Dagens

Hämtade lillen och åkte sen till sumpan där studion ligger. Lifestyle Tattoo. Vilken jävla grym lokal, hoppas dom gör det som ballbreaker så ska jag hänga där varje helg! Får flörta lite med den söta Kim. (Ägaren och grundaren till Lifestyle tattoo)


Min söta diamant


Cleo in action, det är hon som ska märka mig för livet den 23 september.


Resultatet efter första omgången. Nästa gång är det fyllning.


Skön dag

Eftersom foten är stukad så tog jag ledigt från jobbet idag, känns inge vidare smart att irra runt på jobbet dagen innan man ska flyga med en svullen fot. Har hämtat resväskan och börjat packa, nu är det bara sminket och sånt där annat skit som ska packas ner sista dagen innan man åker. Känns himla skönt att det är gjort nu. SNART DRAR VI, kan inte fatta det.
Eftersom jag hade "lite" tid över så kommer ialla fall en dagens..




Inte så soligt längre

Saknar att titta på solsidan med dig, smilgroparna sitter fortfarande i..

FL

GUD vad jag är trött på att se kärlek överallt. Alla är tillsammans med någon jävla idiot. För det är precis vad ni är. Nu blev jag sugen på att gadda sönder mig..


2 dagar kvar!!!

Efter en helt värdelös dag i skolan är jag hemma efter många om och men. Efter skolan åkte jag först hem till mamma för att möta pappa som skulle hjälpa henne att byta cykelslang. När det var klart åkte vi och handlade frukost och kvällens middag, jag köpte någon jävla äcklig Felix paj med smak av lax och spenat, KÖP INTE! Nu är dagens middag intagen och jag sitter uppe på mitt rum, ingen power walk för mig inte. Måste vila foten så den blir hel till Kos, det är ju bara två dagar kvar, aaaaaaaaahh!! Helt jävla otroligt. Det känns i magen nu. Biljetterna är fixade och väskan ska jag ta upp imorgon. Imorgon blir det även jobb och sumpan då jag ska följa med mamma när hon ska förlänga sin tatuering. Antar att vi även ska ta oss en titt på min som jag gör 23 september, can't wait!
Men nu ska jag ladda ner lite skööön musik till resan. See yah!
/M


Seg dag

I skolan då, skit trist och bara en massor med lååååånga håltimmar. Har lyckats skriva ut flyg biljetter (iiih vi åker på onsdag) och även miderårig bevis. Något nödvändigt gjort denna dag. Ska snart ha religion och sen tråkig svenska b. När jag kommer hem blir det till att hämta resväskan och börja packa.

Btw, vi ska göra "klassens..." till flaket, och jag blev klassens Lolita. (Ung kvinna som gillar äldre män). Mycket nöjd med utnämningen. Klockers!
/M

Då kör vi all in då

Helt sjukt säger jag bara, efter kräftsafts neddränka saker, en spya, en stukning, en borttappad tampong(inte min), en kukbild och en kass jävla kebabtallrik senare så är jag hemma igen och ångrar att jag inte åt mer under lördagen. Jag söp på rosé i min vanliga takt, men utan någon mat i kroppen. Det resulterade i att jag låg i säng däckad klockan 21.00 på kvällen. KUL! Men vafan, jag både spydde och stukade foten så när jag väl festar så är det all in som gäller. Vaknade upp klockan 03.00 på natten, pigg som en mört och upptäckte att partyt fortfarande var igång och att Mia satt vid datorn. Jag hittade min kamera och tyckte det var en bra idé att kolla vilka bilder som tagits under kvällen medan jag sovit. Den första bilden som då kommer upp är på grannens väns kuk. Men hur äckligt?! Och den var fan inte vacker.
Här kommer ialla fall resultatet efter en kräftskiva hos familjen Wenger.


Tagen innan jag drog


Ninni med sin fina partyhatt


Edde


Vickan


Christoffer


Gammelbordet


Rökpaus


Anna och jag, full som ett svin


Mia försöker sig på snapsvisorna


Snyggt Anna!
(notera att härifrån sover jag)



Jonas och Mia


Men alltså va?! Vem gör så?


