Bra och dåligt

God kväll bloggen. Idag har jag varit ledig, riktigt härligt. Har pluggat bra idag, jag och Denizo älskling vart klara med vår näthandels uppgift så då var 1 av 3-4 uppgifter avklarad. Imorgon ska jag jobba på Stadium från 10.00-17.00 och efter det är det fika på stan med Mia som gäller. Efter det ska jag hem och skriva klart min andra näthandels uppgift.
Jag har två saker att berätta, en dålig och en bra. Vi börjar med den dåliga så man avslutar läsandet med glädje.
Dåliga- Jag har fått något skit på min dator så idag fick jag 7trojanska häst virus, mkt roligt. Fattar inte hur människor kan ha sådan brist på annat att göra än att sitta och skapa en jävla massa skit virus som förstör datorer och program som kostat pengar. Fan är ni helt jävla dumma i huvudet eller? Hoppas ni angrips av något virus själva och dör, idioter.
Bra- Jag fick mina betyg i onsdags. Eller ja, 4 utav dom(50poängs kurserna) och då var det
Datakunskap- G
Näthandel- VG
Praktisk marknadsföring- MVG
Rättskunskap- MVG
Är inte helt nöjd med dom betygen. Trodde verkligen att jag skulle få VG i datakunskap, fan skit kärring som inte kan lägga till ett litet V framför. Jag har faktiskt jobbat för det och alltid gjort alla inlämningar i tid och fått rätt på dom. Bajs tant, ska allt prata med dig på måndag.
Men nu ska jag duscha och sedan sussa så jag orkar upp imorgon bitti, godnatt sötisar.
/M

I feel good this wednesday

Hej alla söta. Hur är det mer er?
Själv mår jag alldeles super faktiskt. Fick tre trojanska häst virus i min dator men de har nu förintats så det känns super, jag har hittat mina dröm tapeter, jag är ledig imorgon, lyssnar på en grymt bra låt, pratat ut om en börda och jag vet inte riktigt vad mer men känner mig på topp. Allt gick som det skulle för mig idag, för omväxlings skull. Jag ska snart hopp i säng och sussa och sova ut imorgon. Vi är nämligen lediga imorgon på grund utav fotbollsturnering, och det är ju alltid trevligt med lite ledighet såhär mitt i veckan. Dock jag ska ändå plugga imorgon och få en hel del skoljobb klart, det är mycket nu.
Tidigare idag på eftermiddagen mötte jag upp kusselin Pessica och fikade. Riktigt mysigt och framför allt härligt att få prata om what's new. Mycket skratt och prat...
"Ja men man måste repetera och säga till dom flera gånger, de är som bebisar"
Jag fick till och med Peck att ramla ur soffan, den ni!
Men nu som sagt var det säng dags. Sovgott, somna torrt och vakna vått ;)
/M

Denna tapet SKA jag ha när jag flyttat hemifrån


Plugg och musik

Tjabba tjena hallå!
Idag har jag spenderat, som alla andra vardagar i skolan. Det har gått bra, fick lite magont mot dagens slut men jag överlever. Sitter nu hemma hos pappa och ska egentligen plugga men har ingen diciplin för det just nu känner jag. Lyssnar bara på musik och lallar runt. Men när nästa låt är slut ska jag sätta igång och vara duktig. Denizo baby är påväg hit så vi ska spendera kvällen ihop, det ska bli mysmys.
Har kollat på lite videos nu och nu jävlar har jag bestämt mig, nu ska jag ge gärnet och bli den där super sexiga bruden som alla vill ha men inte kan få. Ni ska få se den delen av madde som varit borta i 1,5-2 år nu. Nu har jag motivationen så nu ska jag verkligen satsa. Nu ska jag skaffa mig min dröm kropp som jag lovat mig själv.
Men nu måste jag återgå till pluggandet som inte gått något vidare, ha en fortsatt trevlig tisdag.
/M


Inte videon, låtarna


Kalas bilder

Nemen kolla här! Se så det kan gå när man rotar igenom sin egna kamera, hittade bilder.

