En hård fredag

Så hemma och klar med städningen. Började jobba 15.50-22.15 och åkte hem direkt efter (glömde mobil helvetet på jobbet, BRA DÄR!) jobbet för att komma hem till en galen tjejmiddag där alla är lagom runda om foten. Har städat och donat efter hönsen så jag ska slippa vakna upp i ett stort kaos imorgonbitti. Hade väl tänkt att hoppa in i duschen och lägga mig nu så jag får känna lugnet. Har inte varit en enda lugn stund sen 15.00 idag så längtar tills jag ligger i sängen.
Måste erkänna dock att jag känner mig hemskt lockad till att lägga mig ner i en varm säng och somna på den där underbara killens arm och känna hur lugnet bara tar över mig. Haha man kan ju alltid drömma, ska somna i ett enda stort tjej kaos. Och jag trodde att vi ungdomar festade hårt. Ha!
Godnattis /M


Fredagsjobb

Om 37minuter bär det av mot hornstull för att jobba till stängning (22.15), är inte direkt taggad men har så bra kollegor så tror det kommer bli toppen. Money money money om inte annat!
/M

GRATTIS VICTORIA 20ÅR!!

Var på jobbet idag och fick lära mig mer av kassan, imorgon blir det första "riktiga" jobb dagen och jag ska klara mig själv i kassan, får väl se hur det slutar. Mohaha.
Idag fyller även älskade Vicky 20år och det firas med middag på Helens och på lördag blir det utgång för hela slanten, ska fan dansa häcken av mig och ragga som aldrig förr.
Peace out! /M


Mirror4u in Europe

http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Mirror4u-in-Europe/160898330597477

Tina som är min bästa kompis mamma och även en betydande person för mig har startat ett eget företag med en vän. Här har ni namnets företag, länk och kort en beskrivning. Klicka er gärna vidare för mer information om detta låter intressant eller om ni bara vill kolla in vad det är.

Deras egna beskriving
:
Vi är ett svenskt företag som erbjuder förstoringsspeglar anpassade till ditt behov. Vårt noggrant utvalda sortiment av speglar av högsta kvalitet är resultatet av flera års forskning av synspecialister och optiker i Frankrike. Alla speglar kommer med 1 års tillverkningsgaranti.

Vi erbjuder speglar med 3X, 5X, 6X eller 10X förstoring, allt efter dina behov och önskemål.

Vi har olika speglar med eller utan belysning, på stativ eller väggmonterade, höj och sänkbara, LED i olika format och... (läs mer)

Plans based on money

När jag har fått ihop lite stålars så ska jag iväg till LifeStyle Tattoo och ge Cleo arbete för min kommande tattuering, ska även kika in hos piercaren. Vad det blir och vart de ska hamna är något ni får grubbla på tills vidare.. /M

En evighetslång tisdag

Jag struntar blankt fan i att benen och händerna ömmar, att det var pisstråkigt att sitta i kassan och att jag inte har några pengar. För jag har just sätt ett avnsitt av Gossip Girl och jag känner mig på topp igen. LOVE IT! Om det finns något som kan få mig på bra humör så är det GG.
Måste tillägga att jag till en början hade en jävligt jobbig dag på jobbet idag men glädjekicken som kom kan jag tacka Johan för, jag är nog översocial ibland, har surat en hel dag och blir glad så fort någon hjälper och pratar med mig. Haha
GOA KRAMAR! /M

Måndagsbio

Kom precis hem från bion med lillen, vi såg "Dumma Mej" och den var faktsikt riktigt bra. SE DEN! Vi hade en jättemysig kväll tillsammans.

Synd att humöret inte hölls uppe även på hemmaplan..


