Valborg

Godmorgon!
Årets och livets sista matte prov var nu avklarat och det känns mer än bra, aldrig mera matte! Älskar dom orden!
Hur som, dagen slutar rätt tidigt då näthandeln är inställd, skönt!
Sen blir det till att åka raka vägen hem då jag ska turbo städa inför ikväll. Det är smutsigt och därför måste jag städa då vi får fin besök, Suss, Mill och eventuellt Mia :)
Kvällen kommer som sagt vara ganska chill, massor med alkohol, brasa, kortspel (med härliga tryck) och Sthlm´s spelet, NICE!
Men nu ska jag bege mig ner till matsalen för att äta med kära Suss och Demp.
/M

Nationella Engelska B, check!

Till skillnad från det tidigare inlägget så är detta lite mera positivt, skrev ju som sagt första delen av det engelska nationella idag och det var lätt som en plätt. Tur att vi hade fått skriv uppgifter innan annars hade det inte gått lika bra. Tror till och med att jag spikade ett mvg, kul och tur för mig. Nu är det bara litsening och reading kvar sen är årets nationella över och det betyder att det snart är det lov, vilket betyder pengar, inget plugg och massor med roligheter.
Kram på er! /M

KÖNSSJUKDOMAR OCH ANDRA OTREVLIGHETER

Har ni någonsin hållt på med ekvationer i skolan? I så fall förstår ni mig när jag säger att det är skit på alla sätt. Jag fattar inte ett skit, det är skit, vi har ingen jävla skit avnvändning utav det och det är skit svårt. HATAR DET! Har suttit i två omgångar nu och försökt förstå men jag fattar det verkligen inte, och jag som ville spika ett vg på matte provet imorgon. FUCK! Men tack ändå Deniz för ditt tålamod när mitt brister, det är du guld värd♥
Nu ska vi äta lite middag och göra sen ett ytterligare försök på ekvationerna, irretations nivån ligger på max..
morr! /M


It don't breakeven

Hej allesammans, dagen har bestått av tre timmars matte och ett utvecklingssamtal. Vilket gick bra, utvecklingssamtalet alltså, matten gick åt helvete med tanke på att jag har matteprov på fredag och inte fattar ett skit av vad som görs. Tror tyvärr att det kommer sluta med ett IG på detta prov, alltså G i matte b. Ville sätta vg på provet så jag får VG i slutbetyg, synd att det kommer sluta annorlunda.
I övrigt har vi nu bestämt att vi ska göra olika goda drinkar (supa oss under bordet alltså) och kolla på brasan på valborg, mycket trevligt. Känns inte som om vi måste göra värsta grejen av valborg liksom, det gjorde man förr. I år blir det mys och trevligheter med dom som man tycker om.
Men nu sitter jag hemma hos Deniz ialla fall, har varit hemma hos mamma och lämnat lite saker, saknar mitt hem och min familj något enormt men vad ska man göra. Can't live with, can't live without under samma tak. Ska snart åka hem till pappa och öva inför nationella imorgon, well thats sucks! Önska mig lycka till inför det..
/M

ÄLSKAR LÅTEN♥

Kilklackar

Första kilklackarna som jag handlat själv, känner på mig att de kommer att vara super heta på i sommar när jag är brun och fin. Nu är det bara att vänta tills de kommer i andra halvan av maj, längtar!


Heja Cubus

Jag gjorde för första gången för några veckor sen ett försök på Cubus erbjudande, ett par jeans och en topp för 399kr. Har inte hunnit visa innan men nu har jag tiden och det resulterade i något alldeles extra. Älskar jeansen och toppen, både ihop och isär. Värt varenda öre. Passade på att köpa ett par lite sötare strumpor på samma gång som kommer att passa perfekt ihop med de vita "converse" skorna som jag köpt. Har inte haft något direkt tycke för Cubus innan men nu gillar jag det till och med lite extra, heja Cubus!