Jag och syster, pajasar båda två

Emelie och Mia

Muffins Fabriken

Då har jag hittat mitt nya favorit ställe när det gäller bakverket muffins. Muffins Fabriken som ligger i skanstull (på andra sidan gatan av Åhlens). Idag köpte jag mig en jättemuffins med smaken Tosca, den var god. Fyllningen påminde om en masarin. Dom kostar 28kr, man kan tycka att det är dyrt men dom är gigantiska och super goda så det är värt det. Massor med olika smaker, nästa gång ska jag köpa en choklad/kokos, mm yummi.

Full igång

Hej allihopa!
Nu är jag tillbaka sen några dagar bak. Min helg har bestått av kattvakt och umgänge med älsklingen. Vart rätt intensivt på senaste tiden men jag lider inte. Dock verkar andra göra det? Det har uppstått lite tjaffs med en viss vän pågrund av att den känt sig bort vald, men så är det icke. Vilket jag också nämnt, hoppas du får det skönt så syns vi om en vecka gumman!
Annars så har det flytit på, har haft en hel del prov och inlämningar att göra. Men alla har slutat bra, fick MVG på min näthandel B uppgift så nu har jag motivationen även i det ämnet. Idag skrev jag till exempel svenska prov om det antika grekland, och ja det gick bra. Mvg kvalité om jag får säga vad jag tycker.
Efter skolan vart det raka vägen hem till Peck för att ta hand om kattisarna och sedan hurra kurra hem till min egna lya för att städa och fixa inför mammas ankomst. Ska bli skönt att hon kommer hem igen, har saknat henne. Lilla mammisen. Så nu har jag städat hela lägenheten, tvättat och stått i. Äntligen har jag fått slå mig ned i soffan för en lugn stund för mig själv, riktigt skönt. Nördig som jag är tittar jag på Harry Potter- Den flammande bägaren också. haha
Nu ska jag duscha och sen sitta uppe tills mammi kommer hem, oh ska bli så skönt att få krama henne igen!
Sovgott och hoppas ni haft en härlig måndag
/M

Denna torsdag

Så idag vaknade jag i lagom tid för att hinna till skolan som började 11.20 för mig idag. Och vad händer, jo. Jag har en halv lektion i engelska sen så får hela skolan reda på genom skol grammofonen att matsalen är stängd och att det inte kommer serveras någon lunch i skolan. Jaha, så då fick hela skolan ledigt resten av dagen, skönt men hade velat skriva svenska provet nu när jag väl pluggat och faktiskt kunde allt. Men men. Satte mig på tåget hem till solna med Deniz och så lagade jag ihop en stor lunch för han var riktigt hungrig, mat monster. Sen så somnade han i sängen medans jag skrev näthandels läxa. Vid 16.20 var det dags att hämta lillen. Efter det gick vi hem, jag lagade ihop en lättare middag och sedan gick vi ner till centrum och handlade semlor. Kom hem till värmen och spelade yatsy, åt semlor och drack te. Mys mys. Spelet slutade med att jag vann, såklart. Två kom Theo och sist men inte minst Deniz, haha LOSER! Nej ska inte säga så mycket, han vann över mig två omgångar senare men men.
Idag har jag schockat! Jag utmanade Deniz i schack spel. Han trodde att han skulle vara överlägsen, ni kan ju gissa vem som vann. Jo, jag igen.. och STORT också, ingen nytt direkt. Lite kaxig måste man ju få vara. Han hade endast en kung på brädet. Och vad hade jag, jo juste! 2damer, 2torn, 1kung och 1 bonde. HA! Jag är väl för fucking bäst. Utmana mig nu Fredrik så ska du få smaka på madde stryk, haha skämt å sido.
Nu sitter jag i sängen och ska snart stänga av dumburken för att sussa och vakna imorgon med friskt humör. Då jag ska jobba från 10.00-17.00. Efter det är det hämtning av lillen för att överlämnas sedan till Larsa. Och på allt det ska jag hinna klart med näthandel B skiten. Får se vad som händer och fötter mot morgondagens kvälls slut. Men det blir nog bra, sovgott nu alla sötnosisar så hörs vi imorgon.
/M

