Ladies night

Nemen tjena sötnosar.
Så vad gjorde jag igår? Jo jag åkte hem till Twini pinni och mös. Vi gick över en stund till grannen Fredrik med vän Alexander och sociala oss. Efter det vart det hem igen för att somna till Mulan, jag vet att det är en tecknad barn film men det har aldrig stoppat mig. Den är bra. Gick upp hyffsat tidigt eftersom jäntan skulle jobba och nu har jag varit hemma och fixat mig och lyssnat på musik sen dess.
Dags att dra snart, ikväll är det tjejmiddag som gäller! Ska bli riktigt trevligt faktiskt, coctail är dresscoden. Bilder kommer upp senare vad resultatet blev. Vet inte vad som händer och fötter efter, antingen blir det hemåt eller så blir det mot någon fest.
Hur som så kommer jag att ha en trevlig kväll med tjejerna! Sista kvällen innan min älsklings ponk kommer hem. Imorgon befinner jag mig 16-16.10 i akalla då vi avgår med bilen mot Arlanda för att plocka upp Deniz. Hoppas han blir glad när han ser att jag helt oväntat står där med hans föräldrar och väntar. Hihi.
Men nu ner och ta på sig ytterkläderna för nu bär det iväg mot en trevlig kväll.
Ha en super kväll så hörs vi imorgon.
// Kram M

D.A.N

Min älskling, saknar han lite sådär extra idag. Kollade på en film och kände att jag saknade honom väldigt mycket. Och nu lyssnar jag på musik som får mig att tänka på honom ännu mer, dum som jag är. Saknar han sååå. Ska sova snart men får ångest av att lägga mig själv, utan honom tätt intill. Det känns inte bra, det känns inte som det brukar. Han vet inte om det än men på söndag när han kommer hem ska jag överraska honom och följa med till Arlanda då han landar. Han ville att jag skulle göra det men jag sa "Nej, jag tänkte att vi ses när du kommit hem och packat upp och så istället" Listig som jag är hihi. Så hoppas han blir chockad och super glad när jag står där med en öppen famn och ler emot honom. Min snuffse, snart kommer han hem. Bara 3 dagar kvar, sen är han där och håller om mig igen. Jag har köpt toblerone till honom, det är en favorit så det får han av mig från kryssningen. Men det jag tror han kommer bli mest glad över är, att jag tar med mig en dvd med "High School Musical 3", (en favorit från hans sida) som vi ska se på tillsammans. Jag har bestämt att på söndagen när han kommit hem så ska vi bara ligga och mysa hela kvällen i hans säng. Titta på film och bara gosa, inte resa oss en meter från sängen. Vill bara ligga och gosa med honom och snuffsa på hans hals. Kom bara hem nu hjärtat, har tröttnat på det här nu, kom hem!!
Deniz A. Nordahl, You'll be in my heart




Besvikelse

Fick sms om att jag kunde hämta ut mina efterlängtade sandaler på posten idag. Super glad som jag var begav jag mig till Ica nära för att få mitt paket. Väl hemma sliter jag upp förpackningen av exaltering och sätter på den söta sandalen på foten. Och självklart. Vad tror ni problemet är? Jo, sandal fan är för stor. Visste att jag skulle köpt ett par 38 men jag tänkte att de är små i storlekarna men icke denna gång. Så är faktiskt riktigt ledsen över det, hade sätt så fram emot att få mina sandaler som skulle suttit så underbart perfekt. Men men, det blir till att skicka tillbaka och byta till ett par i storlek 38. Å då jävlar ska den sitta som smäck på, annars biter jag sönder skiten.
Nu ska jag packa ihop skorna och försöka fixa med returen. Vilken besvikelse.
Hörs när jag är klar!
/M

Bilder från kryssningen





Shoe love on picture

Här har ni dom nu på kort, som jag lovat. Mina nya älsklingar, är dom inte för underbara?

