AS

Måndag idag och jag har spenderat hela dagen på stan i form av shopping, först city med Jessica och sen Nacka med Mia. 1200kr fattigare (men 1200kr rikare i lycka) sitter jag med Mia inne på moda och dricker en välförtjänt AS, alltså after shopping. Och i drickandets omgivning kommer vi på den fina idéen att vi ska dra ihop ett gäng någon dag och spela bowling samt supa sönder. Kan bli mycket trevligt.
Med tanke på fylla.. vafan ska man göra på nyår?!
/M

Mellandagsrea

Nu är julveckan över och vi har påbörjat nyårsveckan. Tänk vad fort tiden går. Min jul spenderades tillsammans med min familj hos min farmor och farfar. Det var en lika mysig jul som vi alltid har tillsammans och i år var mitt första år att få vara med på snapsvisorna, SCHKÅÅL!
I julklapp fick jag äntligen min älskade Sex And The City box med alla 6 säsonger, samt ett par stövlar och lite annat smått och gott. Skönt att julen är över, nu är det mellansdags rean som står på tur, igår gick jag runt i farsta centrum och kollade lite, och eftersom det är ett helt värdelöst centrum så fick jag endast med mig en mysig kofta hem för 179kr. Men idag är det tänkt att kassarna ska bli fler och pengarna färre, jag ska nämligen snart sätta mig på ett tåg in mot stan för att lunch shoppa med kära kusselin Peck och efter det åka till Nacka Forum med Mia och prova på lyckan i det härliga centrumet.
Måste dra nu om jag ska hinna med tåget.
Vi ses i julvimmlet suckers! /M


Glädjerus


God Jul

Torsdag och det är dagen innan julafton. Började dagen med att jobba, all personal med julmössor och härligt julbord. Fick lönen och en julklapp, älskar mitt jobb. Fick hur många olika lotter som helst, vann 155kr så man tackar!
När veckans arbete var gjort hämtade min kära far upp mig och så åkte vi in till stan för att julhandla. Och julhandeln inleddes som varje julhandel ska göras, med ett köp åt mig själv. Och nu har jag min älskade nyårsklänning samt mina älskade nit skor till, se upp tjejer. Killarna kommer dreggla.
Har haft en super dag, känner mig snyggare än någonsin och gladare än någonsin. Älskar livet helt enkelt. Skulle lagt upp en av alla de härliga julbilderna jag tagit men har som sagt ingen sladd. Ni får njuta av de fina bilderna efter julen och önska att ni såg mig då. Haha nej nu vart jag lite för självgod, eller? Haha.

Mår så himla bra!

I övrigt vill önska er en himla trevlig God Jul med massor av mys. Skriver lite såhär i förväg eftersom jag inte kommer sitta framför datorn imorgon.

GOD FUCKING JUL!


Rusningstid

Jahaja, har jobbat hela dagen lång, kommit hem och tryckt i mig en julskinkssmörgås och kastat in en tvätt i tvättmaskinen. Ska alldeles strax dra på mig ytterkläderna och åka till ungdomsmottagningen, själv.
Förhoppningsvis har Mia hunnit sluta och kan vara med mig på linjen.
Såg även att det kommit upp lite bilder från personalfesten på facebook, mycket trevligt!
Oj, måste rusa, hejsvejs! /M

We've got to hold on to what we've got

Igår var det måndag och lyckligtvis var jag ledig, mycket skönt.
Idag var det avslutning i skolan och efter ett minst sagt kasst uppvisande så åkte jag hem och började laga i ordning kvällens matlåda till jobbet och när det väl var klart började städningen. Har nu diskat, dammsugit, vattnat blommor, moppat och lite annat som måste göras, man ska inte kasta sten i glashus haha.
Har spelat sönder youtube på glee låtar eftersom min dumma itunes fått för sig att inte funka. Ikväll jobbar jag stängning tillsammans med Johan och två andra tomtenissar (denna vecka ska all personal ha tomteluvor på sig), minns jag inte fel så är det jag, Johan, Eleanor och Markus som kör stänging på tisdagar.
Det blir även jobb imorgon och efter det en sväng förbi ungdomsmottagningen. Fingers crossed!
/M


Julkapp 2010

 

Hittade ett par sjukt fina skor.. sugen som fan på att köpa dessa klimpar för endast 600kr. Men har några andra saker som står före på listan. Så dessa får vänta.


