Grease- Sandy

Älskar filmen. Och hur jävla tajt och snygg är hon inte?
One day, one time ska jag klä ut mig till henne.

Quick Update

Sista lektionen (näthandel c) och sen är det slut på veckan! Wihu!! Hem till pappa och städa och tjäna cash. Ikväll blir det soffan och film som gäller.
Vi hörs och störs när lusten tillåter.
Hugs /M

I just love them

Får man må dåligt över materiella ting? Jag har nämligen blivit lite av besatt av 5 par skor. Jag mår liksom dåligt när jag tänker på att jag inte kommer kunna få dom. Är det normalt? Jag älskar verkligen skor. Om jag fick välja ett "klädes plagg" att ha på mig så skulle jag välja skor. Det är så mycket mer än bara något som sitter på ens fötter, det är konst. Och ett par riktigt snygga klackar kan göra en hel outfit. Man får långa, smala och snygga ben. Snyggare och sexigare gång. Det finns inget negativt med att ha klackskor.
Och 5 par klackar för 4000 kr är väl inte mycket begärt? Det är det så värt, måste bara ha pengarna. Men jag har ju inte det, och det känns sorgligt. Snälla gör mig rik! Eller gör i alla fall så att jag kan köpa det som står mig allra närmast(i materiell väg), skoor. Snälla? (a)

Det vankas kräftisar

Ohhoho! Nästa vecka, nästa helg är det kräftskiva som gäller! Tänker inte gå in på detaljer för man vet aldrig vem som läser ens blogg. Jag längtar faktiskt, tror att det kommer att bli super kul. Girls night!

I skolan

Jaha, gick man upp 7.15 för att hinna med tåget som gick 8.21 som skulle ta mig i tid till mötet. Och jag kom i tid också. Välbehövligt möte, vi fick mycket uträtt vilket kändes hur bra som helst. Och sen 10 imorse har jag haft håltimme till klockan 13.20 så nu ska jag gå till ringen och byta bh:arna som jag köpte för två dagar sen. Hoppas det finns i min storlek den här gången!
/M

Blogg Design

Jag har tänkt, agerat och kommit fram till ett beslut. Jag ska designa upp min blogg! Japp, det ska jag. Men eftersom att jag själv är hemskt dålig på att göra kollage och sånna grejer själv så ska jag få hjälp av min käre pojkvän. Vet inte riktigt om han kan heller men hoppas på det så bloggen blir lite finare och mer personlig. Känns så himla orginellt och tråkigt med orginal mallarna som finns. Så nu har jag letat upp lite material som vi ska jobba på tillsammans. Hoppas att det kommer resultera i en fin ny blogg design.
Några tips inför det kreativa jobbet?
Puss /M

Baby kläder

Som vanligt så går det så bra för mig. Inte en enda av de bh:arna jag köpt och ville ha fanns i den storleken. Men jag pratade med ett butiksbeträde och hon sa att det absolut ska finnas men om de inte hänger ute är det bara slut. Well, that sucks. Efter misslyckandet med bh bytet så åkte jag och Theo in mot gärdet där vi gick på ouletten. Med hem följe ett var allvädersstövlar (tror det stavas så) och ett par gympa skor till lillen. Sen så köpte vi en rosa liten väst, ett par yttepytte små rosa skor och en söt liten Nalle puh mössa till Nova(Anna och Nicklas nya bebis).
Nu roppar mamma! Ska hjälpa till med maten. Det är skaldjursoppa på menyn, uum yummi!
/M