Kryssningen 25-26/2

Då var man tillbaka från kryssningen, som förövrigt var helt super.
Det började med champange frukost och frukost buffé med fruktsallad och hela köret, mycket bra start på dagen. Efter den stora och tidiga frukosten var vi trötta så gick och la oss i våra hyttar och sov i 3 timmar, välbehövligt. Och eftersom Kevin och hans polare inte följde med så fick vi ändra och jag och Twini hamnade plötsligt i en av lyx hyttarna, inte illa.
Hur som, efter det åt vi lunch och shoppa på taxfree'n. Med mig följde godis, "present", hårprodukt, (hårig kavaj?) och läppglans med. Känner mig mycket nöjd med mina köp. Efter shoppingen var det bara glida runt och ta det chill. Jag och Twini återgick till vår hytt för att fixa oss inför kvällen och dunka musik. Väl klara gick vi med pappa och Elena ner till ett café och spelade kort, chicago, mer detaljer på hur det slutade behöver vi inte gå in på.
Sedan var det god middag som serverades och till det ett glatt humör. Efter middagen vände klackarna mot discoteket där vi drack drinkar och lyssnade på musik.
Gamlingarna gick för att lägga sig vid halv elva och då satte partyt igång. Jag och Julia hade vårt egna lilla party, eller litet och litet. Det var rätt stortslaget må jag säga. Det bjöd på mycket skratt och dans.
Runt två tiden på natten hamnade vi i sängs för att sedan vakna upp 4 timmar senare och gå av båten.
Åkte hem och sov och slappade hela dagen.
Det var våran kryssning i stora drag, en mycket trevlig, mysig men framför allt rolig kryssning. Det måste vi göra om, right?

Elena, Pappa, Jag och Julia

Sista spörten

JA! Nu är det in i det sista som jag kastar en ett snabbt litet inlägg innan vi ska börja åka mot lidingö och därifrån ta kryssnings båten Silja Europa över till Finland, ohohoho längtar sååå.
Jag fick min efterlängtade kamera igår så när jag kommit hem är det dags att uppdatera er med bilder. Ska fixa och dona med datorn och mobilen när jag kommer hem också, men det tar vi då!
Nu måste jag rusa och fixa det sista, cioa!
Ha det så bra, det kommer jag att ha! ;)
/ Kram M

Min älskling hörde av sig igår, blev så himla glad när jag såg att jag fått sms av den lilla krabaten. Vi ska gifta oss, japp japp japp - Visst Deizo älskling? ;)<3

Kvälls kvisten

Kom precis upp från köket, jag har en smulpaj i ugnen. Tänkte skippa semlorna och göra en aning nyttigare variant. Vi kör på smulpaj med hallon och blåbär, den vart så himla super god sist jag gjorde den.
Så hur gick dagen? Bra!
Vi åkte till IKEA och handlade, bytte min Knubbis så nu har jag en hel. Sen så köpte vi 6 nya lampor som ska inreda vårat lilla radhus. Efter IKEA vart det raka vägen till vällingby centrum för att äta, jag tog vitlöksgratinerade kycklingfilér med ris. Super gott! Sedan till hemköp igen för att storhandla, och det kan vi kalla storhandla. Handlade hur mycket som helst, så nu är både kyl,frys och skafferi fulla igen.
Hann dock inte städa idag eftersom vi skulle göra så mycket idag, mindre bra. Men tänkte städa på torsdagen när vi kommer hem istället, går lika bra det.
Jag har även hunnit packa inför kryssningen, visst det är bara 23 timmars men det innebär 2 ombyten på vägen.
Hoppas på att få upp mina hyllor i rummet denna vecka också så att det börjar bli lite ordning och reda i mitt rum. När dom kommit upp är mitt rum klart, helt klart. Ska bli skönt.
Men nu ska jag plocka upp lite, pappa och twini är snart hemma så det måste se nogurlunda fint ut.
Kram på er sötnosar!
/M

Vicky - Jag - Ninni

Bild från förra kryssningen. Vad kan jag säga? Slick vänlig ;)

Allt utom fettisdag..

.. och det är det verkligen idag. Gick upp klockan 9.00 då alarmet ringde. Åt en god frukost och väckte pappa. Sedan gick vi ut på promenad i det fina vädret. Måste erkänna att det är riktigt mysigt att gå ut och gå när det är vacker snö överallt och sol. Sedan packade vi in 3 stora svarta soppsäckar med pantburkar som vi pantade uppe på hemköp. Pengarna använde vi till att sola. 20 minuter med nya rör och jag är fortfarande lika blek, mindre roligt. Kommer vara blek som ett spöke när Deniz kommer hem och är brun som en pepparkaka, orättvisst.
Nu är pappa i duschen och sen ska vi åka iväg och storhandla mat. Och om jag har tur åker vi förbi IKEA och byter min stora knubbis lampa som hann gå sönder på kuppen, hoppashoppashoppas.
Sen kommer Gullan och sover här för imorgon är det upp med tuppen för att hinna med båten. Den avgår 07.10 så vi lär va tvungna att åka hemifrån vid 05.00, bittert.
Och mitt i allt detta planerande ska jag hinna städa hela huset. Vad ska all tid komma ifrån? Hoppas att dagen kommer fortsätta i samma spår så jag slipper få ångest över denna fettisdag då jag vanligen hade goffat i mig en fet semla. Men nu är det handla som gäller, hare gött tills vidare!
/M


