jag slänga på en dänga så jag kan sjunga med samvete i duschen.
Ha det gött! /M

Bu för Istanbul

Föräldramötet gick åt helvete och jag känner mig super irreterad. Vi tjejer som hade planerat och triggat varandra och nu är hela den bilden förstörd. Vi får inte göra annat än att gå upp tidigt på morgonen, besöka templen och ?vatten kranar? KUL! Ingen alkohol, inget festande och inga förseningar, well fuck it! Varför hatar dom oss? Jag vet inte ens om jag vill åka längre, känns jättetråkigt. Det här kommer förmodligen, och förhoppningsvis gå över men jag kan inte låta bli att bli nerstämd och negativ när vi ska betala pengar för att åka utomlands när vi inte får leva utomlands livet. Dessutom är vi tvungna att betala alla besök själva, som vi måste delta på.. men hallå?! Och vi ska plugga och vara väl förberedda på våra uppgifter för att det betygssätt i ämnen som jag inte ens har.. Som det ser ut nu kommer resan suga. Som jag hoppas att den blir så kommer jag och mina rumskamrater smuggla in alkohol på rummet så får vi väl gå loss på hotell rummet.
"Det är ingen nöjesresa" Nej men man ska väl förfan inte betala massor med pengar för att ha tråkigt, eller?! Jävla lärare, skaffa ett liv!

Nose job?

Satt och googlade lite på Gossip Girl stjärnan Blake Lively för att jag tycker att hon är så extremt vacker. Och till min förvåning hittade jag dessa bilder? Ett näs jobb kanske? Skulle tro det ja! Ingen är perfekt, tycker hon var söt innan men hon hade ju defnitivt inte det "där" utseendet med den näsan.
- Betyder detta att man måste operera sig för att man ska bli den "där" vackra tjejen?

Måste jag fettsugas för att få den "där" figuren?

Kundservice på olika nivåer

- Ellos (mode på internet) kundservice suger så hårt att jag inte vet varför dom ens har några kunder kvar. Jag har ringt in två gånger och har börjat med att vara trevlig då jag blivit bemött av otrevliga kvinnor som inte alls vill bemöta än på ett serviceminedat sätt. Detta är naturligtvis något som gör mig extremt förbannad, när det kallas "kund service" och kärring jävlarna inte har mage nog till att ens låta trevliga. Fy Ellos!

+ Men för att också hylla ett företag i all denna dåliga service så vill jag lyfta fram Allers Förlag (prenumerations tidningar). Trevliga, lyssnar och framför allt så ger dom god service. Jag klagar för att dom gjort fel, dom rättar till det och allt är bra igen, jamen se där så bra det sluta. Jämfört med Ellos som inte vet vad nöjda kunder som stannar innebär.

- Ellos=bajs
+ Allers förlag=det mjuka pappret som torkar rent

Men hur kommer det sig egentligen? Har ni också vart med om att ni ringer in med en fundering och är på gott humör och sen när samtalet har avslutats så är ni extremt förbannade och missnöjda? Som ni märker har jag!
/M

Vad händer med världen?

Idag var då första gången vi hade "tjejgruppen".. och vad kan jag säga om saken? Vi pratade om det som vi hela tiden hade pratat om innan. De har alltså bildat en grupp där vi tjejer ska sitta och lägga ner ännu mer energi på killarna istället för att prata om något vettigt. Vi har redan pratat om det här gång på gång, nu är det väl lärarnas tur att fullfölja det hela?
I alla fall.. frågan "hur är det i klassen, vad är dåligt?" dök upp. Jag kunde inte tänka något annat ord än skitsnack men insåg också att det skulle bli ett jobbigt tema att ta upp. Väldigt utpekande på något sätt, så därför lät jag bli. Även om det skulle vara en bra grej att ta upp, med tanke på att det blir en dålig stämning i tjejgruppen. Hur som, vi fick fika? Tog inget utav det då jag tycker att det är skitfjantigt.