Söndagsplugg

Godmorgon alla söndags människor!
Igår var jag som sagt på middag med Mia i gamla stan och det var hus mysigt och trevligt som helst. Efter att jag tryckt i mig en väldigt god hamburgare och väldigt goda pomesfrites så begav vi oss mot centralen där vi gick in på det nya haket Moda. Och det var ett lyckat första besök, bra musik och grymt mycket snygga killar. Nästa helg blir det ett återbesök haha. Vi satt där inne till 1.00 då dom stängde och då var det dags att ta tåget hem.
Väl hemma somnar jag i telefonen och vaknade upp imorse klockan 7.30 för att ta bort sminket. Somnade om och vaknade igen klockan 12.30 då jag gick upp och åt frukost och sen dess har jag pluggat och målat nagalrna. Helt sjukt vad mycket det är jag ska kunna till bara imorgon, ett stort svenska prov och två rätt så stora historia förhör, KUL! Och dessutom har jag den ångestfulla 0:an på kontosaldot. Får leva fattigt och tråkigt tills nästa barnbidrag, det kommer sluta i katastrof.
Nej, plugga vidare nu då så jag kan få ett himla trevlans bra betalt jobb.
Kram /M

En ensam fredagskväll

Sitter här, som jag har gjort hela dagen, barnvakt åt lillen. Känner mig så extremt ensam denna mörka fredagskväll.

 I can't help but wonder how life would be with you in it.


Årets första snö

Helt otroligt, imorse när jag vaknade upp var det vitt på marken och snön föll ner. Vilken lycka, det finns något speciellt i att se den första snön falla. En härligt varm och obeskrivlig känsla som man bara får uppleva en gång varje nytt år. Och i år fick jag uppleva känslan själv..nästa år ska jag uppleva den tillsammans med någon som håller om mig och säger "Detta ska bli våran jul".
Äh romantiskt skit! Who gives a fuck..

Gamla stans mysiga pubar

Torsdag denna vecka då, och den har fyllts ut med föreläsning på ICA Maxi i solnas industriområde. Det var sjukt tråkigt och sjukt innehållsfattigt. Efter att han babblat på i fem timmar fanns det fortfarande inget som var nytt för mig. Tråkig dag med andra ord.
Men igår däremot hade jag skit trevligt. Efter jobbet åkte jag in till stan och shoppade, två blusar och två tröjor senare kom jag ut från Åhléns och 1000kr fattigare men väldigt nöjd. Efter shoppingen åkte jag och hälsade på, på mammas jobb och gav henne en "vardags present" för att hon är en sån himla fin mamma. Efter cirka en timme på mammas jobb tog jag mig ut i kylan för att möta upp Mia som var vrååål hungrig och satte klacken mot kungshallen. Där åt vi båda från den kinesiska menyn och sedan mötte vi upp Vickan. Vi hade till en början STORA problem med att hitta ett mysigt ställe för att ta en after work på men tillslut så fann vi vårt kall, naturligtvis på gamla stans gator. Där satt vi, och efter det första och enda glaset vin så råkade vi visst få in 12 glas till. Det som skulle kostat mig 80kr gick på 300-400kr. DUKTIGT! Men jag lider inte för det, det var det värt med det trevliga sällskapet.
På lördag ska vi dit igen, fast då för att äta en romantiskt vänskaplig middag..det känns att man börjar få in åldern haha.
Men nu, cougar town!
/M

Tisdag

En dag på jobbet och jag känner mig lycklig som vanligt. Imorgon skriver jag på anställningsbevis och får mina tider. Härligt!
Hade tänkt att avsluta min tisdags kväll på samma sätt som jag brukar, med ett nytt avsnitt av Gossip men av någon hemskt kontig anledning så finns det inte ett nytt uppe förns nästa vecka? ... det gillar vi inte!
Imorgon jobbar jag 7.00-14.00 så hade tänkt att jag skulle ta mig en sväng förbi Åhléns och shoppa sönder mitt presentkort, sounds like a good idé!
Men nu ska jag ta och duscha för att sen hoppa in i säng och sussa gott och drömma sött.

Kan inte låta bli att tänka tanken.. hehe *djävulskt*


Jaha ja

Idag är det måndag då, har haft en ovanligt lång och jobbig dag i skolan. Att börja 8.50 och sluta 16.00 är fan inte roligt när alla lektioner som man har är piss tråkiga. Men för att berätta något roligare så betalade jag min första räkning igår (på internet) och det var ju super lätt. Kändes kul och skönt att jag faktiskt vet hur man gör och har betalat en egen räkning. Visst att pengarna försvann men det kommer dom göra hela livet så det är lika bra att börja vänja sig.
Efter skolan åkte jag hem, lagade mat och åt den, slog mig själv på käften och la upp yoga mattan på golvet för att påbörja min nya vana "sit-ups varje dag i 10min" och jag kan ju säga att efter 1,5-2minuter så la jag av, skit förbannad. Jag klarar fan inte det där med att ligga på ett hårt jävla golv och se hur jävla tjock och otränad man är. Alla säger att det går om man ger sig på fan men det går inte alls! JAG KAN INTE DEN GREJEN! Jag måste använda maskin eller göra det på ett annat sätt.. jag är helt enhelt inte en golv människa. Okej, jag känner hur irretationen börjar dra sig över mig.
Hejdå..