Different days, different people

Kunde inte fått en bättre helg, fredag-lördag-och söndagen spenderades/spenderas med tre små härliga filurer som förgyller min tillvaro. Jag har sån tur som har er i mitt liv, mys hela helgen.
Denna söndag ska spenderas tillsammans med Sussi, vi ska mysa ihop det till fjärde advent och baka lusse-ngt-vad-hon-nu-sa. Lät gott i alla fall! Tänkte att jag skulle slå på lite härlig julmusik och sen fixa med lite katt saker och sen duscha då jag väntar fin besök.
/M

Bebis

Hemskt nog är jag lite avis, en nära vän är gravid och ska behålla barnet. Måste erkänna att jag längtar tills den dagen jag är gravid, och vill vara det.
Är glad för din skull hjärtat♥


Äntligen helg

Kunde inte blogga igår eftersom hemsidan såg helt f-up ut. Men nu är den normal igen och jag är tillbaka. Så vad hände igår? Jo jag skulle ha slutat 12.00 men jobbade till 13.30 för att de skulle hinna klart med rampen, tog lunch och sen så skulle Brittan iväg och röntgas så då tog jag resterande på hennes pass (är ändå lyckligtvis ledig i helgen) vilket var till klockan 16.00. Efter det åkte jag hem, lagade egna hamburgare och kollade robinson. Pratade med Sussan och planerade in söndagen, vi ska ha mys söndag med film mys, bak och annat trevligt som bara vi kan ha. Åh som jag saknat henne, vi jobbar om varandra så det blir inte så mycket att vi ses men nu har vi hittat en tid för varandra i våran lilla vardag, LÄNGTAR SÅ!
Började 7.00 imorse och nu är jag hemma ifrån jobbet, har tryckt i mig massor pepparkakor med philadelpiaost, inte bra. Kommer rulla fram i vinter, men det gör att jag håller värmen i alla fall.
Har btw hittat den absolut bästa nyårs klänningen, den är mig så jag måste bara köpa den. LÖN KOM IN!! Men om den ska sitta lika snyggt som när jag hittade den så måste jag nog sluta med mina älskade pepparkakor. SYND!

Love the life you're living, you will not get another.


Oh no

Onsdag idag då, fick ledigt från jobbet för att åka med pappa till lagerhotellet och hämta lite saker. Inte för att någon utav oss fick ut så mycket utav det då vi inte hittade lådorna vi sökte. Jag var ute efter tre lådor och jag hittade inte någon utav dem, DUKTIGT!
Nu är jag hemma i alla fall, och det med pepparkakor så ikväll blir det pepparkakor och philadelpiaost som gäller, MUMMA.
Dessvärre är det en sak som besvärar mig, GossipGirl och Glee har säsongsuppehåll. Vet inte hur jag ska överleva dessa kalla vinternätter utan dom. Men får väl hitta något annat att leva för.
Nu ska jag kolla in kylen och se vad kvällens middag ska bli.
Varma kramar /M


Lucia

Måndag hela veckan! Nej förfan, men idag i alla fall! Har jobbat 7.00-13.00, åkte raka vägen hem och började städa, så himla skönt nu att det är rent så man slipper tänka på att man måste städa.
Lucia är det idag också, något synd att jag inte har firat det med mys. Hade velat haft pepparkakor och lussebullar men nej nej, morsan lämnade mig i ett hushåll utan pengar så kan inte köpa mig något mysigt lucia mys, vilket suger.
Men har värmt på lite glögg som jag får sitta och smutta på framför tv:n, ensam.
Det är nu man ska ha en kille som bara läser ens tankar och kommer över med mumsiga pepparkakor och varma lussebullar.
Glad lucia på er! /M