Körkortet är på g

Hej allihopa! Idag är det tisdag och det har varit en riktigt skön dag faktiskt måste jag erkänna. Gick i skolan till 11.20 sen skrev jag ut papper för körkortstillstånd och sedan bar det av mot hemtrakterna för att göra syntest. Viket gick suveränt. Jag blev godkänd, dock var jag lite närsynt men det var inga men som krävde åtgärder. Men hon erbjöd mig att om jag ville så kunde jag boka tid och komma in för att köpa glasögon (alt. linser?) som gör att jag ser skarpare på längre håll. Men det är inget jag är intresserad av.. eller? Jag är inte så säker längre, man ser ju smart ut i glasögon. Skulle vara kul att ha ett par när man sitter i bilen.
Men det känns så himla skönt att jag äntligen fått komma igång med det här nu. Fick börja för 1 år sen men har inte haft någon att övningsköra med.. tills nu! Pappa har pratat med sina vänner Christian och Wendy och båda två har ställt upp på att lära mig. OM jag är glad. Så himla snällt utav dom. "Slösa" sin fritid på mig för att jag ska få körkort, guld värt.
Så nu ska jag satsa stenhårt och skicka in papprerna redan idag.
För övrigt har jag även blivit erbjuden att börja städa hos pappa igen, vilket jag inte tackar nej till. Behöver pengar och det är tills det har lösts sig med min lärlingsplats och jobbet där och så.
Imorgon ska jag på möte angående det så det känns skönt, och förmodligen kommer det att lösa sig då också.
Men nu ska jag hämta lillen och sen gå ner till centrum för att byta mina nyköpta bh:ar. Det har visat sig att de är för små. Ni vet man orkar inte pröva där för att det är lång kö eller man har hyffsat brottom, well. Nu har jag 4 försmå bh:ar som jag måste byta. Problemet är att 85C är svårt att hitta i de finare bh:arna. Det är bara de där fula och tråkiga bh:arna som har den storleken. Och jag vägrar att köpa dom. Så nu ska jag gå ner och kolla utbudet. Hoppas det kommer gå bra.
Hoppas ni haft en bra dag och inte tröttnat på skolan för det är en lång bit kvar.
Hugs /M

Okej, urkass bildkvalité

Skolstart

Jaha, då har man avverkat första dagen i skolan och det kändes väl .. så där halv kul. Fyfan tvåan kommer att bli tuff. Och schemat är inte klart för oss lärlingar än, vilket känns som en himla röra. Men men, det var kul att träffa alla klass kamrater och höra om lovets bravader. Vi fick även en ny tjej till klassen, Veronica. Verkar som en söt och snäll tjej men har inte lärt känna henne än men det kommer.
Hur som, efter skolan åkte jag och Deniz in till stan och kollade på Zara, är helt kär i två par skor där ifrån. Känns sorgligt med tanke på att jag vet att jag aldrig kommer få äga någon utav dem. Väl efter Zara åkte vi till rådmansgatan för att möta upp pappa på Lobby, där vi träffade Joe Labero. Inte direkt någon trevlig man men det berör inte mig. Och efter Lobby åkte vi till centrum och handlade nya bh:ar till mig, tack så mycket padre.
I alla fall.. nu ska jag tvätta rent lite i köket (JA MAMMA!) och sen åka hem till Deniz och sova där. Och imorgon är det då skola igen, SUCK! Hoppas skol terminen går fort, det behövs verkligen.
Och vi får inte glömma! Anna och Nicklas fick sin mycket söta och välbehållda dotter idag, namnet blir Nova. Ett stort GRATTIS till dem och hoppas att allt fortsätter lika bra som det hittills gjort.
Ha en bra kväll och ett förslag till er som inte har något för er ikväll.. klockan 21.00 kommer det en film med Jennifer Aniston på kanal 9. Filmen heter "Ryktet går" och jag tror det är en riktigt rolig film. Handlar om att en man ligger med alla kvinnor i Jennifers familj. Snacka om att röra till det. Hur som, ha en super trevlig måndags kväll så hörs vi och störs imorgon. Kram /M

Från lillen till storebror, han är så glad över att ha fått en lillasyster. Lilla Nils.

Födelsedagsbarn

Den 14 agusti (förra veckans fredag) fyllde min farbror Nicklas år, hela 37 år. Och sen så fyller min farfar Björn år idag och han fyller 63. STORT GRATTIS till er båda! Tråkigt nog kan jag inte komma och fira för jag är förkyld och får inte under några omständigheter smitta någon.
Juste! Glömde nästan! Min farbrors fru Anna ska föda sitt barn imorgon. Och det är en lillasyster som lilla Nils ska få, är så himla glad för deras skull. Hoppas allt går som det ska på förlossningen, och så fort jag blivit helt frisk så ska jag hälsa på och fota den lilla sötsaken så ska ni få se.
Annars ska jag bara åka hem till pappa idag och hämta skolsaker, blir förmodligen kvar där.