Inte änns cp

Fyfan vad bra den är, helt klockren. Thomas Järvheden

Come back

Tjabba tjena hallå folket!
Det var nu ett tag sen sista jag var här, inte bra. Har haft fullt upp och inte orkat skriva något but now I'm back on track. Har hänt en hel del sen sist vi hördes.
- Jag har pluggat och kommit ikapp med allt i skolan, bra jobbat där
- Firat Seth
- Fått reda på att min Twini lämnar mig för resa i 3veckor
- Börjat jobba på Stadium
- Fått nytt termins schema som rent ut sagt suger
- Stor städat och nu bor ensam i mitt rum igen, skönt som fan
- Tagit på mig ansvaret att vara katt vakt åt 4katter på två olika håll under 4 dagar.
- Fixat/installerat TV:n i mitt rum, med hjälp av pojkvännen då
Och allt vanligt trams.
Idag har jag varit med Deniz älskling och myst. Senare under dagen åkte jag till kusselin Twini och pluggade. Bästaste plugget ever. Det var mysigt och roligt samtidigt som jag fick det jag behövde göra, gjort. Så nu kan jag allt till svenska provet imorgon. YES!
Imorgon är det skolan och sedan försöka göra allt för att hinna träffa twin och äta semlor ihop innan hon åker ifrån mig. Hm, tycker inte om det. Men är glad för hennes skull, hon behöver få komma iväg och leva livets goda. Hoppas verkligen att vi kommer hinna ses en snabbis.
Sen efter det är det hook med andra kusselin Peck. Ja och efter det är det chill hoppas jag.
Vi hörs imorgon för jag har ju som sagt gjort come back och ska göra mitt bästa för att underhålla er med min vardag. /Good night folks M.

My fault

Jag har blivit riktigt dålig på att blogga, vet inte vad det beror på. Att jag inte har tid över, kanske för att jag inte har lust eller om det är för att jag inte har något positivt att skriva.
Har fyra prov denna vecka, skam. Skrev ett prov idag, näthandel. Imorgon är det dataprov och sen på onsdag så är det matte prov. Och på det ska jag sen klämma in ett marknadsförings prov någon dag, just kill me. Lyssnar lite evanescence, kanske inte gör humöret mer uppåt men man behöver inte alltid vara glad. Änfast jag försöker.
"Det är såhär man mår när man hemligheter har" Well, I'm not gonna tell you. Jag varken vill, orkar eller kan prata om det. Jag håller en del av mitt liv gömt för några av mina närmsta, jag gör det inte bara för att jag inte vill att någon ska veta. Utan även för att skydda honom, jag vet att man får en helt annan uppfattning om honom om man skulle veta. Jag fick till och med det, jag ville inte få reda på det. Men allt kan man inte bestämma över, speciellt inte vad andra ska säga. Jag försöker lägga denna börda på hyllan och le för det som finns kvar hos mig. Jag ler för er men framför allt för mig själv.
Has no one told you she's not breathing

Ny klippt

Hej allihopa!
Idag steg jag upp tidigt för att åka med mamma till frissan, jag klippte topparna och mamma färgade och klippte topparna. Båda blev jättefina, jag är faktiskt riktigt nöjd.
Igår var det min första dag på jobbet, och det gick faktiskt riktigt bra. Och roligt var det också, så ni kommer nu hitta mig på Stadium i globen. Jag var även och bowlade med älsklingen och hans kompisar igår kväll, Eve, Oliver, Johanna och Linnea. Jättetrevliga, okej Eve går i samma klass så hon var inte ny för mig. Jag kom 3:a, mycket bra jobbat med tanke på att jag suger på bowling. Men det kan nog bli min nya grej, disco bowling med trevligt sällskap. Hur som efter bowlingen tog vi tåget in mot stan och åt på BK, jag åt inget men det smakade säkert gott för patrasket. Efter maten åkte vi hemåt och jag och mia la oss och kolla på film, jag somnade med både smink och kläder på men det var skönt.
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning, ska snart iväg på födelsedags fest. Det är Zeth som fyllt 20 år så nu är det dags att fira. Ska bli riktigt kul, har dragit med mig kusin vitamin Jessica också, vilket alltid är en höjdare.
Får se hur jag mår imorgon, då jag ska plugga gärnet. Det är nu sista spurten i skolan och alla omprov ska skrivas. Synd att jag kommer faila på de flesta utav dom. Men Denizo baby ska hjälpa mig med matten så hoppas jag klarar den i alla fall.
Nu är det brottom, tiden bara rusar iväg, ha en trevlig lördags kväll.
/M