Julmarknad i Sigtuna

En hel vecka med en massa jobb VARJE dag.. utom söndagen då jag bara skulle ligga i sängen hela dagen och njuta.. men vad händer? Jo! Jag ska upp tidigt för att gå på julmarkans i Sigtuna med släkten. Och visst var det mysigt så, men svinkallt. Och Sigtuna liksom.. in the middle of fucking nowhere. HUR som, åkte hem och gosat med katten i några timmar. Imorgon blir det städdag hemma och undanröjning, nu när mammsen är ute ur huset ska det se ut på mitt vis, städat och enkelt. Orkar inte skriva mer.
Kyss /M

Home alone

Mobilen är ur funktion.. IGEN. Så, började med det så det är avklarat.
Dagen och kvällen har spenderats på jobbet, vilket lördags kvällen också kommer göras. Men då blir jag ialla fall upphämtad och det gillar vi.
Mamma är borta och så även lillen, nu är det bara jag och katten kvar, så ikväll har jag hans sovsällskap. Jag vet att jag kommer vakna av ett naffs på överarmen men den niten tar jag för att jag älskar honom. Din håriga best.
Sovgott gott folk! /M

Årliga julmarknadsrundan

En dag på jobbet och en eftermiddag på stan, samt en julmarknads-promenad (inklusive aw) med Mia senare så är jag hemma. Och nu ska jag kasta mig in i duschen och sen ha det mysigt. Juste, jag RÅKADE handla en skjorta och en foundation också, men det var absolut inte på flit.. det bara hände. Ooops!
Kram /M

Back on track

Då var jag tillbaka i blogg-världen efter några dagars uppehåll, nej men det har varit så att internetet inte har funkat men nu är det igång igen.
Så hur är läget med mig då? Himla bra tror jag, tror jag börjar bli riktigt lycklig.. eller det känns så ibland ialla fall. Har hämtat ut mitt nya ID kort, och det var väl intressant på sitt egna lilla sätt.. ser rolig ut.
Har faktiskt inte gjort så mycket mer än å jobbat de senaste dagarna, okej då.. jag har myst lite också men det är det mörkret är till för. Nu när jag skrev det kom jag på det.. måste köpa mys pepparkakorna så jag kan goffa mig när mamma är borta.
Jo hon och lillen åker till Gambia imorgon, så då kommer jag att vara ensam hemma i två veckor.. känns rätt skönt att få vara ifred lite, tror jag.
Äh, orkar inte babbla på mer, ska iväg och kolla på lillens vernisage i skolan, sen hem och kolla senaste Gossip avsnittet (hade ju inget internet igår) och sen kolla sista Glee avsnittet med mamma innan hon åker.
PUSS /M

Is there a place for the hopeless sinner

Går kvällen med Sussi var underbar.. för att tillsammans är vi så mycket bättre! Älskar oss♥
Sen blev jag upphämtad och som den otacksamma snorunge jag är så får han som belöning en massa slag och skrik. Men det är löst nu.. typ. Haha
Fick ledigt från jobbet idag, vilket var skönt men ikväll då jävlar ska vi gå loss och dansa bort alla bekymmer. Längtar så, det kan gå åt helvete men det blir vad man gör det till och med dig vet jag att vi gör det bra.
Tudiluu /M

Love the idea of you and me

Onsdag idag och jag vaknade upp tidigt men med ett leende på läpparna. Idag är jag barnvakt men imorgon är det AW som gäller med favvo Sussi sen blir jag förhoppningsvis upphämtad som jag har blivit de senaste dagarna för att åka hem och sova, livet är väl för härligt. AW med Sussan blir som en dags för tidigt förkrök för på fredag är det FEEEST som gäller.
Måste säga att jag mår ovanligt bra såhär på eftermiddags kvisten, men det kan ju bara bero på en sak.. har nyss sätt ett nytt avsnitt av GossipGirl och ikväll när mammi kommit hem blir det ett nytt Glee avsnitt, älskar mitt liv!!
/M


RSS 2.0