Fruktsallad med glass

Precis som väntat var det frukt och glass som kom hem med min käraste. Lite läskigt hur bra jag känner honom. Men det kommer bli super gott med fruktsallad, mm mums!
Nu tittar vi på friidrott och klockan 21.05 börjar Sex, hopp och kärlek på kanal 2 som vi hade tänkte se. Sen gör vi frukt sallad och kollar på film nummer två, In the cut som går klockan 22.20 på kanal 4. Och efter filmen antar jag att det får bli det mysiga badet. Hoppas ni haft en super lördag. Nu ska vi kolla när Bolt springer 4x100 på kanal 4.
Lycka till Bolt!!

Lördagsmys

Nu har Deniz gett sig ner till centrum för att handla kvällens lördagsmys. Vet dock inte vad det blir, han skulle köra på överraskning. Har en känsla av att det kommer komma hem frukter i påsen, vad det än blir kommer jag bli glad.
Imorgon ska jag i alla fall åka hem till pappa och sådär. Måste ha häften och sånt skit till på måndag när skolan börjar igen.
Snart är lördags myset hemma, ohh spännande! Hoppas det blir något riktigt smaskigt! Hör av mig när överraskningen anlänt.
/M

Halsbandet är från cocoo.se och är något så sött så jag själv tänker införskaffa mig det.

Slapp lördag

Skulle egentligen gått ut idag men efter som att Sussi var så bakis så blev det inget. Så helt plötsligt blev det en lugn lördag, kanske lika bra att man tar det lungt nu innan skolan börjar. Vila upp sig liksom.
Jag och killen sov hyffsat bra idag, vaknade till och från men gick inte upp förns klockan 16.00. Det var skönt så länge det varade. Efter många om och men har vi lyckats lyfta på arslet och gått och handlat kvällens middag, pizza till den unga mannen och sushi till mig. Vilket var väldigt musigt. Där emot är jag SUPER sugen på lördags mys. Fruktsallad kanske? Det är så himla gott och mysigt och fram för allt nyttigt. Dessvärre också ganska dyrt. Men jag känner att jag måste ha någon slags lördags mys, annars spricker jag nog och blir på dåligt humör. Ska man stanna hemma en lördags kväll, och dessutom sista lördagen på lovet så ska man göra det bra!
Har bestämt att jag och baby ska ta ett mysigt bad ikväll med mysig belysning och ljus, avkoppling på hög nivå, oh yes.
Men tills dess blir det nog tv tittande och slappande, kanske en funderare på vad som ska bli offer för mitt lördags mys.
Några trevliga förslag? Ha en trevlig lördag allihopa och ta vara på fritiden.
/M

Utgång med Sussan

Och så var det ändringar i schemat, igen! Haha det hade blivit ett missförstånd mellan mig och Momo så festen är ikväll. Men det sket sig i att gå på den, känner att jag inte har pengar till det. Så jag prioriterade morgon kvällens aktivitet, utgång med min klasskamrat Sussi. Som ett fint avslut på lovet. Det var ett tag sen nu sen man gick ut i Stockholm så då satsar vi väl nu då. Vet inte hur morgondagen kommer se ut eller vart vi ska på kvällen men jag är säker på att det kommer bli super kul. Hon är alltid så glad och positiv så jag har saknat den bruttan.
Det blir alltså till att följa med Deniz, Eve och gänget ikväll och bara ta det lungt och imorgon gå loss med Sussan.
Hoppas ni haft en bra dag och gjort ett hej dundrans avslut på lovet, för det ska jag i alla fall!
Vi hörs och störs imorgon. Puss /M

Vi är naturligtvis de två pinglona längst bak på bilden

Sista spörten innan skolan

Nya planer för kvällen. Ska åka och träna med käraste Denizo sen blir det hook med Eve och gänget. Blir inget röj, umgås bara. Sen imorgon blir det hem till pappa och sen in till stan på hemma fest, hoppas på det bästa. Rykterna säger att det ska bli röj! Om inte annat blir det vad man gör det till, right?
/M