Probably the best relatives in the world

Igår tog vi oss som sagt ut på värmdö hem till min farmor och farfar för att fira mig. Och gissa om jag blev förvånad, min farfar hade stått och lagat mat som ingen annan. Det var så himla fint och gjort med så mycket kärlek. Till förrätt blev det räkcocktail, mycket gott. Till varmrätt blev det klyftpotatis och entrécoe med egen plockad svampsås, ännu godare. Och till efterrätt blev det farfars egen gjorda päron med egen gjord vaniljsås. Jag kan summera det hela som en dröm måltid i bästa sällskap. Och för att inte tala om presenterna jag fick. Gud vad min släkt skämde bort mig igår, jag fick allt som jag hade skrivit på min lista. Jag fick en datorfläkt, ett bartenderkit, daisy parfymen, en yogamatta och ett presentkort på 1000kr.
Vet inte hur jag ska tacka dom tillräckligt.
Den här helgen var fani mig underbar. Fredag- personalfest och oväntade händelser-fick extra jobb. Lördag- super god middag, super sällskap och super presenter. Söndag- super frukost och super väder, samt super humör.

Jag älskar livet.


Intressant kväll..

..det är nog allt jag har att säga..


Och så kom fredagen..

..dagen jag så länge väntat på. I och för sig så längtar jag varje vecka efter fredag men just denna fredag har jag sätt fram emot något extra mycket. Tillbringade två lektioner i skolan för att sedan åka till solna och titta i centrumet, hittade precis det jag ville ha och till och med lite till...underskatta inte Lindex. Aldrig slut på något, grymt mycket fint och stort utbud, me like!
Så köpte over knee strumporna och en döskalle-ring som bara skrek efter att få sitta på mitt lilla finger. Är hemma nu och håller på att måla naglarna, sen har jag allting fixat inför kvällen. Det kommer nog bli SÅÅ lyckat!!
Men nu har första lack omgången torkat så nu är det dags för andra lagret.
Ha en hemskt trevlig fredag! /M


Kanske den bästa torsdagen hittills?

"Tjena bloggen" haha
Idag är det torsdag och det betyder att det är party party imorgon, like it!!
Idag har jag jobbat som vanligt, sen åkte jag och mötte mamma i stan på hennes lunch och handlade lite. Fick även bestämma middagen så ikväll blir det skaldjurs-saffran-soppa som jag bara ÄLSKAR!!
Och på det trevliga så väntade det ett paket åt mig innanför dörren, SPÄNNANDE! Det var en födelsedags present från min morbror med familj och jag fick ett jättefint halsband som heter Våga. Och jag bara älskar det, det är så mig, både utseende och i betydelse. Love it! Så det var mycket tacksamt.
En himla bra dag måste jag säga att det har varit.. spaning på jobbet, hittad ögonbrynspenna, inköpt hårpulver, nytt underbart halsband och god middag, dagen är som gjord för mig. Synd att ni inte får se det men det kommer definitivt komma upp efter flytten.
Kramgoa kramar /M

Onsdags promenad

Tänkte dra mig ut och gå.. men min lathet tog över. Sen visade det sig att allt som behövdes för att komma ut och gå, samt få en härlig onsdag var en Sussi. Så enkelt men ändå med så mycket tacksamhet♥
Så vi hörs imorgon för från och med nu är det verkligheten som äger mig.
/M

Onsdag och dagar att se fram emot

Idag är det onsdag dåra, bara två dagar kvar till personalfesten och de är NICE! Tror det kommer bli så himla kul. Imorgon är det jobb igen då och bio som gäller.
Har tittat på bloggen, shit vad tråkigt det är utan bilder men jag kan tyvärr inte göra så mycket åt det då min kamera sladd är nerpackad. Trist men det kommer en hel drös med bilder senare då istället och det är ju roligt.
Slänger in en härlig låt som ni kan nöjas åt så länge..