Fot söker ägare

Haha, hittade denna sköna bild i albumet. Jag vet vem foten tillhör, cp tå- foten. Vet ni? haha
Den är inte min i alla fall, vilket ni kanske fattar eftersom det är min fejja man ser i hörnet.

Bak

Är inte min mamma den sötaste ever? Hon har stått och bakat bullar och kärleksmums. Så himla söt min mamma, och goda var dom också!

Shoe love

Det lönar sig att städa och tjäna pengar. Idag köpte jag ett par nya älsklingar. Så himla sjukt fina. Love them! Höga lack skor, me like. Dom åker med på kryssningen, kommer ha snyggast fötter av alla på hela båten. Är så glad över dem, det bästa som finns, SKOR.
Bild kommer komma upp senare när jag fått kameran. Som jag förövrigt tagit reda på är hos mamma och väntar. Så ska åka dit imorgon och hämta den! Äntligen är min kamera tillbaka i trygga händer!
Så vad ska ni göra idag?
Tror att Julia kanske kommer förbi och solar annars skulle jag hooka med Mia älskling och hitta på något. Får se hur det hela slutar. Men ni får ha en helt underbar måndag.
/ Kram M

Vad sägs om denna pärla då? Nästa inköp om 2 veckor?

Bara för att det är våran låt<3

Come stop your crying, it will be all right
Just take my hand, hold it tight
I will protect you from all around you
I will be here dont you cry

For one so small,you seem so strong
My arms will hold you keep you safe and warm
This bond between us cant be broken
I will be here dont you cry

And youll be in my heart
Yes, youll be in my heart
From this day on
Now and forever more
Youll be in my heart
No matter what they say
Youll be here in my heart
Always

Why cant they understand the way we feel
They just dont trust what they cant explain
I know were different but deep inside us
Were not that different at all

And youll be in my heart
Yes, youll be in my heart
From this day on
Now and forever more
Youll be in my heart
No matter what they say
Youll be here in my heart
Always

Dont listen to them, cause what do they know
We need each other, to have and to hold
Theyll see in time, I know

When destiny calls you, you must be strong
I may not be with you, but you gotta hold on
Theyll see in time, I know

Well show them together cuz...

Youll be in my heart
I believe, youll be in my heart
Ill be there from this day on
Now and forever more

Youll be in my heart
No matter what they say
Youll be here in my heart always

Always...
Ill be with you
Ill be there for you always
Always and always
Just look over your shoulder
Just look over your shoulder
Just look over your shoulder
Ill be there always

Första dagen på lovet

Godmorgon. Det blev ingen promenad imorse, pappa väckte aldrig mig, dock gick han inte själv på promenad heller så.
Pratar med Twini i telefon, ska snart hoppa in i duschen. Och efter det ska jag upp till vällingby centrum och titta lite på Top Shop. Ska kolla in ett par skor dom har nu, dom är helt underbart snygga! Får se vad som följer med hem i shopping påsen. Ett till par skor i samlingen skulle sitta fint.
Nu är det bara 6 dagar kvar, sen är min älskling hemma igen.
Imorgon är det dags att städa igen och sen på onsdag 07.10 går båten som jag och Twini ska gå loss på tillsammans. Vi delar egen A- hytt, NICE!
Vill ni veta en till trevlig nyhet? Helgen efter att Deniz kommer hem ska jag, pappa och Elena åka ner till Göteborg och kolla på när han tävlar friidrott i SM. Så stolt över honom, det kommer säkert gå jättebra. Ska bli kul att få följa med och se en riktigt stor tävling.
Men nu prata klart och sen duschen, Ciao!
/M

