Jag bara älskar det

Vad vore livet utan GossipGirl, ingenting!


Haha skadad brud

Igår hann jag inte blogga eftersom jag slutade sent från jobbet och fick börja med packningen så fort jag kom hem. Men det jag ville få sagt var i alla fall att mitt jobb inte är direkt glamoröst. Jag skadas och har dessutom bevis för det. Detta fick jag igår..


Detta blåmärke är inte att leka med.


Och blåmärkena och rivsåren på armen var inge vidare roligt heller.


Naturligtvis rök en nagel under dagen.


Och så avslutar vi det hela med en stukad fot.
(Dock skedde det inte på jobbet)

Bandit Rock

Jag tycker inte om dig och om jag hade en woodo skulle jag utföra glädjande nålstick i dig. Jag visste nog hela tiden men levde i fantasin om att det kunde bli bra.
Tack för absolut ingenting!

Tack för en trevlig kväll

Då var jag hemma och nyduschad efter en trevlig kväll med familjen Wenger/Pettersson. Först åt vi härligt god middag för att sedan dra vidare till 54 och ta ett glas och bara snacka. Inget överflödigt men mysigt. Mia fick en spets-bh-body och ett par ving örhängen, verkade väldigt uppskattat.
Imorgon börjar jag klockan 12.00 så det är skönt med sovmorgon för en gångs skull. Måste nog sova ordentligt om jag ska bli av med den här irreterade känslan i halsen. Tror tyvärr att jag börjar bli sjuker. Och det är ju aldrig roligt. Men får försöka hålla humöret uppe. Nu ska jag nog faktiskt sova.
Godnatt! /M


GRATTIS ÄLSKADE MIA 18ÅR!!!!!!

Ny vecka och detta är första måndagen som 18åring. Skumt att man är där nu som man så länge längtat efter och så känns det inte speciellt.
Idag har i alla fall det varit en lång och himla tråkig dag i skolan men håller humöret uppe för idag fyller älsklings Mia år, GRATTIS!!!! Our time has comed! Stans nya bruttor haha.
Sitter nu på mammas jobb och inväntar att klockan ska bli 18.30 då vi ska fira Mia med middag på Mongolien BBQ. En buffé och en efterrätt senare kommer jag rulla hemåt och börja strukturera mitt rum eftersom vi ska flytta. Inget stök i flyttkartongerna, det ska vara ordning och reda så man lätt får upp allt sen.
Dagens höjdpunkt har hittills varit mössprovningen, är super nöjd med min men kan inte fatta att det faktiskt är min tur att få bära den. Herregud, 907kr vill dom ha för den också. En jävla mössa som man använder en gång i livet, men det får jag väl offra. Minnet kommer ju sitta i för all framtid.
/M


Födelsedags presenter



Tack Sussi


Tack Mia


Tack Ekwall, Nilsson och Lang


Tack Deniz


Tack mammi


Tack lillebror


Här kommer det sjuka. Suss och Deniz hade gjort värsta ansträngningen. Ni är verkligen underbara. De hade gått runt och delat ut uppdrags lappar i lite olika butiker som jag skulle följa. Först fick jag ett sms:

"Hej vännen. Nu kommer ingen att möta dig tyvärr. Ett uppdrag står på spel,klarar du av det. Då ses vi. Annars skickas du till helvetet. Först gå nu till hötorget. Det finns en godisaffär som ligger på höger sida av konserthuset mitt emot h&m. Brevid solna grillen. Stor skylt godis. Gå fram till dom i kassan och säg: shulululuuuu! För att få nästa uppdrag. Puss"


Nytt

Nya pjucks, ny sjal, ny hårfärg, nya örhängen och första tatueringen. Livet leker.  

 






18år

Jaha, då har man fyllt 18år då. Och alla frågar hur det känns.. och ja det känns som innan. Känslan har inte kommit än, den lär väl smyga sig på mig snart. Gårdagen var hur trevlig som helst, vill tacka underbara Sussi och Deniz för det ni gjorde för mig. Går inte att uttrycka tacksamheten jag känner för att man har såna fina vänner som gör såna fina saker för en. I will remember♥
Och vill tacka alla som deltog på min födelsedag och för alla gratulationer, det värmer i hjärtat.