Fredags morgon

Godmorgon! Idag ska jag ner till centrum och handla nagellacks borttagning. Jag påbörjade mitt lilla projekt igår kväll men eftersom nagellacks borttagningen tog slut så hann jag bara med 6,5 naglar så jag ser lite halv galen ut. Hoppas ingen lägger märke till mitt lilla fenomen, får gå ner med vantar. Skämt åsido.
Men men, jag har duschat, ätit frukost och nu laddar jag ner bilder från Gotland på fejjan. Om ni är intresserade är det bara att ta er en titt.
Annars vet jag inte riktigt vad som händer och fötter idag, ska eventuellt träffa Christian och imorgon blir det röjröj hemma hos en kompis kompis i stan. Ska ragga upp någon/några att gå dit med också. Jag tror att det kommer bli riktigt skoj, var ett tag sen nu jag gick på en hemma fest så nu blir det back in the days. Hoppas ni har ett bra lov ni som fortfarande har det och ni andra, hoppas ni haft det och inte pluggar ihjäl er.
Ciao! /M


Morgon-Mys-Sms

Är inte detta något av det härligaste sms:et man kan vakna upp till?
"God morgon min älskade, bästaste, snyggaste, vackraste, sötaste, snällaste, mysigaste älskling:) sovit gott?<3"
Och självklart fick jag detta sms av min söta pojkvän, tack hjärtat för en bra start på dagen.
/M

Läskiga sammanträffanden

Kan ni gissa vad som nyss hände? Jag sökte lite och klickade vidare på youtube när jag kollade på djurvideos och kom till videos där djuren "pratar". Och just när jag satt på ett klipp där en hund "talar".. jo då har Theo bytt till kanal 5 där AFV är på TV och just då när vi bytt kanal säger Tom (programledaren) "Alla videos med talande hundar och katter vill vi se". HUR STOR ÄR DEN CHANSEN? Precis när jag kollar på just det temat på datorn. Läskigt det där, hur det kan bli ibland.

7års present

Ska ner till centrum och kolla i leksaksaffären efter en present till lillen, han har ju trots allt fyllt 7 år och idag ska vi fira med Lars och Melvin. Vet inte riktigt vad jag ska köpa, har inte lyckats luska ur honom något men han gillar lego så får se vad det blir. Ska bara byta om innan jag tar mig ner till allmänheten. Orkar egentligen inte men nu får jag pallra på arslet.
/M

Malmös Hejarklack är väl för underbar


Twilight New Moon

Ni kan ju gissa vart jag kommer vara den 20 november, på bio såklart! Såg första filmen med Deniz så vi har bestämt att vi ska gå och se tvåan tillsammans också. Oh vad jag längtar! Den verkar mer än super bra.

Aktiv

Torsdag idag.. och imorse var jag med på lillens upprop, nu har han börjat ettan. Lilla sötisen, ska bli kul sen när man får hjälpa honom med hans läxor.
Hur som, igår var jag en mycket duktig flicka och packade upp all packning från Gotland. Jag klippde gräsmattan, rensade blommorna och vattnade. Efter trädgårdsjobbet blev det raka vägen till spisen för att laga tandori kyckling och pommes (wok grönsaker till mig). Maten vart väldigt uppskattad av både mig, Deniz och pappa. Till efterrätt blev det mumsig mandeltårta.
Och idag har jag som sagt gått upp tidigt för upprop. Men inte nog med det har jag gratinerat köttet till ikväll, plockat in den rena disken, diskat och dammsugit. Efter att jag bloggat klart ska jag slå på musik och rensa kattlådan samt städa upp i mitt rum. Funderar på om jag ska slå Christian en pling men just nu har jag ingen lust så det får vänta tills jag gjort klart allt jag vill ha gjort.
Ska nog ringa farmor och farfar också och höra hur det är med dom. Tills vidare så får ni ha det så bra så hörs vi senare,
Love /M

Uppackning

Hej allihopa!
Vaknade hyffsat sent idag, 12.30 hemma hos min älskling. Har precis duschat och ska snart bege mig hem till mamma för att hämta res väskan från Gotland och åka hem med den till pappa och packa upp resten. Det har tagit sisådär 2 veckor för mig men idag är jag på g. Att packa upp är verkligen tråkigt.. mycket roligare att packa och vara påväg till något varmt land än att packa upp för att man har kommit hem.
Hur som, nu ska jag också träffa pappa som jag inte gjort på ett bra tag.
Efter att jag varit hos pappa och packat upp blir det hem till mamma igen för imorgon bitti ska jag upp tidigt och vara med på lillens upprop. Tänk att han börjar ettan nu, hihi.