För er som inte riktigt fattar det här så är grunden till att "killgruppen" skapades för att de har svårt för att sköta sig, de "härjar" helt enkelt på lektionerna. Och då var det någon dum liten jävla nisse i skolan som tyckte att "Ja, vi löser det genom att ge dom fikabröd och låta dom leka lite med lasergevär". Jaha men okej?
I alla fall, självklart blev det en diskution när killarna belönades för att de inte kan bete sig som alla andra 17/18 åringar gör. Så nu har vi då fått en "tjejgrupp" som också ska behandlas som barn och få fika och leka på skoltid.

Alltså seriöst, nu får dom väl förfan skärpa sig. Vi går andra året i gymnasiet, eleverna i klassen består utav åldern 17,18,19 och 20 år. Dom behandlar oss som småbarn och låter oss leka istället för att bara säga "Ni går i gymnasiet frivilligt, stick eller bete er". Fattar egentligen inte vad det är som ska vara så extremt jävla svårt med att kasta ut skitungarna och låta dom som faktiskt kommit hit för att lära sig, då få lära sig.

Leka och skapa gemenskap kan vi göra på studiedagarna, för det är väl det dom egentligen är till för? Att klassen ska få göra något gemensamt så att de ska komma närmare varandra. Känns pinsamt att vuxna människor(lärare), som faktiskt utbildat sig till att ta hand om och undervisa ungdomar inte kan komma med något bättre än det här.

Vår klass särbehandlas, är det rätt? Skaffa då förfan en jävla obligatorisk lektion en gång i veckan då man kan träffas som klass och att man då pratar om hur det är och om det är några problem. Jag kan inte säga att jag är glad över tjejgruppen, men inte heller att jag ogillar den. Tycker den bara är allmänt fjantig, jag började inte i gymnasiet för att lärare ska kunna se mig som ett dagisbarn som behöver stimuleras. Ta bort killgruppen och så även tjejgruppen och satsa på oss som klass när det är utsatt att det ska göras, som på studiedagarna.
Herregud!

Det lönar sig

Sitter på sista riktiga lektionen innan vi ska ha lunch och sen tjej/kill grupp. För er som undrar så gick so-provet skit bra! Spikar minst vg, men hoppas på mvg. Och dessutom gick också min debatt asbra, kirra mvg, grattis på mig!
Men nu ska jag fortsätta med det vi egentligen ska göra (leta efter en folksaga som vi ska göra modern) Snövit blev mitt val.
Ikväll är det ju som sagt också föräldramöte då min pappa (och andra föräldrar också hoppas jag) piskar skiten ur lärarna. I väntan på mötet tänkte vi dra en runda på stan.
Ni får ha en så himla trevlig dag, solen skiner och vi är en dag närmare Turkiet resan.
Ciao! /M

So prov

Godkväll allesammans. Idag har jag varit i skolan och även efter skolan pluggat ihjäl mig inför so-provet som vi har imorgon. Måste spika MVG, och jaa.. jag har pluggat från att jag kom hem idag (ca. 17.00) tills nu (00.00). Good work! Ska även prata inför klassen imorgon om en europeisk debatt som pågår. Får se hur det går. Annars har väl det varit skönt, imorgon är det som sagt bara prov och sen föräldramöte angående klassresan. Hade dock tänkt mig att gå på stan innan, shopping sugen men fattig som man är.
Men nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon och skriva ett svårt so-prov.
Godnatt Krambjörnar /M


Kör bara kör

Gaah gårdagen var helt sjukt trevlig. Det började med att jag och Dempan hämtade upp tjejerna vid tåget, sen gick vi hem och åt och hade det trevligt. Lagom till att vi hade ätit klart var det dags för melodifestivalen och vilken besvikelse, varken Darin eller Salem vann. Mina favoriter, fan Anna förtjänade inte vinsten som dom gjorde. Och att Björn Gustavson var med gjorde hela numret bara ännu bättre, oj så vi skrattade. Hur som, efter melodifestivalen drack vi, dansa, spelade kort och bara hade allmänt roligt. Något som inte får glömma att nämnas var Deniz dåliga vad som var att om Anna vann så skulle han rulla i snön. Så det har jag nu på video, ska lägga upp den så fort jag har kameran.
Ja, kvällen bjöd på mycket roligheter och följdes upp med en mysig frukost i den härliga vår solen. (Yes! Kan äntligen börja använda min skinnjacka och nya väska).
Men nu ska jag sätta igång med plugget, har en engelska uppsats som ska vara klart tills imorgon och sen är det so prov som gäller på tisdag. Ni andra får ha en himla trevlig söndag så hörs vi.
Kram på er /M

PS! Anna (min farbrors fru) fyller 40år idag så ett stort GRATTIS till henne!