Lång dag

Vaknade tidigt imorse, började egentligen 10.00 men skulle på ett möte klockan 08.30 innan skolan så fick gå upp tidigare. Okej, kan säga att det var värt det men hur som. Efter mötet vart det raka vägen mot skolan.. som flöt på som vanligt. Där emot fick jag ett litet utbrott, på grund av Gunilla såklart. Jag bara informerade henne, på ett trevligt sätt, om att hon tänkt ge mig informationen om när jag ska på intervju samma dag som jag skulle börja jobba. Vet inte vad men den bittra tanten fick ett utbrott och gick till attack.
Babbla om något blablabla och sen "ja om du inte åkt utomlands och gått på intervjun i tid så..men om du ska vara på det sättet så.."  Men hallå? Ni har ju varit så himla duktiga på att informera? INTE. Jag hade ingen aning om att vi skulle få gå på intervju och grejer.
Minns inte exakt vad hon sa men det var något i stil med det jag skrev. Usch, hatar den där satmaran. Och sen när hon väl ringt samtalet och jag kom tillbaka var hon jättetrevlig. Humör svängningar? Haha jag misstänker att hon har ett hemligt sex liv med killen från Stadium och blev på gott humör efter att pratat med honom.
I alla fall, efter skolan åkte jag och Deniz hem till solna och hämtade lillen. Vi lagade hamburgare, eller vi tog färdiga och gjorde om dom till våra egna, jag vet att det låter stört. Fråga inte hur det gick till.
Efter maten skulle älsklingen egentligen hjälpa mig att plugga men helt plötsligt fick jag en trött chock och kunde bara inte hålla ögonen öppna. Vi somnade på sängen och sov i ca 1timme. Sen försökte Denizo väcka mig men jag kunde bara inte vakna. Tror att han blev lite halv sur på mig, lätt retlig kanske? Äh, ingen större fara. Vaknade upp 20.30. Okej vakna upp.. jag blev väckt ännu en gång.
Sen dess har jag inte gjort mycket mer än att dega vid datorn. Imorgon är det jobb som gäller klockan 10-17.00 efter det blir det fika med Mia älskling. Det var ett tag sen så dags att hooka upp och gå igenom livets händelser. Efter det vet jag inte vad som händer och fötter, det visar sig. Jag hittar på något.
Nu ska jag duscha och sen sussa och vara väl utvilad till första dagen på jobbet imorgon. Önska mig lycka till!
/M

Mindre roligt

Jag vet inte vad jag ska tycka om det här. Okej dålig och konstig inledning men det är precis så jag känner/tänker. Såg lite bilder på face. Om jag säger det på ett sätt utan att säga för mycket, men den/dom som känner sig träffade endå förstår och kanske kan ge en liten förklaring? Jag är inte sur för det men det känns lite tråkigt att man inte vart med bjuden. Ni samlade ihop er och hade (tjejmiddag?) ihop. Allihopa utom jag. Klart jag undrar vad det beror på. Är det så att ni har något emot mig? Kändes inte alls kul att se att ni alla haft kul ihop och jag inte fick delta. Speciellt när man själv fattat tycke för en del utav er och sen så är det tydligen inte så från erat håll. Ska jag ta det som att ni inte tycker om mig eller vad handlar det om? Jag tror att ni också skulle börja undra vad de andra egentligen tycker om dig om dom går och gör saker och har trevligt ihop utan att bjuda med dig.. Är inte det mer än en normal reaktion? Att man undrar varför man inte får vara med.
Herregud, när jag skriver det här så känner jag mig galet mobbad. Alltså inte mobbad mobbad så utav er men det känns verkligen som om läsarna, (jag?) ser det som om jag är den mobbade som inte passar in och inte får vara med.
Ahh jag tror att jag mobbas i hemlighet.