Bild från Venezuela 09 

SNÖ

Har ni sätt all snö ute? Det är helt sjukt! Vad kommer den ifrån? Och igår fick jag veta att det var snö storm i Turkiet, hur normalt är det på en skala från 1-10? Det är mer snö nu än vad det har varit under hela vintern, sjukt. Kan det inte vara så här mycket snö på julafton någon gång? Det ska inte vara snö NU, det ska vara hyffsat varmt och inte sliskigt och blött på marken.
Lagom kul att jag ska följa med pappa och Elena med ut imorgon bitti på promenad och vandra i snön/kylan. Kan bli mysigt också, det återstår och ser till morgon dagen. Ni får ha det så mysigt i vinter mörkret och rå om varandra.
Godnatt sötnosar!
/M

Härlig söndag

Då var man tillbaka igen. Som jag nämde tidigare idag så gick jag på IKEA tillsammans med pappa och Elena. Det var jättetrevligt, älskar att gå på IKEA och bara handla saker som gör hemmet vackrare. Vad som följde med hem var
2 små knubbis lampor (1svart,1vit)
1 stor knubbis lampa (vit)
glödlampor
1 svart säng ram
2 pack med bestick
1 liten och den stora knubbis lampan var till mitt rum, resterande till köket och andra rummet. Som förövrigt vart himla fint, jag och pappa som byggde ihop sängramen. Det vart som ett helt nytt rum, det gjorde jag bra.
Sen åt Elena, jag och pappa en jättegod middag. Jag har nu tagit fram kvällens film och det är "Det femte elementet" som spelar i dvd:n inatt. Ska duscha först så jag kan gosa ner mig i sängen sen, ska bli himla mysigt men det är något som fattas. Min älskling, hoppas du har det bra där borta hjärtat!
Men vad jag ser fram emot allra mest denna vecka är att mina kära skor ska komma!! TJIHU! Mina hallonröda sandaler ska komma och förgylla mitt liv. Oh vad jag längtar.
/M

1 vecka kvar

God förmiddag allihopa!
Idag är det första dagen utan min älskling. Var och lämnade honom på arlanda 05.15 imorse, lite bittert men det var värt det hela vägen. Vi låg hemma i hans säng och mös de sista timmarna innan han skulle åka, det var nog de mysigaste timmarna vi  haft tillsammans. Han låg där bredvid mig och höll om mig och pussa på mig lite då och då. Helt underbart var det. En vecka är inte mycket men när man ses varje dag så är det en ganska stor förändring. Fick pussa och krama honom för sista gången innan han åkte i alla fall, kändes ändå skönt. Så nu sitter jag här, har en hel vecka framför mig då han är bortrest i Portugal med 20+ grader, orättvisst. Men han har förtjänat det, det har han. Men han ska väl mest träna där nere, kommer tillbaka brun och härlig. Alltid trevligt.
Men nu ska jag klä på mig och kasta på lite smink, pappa är snart här då vi ska åka till IKEA och handla, vad jag vet en säng ram. Hoppas att min knubbis lampa finns där, då ska jag handla den! Men nu mot sovrummet, hare gött så länge!
Juste! om det är någon som undrar varför bilder inte publicerats är det på grund utav att jag fortfarande inte fått tillbaka min kamera. Men den bör vara tillbaka inom någon dag eller två.
/M

Min baby på alla hjärtans dag

Föreläsning

Då var denna torsdag avvärkad. Dagen har varit ganska lång, morgonen började med förelänsing på Coop i sumpan sedan hem och hämta ombyte. Till Burger King och åt med Denizo. Sen raka vägen till skolan för nästa föreläsning. Och efter det var skoldagen slut. Direkt till gymmet där jag pumpade i 65-70 minuter, kändes riktigt bra. Känner att det är dags att ge gärnet nu så det blir en super sommar.
Mitt problem om vad som ska bäras och inte bäras på lördag är nu lite klarare. Jag siktar nog på nät stayups, kort kjol, knä strumpor och höga klackar med någon snygg top med extrem push up. Så vad tycker ni? Låter det porrigt? Haha sjukt tema, endast för grabbarnas nöje. Men vad ska man göra, får göra det till en kul grej istället. 
Lillen var så söt idag, han kommer alltid på kvällen och pratar med mig om saker som är känsliga. Som att han saknar sin pappa, att dom är dumma i skolan mot honom. Dom snorungarna ska jag fan slå ner! Okej kanske inte men jag ska skrika på dom så dom grinar och avgudar min lilla snuffs. Inte fan ska någon liten snorunge sätta sig på honom bara för att dom själva mår dåligt. Han inte vill gå till skolan för att dom är dumma mot honom. Ska gå dit en dag och ställa upp dem mot väggen och berätta för dem vem dem har att göra med, skitungar!
Till något trevligare, Denizo baby är påväg hit. Slipper sova ensam inatt, hihi. 
Imorrn är det upp tidigt för att jobba, Stadium i globen. Slutar vid 17.00 då jag ska åka hem till pappa och hämta lite saker och sen sova en sista natt med älsklingen innan han drar.
Nu, lyssna vidare på musik och invänta min älsklings Pelle.
Sovgott sötisar!
/M