En fråga bara som jag måste ställa.. Jag har hittat en skinn väska som jag blivit helt förälksad i, i märket Diesel och den kostar 3000 kr. Är det normalt att handla en handväska för så mycket pengar? Det är det väl om man verkligen gillar den och lovar att använda den dyrt och heligt? Hehe. Det tycker nog jag i alla fall, fast det kanske också är för att jag så gärna vill ha den. Nu ska jag börja bege mig mot mamma, ni får ha en så bra dag.
Kramar /M

Godnatt och sov sött

Ojojoj vad jag har bloggat idag. Kommer inte finnas något att skriva om imorgon, men får väl hitta på något. Och om någon undrar över filmen som gick på kanal 4 tidigare idag, så missade jag den! Tyvärr, blev lite besviken för jag hade velat se den men men. Får bli till att ladda ner den istället.
Nu ska jag sova, godnatt alla sötisar. Hoppas ni haft en bra dag.
/M

Colour is my thing

Köpte fyra nya nagellack när jag var på Gotland. Men det går naturligtvis lika bra att handla dem här hemma i Stockholm eller var det nu finns H&M, Åhlens, Kicks. Ja där de har märket Viva La Diva. Ett nagellack kostar 50kr. Här är färgerna jag köpte, kommer förmodligen införskaffa mig några fler för det är så coolt med sprakande färger på naglarna.
Vet inte om man ser så bra men dom är grymt coola, så ta er dit och kika på deras färger. Och våga köpa de som lyser för det drar åt sig uppmärksamhet och det är av den positiva sorten.
Fick en fin fin lampa av min morbror och hans familj. Mamma tipsade dom om att jag tyckte om just denna lampa som kallas "Knubbis". Så gullig, söt och fin. Ger ett väldigt mysigt ljus i rummet, man vill bara ligga där inne och mysa. Köpt på IKEA. /M

Sjukt avundsjuk

Tänk er en 2:a, nära city. Riktigt stor inglasad balkong, stor lägenhet i övrigt. Och en stor walk in closet med 4 tusen i hyra. Det är min dröm lägenhet, och gissa vem som nu ska flytta in i detta kap? Jo min syster, min storesyrra har fått den här otroliga lägenheten. Gissa om jag är avis! Herregud, jag vill också. Enda felet dock, den ligger i örebro. Örebro? Nej jag vill ha denna lägenhet i Stockholm. Men men, är glad för hennes skull. En fin fin lägenhet där hon vill ha den. Bästa som kan hända. Hoppas hon kommer trivas!

Fan för att inte ha pengar

Super sur. Fast jag får väl skylla mig själv. Om man tittar runt i affärer och olika internet butiker utan att ha pengar och kunna köpa så får man sen skylla sig själv sen när man blir sur och vill köpa.
Jag är en höjdare på att reta mig själv.

Pink- It's all your fault

I conjure up the thought of being gone
But I'd probably even do that wrong
I try to think about which way
Would I be able to and would I be afraid

Cause oh I'm bleeding out inside
Oh I don't even mind (Yeah)

It's all your fault
You called me beautiful
You turned me out
And now I can't turn back
I hold my breath
Because you were perfect
But I'm running out of air
And it's not fair

Da da dada da dada da
Da dadadadadada da dadadadadada

I'm trying to figure out what else to say (What else could I say)
To make you turn around and come back this way (Would you just come back this way)
I feel like we could be really awesome together
So make up your mind cause it's now or never (oh)

It's all your fault
You called me beautiful
You turned me out
And now I can't turn back
I hold my breath
Because you were perfect
But I'm running out of air
And it's not fair

I would never pull the trigger
But I've cried wolf a thousand times
I wish you could
Feel as bad as I do
I have lost my mind

It's all your fault
You called me beautiful
You turned me out
And now I can't turn back
I hold (I hold) my breath (My breath)
Because you were perfect
But I'm running out of air (running out of air)
And it's not fair

(Oh yeah
It's all your fault)

I hold my breath
Because you were perfect
But I'm running out of air
And it's not (It's not) fair

Film på kanal 4 ikväll

Om ödet får bestämma

TID: 20:00 - 22:00, Idag, 17 augusti 2009

Jag ska se den! Den verkar bra. Mer kärlek åt folket!