Onsdags kväll

Kom nyss hem från en mys mysig fika i stan med kusselinen Jessica. Vi pratade om allt och ingenting. Kom bland annat in på vad vi tror att alla vi kusiner kommer jobba med i framtiden. Intressant det där, och faktiskt inte helt omöjligt det vi kom fram till. Men det som måste nämnas som jag skrattade ihjäl mig åt det var när vi snackade om blondiner. Varför en blondin anses vara dum på grund av sin hårfärg och blablabla. Och så säger jag..
- Men alla som är blonda är ju inte dumma..
och då säger peck med den där "dumma blondin rösten"
- Ja eller hur, Einstein var ju fan blond
Och herregud vad jag skrattade, att bara säga en sån sak på det sättet kändes blont. Men riktigt kul var det, tack för det goda skrattet hjärtat :)
För er som inte förstod det så är hon blond..
/M

Var inte det de sötaste?


Inom sin tid

Jag har blivit inspererad, av mitt förra inlägg. Jag ska göra något riktigt busigt. Okej så busigt är det inte men det blir vad man gör det till. Inte nu, jag har inte riktigt självkänslan för det än men när tiden är kommen ska jag tillägna er ett inlägg där jag visar de värsta av de värsta. Jag ska lägga upp de absolut fulaste bilderna som finns på mig. Och tro mig, ni kommer få er ett gott skratt, kanske en och annan mardröm också. Men det ingår i priset. Muhahahaha

Även kallad Madeleine Ekwall Nordqvist

FÖRBJUDET

Här kommer det förbjudna, det som tidigare inte visats.. under cover bilder.


Jag tycker det är en klockren bild. Båda ser ut ut som två junkies och så skylten mellan dom.
Sliten hemkomst och dagen efter

Deniz 17 år!

Först ut vart då min älskling Denizo. Han fyllde 17 år den 5/1. Ett stort GRATTIS till honom. Det var faktiskt en riktigt mysig dag. Vaknade upp bredvid honom och myste länge länge länge. Sen när vi gick upp hade hans pappa fixat värsta frukosten, so sweet! Det var kul att vakna upp till. Dessvärre var min sjuknos sjuk så han var slö och ville bara ligga i sängen. Sen åkte jag hem och duscha och fixade mig för att sedan åka tillbaka och äta mysmysig taco middag med familjen och hans mormor och "morfar". Sen när han mormor med karl åkt hem spelade hela familjen wii sport. Och jag fick en egen gubbe, kändes lite speciellt. Kanske det inte var men det var det för mig, blev faktiskt riktigt glad. Haha fjant man är som blir glad över att man får en egen gubbe på ett spel.
Sen efter det bar det upp till sovrummet där det magiska sker haha. Jag hade en väldigt mysig och varm kväll tillsammans med Deniz och hans familj. Hoppas han kände sig nöjd med sin födelsedag. Av mig fick han en svart kofta, så jävla het. Han säger att han gillar den, om inte annat borde han. Den är snyggare än snyggast. Tror jag uppskattade koftan mer än honom men men. Jag är nöjd med mitt köp och han har haft på sig den så jag får nöja mig med det.
En stor puss och en bamse kram till min älskling<3 

