Bad update

Hej allesammans!
Hemskt ledsen (Sussi;) för den dåliga uppdateringen men jag har varken haft tid, lust eller möjlighet till att blogga. Det har hänt en hel del på sista tiden som gjort att jag helt tappat mina vanor. Har inte orkat med så mycket, har mest tagit det lungt och försökt hålla humöret uppe. Men jag ska försöka bättra mig och i alla fall skriva när jag väl har internet.
Vad jag har gjort är inte så intressant.. frågan är vad jag ska göra. Jag har bestämt mig för att denna vecka ta tag i saker och ting som jag skjutit upp. Så denna vecka ser ut på följande sätt:

  • Ge ut cv:n på två olika företag, säger ingenting i förväg om vilka det gäller
  • Skriva in mig på kör skolan i Sundbyberg
  • Plugga med samhällets fördjupningsarbete
  • Plugga matte inför kommande matte prov
  • Låna en engelsk bok för att förbättra och visa engagemang inom engelskan

Det var förmodligen det, bara tråkigheter. Inget vidare underhållande. Men jag kan glädja mig åt att jag köpt mig en tröja, gått på bio och myst med min brunis. Nu ska jag gå med Dempan till lunchen för att sedan sätta igång med samhälls lektionen, blä!
Ha det så bra så länge! /M


CV klart, dags att söka jobb

Idag har jag faktiskt varit riktigt duktig. Var med på musée besöket imorse men från klockan 13.00 har jag suttit hela dagen och jobbat på mitt cv. Och som tur var fick jag hjälp av tre små tjej riddare, min mamma, kusin Jessica och medarbetaren Karin. Slut resultatet måste jag säga vart riktigt bra. Om det var jag som hade fått det cv:t hade jag anställt henne direkt!
Dessvärre glömde Mia bort mig idag så det blev inge stan och dela ut mina nya fina cv:n men det gjorde mig inte så mycket. Fin slipade på det ända tills jag var tvungen att åka hem med pappa. Vi åt en god middag, chickenbits med sallad och currysås från blackebergsgrillen, mm yummi!
Jag köpte även en ny bh idag, en i rätt storlek för en gångs skull, och den var snygg också! Jag är säker på att Deniz kommer gilla den lika mycket som jag ^^


Någon mer än jag som såg klippet från morgonens tv intervju på kanal 4? Haha! Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om vad.. har redan framfört mitt tycke om att få allt gratis bara för att man bloggar. Hur kan man försörja sig på att skriva lite kort om vad man har gjort i tre inlägg om dagen? Vad som har gjort henne intressantare än mig är att hon är "modell snygg" medans jag bara är "en vanlig skönhet". Skönheten ligger i åskådarens ögon, well..
Nu är hon "naturligtvis" någon att bry sig om eftersom hon går på fester (som vilken annan 18åring som helst?) och "köper" det senaste inom modet, som någon annat skapat? Flera miljoner männsikor handlar mode inriktade saker varje dag. Vad är det för speciellt med att du gör det? Ointressant så länge du inte gjort det själv, eller?
Aja, förstår mig inte på det där. Undra hur det kommer vara om några år.. när bloggandet inte är intressant längre och folk ägnar sig åt riktiga arbeten där man faktiskt går på en anställningsintervju. Jag menar vad ska arbetsgivaren på t.ex ICA säga när det står i ditt cv "Jag har bloggat om mode och haft över 9.000(?) läsare om dagen". "Jaha, vad kul för dig" skulle jag sagt, och sen var den anställningsintervjun klar. Haha
/M


Kommande

Om två dagar kommer min kärlek hem, saknar honom så♥
Idag ringde jag till frissan Emma också och beställde tid till den 20:nde för färgning och klippning, ska bli så himla skönt och om inte annat.. välbehövligt.

Men redan imorgon är det resursdag som gäller, vilket betyder att jag ska göra ett musé besök. Ska möta upp favvo Sussan i gamla stan så går vi tillsammans då hon hittar men inte jag.
Efter museé besöket ska jag möta upp mamma på hennes lunch och åka till en outlet för att sedan åka tillbaka till hennes jobb och skriva cv samt äta lunch. När cv:t är klart ska jag möta upp Mia och dela ut dessa, vi satsar stenhårt på att få jobb nu. Eller rättare sagt, satsar stenhårt på att få pengar så vi kan ha kul.
Men det är imorgon det, nu ska jag duscha och sen sova.
Det sägs att om man sover så känns det som om tiden går fortare, jag ger det ett försök för att träffa Deniz fortare.
Godnatt gott folk /M

Saknar dina varma och mysiga pussar


P!NK IS THE SHIT

Herre min jävla gud vad bra hon var!! Jag blir lycklig varje gång jag tänker då det, känslan. Oh det var sååå bra. Jag ska helt klart gå på nästa konsert med henne. Oh så underbart.