Eye of the tiger

Tycker att den här versionen är bra. Någon som sätt Asterix och Obilix filmen med vikingarna? Den här låten är med då, tror det är samma tjej som sjunger. Och den i A och O är jättebra. Man får reda på en hel del andra versioner när man har en lillebror *ler*. (Kunde inte hitta A och O versionen)

Akon

Dom här låtarna med Akon måste jag säga att jag tycker är hemskt bra.
Akon- Freedom

Akon- Sunny Day

Akon- Saviour Tonite (Tonight?)

Tattoo incoming

Jag ska göra min första tattuering! Ska blir riktigt kul, det är en speciell känsla det där att våga sätta fast något under huden som ska sitta där för resten av livet. Jag har velat och tänkt igenom det länge vilket kommer att resultera i tre stjärnor bakom vänstra örat. Stor, mellan, liten you know. Vad jag däremot inte bestämt mig för är om jag ska köra på bara helt ifyllda, bara kanter eller båda två. Så så fort mamma bestämt vad hon ska göra så ska vi gå tillsammans och tattuera oss, hoppas det inte kommer ta allt för lång tid för då går jag utan henne.
    Kant     eller   ifyllt?
      
Jag funderar och tror att det bara blir kanter. Yes, kanter kommer det nog bli!
/M

Forum Nacka

Idag åkte jag och min pojkvän Deniz till Forum Nacka, så fjantigt att det heter Forum Nacka och inte Nacka forum som förr. Ungefär som att Globen blivit uppköpta och bytt namn till Ericsson Globe. Det är inte direkt så att någon kommer kalla det för Ericsson Globe, ingen jag känner i alla fall. Vad jag hört så tycker de allra flesta att Globen är Globen.
I alla fall.. resan dit var inte så värst lång, ett tåg byte och sen bussresa på 10 minuter, helt okej. Väl framme blir jag alldeles glad i kroppen, YES! Äntligen där för att gå runt och kolla i alla butiker. Oh det var stort också, 4 våningar tror jag att det var.
Och självklart i sin vanliga ordning så hittade jag massor med saker som jag ville ha eftersom jag inte har några pengar. Ett tips till er som har pengar och vill spendera.. just nu på Zara har dom massor med fina fodral klänningar i olika modeller, blev hemskt sugen på att själv köpa ett par av dom men vad ska man göra när man inte har pengar.
Råkar också veta, skogalen som jag är att det finns en hel del fina stövlar på Scorett just nu. Vill ha, vill ha, vill ha!!
En ny butik som jag hört om men inte varit inne på var New Yorker, GÅ DIT! Fin fin rea nu OCH så hade de en hel del coola kläder och billiga underkläder. Synd att det inte finns inne i city.
Men det var inte bara kläder jag hittade till mig själv utan även till Deniz, mycket skjortor i butikerna nu så jag antar att det är skjortor som är det nya höstmodet för i år. Vill ha en själv faktiskt, men men.
Släkten har en viss efterfrågan på önskelista så jag får väl fylla pappret där istället.
Efter forumet så blev det till att hämta lillen som nu följt med grannarna till IKEA så jag vet inte vad jag ska hitta på.. jag är fortfarande lite sjuk så undviker att gå ut i det gråa vädret. Men kanske ska passa på att slå på hög, skön musik och ta mig en dans genom lägenheten nu när jag är själv... vad sägs?
Får se hur det blir med den saken, tills vidare så får ni ha det så bra! /M

Turgubbe

Min lillebror.. han kan han! Änfast jag inte vann fick jag smaka.

Innan stan och kräftis

Dessvärre blev det inga bilder från kräftskivan, glömde kameran hemma men fick med något enstaka innan vi drog oss in mot lilla essingen.


Gotland 09

Såhär ser det ut när vi är på ön och gör Gotland osäkert.. enjoy!