Imorgon är det ärenden på stada som gäller, framför allt bank besök. Men nu ska jag börja fixa mig för idag är det söndags middag med mamma.
Stora kramar /M


En bild på hur gårkvällen såg ut. Och Moét flaskorna får vi tack Andreas för, du är väl för gullig.


Onsdag

Sitter på mammas jobb nu och väntar på att klockan ska bli 15.30 så att jag kan börja åka mot frissan, färgning och klippning av topparna är det som gäller.
Ville egentligen bara säga att jag ÄLSKAR mitt nya jobb, medarbetare och själva jobbet. Tacka gudarna att man bryter sig loss och provar på nya saker. Massor med snygga killar och snart firmafest, me like!


Denna underbara vecka

Ännu en måndag har passerat men det är inte vilken måndag som helst, ne ni! Det är nämligen måndagen som inleder en av de bästa veckorna i mitt liv. Det är nämligen så att denna vecka kommer mycket roligt att ske.
Imorgon börjar jag mitt nya jobb, på onsdag är det frisören som ska göra mig fin, torsdag ska jag göra min första tatuering (LOVE IT!), på fredag fyller Storskits Matte år och på lördag är det min tur. Vilken vecka! Tänk att allt detta kan ske på en och samma vecka. Kan knappt bärga mig. Kommer bli helt underbart, måste bara komma på vafan jag ska göra på min födelsedag.. knepigt det där. Har väl hoppats på att någon/några andra skulle ta tag i skiten men eftersom ingen verkar vilja göra det så får jag helt enkelt göra det själv. Så ni som läser får gärna komma med idéer till mig så ska jag ta mig en funderare.
Men nu ska jag sussa så jag orkar upp imorgon då jag ska vara pigg och fräsch inför första dagen på det nya jobbet.
Sovgott och kram! /M

//Ville bara nämna också att jag snackade med två av de tre ansvariga för studentskivan idag och tack och lov är det löst nu. Det känns inte lika tråkigt och hopplöst längre. Lite roligt faktiskt, alla aggresioner försvann, vilket är lättande. Fick mig att börja orka tänka på min födelsedag också.

Farväl världens gladaste Daniel!

Jaha ja, då var man uppe på nätet igen efter helgens bravader, vi tog farväl av vår käre vän Daniel, han kommer vara tillbaka och redo för att festa loss med oss igen om 7månader. I'm gonna miss you.
Hur som, det var en himla trevlig kväll med många härliga männsikor.
Igår var mamma och lillen över på middag här hos oss i råcksta, det belv mumsigt kött med sallad, någon slags potatis grej och bea/grönpeppar sås. Shit så gott det var. Idag är det då valdagen, 6dagar för ung för att få rösta så jag har inte så mycket mer att säga om saken, hejar på det blåa!!!
Har kollat igenom religionen och ska snart göra klart resten av läxorna sedan blir det till att åka mot kista och göra Deniz sällskap i det stora centrumet. Måste även ta tag i det där med legitiomation i veckan, på lördag är ju en liten filur 18år och då kan man inte springa runt med ett pass heller. Nu kommer resultatet från i fredags..

Kvällens look och även min nya tröja.







Danne, vi kommer sakna dig!


.

DRA ÅR HELVETE! Jag skiter i studenten. Det är meningen att det ska vara något roligt som upplevs en gång i livet, inte ett jävla tjaffs.

I like it!

Imorgon blir det shopping, YEAH!

ÄNTLIGEN

Idag var då sista dagen på Åhléns, och det kändes faktiskt i hjärtat när jag tog farväl av min kära kollega Anna. Kommer sakna den glada pricken. Efter jobbet vart det till att åka till skolan för att sen vända om raka vägen in mot stan och möta Mia eftersom lektionen var inställd. Men jag lider inte eftersom jag älskar att vandra runt på stada med henne. 
Imorgon är det skolfoto och spexfoto, känner mig något missnöjd med min klass val av tema, dålig fantasi?! Temat är "Jag om 10år" så jag ska klä ut mig till en djurpolis. Hoppas Mia hittar polismössan!!!!! I övrigt känner jag mig hur lycklig som helst eftersom jag har hittat bootsen som jag så länge letat efter, helt plötsligt så bara uppenbarade de sig för mig och det var kärlek vid första ögonkastet. Imorgon är dom mina!
Så här såg jag ut idag..