Måndagens shopping


Linne som även kan användas som klänning, väldigt sommrigt.
49:50kr på Lindex


Nya skärpet. 99kr på Lindex


Ännu ett par nya glajjer. 99kr på Lindex




Här kan vi alla se att de de nya glajjerna, linnet och skärpet matchar varandra, nice work!


Nytt nagellack, det syns inte i flaskan men det är super hett på.
44:50kr på  Lindex


Nytt coolt men samtidigt sött armband, 9:50kr på Lindex. Som stulet.


Söndagens shopping

En cool kofta som jag länge letat efter och en snygg jeanskjol, båda snygga att ha i sommar.
99kr kostade koftan och 79,50kr kostade kjolen. REA på Lindex, spring dit nu!!

Första riktiga sommardagen

Dagen spenderades i skolan och sen blev det till att åka hem, byta om till lättare kläder (UNDERBART väder allesammans!) och vandra upp till vällingby centrum och kolla runt. Köpte ett par converse liknande skor på DinSko som jag länge tittat på, och nu fick det bli ett köp. 299kr och det var det värt hela vägen.
Annars har jag solat, ätit glass och gjort klart musikanalysen, vilket betyder att jag har hoppat runt och räknat rörelser och jag vet inte vad i närmare 30min. Blev skit bra och skit snyggt, kirrat MVG javisst.
/M
De är naturligtvis mycket snyggare i verkligheten än på bild, som vanligt.


Söndagsjobb

Kastar in en litet kort inlägg nu innan jag ska åka iväg och jobba. Hoppas det inte är så mycket kunder idag, och i sånna fall mest film uthyrning. Hoppas hoppas hoppas! Kram på er och njut av det fina vädret denna söndag, imorgon är det skola, well that sucks!
/M


Ny mascara

Har äntligen köpt en ny mascara då min gamla är snustorr. Den här gången provade jag en ny, Maybelline- The Falsies volume express och den var faktiskt super bra. Böjd, stor borste som separera och böjde fransarna otroligt bra. Bra och billig till priset av 109kr, som klippt!

Rings

Köpte två nya sommriga ringar igår och jag bara älskar dom!

Båda ringarna är köpta på Gina


89kr                             119kr


Årets första kryssning

JA! Galen och spontan som jag är raggade jag upp tre brudar på tisdags kvällen som skulle åka med på kryssning klockan 6.00 på onsdagsmorgonen därpå. Givetvis fick jag med mig min trogfastne Mia, med syster Vicky och kompis Frida. Klockan sex på morgonen var vi på plats i värtehamnen och hämtade ut våra biljetter och ställde oss i kön. Efter ett tag upptäcker vi att båten heter Silja Europa och inte Silja Galaxy, som vi hade bokat men det oroade inte oss utan vi gick på båten och sen började äventyret.
Kryssningen bestod av fyra tjejer, tre killar och en massa galna finnar som parta loss och hade det allmänt trevligt. Det vart kanske inte den bästa kryssningen men den var definitivt rolig och minnesvärd ialla fall. Spontant och härligt, precis som jag vill ha det. Efter många timmar med alkohol och trevligt sällskap, dock för lite sömn var det dags att kliva av båten och ta sig till gymnastiksalen för att ha idrott på morgonen, och otroligt nog så klarade jag det galant. Hoppade och studsade till musik utan problem, super woman or what?
Efter idrotten var det dags att ta igen det tidigare dygnets sovtimmar så jag åkte hem med D till pappa och sov resten av dagen samt läste min nya chic tidning. Har väl inte så mycket mer att säga om det så jag låter bli, kram!
/M


Enda bilden jag kom med på på min egna kamera.. haha fyllehasar?


Toker i snövit (Christian) och Frida - Christian med banan


Vicky och Mia - Nille och Christian


Christian - Nille och Christian som dansar tryckare


Nille, Christian och Timmy - Vicky och Frida


Mia - Vicky


Christian, Nille och Timmy - Mia, Timmy och Frida


Världens sötaste lill kusin, Nova.

Längtar tills Anna vågar släppa henne och jag får sitta barnvakt åt henne och storebrorsan Nils.