Jag älskar det, P!NK är min grej


P!NK

Ikväll är det P!INK konsert som gäller, WIHU!!!! Shit vad jag längtar, kommer bli hur grymt som helst.
Det vankas även en tjejmiddag i helgen vilket skulle vara super kul. Dessvärre kan jag bara på fredagen så hoppas verkligen att det blir det satta datumet om det blir av denna vecka. Nu ska jag åka och göra några ärenden innan det är konsert som gäller. TAGGA TAGGA TAGGA, ska dansa fötterna av mig!
/xoxo M


Vickys 19års dag

My look for that dinner


Vicky-födelsedagsbarnet - Mia,min glada tjej


Köpt och fått i födelsedagspresent

Köpt!


 -->

Fått!
Grå skinnjacka+Bruna pälsstövlar+Svarta skinn-jeans byxor --> ingen bild, än.


 -->


Dop dag

Idag har jag varit på dop. Min lill kusin Nova skulle döpas. Hon var så söt i sin långa vita klänning med rosa sidenband. Efter dopet blev det fika för att sedan sätta sig i bilen och åka hem till farmor och farfar där vi alla åt en trevlig och mysig middag. Vid 20.30 tiden åkte vi från värmdö och hem och nu är jag hemma hos pappa.
Har ingen skola imorgon så ska upp till mammas jobb i hyffsad tid och skriva cv. Sen har jag utvecklingssamtal klockan 14.20. Vet inte vad mycket mer som kommer att hända, ska vara barnvakt och sen på tisdag är det P!NK consert som gäller, tjihu!! Oh vad jag längtar.
Juste! Det är ju även fars dag idag då jag gav min pappa ett par röda skor. Resultatet blev super, han älskar dom. Där satt den!
Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova gott i min säng, längtar efter dig mitt hjärtegull♥

Sovgott! /M

Den lillas hand, kunde inte låta bli att ta kort.

Den fina tårtan med det döpta barnets namn på
Mamma, Farmor, Farfar och Pappa

Nils (Novas storebror, min kusin) i sin fina kostym och lackskor.
Den lyckliga familjen Nordqvist

Pappa och Nils i kyrkan

Lilla Nova i sin fina dop klänning


En gång i tiden

Jaha, då var man där igen. Fast besluten på att gå ner i vikt. Fast den här gången hoppas jag att jag håller mig till det. Jag vill ju verkligen. Det är som en sjukdom att äta gott, man kan inte låta bli. Men jag ska vara stark. Gick igenom gamla bilder och hittade mitt absoluta favorit kort, det är taget för ex antal år sen men jag gillar det ändå för man ser verkligen hur glad jag är. Det är den rätta Madde.. lite små galen.


Gör mig i ordning

Så kan det se ut när jag och Deniz ska iväg på födelsedags middag.. hos mia.



Fars dag

Som ni flesta vet så är det farsdag på söndag.. vilket betyder att man ska uppskatta och vara extra snäll mot sin pappa. Jag hade tänkt att köpa ett par röd lysande skor till min pappa från scorett som kostar 500kr, då han har sagt att han vill ha ett par skor med en väldigt stark, nästan lysande färg. Frågan är om han kommer gilla dom.. man kan ju byta.. meeen. Jaa jag vet inte. Annars tänkte jag köpa ett par strumpor som det står "Pappa är bäst" på och två trisslotter samt en sten som det står "jag älskar dig" på. Ekonomiskt eller oekonomiskt? Jag vet inte. Äh! Jag köper skorna och ser vad han säger.
Vad tror ni? Kommer han att gilla dom? Det är naturligtvis i en mycket starkare färg än på bilden.


Våffel proffs

Har ni sätt på maken? Jag stod hemma i köket och stekte våfflor då jag plötsligt upptäckte när jag lyfte på locket att jag lyckats göra en våffla som ser ut som en snöflinga. Grymt va?

Sensation White

Min kusin Jessica kom hem för några dagar sen från Danmark då hon vart på sensation white. En så himla cool fest som arrangeras på olika platser (i europa/världen?). Man ska vara helt vitt klädd och så är det black lights överallt, ni vet uv-ljus? Ville hemskt gärna följa med i år och när jag blev erbjuden vart jag besviken över att behöva tacka nej då det är 18 års gräns. Men nästa år.. då jävlar! Då blir det sensation Madde in white. Något att se fram emot. Någon mer än jag som planerar inför framtiden?

Nästa år kommer mitt huvud att finnas med på en liknande bild.

Kan ni fatta hur stort det här är? Titta bara på hur mycket folk det är.


Vet ni.. ?