Remember me

Oh så bra filmen var. Har inte sätt en sån berörande film på länge. Och hans lillasyster, så underbart söt, man ville bara äta upp henne. Och Pattinson är faktiskt rätt het, kan knappt bärga mig tills Twilight 3 Eclipse kommer.


Melodifestivals final

Vilken härlig dag! Solen skiner och min baddräkt har kommit till ica nära så jag ska snart gå och hämta ut det. Ikväll är det melodifestivalen final tillsammans med pappa, Deniz, Sussi och Camilla. Det ska bli himla mysigt, grillning och spelande.
För er som undrar så gick filmingen från i torsdags jättebra. Den kommer att publiceras snart om någon vecka så ska lägga upp videon på bloggen då.
Nu ska jag plugga lite och sen göra i odning mig för de kommande gästerna.
Kram på er allihopa och hoppas Salem eller Darin vinner ikväll!
/M

Highway to hell

Filmen "Veronika decides to die" är en jävligt bra film, bara så ni vet.


Madde gör reklam

Efter en lång arbetsdag på jobbet är jag äntligen hemma och har även lyckats plugga inför det kommande so-provet.
Idag fick jag även reda på att jag ska bli intervjuad och filmad imorgon av Svensk handel, ska göra reklam för lärlingsutbildningen. Får se hur det går, första gången jag blir intervjuad så det ska bli spännande.
Dessvärre har jag idrott innan på morgonen då vi ska simma, eller rättare sagt livrädda. Oh my, jag kommer ihåg när vi gjorde det för några veckor sen och jag höll på att avlida. Hur ska detta gå..
Men nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret med mitt härliga Tigi shampoo och balsam.
So long suckers! /M

Kolla min lilla gulleplutts bula. Dumma Emil som råkade putta honom in i målstolpen.

Nighty nighty

Jag mår illa, måste gå och lägga mig.
/M

Were are the money?

Saker jag måste införskaffa mig:
Ny rouge
Ny mascara
Spray foundation och så även spray solpuder
Ny concealer
Highlighter
Sommar pjuck
Väska
Gummitutor
Jaa det var väl det, men det kostar några hundra på varje rad också, tyvärr. Vet inte när jag ska ha råd med allt detta. Right now, my life's a bitch.
/M

Helt sjukt bra


I love my boo

Jag vet att du egentligen inte har med saken att göra och jag sa att du inte skulle lägga dig i men jag förstår nu också varför du lägger dig i. För att du bryr dig om mig och reagerar när jag blir bortvald. Och jag älskar dig för det, om alla hade en kille som du skulle alla tjejer vara lyckliga. Tack för att du bryr dig♥

Keep on walking

Då var den skoldagen över. Nu är jag hemma och ska äta lite lunch för att sen sätta igång med 4 timmars städningen. Blä! Är inte ens lite taggad. Och imorgon är det jobb till klockan 17.00 också, gratis! Det känns ju ännu mer uppiggande.
I övrigt går bara dagarna förbi, det enda jag tänker på att det är ett steg närmare loven och så även det roliga. Men för att muntra upp er andra som känner sig mitt i skolhelvetet och kanske inte orkar hålla humöret uppe så slänger jag in en härlig dänga. Ni känner nog igen den..