Plugg tisdag

Ännu en dag med hormonssvängande väder.. från skinande sol till regn, usch. Gick på de två lektionerna som jag hade idag och sen åkte jag hem och har faktiskt pluggat ändå sen dess. Har gjort klart so läxan, svenska renskrivningen och musikanalysen. Känner mig super duktig, tänkte göra so läxan till nästa vecka också.. kanske ger mig in på svenska instuderingsfrågorna till och med. Känner mig så duktig just nu och det är skönt sen när jag är klar och inte behöver jobba med dom utan bara lämna in uppgifterna. Musikanalysen till idrotten är perfekt, lagom bpm och skit bra tempo att dansa en uppvärmningsdans till, hoppas verkligen vi tar min låt så som jag har jobbat med den. Annars var det helt förgäves.
Men nu ska jag i alla fall fortsätta med mitt braiga jag och plugga sönder mig. Skönt att vara ute i tid.
/M

Känn ingen sorg

Okej, som ni alla nog har förstått så blev det ingen Turkiet resa för oss denna månad, men jag lider inte för det. Tänker positivt och ser det som att det kommer ju vara mycket varmare senare och dessutom så hinner jag köpa nytt kamerafodral och ny bikini, har redan tittat ut en. Men nästa månad är vi redo för nya tag. Runt vecka 20 så sitter vi på flyget, i ett nytt försök att få komma iväg, men det kommer nog inte bli några som helst problem.
Idag belv det ialla fall en toppen dag trots alla motgångar. Jag, Demp, Suss och Mill bestämde oss nämligen för att dra en picknick i sommar solen och det blev ur mysigt. Vi åkte med gröna linjen till Ådalen där vi grilla korv, dunka musik, åt melon, spelade kubb och olika bollspel. Yber mysigt, älskar oss!
Dessvärre har jag inga kort men det har Suss och Mill så det räcker och blir över av, haha. Ska publicera så fort jag lyckats norpa några. Vi planerade även inför den kommande Öland resan i år, snacka om spårat. Hoppas bara vi lyckas ragga någon mer med körkort så är det som klippt och smort, ja om vi nu blir mer än dom som redan är "säkrade".
Jag längtar så himla mycket nu, vill bara komma iväg, steka, dricka och må underbart med dom jag tycker om.
Får köra en hälften i sommar, Suss, Mill och Demp med company på Öland och Mia, Vicky med familj på Gotland. Jag känner på mig att det här kommer bli den hittills bästa sommaren i mitt liv, tack vare alla roligheter som jag har att se fram emot med er.
/M

Kom igen förfan Arlanda

Igår blev det till att jobba och packa för att sedan åka iväg till Deniz och sova. Provade även deras nya Ababtronic (tror den heter så) som är ett bälte som tränar magmusklerna, vet inte om den funkar direkt, kändes mest konstig.
Vaknade upp vid 13.20 idag och åt frukost, ringde pappa, somnade om i en timme och är nu uppe igen och snart är pappa här för att plocka upp mig och Dempan, skönt att få skjuts eftersom vi har packning. Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att inte Istanbul flygen ställs in imorgon, vi har längtat och planerat så mycket inför resan det får bara inte sluta med att vi blir kvar i kalla Sverige. Om Istanbul skiter sig blir det till att ta en sista minuten ett gäng till Lanzarote i typ 3dagar för 280kr. Suss, jag räknar med dig!
ISTANBUL!!!!!!!!! Tror att flygbolagen överdriver, jag känner på mig att det går att flyga, ialla fall till Istanbul.
/M

Släkt besök

Det blev inget kortspel igår, Sussan kände sig dålig så jag,pappa och Dempan slog till med en lyx middag, fläskfile med sallad och pommes. Det blev även efterrätt, stekta frukter med vaniljglass, helt super.
Har slappat hela morgonen innan jag ska åka iväg till jobbet, och nu rullade släkten in på en fika, jättemysigt. Nu ska jag ner och vara social, kram på er.
Snart åker vi!!!!!
/M