Kräftskiva 2010

Igår var jag ledig och tog en runda på stada med Mia, mycket mysigt som vanligt. Efter stan åkte jag hem till ett tomt hem och tog en runda i spåret, efter det blev det middag, dammsugning och tvättning. Så himla skönt när man får saker gjort. Även börjat rensat upp i rummet, är trött på allt skit som bara ligger, gör mig av med det istället.
Men till något roligare, ikväll blir det kräftskiva, så jävla nice! Älskar det, och det är hos favorit familjen Wenger också. Se upp party killers, here I come!

Bjuder på en bild från förra årets kräftskiva

För mig blir det redan helg

Sista dagen på jobbet för denna vecka, wihu! Ren lycka, och imorgon är jag förmodligen helt ledig, de nice. Idag har jag fått inteventerat på skönhet och sedan fyllt på och hängt ut på mode. Det har varit tråkigt men sysselsättande. Nu är jag hemma och snart är pappa här för att hämta upp mig, vi ska åka och handla så måste börja avrunda nu. Ville bara nämna också vilken fin mamma jag har som har skickat två gulliga mms till mig idag, tillhör ovanligheten så det piggade upp lite extra.
/M


Dagens outfit


Första mms:et var på pappa och mamma då det stod "Vi älskar dig"
Kommentar: Jag älskar er också


Andra mms:et var på mamma och mig då det stod "Du är alltid vacker"
Kommentar: Haha tack men vi kan ju låtsas..


Släktkalas

Vilken dag! Vaknade 8.15 imorse och ville absolut inte gå upp, jag tänkte först skita i jobbet men tog tag i mig själv och drog mig upp efter fem minuters snooze. Fyllde på med kläder och städade på mode idag, precis samma sak som jag gjorde igår, wihu så kul!!!
Efter att jag slutat klockan 16.00 hämtade pappa och lillen upp mig så plockade vi upp mamma och åkte mot släkten på värmdö. Väl framme firade vi lillkusin Nova som fyllde 1år igår och farfar som fyllde 64år i förrgår. Världens sötaste kusin, och hon gillar mig! Det är det bästa med henne. Jag fick vara kvällens barnvakt när mamma Anna inte var närvarande eftersom hon skrek i alla andras sällskap utom mitt. 
Vi åt hamburgare och smaskig tårta. Vid 20.30 var det dags att dra sig hemåt och nu är jag tillbaka i mitt rum. Ska duscha och sova sen eftersom jag ska upp till jobbet imorgon IGEN. SUCK!
Men nu bjuder jag på lite kalasbilder.

Världens sötaste kusin



Den fina och goda tårtan


Jag och Suss, vi kan våra grejer

Fan vi lyckades jävligt bra med bokningen av hotell för att ha gjort det på fyllan. Det var bättre än jag trodde, jag hade ingen aning om att vi hade kök, fett nice!



Rummen
Enrumslägenheter med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. TV. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Dusch och wc. Balkong eller markbalkong. Städning 6 ggr/vecka.

Dubbelrum med telefon, TV och radio. Hårtork. Kylskåp. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Dusch och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.


SOLSIDAN

Gårkvällen var mycket intressant, på många vis. Älskar solsidan! Tack för att du fick min kassiga kväll att bli bra. Vaknade upp imorse och ville inte gå ur sängen, ville ligga kvar och mysa men har man ett jobb måste det skötas, SEGT!
Har världens träningsvärk i benen efter igår också, kan inte gå ordentligt och sätta sig ner eller böja sig är ett äventyr i sig.
Efter jobbet åkte jag raka vägen hem och åt mat med pappa. Kycklig, ris och grönpepparsås blev det, mmm så gott. Nu ska jag vila magen och plocka upp kläderna som ligger på golvet.. med tanke på kläder. Undra vad jag ska ha på mig på lördag när kräftskivan är. Åh vad jag ser fram emot den, det kommer bli så himla kul. Jag, Mia och våra två kompanjoner så löser sig alla problem. Nu ska jag kolla garderoben efter party outfit. /M