Måndag, och en hel vecka kvar till helg

Måndag då, och den har spenderats i skolan. Dock var det krig i klassen idag, jag är inte inblandad men flera andra tjejer i klassen ligger i krig. Mörkare tider, mörkare humör. Men jag är glad, imorgon kommer ett nytt gossip girl avsnitt!!
Och för att det är nya tider så ska vi göra en ny design på bloggen, tror däremot att det kommer att ta en ganska lång tid att få den klar eftersom jag inte är så bra på det här själv och måste få hjälp..
Men nu ska jag kolla klart på nyheterna och sen göra klart resten av historia läxan.
XoXo /M

Bio



Det var längesen jag gick på bio så det ska bli kul. Ska se filmen ovan tillsammans med Christian eftersom han har fyllt år. Ska bli mysigt.


I'm planning to be happy


En helt vanlig söndag

Idag är det så söndag, slapp dagen. Inte för att jag gjorde många knop igår men men. Tänkte ta en promenad idag med mina reetone skor. Vill även passa på att gratta Christian och Romina, 19 och 20år!!! 10/10-10 CONGRATZ!!♥
Det ändå positiva med en söndag är att det bara är två dagar kvar tills ett nytt GossipGirl avsnitt kommer ut, wihi!
Har egentligen inte så mycket mer att säga så jag låter bli..
/M

Snaps

Jaha då var lördagen över. Nej inte riktigt, tänkte först berätta om gårdagen. Vi möttes upp vid 23.00 tiden och drog klackarna in på snaps. Det var ett mysigt hak men den avgiftsfria showen var inte direkt någon höjdare. Det var jag, Mia, Vicky, Sara och Edde som satt och drack och snacka skit. Efter ett tag kom Christoffer, full som en kastrull och så åkte han hem med Vicky, PARTYPOOPERS! Men det var trevligt ialla fall, efter att krogen stängde drog vi till donken och Mia fyllekäka sen åkte vi hem åt varsit håll (snart samma). Hamnade i säng vid 04.30 tiden och vaknade upp sent imorse. Och hela dagen har bestått av att handla och fixa inför Theos killkväll som fortfarande är igång.. SÅÅ tröttsamt. När man träffar andra oförskämda barn så får det en att verkligen vilja uppfostra ens egna så att ingen annan förälder någonsin ska behöva hata dessa barn så mycket som jag gör just nu.
Nej, till något roligare, jag ska kolla in Idol på tv4 play eftersom jag missade det igår.
Godnatt! /M

ÄLSKA FREDAG!

Äntligen fredag! bästa dagen på hela veckan. Igår var jag med mamma i tatueringsstudion då hon gjorde en text på foten "Jag går min egen väg" och en svart katt på handleden till minne av vår katt Gucci. Riktigt fint och snart är det min tur att gå tillbaka för min andra tatuering. Spännande! Ska även prata med piercaren om en piercing jag vill göra, får se hur hela det slutar. Men nu ska jag börja packa in kläderna i garderoben, kanske blir kvar här i 1,5månad så lika bra.
Juste! Ikväll blir det utgång och massor med dans tillsammans med min trogne kamrat Mia, Vick, Sara, Edde och Frida, NICE! Vi börjar på Snaps så kom dit partypoopers! Haha
Ciao! /M


/Om någon undrar över bristen på bilder så har smarta jag packat ner min kamerasladd. Så sorry guys men det kommer när vi flyttat in i lägenheten.