Svensk Handel

Gaah jag dör! Svenska Handel reklam filmen som jag medverkade i är färdig och publicerad. Haha ser inte alls ut som jag, jätterunt huvud och fet som en chorizo, usch. Jag sa förut att jag tänkte lägga upp videon på bloggen men jag vart så himla dålig så jag låter bli, haha.
/M

Snart lyfter vi

Fredag, sista skoldagen på 2 veckor.. wihu!! Nu är det bara tre dagar kvar sen åker vi till Turkland, oh vad jag längtar. Och det där löjliga rökmolnet kommer inte att stå i min väg, krigare fullföljer sina uppdrag, VI SKA TILL ISTANBUL, räkna med det Suss!
I övrigt så ska jag packa och jobba imorgon (sista passet innan lönen, nice) mellan 16.00-22.00 och sen på söndag blir det till att packa färdigt inför resan. Vad skönt det ska bli att kunna ha ett par shorts och ett linne med sandaler utan att frysa ihjäl. Men tanke på det så är jag nu även ny vaxad så nu blir det till att visa benen, så himla skönt.
Men nu ska jag väl gå och äta.. Deniz verkar desperat hängande hungrig..
Ha en bra dag! (Trots det tråkiga regnet som kom mycket olämpligt)
/M

Cinema

Vill gå på bio, spelar ingen större roll vad jag ser.. bara den är bra och med trevligt sällskap så löser det sig.

Jag och D i 3D glasögon, nya modet?

Gossip Girl

Jag mår dåligt! Jag såg de två senaste avsnitten (17,18) av Gossip Girl igår och vad är det som händer? Chuck och Blair måste bli tillsammans, annars slutar jag fan och kolla på serien.  Jag vet lösningen, han friar till Blair, han måste! Var nära grinfärdig när jag såg det sista avsnittet, det kan fan inte sluta såhär.
BLAIR AND CHUCK! eller om de nu inte kan så MADDE OCH CHUCK! Han är så jävla sexig!!!
I'm sorry Deniz, men läs inte bloggen om du inte tål det som står.
/M



Bjuder lite extra på godbiten.


Two and a half men

Jaha då var dagens middag avverkad också, det blev sushi för mig den här gången. Synd bara att det inte smakade något vidare, har blivit bortskämd med sushin på andra sidan järnvägen.
Men nu ska jag gå på toa och sen springa ner och kolla på Two and a half men, älskar serien. Visste ni förresten att Charlie tjänar 3,5-4 miljoner per avsnitt på att bara spela sig själv, nice. Jag skulle också vilja få 16 000 000 i månadslön på att bara vara mig själv.
/M

Jessica Simpson

Osminkad och oretuscherad, vi kan ju låtsas.
På tidningsomslaget Marie Claire så ska tydligen Jessica vara helt osminkad och helt oretuscerad. Hennes motivation är "Jag har inget att bevisa längre, vad andra tycker om mig bryr jag mig inte om"
- Nej, jag ser det du..

Och håret är inte heller fixat va? Kanske mindre sminkad och mindre
oretuscherad, för visst fan vaknade du inte och såg ut sådär imorse?
Haha skulle inte tro det.

Vatten H2O

Millan och jag kom in på ämnet törstig och där med vatten.. och vi båda slog ihop våra kloka huvuden och delade vår information om att vatten är bra om man vill gå ned i vikt och dessutom så förhindrar det att man får celluiter, intressant säger jag bara. Med tanke på informationen kan ni ju bara tänka er vad jag sitter och gör nu.. hinkar i mig vatten såklart!
/M

PluggaPluggaJobba!