Tråkiga måndag

Jaha då var skolan igång då. Vi ska tydligen ha 4 lektioner i veckan nu.. Svenska B, Religion, Historia och Projket arbete. SÅ drygt! Tisdag, onsdag och torsdag är det praktik, jag på Åhléns. Dock pratade jag med Gunilla idag om att byta, och hon sa att hon ska leta men jag vet ju hur det där brukar sluta. Vill inte jobba på Ållen, det är så extremt strerilt och tråkigt. Hoppas att jag ska hamna på någon trevlig matbutik som jag kan få extra jobb på sen också.
Pappa är ute på en dejt så jag får äta middag själv idag, blir förmodligen soppa och smörgås.
Har så extremt tråkigt när jag är själv, och tränat har jag redan gjort idag så spåret är inget alternativ, känns segt att kolla film såhär tidigt. Måste skaffa mig en hobby!
/M

Morgon walk

Godmorgon strålande Stockholm!
Jag skulle ju som sagt börjat 13.30 idag men fick sms klockan 9.00 imorse om att vi hade tydligen en historia lektion som vi lärlingar kanske skulle vara med på 10.20. Det fanns inte en chans att jag skulle hunnit på 1h och 20minuter så jag gav upp stressandet och drog på mig jogging kläderna och tog mig ut i spåret istället. Idag var jag 18 min snabbare, WIHU! Tyckte det gick ovanligt trögt idag men tydligen inte, var nog bara extra tungt för att det var morgon och för att jag inte hade ätit frukost, vilket jag ska göra nu.
Men jag känner mig ialla fall på topp, det är faktiskt sant att man mår bra av träning. Känns som om jag kan klara av allt! Måste pressa inför lördag och Kos resan, man måste ju visa sin bästa sida.
Nej nu kurra magen till, dags för frukost!
/M


Nu är det slut på veckan

Då var man tillbaka i hemmet då, har varit hos mamma hela helgen och tagit hand om lillen. Vi har myst med lördagsgodis, grönskaks dippat, sätt film, spelat badminton och ätit glass i solen. Ibland kan det vara härligt att ha barn.
I fredags var jag som sagt ledig så jag åkte in till stan och tog en lång-fika med favvo Suss och Emma. Helt otroligt vad mycket det är man missar, men det är jag dock glad över. Herregud är mitt enda rättmätiga ord för allt haha. Och ja, det må låta hemskt men jag mår bra av andras olycka, om det inte är någon jag tycker om som mår dåligt såklart.
Ikväll blir det slappt, soff och film häng med pappa och imorgon börjar jag inte förns klockan 13.30 så tänkte ta mig en sväng i spåret innan, STORSATSAR'N! Haha eller inte. Om det är något jag borde bli bättre på så är det fan att röra på mig. MEN MEN, vi lever bara en gång.
Imorgon blir det för mig och Suss att ta tag i Bodil och snacka om resan, SÅ nice!
Men nu ska jag hitta på något roligare, ciao. /M


Bild på vårat lördagsmys


Soft skolstart

Tydligen ledig imorgon också, wihu! Så jag ska sova ut och fixa lite hemma och i rummet, kanske ta en fika med favvo Suss om det tillåter. På eftermiddagen blir det till att hämta lillen och därmed slut på internetandet. Sorry guys, finns bara på telefonen i helgen.
Skriver inte ut mitt nummer för har du det inte redan så ska du inte ha det heller!
Godnatt /M


Torsdag 19/8

Så vad har hänt idag? Jo jag var ju ledig så jag gick på stan med Deniz, kollade lite och åt taco lunch. Sen gick vi till mammas jobb och fixade farfars födelsedags present, känner mig mycket nöjd. Efter jobbet gick jag och mötte Mia och hjälpte henne hitta en lite längre, rutig skjorta och när kapet var funnet åkte jag hem. Kom hem för inte så längesen, tänkte ge mig ut i spåret men magen protesterar, mindre bra.
Imorgon är det ialla fall skola och sen ta hand om lillen hela helgen då mamma ska på kräftskiva på Ornö. Om vädret blir fint blir det ut på sjön, annars blir det väl bara tråkigt hemma häng i soffan.
Är taggad inför nästa veckas lördag, KRÄFTSKIVA IT IS! Hoppas att klassikerna kommer, i så fall ska det spåras!
/M

Ringalingaling

Eftersom jag har varit på Gotland och även ska till Kos med baby så har jag inga pengar att spendera men jag "råkade" köpa en ring. Men den kostade bara 49.50kr så det tyckte jag kunde få "råka" för mig själv.
Fick även en smart liten uppfinning av mamma, "nu när du börjar gå på krogen" haha

H&M 49.50kr


Och nu tänker ni säkert.. Vad är detta?