Onsdag it is

Nu är jag hemma, efter en låång dag på jobbet. Och jag trivs verkligen, love my job! Har däremot jätteont i mina händer, ska faktiskt lägga ner datorn för att fingrarna inte pallar med.
Såg ett gossip girl avsnitt igår, om det är något som gör mig lycklig i livet just nu så är det GG. Men nu ska jag sluta babbla.
Kram /M


Sista (ner)packnings dagen

Idag var det som sagt studiebersök på en högskola, det var trevligt och så men inget som jag hade någon vidare nytta av mer än att jag nu vet att jag inte vill gå där. Efter studiebesöket som slutade vid 10.00 tiden så åkte jag direkt hem och började med packningen igen. Och har varit i full gång till ungefär nu. Gaah vad jag inte orkar, och imorgon ska man upp till jobbet också och bära och slita på kroppen. Skönt att flytten blir av imorgon ialla fall så är det över. Men sen kommer man ju till det skede då man ska packa UPP skiten som man "nyss" packat ner. Herregud jag säger dåde.
Men nu måste jag fixa mig för sängen och sussa om jag ska orka upp till jobbet som jag börjar klockan 07.00 imorgon bitti. BLÄ!
/M

Flytta hem till mamma

Ännu en dag som har bestått av bara packning, kan inte förstå hur mycket skit man faktiskt har men det är nu utrensat, pappa kan tacka mig i efterhand när han inser vilken tjänst jag har gjort honom. Jag är verkligen inte den som sparar, hellre ett "kasta!" än ett "spara!". Kanske borde hjälpa familjen Wengar med deras flytt också, haha!
Mitt rum är som gått som klart, eller hela huset egentligen, bara det sista imorgon som möbler, sängar och grejer. Ser fram emot flytten, dock kommer det vara en jävla resa för att komma dit men när vi väl är på plats tror jag att det kommer bli super. 
Imorgon flyttar jag hem till mamma under en två veckors period, får se hur det slutar. Ska ändå bli skönt, har saknat hennes extremt goda och världsklassiga matlagning men henne och lillen naturligtvis också. Ingen lagar mat som min mamma♥
Men nu ska jag fortsätta med packningen.
/M


Måndag

Godmorgon alla måndags människor! Idag är en härlig dag för idag slutar jag tidigare, nämligen klockan 13.00!!!!


I'm in love with movie love

Okej här kommer det.. jag är en hopplös romantiker! Jag har alltid sätt mig själv som en icke romantiker men jag får nog erkänna att jag är det ända in i ryggmärgen. Såg nyss Twiligt Eclipse (igen) och jag kan inte låta bli att vilja ha min egen Jacob. Hela grejen med att ha en partner är ju bara för underbar. Att ha någon som man bara kan ligga hemma och äta godis med och som man även kan komma hem till klockan 4.00 på natten efter att man har varit ute och dansat med tjejerna. ÅH! Hatar filmer med romantik, det får en på dåligt humör för att man så gärna vill ha det som på filmen, men vid 18års ålder har jag ju lärt mig att det som är på film inte händer i verkligheten, men man kan ju alltid hoppas. Så alla Jacobs där ute, titta och lär av Twiligt Eclipse.

Tre tjejer på stan

Gårkvällen var mycket trevlig. Första förade jag, Mia och hennes klasskompis på nivå. Sen mötte jag och Mia upp Jessica och klasskompisen drog vidare på egen hand. Vi åkte in till stan och dissade Nype kön och drog med Filip W till langolo. Satt där ett tag i sällskap av några killar, drog sen vidare till K15 och skaka rumpa till latino musik in på småtimmarna. Jag och Mia drog en donken och sen åkte alla hem till sig. Summering av kvällen och den var lyckad. Nästa gång kör vi lite mer bumpy ride och highwayman musik. Tack för igår tjejer!








 


Hatar att klä på mig

Trots att jag har hur mycket kläder som helst så känns det som om jag har absolut ingenting att ha på mig.. när det kommer till att klä på sig så smyger sig verkligen samvetet på en, dags att börja träna! Till studenten ska jag vara tränad och nöjd med mig själv. Det ingår i min utklädnad som är hemlig tills vidare.
Nu måla naglarna! /M

Äntligen fredag

Igår var det jobb som i vanlig ordning och idag skola. ÄNTLIGEN FREDAG! Ikväll blir det snacka skit över ett glas med Christian och sen kommer Mia och gör oss sällskap. Förmodligen lär vi dra en dans på det men inget bestämt än. Och ikväll ska jag måla naglarna i den fina kulören Misen gav mig, oh no fick mig att tänka på att jag måste nog dra mig upp till vällingby centrum och köpa en nya mascara samt en nu eyeliner, dom är helt SLUT! Trist att pengarna går åt men men that's life, just a big spender.
/M


RSS 2.0