Då var man hemma då efter en hel dag på jobbet. Vaknade upp ensam i Deniz säng imorse, han hade redan dragit så jag fick klara mig på egen hand, vilket gick alldeles utmärkt bra.
Haha, måste nämna en sak.. jag har levt en timme efter alla andra idag. Jag hade inte ställt om min handklocka (har inte använt den på länge) på sommartid så när jag såg att alla klockan var 15.00 och att min var 14.00, så trodde jag naturligtvis att det var alla andras klockor som det var något fel på och inte min, typiskt mig! Haha hur smart får man va? Nu är ialla fall klockan omställd och nu visar även min armklocka att den är 18.05.
Sitter hemma hos pappa i övrigt, skulle vaxats hemma hos mamma men hon avbokade och har nu lovat att hon ska göra det imorgon istället, bäst för henne!
Imorgon är det gymnastik på morgonen som gäller då vi ska börja med musik och 8 takts tema, tror det kommer bli skit roligt om man får välja grupp själv och hamna med personer som engagerar sig och kan släppa loss. Efter jobbet blir det som vanligt att åka mot fridhemsplan för att jobba på Åhléns då jag ska få inventera smyckena på accessoar avdelningen.
Har inte så mycket mer å säga än att vädret är super härligt och att jag vill ha lov NU, igen! *oskyldig*
/M

Har köpt nya glajjer, coola va?
En tanke bara, hur kommer det sig att man "måste" köpa nya glajjer och ny bikini varje år, änfast man redan har massor? Roligt det där.

Istaanbuuul

Iii, snart börjar Cougar town, den nya serien som jag har bestämt mig för att jag ska följa.
Dagen har spenderats i skolan, vissa lektioner mer kaotiska än andra om man säger så. Slut resultatet blev ialla fall att jag sover med favvo Suss, och det känns ju mer än okej, det känns faktiskt super duper bra. Vi får "öva" inför vår kommande resa, som kommer bestå av mer frihet, mer sol och strand och definitivt många många fler mumsiga drinkar än på den här resan. Jag har faktiskt till och med börjat längta och taggat till inför resan till Istanbul, hur kul kommer liksom inte vi att ha på hotell rummen och smyga i oss en drink eller två vid de ensam stående middagarna, ihi, regler är till för att brytas. (Eftersom detta är en studieresa och vi är där under skolans ansvar är det nolltolerans på alkohol). Men vadå, jag kommer köpa med mig hem, en malibu och någon annan smaskig flarra som jag kommer ha bra använding av här i Sverige när sommaren kommer och dessa aktivitetsgäng ska ut/in på äventyr.
Med tanke på det är det kortspel som gäller på fredag, I like it!
Mindre roligt är väl att vi har fått fler uppgifter under resan (som om det vi hade inte redan var nog?) men får väl ta det steg för steg, alltså våra lärare (skolor i allmänhet) är så jävla efterblivna som planerar dåligt och sen sätter in alla proven i slutet samtidigt.. öh hallå?
Kan inte sluta tänka på att snart är det sommarlov, och sen går vi vårt sista år, och så når vi äntligen slutligen till studenten, iiih så jag läääängtaar!
/M

Pigg utan energi

Det är måndag morgon och jag är pigg, otroligt nog. Jag sov nämligen bara 2-3 timmar inatt, vet inte varför. Kunde inte somna helt enkelt, men lyckades läsa ut en bra bok ialla fall. Bergdorf Blondiner, den kan jag rekomendera varmt till er som tycker om sex and the city och societetsliv.
Hur som, sitter nu i skolan, har avverkat första lektionen som jag faktiskt också kom i tid till, bra där Madde!
Har skrivit ut engelskan och ska snart bege mig mot matsalen för att äta lunch tillsammans med Sussan och Millan.
Det är en lång dag idag, slutar 16.00 och ska då hämta lillen som i vanlig ordning, kommer nog få mig en god natts sömn ikväll ialla fall, och det känns ju skönt. Kom på att jag ska tame fanimig dra mig till en hälsobutik i veckan och köpa piller för mina naglar, dom har verkligen fallerat sen jag slutade äta extra vitaminer. Längtar efter mina långa, målade naglar som gör händerna fräscha och fina.
/M