Jo det är en krok som man hänger på bardisken som håller i en väska. Smart va?


Skolan har börjat igen

Ny start, nya tag. Skolan började klockan 10.00 imorse, jag var naturligtvis på plats i tid, BRA DÄR!
Möttes av mina klasskamrater sen två år tillbaka, gladare av att se vissa än andra. Men mest glad för att se min Susselisuss som jag inte träffat på länge för att jag varit borta. Om exakt två veckor så sitter vi på ett flygplan nu över till Kos, oooh I love it!
Efter skolan som var mycket kort för mig idag mötte jag upp mamma och lillen på stan som hoppade Fun Jump, mycket uppskattat. Efter att jag umgåtts med dem ett tag kom Misen in till stada så gick vi runt och titta. Efter stan åkte jag hem och nu har jag bytt om till träningskläderna för att ta mig ut i spåret. Har bestämt mig för att nu jävlar ska det ske, snart 18 bast och då kan man inte se ut som en jävla fettobulle på krogen. Nepp det går inte för sig.
Ciao så länge! /M

Det var en gång i Ulvsunda..


Mys middag med taco och margaritas


Mia kör hårt på tåget påväg till grillningen


Världens sötaste Mika och Mile


Mika myser med mattan


Älskar den lilla hårbollen


Hon älskade att ligga på min fot och sova♥


Mile, lite dryg men fin inuti


Julles 20års fest/kräftskiva





ÅNGEST!

Känner mig deppig, vet inte om det beror på det dåliga vädret eller det faktum att jag börjar skolan imorgon. Känns inge vidare kul att gå upp tidigt och kämpa sig igenom ännu ett år på gymnasiet, men det blir dock det sista thank god!
Ska möta upp Dempan innan på vägen till skolan, känns ändå skönt att komma tillbaka i en rutin igen. Tittar tillbaka på bilder och känner att mitt sommarlov skulle behövt varit längre, och soligare mot slutet. Men vad är väl en bal på slottet, nu är det back to school and shity friends.
/M

Gotland 2010

Hemma efter ännu ett år på Gotland. Femte året i rad nu och vi satsar på ett sjätte, sen får vi se vad vi blir av. Resan har varit mycket trevlig, men även det trevliga har sina baksidor. Skönt att äntligen vara hemma igen och slippa leva i ett kollektiv med vissa människor som man inte klarar av.
Har packat upp väskan och börjat fundera på vad jag ska packa inför Kos resan. Är så himla taggad, det är fan inte långt kvar nu!!! YEY!
Orkar inte sitta och ladda upp tusen foton från Gotland här också så ni som är intresserade av att se mer får gå in på Facebook och kolla in mig.
Nu ska jag duscha och njuta av känslan av att ligga i min egna säng.









VAD GÖR VI?! NU KÖR VI!!!!

Ikväll kööööör vi!! Sista kvällen på Gotland och visst fan ska det firas STORT! Supa som aldrig förr, och imorgon ska huvudet banka i hopp om att vi kommer tillbaka nästa år till vår medeltida tradition.
Soo long suckers, nu ska vi till Kapitelhusgården och supa!
/M

Kullerstens gator

JAG ÄLSKAR GOTLAND! Nu ska jag och Vicky ut på stada och mysa. See yah!
/M

Our future has arrived

Sussi har hört av sig och nu har vi biljetterna, iiiiiiiiiiiiihhh!!! :D:D
Världens lyckligaste, och det är till och med rätt namn så vi kommer definitivt med på resan. Oh vad jag längtar! Har det så himla bra, först lever livet på Gotland, sen kommer hem och går i skolan i två veckor, åker till Kos och lever rövare och sen hem för att fylla år. Livet är väl för härligt.
TAGGA ÄLSKLINGS SUSS!!!!

