Jul och slut på 2009

Jaha, då satt man framför dumburken igen. Var ett bra tag sen jag hade internet, sorry. Hur som.. nu är det jule tider med massor av härlig snö. Älskar det, blir så himla vackert ute.
Julafton ska firas med pappas släkt i år. Det blir jag, mamma, lillen, pappa, farmor, farfar, Anna, Nicklas, Nova, Nils och Emelie som firar det ute på värmdö.
Och nyåret firas på nytt sätt i år, vi ska nämligen åka till nyköping och parta loss. Det blir då jag, Sussi, Camilla, Jennifer, Felicia från klassen och givetvis Deniz. Det är dom som jag känner som kommer närvara, resten blir ett nytt sällskap.
Oh vad jag längtar.. och något som jag längtar ännu mera till är nästa års nyår (2010-2011) då vi ska fira nyår ett gäng i en stuga uppe i fjällen, yey go girls! :)
Julklappar har jag handlat klart också, eller i alla fall nästan.. har bara min kärastes present kvar. Kan tyvärr inte avslöja vad han ska få då han är en av de effektivaste att läsa mina uppdateringar. Hur som.. vi hörs och störs så får ni ha en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!
// Love Madeleine


Tisdag 1 december

Eftersom jag har haft problem med internet har jag inte uppdaterat så mycket. Men något som är värt att nämnas är fredagen förra veckan som jag spenderade tillsammans med min kära kusin Jessica. Det var väldigt mysigt och trevligt, älskar att umgås med den lilla knas fian, alltid något nytt på gång.
Jag har även lyckats dela ut cv:n så nu får jag bara hoppas på att någon hör av sig. Jag har även tänkt att eventuellt ge ut cv till en annan kedja som jag hemskt gärna vill jobba på, får se när jag kommer till verkställning.
Tänkte avsluta inlägget med något som jag ska göra denna vecka.. på torsdag ska jag ta en sväng med Mia på stan och titta på julmarknaden som vi gör varje år, oh vad jag har saknat det.
Nej nu ska jag rusa ner och hjälpa Deniz med maten, adios amigos.. /M

1år! <3

Idag den 1 december 2009 är det som jag och min älskade pojkvän Deniz firar ett år tillsammans. Tiden har gått så himla fort men jag har också älskat den tid som varit.
Idag ska vi bara bry oss om varandra och mysa. Dagen började med en rejäl sovmorgon då vi åt frukost tillsammans och öppnade en varsin present. Jag fick en svart linn/klänning med paljett, gul- tigermönstrat, jättefin. Och Deniz fick en lila t-shirt med silver tryck.
Sedan åkte vi till skolan för att ha en lektion(svenska, vilket för övrigt suger) för att sedan ta tåget hem till Dempan. Här lagar han en thailändsk maträtt med ris och skaldjur. Efter maten ska vi åka hem till mig och äta efterrätt som jag gjort.. cheesecake. Och sen ikväll ska vi öppna en till varsin present. Jag vet inte vad jag får men han ska i alla fall få ett par träningshandskar. Han tränar mycket gym då han lyfter tunga vikter som gör att han får förhårdnader i handflatan så tänkte att det passade bra. Vi får höras senare om vad jag fick, jag är i alla fall helt säker på att kvällen kommer bli super, som den alltid är när jag är med min partner.
Love /M


RSS 2.0