Ingen rast och ingen ro

Hallå där!
Ojojoj vilken kväll det var igår. Tina vann 75 kr på en av trisslotterna som jag köpte till henne, det bjöds på valpar, framtidsplaner, gay kryssning, en aning för intensiva diskutioner, hat, alkohol, svartsjuka och sist men också viktigast, ett himla trevligt sällskap.
Kan inte alla fylla 50 varje helg? Men det var svårt att dra sig upp till skolan imorse, men jag gjorde det! Creed till mig!
Efter skolan åkte jag raka vägen hem för att få kasta av mig mina äckliga kläder fulla med hund kiss och annat tråkigt. Åt chicken mc nuggets som älskade kom hem med och somnade i soffan. Tills att jag nu vaknat, vilket tjohej! Ska lägga mig tidigt ikväll så jag får sova riktigt ordentligt inatt. Imorgon är det btw ingen skola, så skönt. Ska på studiebesök (bio) och sen slutar vi för dagen.
I övrigt har jag blivit jävligt irreterad idag också, okej jag hade inget emot dig förr men nu har jag det. Jag tänker inte säga till någon heller att jag gillar dig för det gör jag inte. Att hänga som en svans efter en person och snacka en massa jävla skit passar sig inte hos mig så med det sagt så är det också slut med det!
Tack och hej leverpastej /M

50 års kalas

Idag är det söndag, sista dagen på lovet. Känns väl mindre roligt men det betyder också att vi är ett steg närmare Istanbul. Tjihu!
I övrigt ska jag börja åka mot mamma nu och göra i ordning mig för 50 års kalas. Kära Tina (mias mamma) fyller 50 idag (ett STORT GRATTIS till henne) så jag ska dit i fira henne. Har trillat fram och tillbaka med vad jag ska köpa men det får bli en stor fin bukett och 1-2 trisslotter.
Men nu springer tiden iväg så måste börja dra mig så jag inte kommer sent inatt. Ni andra får ha en himla trevlig söndag. Mitt tips är att gå ut på en härlig och uppfriskande promenad då solen har hittat tillbaka till det kalla Sverige.
PS. Idag har Gossip Girl säsongspremiär klockan 19.00!!!! OM jag längtat.
Xoxo /M

Mmm kaka!

Tjena tjopplers bloggen!
Idag tränade jag badminton tillsammans med Dempan, Sussan och Millan som sagt. Det var mycket spännande, men framför allt mycket roligt. Dessvärre orkade inte pensionärerna (Suss, Mill) lika mycket som mig så vi fick avbryta spelet haha. Efter träning drog vi, mycket duktiga som vi är till BK och mumsa i oss ett varsit meal, mm yummi.
Efter träning och påfyllning i tanken tog vi farväl och jag och Dempan åkte hem för där vi nu har haft kak mys till melodifestivalen, tyckte att Pain of Salvation och Pauline skulle gått vidare, you suck Sweden! Och jag kan faktiskt vara missnöjd för jag röstade faktiskt, sådeså!
Nästa vecka är det final så då ska vi samla oss (alla godingar) och ha riktigt melodifestivals krig!
Men nu ska jag återgå till min kära pojkvän och kolla på film, 2012 står på tur. Ha en himla mysig kväll så hörs och störs vi.
Kram /M

Sussan och Millan promenerar trötta och flummiga mot tuben.

Deniz i fören

I can see you


Badminton

Godmorgon! Jag vaknade hyffsat sent idag, sov dåligt inatt så kom inte upp imorse. Skulle egentligen tränat med kusin vitamin Julia men som sagt så verkade hon också ha svårt för att komma upp i tid.
Nu är jag uppe i alla fall och ska åka iväg till skanstull och utöva lite badminton tillsammans med Sussan, Millan och Dempan. Ser mycket fram emot det då jag älskar badminton. Tar igen träningen från morgonens miss då också. Ni andra får ha en himla trevlig lördagskväll med melodifestivalen, andra chansen ikväll va? Jag tror det, men nu ska vi börja bege oss mot tuben.
Puss /M

Irritationsmoment

Nu ska jag döda den extremt irreterande Deniz! Hur kan man sitta och repetera ett namn i 10 min? Madde,madde,madde,madde,madde,madde,madde,madde,madde,madde,madde,madde,madde,madde,madde,madde,madde,madde,madde,madde,madde,madde,madde,madde,madde,madde,madde,madde,madde,madde,madde och så likadant ganska många gånger till, jag hatar mitt namn just nu! Hejdå och önska mig lycka till.
Godnatt /M

D & M

Par i hjärter betyder tur.