btw, så har min mobil lagt av för tillfället så jag är inte kontaktbar inom de närmaste dagarna men förhoppningsvis så ska allt vara tillbaka på rätt plats så fort som möjligt.
/M

Gotland 2010

Då var man på Gotland igen och kööör gärnet. Det första vi gjorde när vi anlände var att vi bytte om till våra klänningar och satte oss och åt på Kapitelhusgården och tog ett glas vin, nostalgi att vara tillbaka. Känns så himla underbart, nu är vi där igen där vi är varje år vid samma tid. Älskar det här, synd dock att Clematis inte finns kvar men så länge vi och våra vanliga medeltida vänner finns kvar så finns så även glädjen. Vi är tillbaka för att göra Gotlands kullerstens gator osäkra. Nepp tjejer, nu köööööör viiiiii!!!!!!!


Glee

Nya favorit serien, helt klart!

WHAWAWIWHA!

Det här är tame fanimig den sexigaste man jag någonsin sätt på bild. Förstår att dom var tvungna att ta bort bilden från sergelgatan, ren orgasm.

Kräftskiva a la Julie

Sjukt tidigt hemma efter gårdagens bravader. Igår firades som sagt Jullgull och eftersom det var regn så packades vi alla ner i källaren, där det inte fanns någon mottagning.. bittert. Så Mia, Suss, Tim och alla ni andra, jag skulle svarat tidigare om jag fått era sms. Men ialla fall, vi hade det super trevligt. Dock kom jag aldrig iväg till Albin eftersom personer har svårt att komma i tid, skivan började 19.00. Klockan 21.00 var alla på plats och då skulle vi börja äta så allt blev försenat och det blev för sent för att åka iväg. Men jag lider inte, hade skit kul ialla fall. (Och bilder kommer upp så fort jag kommit hem.)
Tänkte egentligen åka hem igårkväll men det var alldeles för komplicerat klockan 5.00 på morgonen så jag delade soffa med Ronnie och nu är jag på hemmaplan igen. Pigg som en mört! Ska börja packa ihop mina saker och känna lugnet av att få flytta hem igen, OH MIN SÄNG!♥
/M

Theodor 8år!!!!

Gårdagens grillning slutade i en enda katastrof. Vi möter upp Tim och company, handlar lite och sätter oss på berget i hundgården och njuter av utsikten. Sen grillar vi och lagom till att vi ätit upp börjar två i sällskapet att bråka, naturligtvis av det manliga könet. Bråket slutar i slagsmål och misshandel. Jag och Mia drar iväg som två avlöningar och fortsätter kvällen på eget håll. Sätter oss på berget och njuter av ett glas rosé medans vi beundrar utsikten. När glaset var tomt tog vi oss till Tanto där vi hittar ett nytt gäng killar att umgås med (vad gör man inte för att slippa sitta i blött gräs). Små snackar och berättar om vår kväll, killarna håller med om att det är idiotiskt att slåss. Snacket fortsätter och vad tror ni händer ca. 40 minuter senare? Jo två grabbar i detta gäng börjar också slåss. Så jävla tröttsamt, snälla killar lär er att bete er!! Hur som, jag och Mia fick nog och tog tåget hem, jag till mig och Mia till Aalex.
Sov riktigt skönt inatt, ville inte gå upp men var tvungen för att fira lillen som fyller 8 år. GRATTIS älsklingen min!
Släkt lunchen är avverkad och jag är hemma i Ulvsunda och har nyss städat klart lägenheten, så himla skönt att det är gjort. Säger bara att den som får mig är en lycklig jävel.
HUR SOM, regnet öser ner så känner mig inte helt sugen på att dra iväg på 20/18års kalas men vad gör man inte för laget? Gulls kräftskiva sen avsluta med Albins lokalfest, det blir nice.
Men nu ska jag sätta mig ner och koppla av i fem minuter innan det är dags att kasta sig upp igen för att fixa sig för fest.
Ciao! /M

Grillning

FAN! Missade en hel dag med sol, det suger stenhårt. Ångest till max, men om det är fint väder imorgon blir det upp tidigt och steka fläsket.
Idag ska jag köpa en present till lillen som fyller 8år imorgon också, sen handla korv och sätta oss på långholmen och umgås. Får se hur det hela blir, men nu fixa mig!
/M