Bild från Venezuela 08- Man kan inte göra annat än älska honom

Godnatt

Så mötte upp Christian och gick på vår gamla vanliga hedliga prommis, det var riktigt härligt att se honom igen efter 1 års tid. Han både såg och verkade må bättre. Glad att det går bra för honom nu, kämpa på gubben! Får ses snart igen och prominixa. Vill dock ha sommar, mycket skönare att gå ut och gå då, vilket vi båda var överens om.
Sedan mötte jag upp kusin Pessica som jag satte mig på cafét med, mycket trevligt snack som bjöd på mycket skratt. Härlig hon är, min kusin Jessica. Sen kom den andra kossilinen Julia, min Twini. Också mycket trevligt, var kul och se henne efter hon varit bort rest från mig.
Efter fikat bar det hem till Pecki där vi åt popcorn och bara tog det lungt. Och nu sitter jag hemma hos mamma, vet, jag skulle åkt hem till pappa men jag fick inte komma dit. Han skulle ha något möte så jag fick stanna här i solna, inget mig emot i och för sig. Och nu ska jag snart stänga ner dumburken och sussa i min ensamhet, utan min kärlek. Föredrar faktiskt att somna i hans famn, känner mig trygg och lycklig då. Dumbo som ska åka bort i en vecka till Portugal och lämna mig här hemma ensam i kylan.
Imorgon är det 10.00 som gäller vid Coop i sumpan. Hela dagen kommer bestå utav föreläsningar imorgon så det ska bli skönt att slippa skola. Efter det är det snabbt till gymmet och sedan hämta lillen som jag och Denizo ska ta hand om.
Sovgott och ha en riktigt trevlig och glad torsdag. Vakna på rätt sida, trots att jag kommer vakna på fel sida, på sidan utan Deniz.
/M

My love

Vad sägs om dessa underbara mästerverk? Visst vill man bara ha? Bara 273kr, som klippt!

Vad tycker ni? Ska jag köpa?

Heartless

In the night I hear 'em talk,
The coldest story ever told,
Somewhere far along this road
He lost his soul
To a woman so heartless...
How could you be so heartless... oh
How could you be so heartless?

How could you be so,
Cold as the winter wind when it breeze yo
Just remember that you talking to me though
You need to watch the way you talking to me yo
I mean after all the things that we been through
I mean after all the things we got into
And yo I know of some things that you ain't told me
And yo I did some things but that's the old me
And now you wanna get me back
And you gon' show me
So you walk around like you don't know me
You got a new friend
Well I got homies
But in the end it's still so lonely

In the night I hear 'em talk,
The coldest story ever told,
Somewhere far along this road
He lost his soul
To a woman so heartless...
How could you be so heartless... oh
How could you be so heartless?


How could you be so Dr. Evil
You're bringing out a side of me that I don't know
I decided we weren't gonna speak so why we up 3 a.m. on the phone
Why does she be so mad at me for, homie I don't know she's hot and cold
I won't stop, won't mess my groove up cause I already know how this thing goes,
You run and tell your friends that you're leavin' me
They say that they don't see what you see in me
You wait a couple months then you gon' see,
You'll never find nobody better than me

In the night I hear 'em talk,
The coldest story ever told,
Somewhere far along this road
He lost his soul
To a woman so heartless...
How could you be so heartless... oh
How could you be so heartless?