Grönan

Inte så lyckat med tanke på att jag bara tog ett enda kort men det var en mysig och skön dag med familjen Nordahl, Tunger på grönan. Och vet ni vad? JAG ÅKTE INSANE!
Skelett- Sibel
Häxa- Cia
Spöke- Deniz
Lieman- Ali

Uppdatering på bild

Hej allesammans!
Det var ett tag sen nu. Tänkte uppdatera i små inlägg och lägga in bilder på det senaste som har hänt. Grönan, Gotland och kräftskivs outfit.

En byxdress jag fick av pappa för ett tag sen, vad tycker ni? Okej dålig bild men den funkar.

I vått och torrt

Sista dagen! Imorgon kommer inte Clematis att vara öppet mer, och inte nästa år heller. Det är väl för sorgligt att det roliga förstörs. Hur som, det är nu sista dagen och jag har gått och blivit sjuk. Jag har haft hosta i ungefär 2 veckor men sen igår utbröt en förkylning också och så på det så vart självklart hostan värre och det blev mer till slämhosta, så nu är jag som gått som säng sjuk. Men icke! Jag ska fan hålla ut om jag så ska hamna på sjukhus efter. Jag är en kämpe som håller ut in i det sista och inte sviker jag Clematis sista gången dom kommer ha öppet.
Men det hade ju varit roligare om jag var frisk och kunde må bra samtidigt som jag har kul. Men skall icke klaga, tur att det kom nu och inte i början av veckan.
Aja, jag har kokat 2 ägg som jag lyckats trycka i mig. Väntar på att mamma och lillen ska anlända så jag får krama mina älsklingar, har saknat dom faktiskt. Men men, ska chatta vidare nu lite med sötnosen och sen ska jag kolla på lite tv. Hoppas att ni har det riktigt bra och själv inte råkat ut för några tråkiga sjukdomar.
Ciao! /M

Ett smakprov på hur vi ser ut när vi har kul på Gotland. Mia är fina flickan i svart hår bredvid mig.

Bloggare

Nu är jag irreterad, oh yes!
Det finns tusentals olika bloggar i alla kategorier men för er som inte har fötstått det så är inte min blogg en blogg som du ska läsa och sen dra ur dig en otrevlig kommentar om hur jag stavade ett ord? Jag känner inte dig, thank god!,  men har du inget bättre för dig än att sitta och läsa ett inlägg och sen bara leta fel istället för att gå vidare till en blogg som du inte "stör" dig lika mycket på beroende på hur man stavar ordet "sätt/sett." Man får gärna säga att jag/man har stavat fel, det lär jag mig bara på men inte behöver man vara otrevlig? Herregud, vissa människor är väl bara för jävla bittra!
Medans jag endå är igång..
Jag har aldrig varit den som sitter och läser en annans persons blogg. Nej utan jag läser de bloggarna som mina vänner och nära skriver, resten intresserar mig inte. Jag har liksom aldrig riktigt förstått det där med att sitta och läsa en främmandes persons blogg. Tills nu!
Jag satt hemma en dag och var barnvakt och hade så otroligt tråkigt. Fanns ingenting att göra och jag orkade inte göra en uppoffring som att städa så jag satt med datorn i knät och går in på blogg.se.. Där tittar jag på topp 20 listan där en viss tjej med en ganska liten siffra finns med och jag tänkte "men vafan alla (ta ordet med en nypa salt) älskar den här bloggerskan. Jag tittar efter vad det är som alla gillar så mycket" så jag klickar mig då vidare in på den här bloggen. Och resultatet var, katastrof! Nej jag ska inte överdriva..
En jätte söt tjej, skriver inte skit och beter sig inte som en liten fjortis så på så sätt har jag inget "emot" bloggen. MEN när man sitter och läser att denna person går var och varannan dag och hämtar ut ett paket på posten för att den och den hemsidan har GETT henne gratis saker, för att hon ska kunna göra reklam för det märket/affären. Visst, det är väl lite avundsjuka i det hela, offcourse. Men vafan själva grejen är, är det konstigt att alla dessa "rika", "kända" ja whatever har så mycket skor, smycken, kläder, ja you name it. Nej! Dom som kan köpa, får gratis.. för att göra reklam. Men vafan, låt dom ta en bild med produkten och sen är den lika mycket reklamspridd som innan.
Okej det här är inte värsta grejen men jag har blivit irreterad på att hon får, får och får. Hon som kan köpa själv. Det är ett system som butikerna har, sätt dina produkter på den här omtyckta personen och vi säljer. Jag tycker att det är fel och orättvisst men det är väl då också förmodligen för att det inte är jag som får hemskickat gratis saker.
Och jag har defnitivt inget emot den här tjejen, jag känner henne inte och hon har inte gjort mig något illa så verkligen inga agg, jag är med irreterad på systemet som hon ingår i.
Efter detta inlägg är det inget mer med vad jag tycker om hennes blogg utan jag gör så helt enkelt att jag slutar att läsa den och slutar bidra till att hon får alla dessa gratis saker.
Hur som, för att göra detta inlägg lite gladare finns det en bloggerska som jag kort och gott vill hylla. Jag känner henne inte men tycker att hennes blogg är extremt cool och personlig. Jag gillar att läsa någon annans blogg nu helt enkelt. Topp bloggerskan Foki. Cool stil och inge skryt om sig själv och blablabla. En skön bloggare helt enkelt.
Så! Det var det. Nu har jag fått ur mig vad jag tycker och tänker så nu ska jag fortsätta städa.
Tack för mig /M