Full gång långkalsong

Nya planer, mot Frances ikväll och imorgon vid 17.00 blir det grillning med Tim och Andreas, ska bli intressant. Haha

På fastland

HEMMA IGEN! Och dessutom barnfri, wihu! Har haft det himla trevligt med släkten på sjön, det har badats, solats, ätits gott och skrattats. Finns inget mysigare än att vara med släkten i Stockholms skärgård.
Men nu är jag hemma igen och ikväll kommer Mia också så vi ska passa på att mysa innan det blir dags att ge upp det fria livet. Sen om vi får kanske vi tar en sväng förbi Frances och hälsar på min lilla Sussii.
Imorgon ska det bli fint väder vilket betyder att jag ska ut och sola/bada. Sååå skööönt. Och sen på kvällen blir det eventuellt avslutningsfest i lägenheten och på lördag som sagt feeeesta tills vi däckar!!
/M

KILL ME

Jaha ja, idag fyllde då pappa 44år och kusselinen 20år. GRATTIS GRATTIS!! Pappa firades igår med middag på Kophanjang (stavas de så?) och Jull idag med middag och tårta. Har ränt runt på stan som en glaning för att hitta present till pappa och tillslut hittade jag den perfekta plånboken som han även uppskattade. Jull fick brödrost och glasskopa till sitt framtida nya hem.
Nu är det sent och jag ska upp tidigt imorgon, runt klockan 9.30 ska vi dra ut med båten på sjön och träffa släkten på pappas sida för att fira pappa, farfar, farbror Nicklas och lillkusin Nova. Ja, det är så otroligt som det låter, alla de fyller år under samma månad. HATA agusti månad, stress och tom plånbok.
Men nu ska jag hoppa in i duschen, tvätta håret och sen sussa gott i min alldeles egna, sköna säng.
På torsdag blir det mysmiddag med Mia och på fredag hade vi tänkt att styra fest. Lördag är det fest/firande av Theo som fyller 8år, Sary, Jull och Albin. Hur ska jag hinna?! Vill avlida just nu. Och sen på söndag kommer Kenny hem, alltså slut på kattvakt. Och så måste jag även packa och dra mig mot Tyresö för på måndag morgon åker vi med båten över till Gotland som varje år.. om jag överlever det här så är jag fan fantomen!
Godnatt! /M


Pride paraden


Inför priden


Jag och Suss som sitter och inväntar paraden

Och så var paraden igång. Tog dock 190 bilder så ni får bara ett litet urval på vad som hände.













En dag närmare helg

Måndag morgon och inledning på en ny vecka. Med det här vädret ser jag inte fram emot att åka in till stan och vandra runt i blasket..måste köpa gummitutor.
Mammi ringde imorse och hon ska göra oss sällskap på stada så snart ska jag börja åka mot solna för att möta upp henne och åka in gemensamt. Men nu, dagens låt!

Söndags aktiviteter

Hemma igen efter en dag med mamma och lillen på huvudstabadet. Vi hade det mysigt så länge solen var framme, vid halv fyra tiden var det dags att dra sig hem och nu har jag bokstavligen TRYCKT i mig resten av tacosen, gissa om jag är mätt! Haha matvrak =)
Planerar inför morgondagen, på dagen ska jag på stan med Peck och kolla efter 20års present till Jull gull och sen på kvällen ska jag eventuellt mysa med Sussi.
Men nu är frugan påväg hem så ska försöka få med henne ut på en powerwalk och utforska området. Haha lycka till säger jag bara!
/M

Satan

Det var fyllan..

Kahlua+mjölk

Vilken kväll! Haha gårdagen var riktigt rolig, jag dansade loss med Suss som i vanlig ordning och sen hem till Frances på efterfest.. kahlua+mjölk= I love it!
Sen på hemfärden vart de kanske ett eller två samtal på fel håll men jag kom hem oskadd och glad som en lärka. Känner mig lycklig idag, vet inte om det är fyllan som fortfarande sitter i eller om det är för att alla bitarna sitter på rätt plats men struntar i vilket, bara jag mår bra!
Dagen låt!

RSS 2.0