Talkin', talkin', talkin', talk,
Baby lets just knock it off
They don't know what we been through
They don't know 'bout me and you
So I got something new to see
And you just gon' keep hatin' me
And we just gon' be enemies
I know you can't believe
I could just leave it wrong
and you can't make it right
Im gon' take off tonight
In to the night...

In the night I hear 'em talk,
The coldest story ever told,
Somewhere far along this road
He lost his soul
To a woman so heartless...
How could you be so heartless... oh
How could you be so heartless?

Makes me smile

Jag har fem goda nyheter och noll dåliga, BRA VA? :)
Bra nyhet nummer 1: Igår beställde jag ett par super söta sandaler från ellos. De är hallonröda och liknar en gladiator sko. Som jag ska bära i sommar, åh vad jag längtar tills jag får hämta ut dom och trippa runt i dem i de varma sommardagarna.
Bra nyhet nummer 2: Jag har fått en ny mobil! Super snygg och cool är den. Pappa ringde mig idag efter jag slutat och berättade denna underbara nyhet. Som några utav er vet så har min mobil inte vart den bästa på senaste tiden, rent ut sagt sugit. Men nu har jag en ny kärlek, Nokia 5800 Xpress music. Som jag ska gosa med när jag kommer hem.
Bra nyhet nummer 3: Jag lämnade in mina kärleks stövlar på lagning/omklackning förra veckan. Och det var då dags att hämta ut dem idag, vilket pappa hjälpte mig med. Så nu har jag mina stövlar igen, redo för att ta med mig ut på nya äventyr.
Bra nyhet nummer 4: På lovet (tis-ons) så ska jag åka iväg på kryssning tur och retur till Finland, tillsammans med Pappa, Elena, Kevin med kompis och min Twini. Tror att det kommer bli både super mysigt och super kul.
Bra nyhet nummer 5: Jag städade igår så fick 500kr i plånkan kort och gott. Känns finnemang!

Underbar liten rolig historia

En amerikansk turist hade nyligen varit i Kina, där han levt promiskuöst, utan att ha använt kondom. Han kom hem till USA och efter en vecka vaknar han med gröna och lila fläckar över hela penisen. Han går till doktorn som tar många prover.
- Jag har dåliga nyheter, du har Mongolisk VD, det finns inget botemedel. Vi måste amputera!
- NEJ! Skriker mannen, jag vill tala med en annan läkare!
Han går till en kenisisk läkare som säger:
- Dumma amelikanska doktol, vill alltid opelela. Tjäna mel pengal så. Behövel inte opelela!
- Tack gode gud! sa mannen.
- Ja, sa doktorn, inte oloa sig. Vänta 1 vecka. Penis lamla av själv!!

Nagellack

Juste sorry allihopa!
Kommer ni ihåg att jag köpte ett svart glittrigt nagellack på Make Up Store förra veckan? Jag skulle sedan meddela er om kvalitén på det lilla innehållet i den lilla burken. Och ja, det var grymt snyggt. Och kvalitén, jaa den var väl inte vad jag räknat med. Ett nagellack för 124 kr tycker jag ändå att man kan räkna med en viss förväntan. Det var snyggt och kändes bra på, satt hyffsat bra. Inte bäst, men det beror väl lite på vad man gör och hur försiktig man är. Jag kan inte säga att jag är den som inte tar i något för att naglarna ska förbli hela och fina. Men det finns defnitivt billigare nagellack som sitter bättre men då kanske det inte är lika snyggt? Vad vet jag, det är en smaksak. Nu i efterhand hade jag hellre köpt en bh för pengarna men köpt är köpt. Och det är jävligt snyggt på så jag är ändå nöjd.
Nu vet ni i alla fall vad ni har att räkna med när ni köper ert nagellack på Make Up Store.