Första dagen i det gamla helvetet

Jaha, då var första dagen i skolan avklarad. Måste erkänna att det ska bli skönt att få träffa klassisarna och börja få lite rutiner igen. Men det var fan inte lätt att komma upp imorse, hade sovit en timma på grund av att jag och twini skulle ligga vakna hela missi nissi natten och snacka tjejsnack(dirty talk) haha, ja ni läste rätt.
"Typ en american scout flicka som säljer kakor"
"Som batterier, fan han var ett AA+ batteri"
Det var några av dom sjuka kommentarerna vi drog 5.15 imorse/går kväll. Vad ska jag säga, vi är som vi är. Bäst tillsammans.
Nu ska jag plugga, måste ta igen allt jag missat nu under tiden jag varit bort rest. Inget gott som inte har något ont med sig. Sen senare i eftermiddag ska jag hooka med min lilla kusselelin Jessica och ta en fika. Räknar sten hårt med att jag kommer får höra om nyår och den nya kärleken.
Ska dra igång med träningen igen också, annars blir det ingen beach 09 som jag tjatat sönder mig själv med.
Men nu, plugga! Ciao
/M

Och så nyårs bilderna 08/09


Deniz och Mia

Julia och Deniz

Romina och Twini

Jag och Twini - Jag och Mia

Jag och Mia

Me and my Julieta

Jag och Mia som larvar oss inne på toaletten

Mia och Denizo igen

Jag och Twini

Jag och Mia älskling - Mia lotta

Julia och Conny.. vad hände där då? haha

Jag och min älskling

Då var det dags,några bilder från Venezuela


En lägenhet-Mamma,Mogge och Tess första dagen-Månsken

En mindre bra bild på vårat hotell

Theo-Mamma-Mamma-Theo

Mogge,Mamma-Emelie,Theo och mamma-Peppe,Mamma,Theo och Emelie

Utanför casinot, Mogge, Tess, Jag och Carlos

En ö vi dök vid.-Tess och Emelie-Steven,Emelie och Louie

Början på det nya året

Okej då var det ett nytt år med nya tag. Men jag vet inte vad jag ska tycka om det ja. Det har inte vart en sån super start direkt. Lagom till att det skulle bli nyår så fick man reda på en hemsk sak. Som har följt med in på det nya året. Känns inge kul alls att starta såhär. Men jag hoppas att det kommer bli bättre med tiden.
Igår/idag var jag men pojkvännen. Det var mysigt som alltid. Och snart fyller han år också, närmare sagt på måndag. Jag har tänkt en hel del på vad jag ska köpa till han, men har inte riktigt bestämt mig än. Har några idéer men skriver inte ut dom här eftersom jag vet att han har en förmåga av att läsa min blogg någon gång då och då.
Så vad händer ikväll? Ingenting. Jag skulle åkt och myst med twini och romina hos smedis men kan inte få tag på någon eftersom att min mobil räkning inte har blivit betald, IGEN. Mindre roligt. Det här är andra gången det händer mig. Så jag orkar inte änns tänka på hur länge jag inte kommer kunna vara kontaktbar. Man känner sig verkligen helt handikappad utan sin mobil. Suger riktigt hårt.
Today it's fuck my life.. tomorrow I hope for some joy.
/M

God Jul och Gott Nytt År!

Så, då var man tillbaka från semestern och nu är första dagen på året 2009. Hur det känns? Inte som det borde. Jag invigde det nya året tillsammans med Twini, Mia och Deniz. Ja mitt nyår var helt okej, inget att hurra för. Nästa år ska jag inviga året på ett sätt som bara jag kan, och det kommer bli super.
Vet inte varför men just nu känner jag mig helt deprimerad, inge vidare att känna såhär. Kommer tillbaka efter 3veckor och skriver ett ganska deppigt inlägg. Inte poppis. Därför har jag beslutat mig för att se en film och sen sova. Hoppas på att allt kommer kännas bättre i morgon gryningen. Problemen lär kvarstå men kanske psyket har stärkts. Som sagt, Gott nytt år. Hoppas erat 2009 kommer bli till något bra. Trots att mitt börjat dåligt så har jag alla möjligheter i världen att vända på situationen.
I'm going to hold on for a little while
/M

RSS 2.0