SKOOOOR

Unika och coolaste jävla skor jag sett! Dom ska jag bara ha!

769kr kostar vardera. Det första paret är jag redan insatt på men jag är osäker på vilket par jag ska ta av dom med leopard klackar. Så jag ber om er hjälp. Vilken tycker ni? Rosa skorna med leopard klack eller den beiga skon med leopard klack. Jag tror jag ska ta den beiga men jag vill höra eran åsikt innan jag tar mitt beslut.
1538 kr är det lätt värt för att få dessa små godbitar på mina fötter.
/M

Godmorgon Gotland

Hej allesammans! Nu har jag spenderat 4 dagar på Gotland, vilket betyder att det bara är 3 dagar kvar på denna härliga plats. Gissa om jag kommer sakna det, sista året nu som Clematis är öppet så vi utnyttjar det till fullo och dansar på borden och skrattar och sjunger. Klockan är nu 11.31 och Mia ligger fortfarande och sover, sliten från gårdagen? Jora, det kan jag lova.
Vaknade runt 10 imorse då jag kom på att jag tappade mitt kamera fodral igårkväll så jag tog mig en liten promenad för att pröva på lyckan och se om jag skulle få något fint resultat men icke sa nicke. Inget kamera fodral. Känns lite sådär halv kul att det är borta, det var himla dyrt och väl behövligt för att kameran inte skulle bli förstörd, men nu är detnhärliga tiden över. Nu måste jag vara super försiktig så att jag inte repar kameran eller något annat hemskt som jag alltid lyckas med. FASIKEN att det där jävla kamera fodralet hela tiden ska sticka iväg från mig. Jag tycker faktiskt att jag är en bra ägare.
Hur som, dagarna går undan och ikväll blir det efterfest hos några grabbar som vi mötte igår. Det kommer säkert bli kämpe bra som jag hör dom säga.
Hoppas ni har/haft en bra sommar. Och ni som har semester likt som jag, det är toppen väder ute. Dessvärre har den inte riktigt nått fram till vår altan men snart så, snart är den här.
Tills vidare så får ni ha det så bra. Uppdaterar när jag har tid. Kram /M

GOTLAND 09

Då var det dags i år igen, imorgon åker jag och Mia med flyget över till Gotland för en vecka. Ska bli så himla skönt men framför allt roligt. Flyget lyfter 10.50 men eftersom att internetet inte funkar för tillfället hemma så passar jag på att skriva nu när jag är hemma hos Deniz.
Gotland 09 ska bli ett bra Gotlands år, sista året för Clematis så där är det väl bara att ge gärnet och känna att det blev ett bra avslut.
Snart går tåget som vi ska ta hem till mig och sen kommer Mia också, så att vi åker imorgon bitti. Längtar så!!
Inga tråkiga brudar, dom lämnade jag kvar i Stockholm, nu är det vi som vill leva livet.
CIAO! Skriver när jag kommit ner till Tott. /M

RSS 2.0