Alla hjärtans dag

Hej bloggers!
Idag är det onsdag, var ett tag sen vi hördes sist men så kan det gå. Så vad har hänt i mitt liv de senaste dagarna?
Min alla hjärtans dag spenderades tillsammans med min kära pojkvän Deniz, vi åt i kungshallen och gick sedan på 9 bion och såg "Benjamin Buttons otroliga liv". En bra film men den var inte som jag trodde vilket gjorde att den inte var en självklar 10 poängare. Den får 3,5 av 5 toasters. Hur som, efter bion kom vi hem till min lilla lya, där det magiska sker. Haha nemen jag hade gjort i ordning i mitt rum lite med tända ljus och så, det var riktigt mysigt faktiskt. För att vara första gången så tycker jag att jag får ett klart godkänt eller vad säger du älskling?;)
Fick ni några trevliga alla <3 dag presenter? Jag fick ett par super fina örhängen från Snö utav mamma och en varm och gosig dunjacka utav pappa som ska användas flitigt i Österrike då vi ska åka skidor. Och sen naturligtvis får vi inte glömma min allra bästaste present från Denizo, blommor, Merci och ett super gulligt kort. Som han dessutom gjort själv. Vart nog gladast över koretet hehe. Bilder kommer upp imorgon.
Sen har jag bara varit i skolan och tränat på gymmet som vanligt folk gör. Dock kände jag mig riktigt krasslig i måndags så stannade hemma. Men de har gått över nu så humöret är på top och jag skiner som en solstråle.
Idag ska jag träna i sumpan och sedan hooka ihop med kusin Pessica för en fika och prata om lördag. Då jag går loss med henne och Mia på Jannis utflyttningsfest. Det är porrtema som gäller, några förslag?
Ska lyssna vidare på musik nu, ciao!
/M

Onsdag med shopping

TJIHU! Gud vad glad jag är. Har shoppat loss lite idag, älskar det. Tråkigt att det kostar pengar men det är så värt det. Idag handlade jag så mycket som
5 linnen
1 kofta
1 partytop
2 bh:ar med trosor
Hel nöjd måste jag säga. Kanske lägger upp bilder sen, men det kommer i så fall ta några dagar eftersom jag lånat ut min kamera till mina kusiner och inte fått tillbaka den än.
Sov hos älsklingen igår efter att jag tittat på hans tävling. Han satte pers igår i 60m, mycket bra! Så kul och att se vad det är han älskar så mycket. Och imorse hade jag sovmorgon för att Nosrat var borta så det var riktigt skönt, dagen gick undan. Dagens hittills enda nedåt gång var att jag glömde min påse med grejer i skolan. Men den tog min snälla klasskamrat Carro hand om så det löste sig.
Imorgon ska jag prova marinblå chinos också, kanske blir ett par så då är jag 300kr fattigare där med. Sen om jag nu ska köpa något mer så blir det underkläder. Men måste tänka på att spara lite pengar också, alla <3 dag är snart och då är det biomys med killen som gäller.
Med tanke på Deniz, HAN HAR KLIPPT SIG idag! Kort hårig. Och jag vet inte hur han ser ut, men han måste ju vara snygg, med det ansiktet kan det inte ha blivit något annat resultat.
Nu ska jag packa det sista och sen vänta på att pappa kommer och plockar upp mig, han borde vara här vilken minut som helst nu. Ha det så bra så kanske jag skriver ett inlägg senare.
/M

Härligt höga vi ser ut att vara

Söt sug

Hej alla söta!
Idag är det måndag, var ett tag sedan jag uppdaterade er, ledsen för det. Men nu är jag tillbaka igen.
Så vad har jag gjort? I fredags gick jag på middag med älsklingen efter jobbet hemma hos en tjej i klassen. Det var då jag, Denizo, Eve, Anna och Oliver som spenderade våran fredags kväll ihop. Det var faktiskt riktigt roligt, vi åt god mat och spelade spel. Charader är något som jag är grym på, det är nog världens roligaste spel. Det blev dock rätt sent, men jag hade kul hela vägen hem.
Sen så på lördagen chillaprilla jag bara hemma, skönt dock. Somnade tidigt på soffan tillsammans med mamma och lillen. Vaknade av att jag fick på tok för många sms av på tok för många fel människor men men.
Och sen så i söndags handlade jag ett svart glittrigt nagellack på Make Up store för 125 kr, återkommer med kvaliteten senare då jag målat naglarna med mitt nya coola nagellack. Jag gick även på hemligt uppdrag i solna centrum, hoppas det resulterar i glittrande ovationer, en liten ledtråd där. Senare på kvällen gick jag på grekisk restaurang med pappsen, älsklingen, Elena och Kevin. Det var mycket gott. Elektra i sumpan, gå dit!!
Och nu sitter jag här hemma med lilla sjuklingen som hostar och snorar. Stackars ponken, har lagat köttbullar och mackisar så han fått i sig lite mat i alla fall.
Imorgon är det redovisning i turism, vilket jag personligen tycker vi gjort mycket bra. Efter skolan ska jag kolla på när min babe tävlar, hejahejaheja! Riktigt kul att se när han är så duktig, stolt flickvän! :)
Men nu ska jag ta bort nagellacket och testa mitt nya fina nagilis. Måste underhålla mig själv med saker hela tiden för jag är så extremt sugen på choklad, håller på att dö!! Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll så återkommer jag senare.
/M
Min världens sötaste Theodor