SOMMAR TIDER

Jaha, då var engelska läxan klar och man har börjat inse att det är sista dagen på lovet, imorgon börjar tidiga mornar och helvetiska dagar igen, känns väl mindre roligt. Men håller bitterheten borta genom att tänka på sommarens alla kommande roligheter, det är nämligen så att aktivitetsgänget har kläckt ur sig idén att ha ett sjudundrandes grillparty i sommar och ledordet är naturligtvis drägg. Haha, ni kan ju tänka er. Vi bjuder in alla vi känner och tycker om och kör i flera timmar med partytält, bergssprängare, öl och korv grillning. Fatta nice! Det är något som jag ser fram emot och som inte kan bli annat än lyckat. 
SOMMAR TIDER, HEJ, HEJ, SOMMAR TIDER! 

SingStar a la aktivitetsgäng

Aktivitetsgänget har gjort det igen! Igår spenderade jag min kväll tillsammans med mitt kära aktivitetsgäng då vi sjöng SingStar så att stämbanden sprack, men jävlar vad kul det var. Tycker vi ska göra ett tappert försök till att ansöka till Idol, haha. 
Vi skulle egentligen kört på en engångsgrill och grillat korv ute men vädret har inte riktigt lyckas locka ut oss än så det fick bli till att steka på korvarna hemma i köket med stekpannan. Efter korvarna bjöd jag på mumsig fruktsallad med glass, fy satan så gott det är.
Efter att vi ätit och sjungit sönder halsarna lite mer vart klockan halv 1 på natten och hälften av gänget beslöt sig för att åka hem medans jag och Dempan slog på "Tummelisa", en tecknad barnfilm som jag velat sätt i över tre år nu, och den var väl kanske inte som jag mindes den men jag gillar den endå.
En lyckad kväll med trevligt sällskap, finular på vad nästa aktivitet ska vara.. antingen kortkväll (vänd-tia, stress, tecken osv.) eller varför inte pokerkväll? Får se vad resten av gänget tycker.
Nu är det ialla fall söndag och det är dags för mig att sätta igång med engelska läxan som ska vara klar tills imorgon, är noga med engelska läxorna då vi har en svår flörtad lärare och jag måste spika MVG.
Okej, plugg var det. Ha en mysig dag i solen!
/M

Bjuder på den bilden jag hade.

Nokia 6700 Illuvial

Vill ha en ny mobil.. just denna faktiskt.
Hur fin?
-Super fin!

Eller möjligtvis den här lilla lila pralinen..

GB glass betyg Del 3

Så, då har jag och Dempan testat ytterligare två glassar, denna gång blev det en Cornetto strut och en Temptation glasspinne.


Måste säga att jag är lite besviken, trodde bättre om denna glass.
Choklad fodralet var tjockt och gott med dessvärre passade det
inte ihop med innehållet, och innehållet i sig var inge vidare gott
heller. Man fick den i en fin förpackning men ska det vara fint så
kostar det också, den "lyxiga" glassen gick på 23kr.
Betyget blev: 2,5 / 5 möjliga då jag tyckte den var dyr och mindre god.


Och så var det Cornetto struten med pistage smak.
Första gången jag åt pistage glass och jag måste
säga att jag är imponerad, shit vad god den var.
Allra bäst var den i början när pistage glassen och
choklad glassen blandades, senare ner i struten var
det bara pistageglass med små chokladbitar i.
Bäst hade det varit om chokladen och pistage glassen
hade varit blandade hela vägen ner till botten om den
hade varit det hade det blivit en solklar 5:a. Men trots
det måste jag ge ett bra betyg då den var så himla god. 
Glassen kostade 17kr och betyget blir: 4,5 / 5 möjliga. Ny favorit!

Draktränaren

Åh! Såg precis klart en film.. "Draktränaren" och den var så himla bra, verkligen. Älskar den, Tuffles var så himla söt med sina stora ögon och jaa, den var bara helt enkelt jättebra, jag älskar den. Så himla charmig och speciell och vänskaplig, jag dör. SE DEN!


En notis till er som inte fattat det än..