Alice i underlandet

Jobbade och gick på bio med Dempan idag. Vi såg Alice i underlandet och den var faktiskt bra. Det var ingen Avatar sensation men den var bra.
Här är några bilder på mig och Dempan i biografen med våra 3D glasögon.


Volang ger komplemang

Min nya söta sommar klänning, som ett hav av härliga bär och mjuk krämig vaniljglass.

Jobb

Hej allesammans! Idag var som sagt min första riktiga arbetsdag på jobbet och det gick faktiskt jättebra. Fick komplemanger hela tiden om hur duktig jag var, känns härligt. Har kommit in i det lite mer nu, snart sitter det som en rutin. Idag jobbade jag med Rosanna och Karro, på fredag blir det med Arven och Rosanna, wii.
Får inte heller glömma att nämna att de första som kom och hälsa på mig på jobbet var min älskling, favvo Sussan och Tora. Tack så mycket sötisar, kändes kul att ni kom och visa er lycka över mitt jobb.
Men nu ska jag sluta skriva och kolla på en film med Deniz för att sedan sova så jag orkar upp imorgon då jag ska vara på plats i kista klockan 12.30 för make up rådgivning och sminkning och sedan vara barnvakt.
Sovgott! /M

Imorgon gäller det

Hej nattugglor, tänkte kasta in ett sista inlägg innan jag ska sova. Är lite nervös, men också exalterad över imorgon. Ska jobba dag (alltså lunch) för första gången och de lär ju bli mycket folk, och jag känner mig inte helt high på allt än men det kommer väl så småning om.
Imorgon kommer även söta Sussan förbi och hälsar på, ska bli himla mysigt. Men nu ska jag som sagt sova, godnatt sötisar.
/M

Sussi när hon öppnar paket på sin 19års dag


Café Brasco

Glömde jag att nämna att jag förresten fick jobbet?! :D
Jag jobbar imorgon och på fredag på Café Brasco som även är en videobutik i samma lokal. Ligger på Folkungagatan 110 på hörnet i korsningen. 2 minuter med buss från slussen. Hur glad som helst! Pengar på ingång! Längtar så tills i sommar när jag ska resa från verkligheten med Sussi och bara leva det livet som jag vill, inga barn, ingen skola, inga bekymmer. Bara sol, bad, dans, drinkar och shopping för oss.
/M
Min sommarlåt som kommer gå på repeat på dansgolvet

We’re saving our own lives

We all need somebody that we can lean on
when you wake up look around and see that your dreams gone
when the earth quakes we’ll help you make it through the storm
when the floor breaks a magic carpet to stand on
a guided light on the dark road your walking on
a sign post to find the dreams you thought was gone
someone to help you move the obstacles you stumbled on
someone to help you rebuild after the rubble’s gone


JAG SKA FAN DÖDA DOM!

Hur jävla dum i huvudet får man vara? Det gör ont i mig när jag ser sånt här. Jag känner mig redo för att mörda de jävla dumhuvudena. Hur fan kan man göra så? Mot en hund.. en liten oskyldig och försvarslös hund. Det här är något av det värsta jag vet, hoppas någon kastar er ut för ett stup och att ni inte får se himlen igen. Till helvetet ska ni, era jävla djurmisshandlare!

http://www.liveleak.com/item?a=view&token=f04_1258418085

Jag varnar känsliga tittare, det är otäckt.
/M

15 månader

Idag myser jag och Deniz in vår 15 månaders dag♥ Vi har lagat amerikanska choklad och blåbärspannkakor. Mmm så smarrigt. Nu ska vi ge oss ut i det vilda vinterfallet och hämta lillen. Ska även handla nytt schampoo och balsam för färgat hår, ska köpa Tigi, Toni&Guy eller Sebastian.
Vi hörs och störs snömonstren /M

RSS 2.0