Vet ni att sista dagen på jobbet för denna vecka är avverkad?, tjihu!!
Vet ni vad jag har kommit fram till? Att det är super snyggt med färgade leggings/strumpbyxor och att jag bara har svarta. Så detta är något som jag ska införskaffa mig. Har planerat färgerna lila, blå och röd. Coolt.
Vet ni vad jag ska göra på tisdag? Jag ska gå på pink conserten. Wihu! Gissa om jag är exalterad.
Vet ni vad jag lärde mig idag? Att dansa foxtrott och victoria rail dans, inte alla som kan.
Vet ni att jag är undermedvetet medveten om att jag är deprimerad i mitt kärleksliv för att min kärlek rest bort. Saknar honom så mycket!<3
Vet ni att jag ska träffa Mia imorgon och mysa?, ne! Tänkte väl inte det ;)
Vet ni att jag eventuellt ska börja få mitt studiebidrag? Det är nog den godaste nyheten på hela året.
Vet ni att jag just nu tittar på internet efter julklappar/presenter till mig och till mina nära? Om jag säger såhär.. tur att jag ska börja få mitt studiebidrag.
Vet ni att jag har hittat min blivande nyårsklänning? En svart tubtops formad skinnklänning för bara 250kr, där satt den!
Vet ni att mitt nyårslöfte ska bli att sluta äta godis på 1 år? Med detta hoppas jag på att få en smalare midja och en starkare själv uppskattning.
Vet ni att jag ska äta thaimat till middag? Pappa ringde nyss och frågade vad jag ville ha, det blir kyckling med cashewnötter.
Vet ni att jag här med tänker avsluta detta vet ni inlägg? Om inte så vet ni det nu, bra att veta va?
/M


JAG SAKNAR DIG!


VG?!

Skulle egentligen bloggat om vad som har hänt och hur jag känner men tappade helt lusten när jag såg att min so lärare gett mig ett vg på min EUP uppsats. HUR FAN GICK DET TILL?! Jag var fan asbra och lämnade in skiten i tid. Detta ska diskuteras!


Gossip Girl- the best I can get

Det finns tre serier som jag älskar- Vänner, Sex and the City samt Gossip Girl, -vilket är den aktuella serien. Har sträck kollat hela säsong 1 och imorgon har jag även avverkat säsong 2. ÄLSKAR DET! Och när Deniz kommit hem från Thai blir det raka vägen in på säsong 3. Om jag längtar. Är som besatt av serien, den är verkligen super bra. Lilla Chuckie, han har det så svårt och ska spela sån player fast han är en liten kärlekskrank. Han är nog min favorit karaktär.


Flickan som lekte med elden

Var sisådär. Blev faktiskt besviken. Trodde den skulle vara bättre.. dåliga skådespelare och segt manus. Vad gjorde Paolo Roberto där liksom? Nej han bör nog hålla sig till boxning. Hoppas uppföljaren "Luftslottet som sprängdes" som har premiär 27 november är bättre.


Slut på lov

Jaha, då var det lovet över. Det gick alldeles för fort men det har också varit extremt skönt. Känns mindre skönt att vara tillbaka i skolan, fyfan. Och som salt i såret så åker min pojkvän bort i 10 dagar till Thailand om 2 dar, inte alls avis haha. Kommer sakna gossip girl tittandet -->notera det Deniz ;) 
Men får tänka positivt, det är "bara" 7 veckor kvar tills nästa lov, nämligen jullovet. Vilket jag längtar till.
Har hunnit haft en lektion, matte. Vilket faktiskt gick bra, jag fattar!! Helt otroligt. Nästa lektion är samhäll då vi ska få tillbaka EUP och betyget på vårat senaste norden prov. Hoppas båda resulterar i höga betyg.
Efter skolan blir det in till stan och hämta lillen på mammas jobb för att sedan sitta barnvakt.
Det var min dag det i en quick update. Xoxo /M

 


11 månader

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 11 månader, vilket känns långt men underbart. Tiden har gått väldigt fort, snart är det ett år. Detta betyder att vi ska ha en egen mys dag idag då vi ska gå på bio och se "Flickan som lekte med elden". Hoppas den är bra.
I övrigt har jag inte bloggat på ett tag. Det var halloween igår. Hur firade ni det? För mig började dagen med gossip girl i sängen och sedan vid 17.00 tiden åkte vi hem till Micke för att fira hans 18års dag. Där åt vi och umgicks, lekte charader.. vilket jag måste säga jag är grym på. Hur som, Natha, Dempan, jag och Micke letade efter fest utan resultat. Det hela slutade med att Natha och Micke åkte hem till henne och jag och Deniz åkte till kyrkogården och kollade på alla tända ljus och hälsade på mormor. Måste säga att kyrkogården är en mycket vacker plats under halloween. Tända ljus överallt som bringade värme i den kalla höst/vinter natten. Efter kyrkogårdsbesöket blev det hem och titta på gossip igen. Vad kan jag säga? I'm obsessed.
Nu har jag vaknat upp, för tredje dagen i rad i Deniz säng (vilket är rekord). Vi började med att kolla på en skräckfilm för att sedan nu äta frukost och sen ska jag kolla gossip, igen. Och Deniz ska kolla matchen, blä!
Nu är jag hungrig, ciao! /M

RSS 2.0