Städ gumma

Det var jag det! Städ gumman. Är hemma hos pappa nu, ångar mina kläder och städar gärnet. Har till och med varit så duktig att jag bärt ner julsakerna till källaren.
Och Nät B provet gick super, alla rätt typ. Så idag har jag varit duktig. Senare ikväll, 19.30 är det även yoga som gäller så nu är äntligen träningen i full gång igen. Igår tränade jag sats dans och det var faktiskt riktigt kul, mycket jobbigare än jag trodde. Testa! Sen gör Deniz mig sällskap hem så ska vi mysilimysa ihop i min bästbästaste säng.
Imorgon är jag ledig så ska fixa och trixa lite hemma. OCH plugga, trist jag vet men det behövs verkligen. Har redovisning på måndag och har hittills bara gjort G uppgifterna så hurry curry.
Pratar i telen med twini nu. Men så fort vi lagt på är det dunka musik och åter till städningen. Sen ska jag äta något litet innan träningen och en god middag efter, det förtjänar jag.
Men nu, prata klart med gull. Ha de bra så länge cuties
/M

Fixa livet

Hej alla glada. Idag är det måndag, som det är 48 gånger om året.
Jag sov 4,5 timmar igår natt så idag har det varit en lång dag i skolan, började 08.30 och slutade 16.00. Och hela dagen har bestått av inlämningar och redovisningar men det känns skönt att de är över nu. Fick reda på vad jag fick på mitt svenska prov idag också, MVG så jag är super nöjd. Så när väl skolan tagit slut för dagen samåkte jag hem med min Denizo och hämtade lillen på dagis. Sen har jag inte gjort mer än lagat mat, dammsugit och suttit här framför dumburken.
JAG FICK MITT TERMINS KORT PLUS IDAG!! Gissa om jag är glad! Äntligen har jag det, nu kan jag åka hit och dit när och hur jag vill. Så himla skönt. Slipper man oroa sig eller få dåligt samvete för att planka och åka fast.
Får se vad kvällen bjuder på. Har bestämt mig för att fixa upp lite grejer i livet, började idag. Har beställt tid på um så ska dit på onsdags morgon och få en sak klar för mig. Och nu ska jag gå in på min bank och aktivera mitt nya bankomat kort och efter det så ska jag kolla lite på bubbleroom. Ska även gå in på en annan hemsida och kolla upp lite grejer, har nämligen börjat fundera på att börja dansa, skulle vara rikitigt kul med tanke på att jag lever för det. Sen så ska jag damma av mitt rum, usch det behövs verkligen. Sen ska jag gå in på sats och kolla upp mitt kort, det har blivit något knas så det funkar inte.
Ha en fortsatt trevlig måndags kväll så hörs vi senare. Nu ska jag dunka till musik så jag kan städa sen. Utan musik, ingen städning.
/M

2 månader<3

God kväll alla blogg läsare!
Hur har ni haft det denna kalla och mörka helg? Jag har haft det bra faktiskt. Trots att jag pluggat mest så har jag haft en hel del bra höjd punkter också. Jag har varit barnvakt, vilket har innebärt att jag tjänat 200kr, alltid trevligt. Fått scones till frukost. Jag har träffat min prins, Denizo. Som jag hållt ihop med i 2 månader idag, så vi myste till det lite extra och åt sushi och gick lite i stan, jättemysigt. Annars har jag bara skrivit en massa inlämingar till skolan på datorn, super tråkigt!! Men det ska också relateras i bra betyg, annars får ni stryk lärare.
Har nyss sätt klart söndagsfilmen på 3:an, The Holiday. Så romantisk, en riktigt bra vinter film. Så nu ska jag avsluta min kväll med att ringa älsklingen och prata lite och skriva klart nät B uppgiften.
Ha en fortsatt trevlig söndags kväll och sov så gott så vaknar vi pigga och glada på måndag morgon.
/M

RSS 2.0