- Fråga mig inte om du inte vill ha ett ärligt svar.
och..
- Ger du dig in på spelet får du också räkna med att jag vinner.

Projekt "Minnas livet med ett leende"

Jag är så trött på Sverige! Jag är trött på människor, jag är trött på svartsjuka flickvänner och jag är trött på vikten. Jag har nu suttit och diskuterat med Gustavo och vi har kommit fram till att vi vill att livet ska bli bättre. Jag har valt att starta ett projekt som ska heta "Minnas livet med ett leende" och det kommer gå ut på precis det som står. Vill jag köpa ett par skor för att det tillfredställer mitt sinne för tillfället så gör jag det, vill jag åka utomlands så gör jag det. Hur svårt är det egentligen? Gör det du vill och lev på impuls, det är det som gör livet roligt och värt att minnas. Dessvärre måste man ju i 8 av 10 fall ha pengar men det är något som man antingen har, inte har eller väljer att skaffa sig, man får ta vad man har och göra vad man kan.
Jag kommer ogilla er som jag ogillar och jag kommer fortsätta älska dom jag älskar, så länge jag mår bra och har kul på vägen.
När jag tänker på mitt lilla projekt kan inget annat än resan i sommar med favvo Sussan dyka upp i huvudet. Fyfan vad vi ska röja och bara ha kul, det har jag bestämt mig för! Länge leve rövar livet!
Ledorden i projektet ska vara
- ta ingen skit
- impuls
- gör det du vill
och på det tror jag att jag kommer komma långt, och om inte annat kommer jag se till att jag kommer dit.
/M

Påsklov

Godmorgon sångfåglar!
Vilken härlig dag, vaknade vid 11.00 med solen skinandes utanför fönstret. Jag och Dempan har planerat att ta en promenad i det härliga vädret. Hur det ser ut lite senare vet jag inte men blir hemma hos mamma idag ialla fall, hon har mutat mig med nybakat bröd och biskvier, mm så mumsigt.
Tänkte lura med killen till kista centrum genom promenaden för att kolla på skor, tror ni han går på det tills vi är framme vid centrumet? Well, I think so.
Tänkte höra av mig till min kusin Jessica då det var år sen vi sågs, skanar den lilla filuren. Ska ragga upp Sussi och Mia också och hitta på något galet men roligt.
Kryssing? JA tack!!
/M

Guy shopping

Deniz har köpt nya vår skor och jeans, visst är dom fina? Klart dom är, med mitt godkännande så ;) haha


Måndag morgon

Godmorgon sleeping  beautys!
Idag är jag uppe i hyffsad tid då jag ska ta mig en runda på stan för att sedan sticka och träna med Jullgull, efter träningen blir det relaxing i jacuzzin, oh så skönt det ska bli. Sen hade jag väl tänkt att sova hemma hos prinsen idag då det var ett tag sen vi var där. Nu är lovet igång och det känns mer än skönt, ska väcka pappa så ska vi äta en härlig frukost ihop, myspys.
Men nu ska jag kolla kryssningar, puss på er!
/M

Söndags stängning

Då var man tillbaka på bloggen då. Jag har varken haft möjlighet eller tid till att blogga på ett tag men nu har jag det så jag ser till att göra en liten ansträngning.
Så vad har hänt? Jaa, jag har gått i skolan, jobbat och shoppat(kommer bilder senare). Imorgon börjar lovet, oouf så skönt! Planerna ligger så att jag eventuellt ska åka till en killkompis landställe och ha kul. Känner att det kan bli skönt att få åka från Sthlm och leva rövare på ett landställe över någon dag. I övrigt vet jag inte,ska byta lite grejer imorgon på stan sen tänkte jag kanske ragga någon billig kryssning och verkligen leva rövare, antar att ni som åkt på kryssning vet vad jag pratar om?
Men nu orkar jag inte blogga så mycket mer då jag har jobbat kvällspasset idag och är trött efter stängningen.
Men ni får ha ett så himla bra lov så hörs vi sötnosar.
/M

RSS 2.0