Och såhär söt var Mia på fikan


Lillördag i en dålig version

Imorse var jag uppe i god tid så att jag skulle kunna ta det lungt och inte behöva stressa, mycket skönt. Hann därför med att ta en "dagens bild" haha. Har jobbat på Åhléns och pratat med Monica om att jag ska sluta där och börja på Vi och hon tog det väldigt bra och tackade för att jag varit där och erbjöd sig som referens, kändes som ett bra farväl. Efter jobbet hämtade min pappa upp mig så åkte vi för att kolla på en lägenhet i jungfrudansen, ingen tiopoängare direkt, nej den imponerade inte på mig. Imorgon ska vi kolla på en i fridhemsplan, hoppas på bätter lycka där! Men nu ska jag fixa mig för sängen så jag kan gå upp tidigt och ta det lungt imorgonbitti också.
Sovgott! /M



Mamma så söt i sin cykelhjälm, ser ut som en vuxen 5åring.


Jag säger då det..

Hej allihopa! En del saker har hänt sen sist vi hördes. Lördagens bravader var väl inte i världsklass, jag dansade på så foten fick ingen vila vilket betyder att den fortfarande inte är helt hel. En del sms som inte riktigt fick fram det de skulle sändes ut och naturligtvis en hel del drama. Men livet är väl ett enda stort drama. Men allt är uträtt och jag tror att saker är back to basic nu.

Hur som, söndagen spenderades hela dagen i sängen för att sedan dras över hem till solna och äta middag med mamma och lillen. Har varit där i två dagar i rad nu (därav inget internet), barnvaktat och så. Idag hade jag ett möte på Vi i hornstull, grattis till mig då jag fick jobbet! Börjar på tisdag nästa vecka, hoppas det blir bättre än på Åhléns. Och efter det lyckade mötet åkte jag hem för att plugga religion vilket jag har gjort tills nu.

Imorgon och på torsdag är det avslut på Åhléns (kommer man ens få ett tack liksom) och även på torsdag så hade jag tänkt att delta på metorstiden, vilket betyder delta i vår student och röra om lite i grytan. Fattar inte vad folk håller på med..
Fredag är det skola igen, skolfoto, spexfoto och avskedsfest för fylle Danne som åker iväg till Nya Zeeland i ett år, kommer sakna den roliga figuren. Highwayman på högsta volym! Tror även vi kommer ta farväl av Alex som ska iväg å resa, får se hur det slutar.
Nej nu måste jag fortsätta med pluggandet men för att underhålla er lite extra kastar jag in tre bilder på hur jag såg ut i lördags.
/Kram M




Jävligt seg dag

Haha syns det eller..


Ha överseende med lacket..

Tänkte visa vad det var jag handlade till mig själv där nere på Kos. Det är visserligen bara smycken men det var för att det inte fanns direkt några kläder att ha men jag känner mig super nöjd med det som köptes.

Flower power ring, SÅ grym!


Två enklare ringar, den på pekfingret är absoluta favoriten.


Min Love ring, ett impuls köp jag sent kommer ångra.


Dessa tre maffiga ringar är väl bara för härliga. Känns så jag.




Och de här två härliga klockorna var jag bara tvungen att köpa. Den vita är min favorit.


Fest hos Frances

Idag är det då lördag, känns väl skönt. Lite otaggad men ikväll är det fest hos Frances (alltid Frances alltså) haha men jag gillare! Rosé och smirnoff blir det och eftersom pappa är på villovägar så drar jag mig hemåt inatt. Ganska skönt. Funderar på vad fan man ska ha på sig, allt känns så använt redan. Vill shoppa sönder mig men väntar tills efter min födelsedag som är om två veckor. Längtar mer efter att få göra min tattoo än vad jag längtar till min födelsedag. Orkar typ inte fylla år eller göra något. MEN MEN, ska sluta deppa och tänka positivt, jag kommer ha jävligt kul ikväll!!
/M


Familj

Ännu en dag på bloggen, idag har jag varit i skolan, två värdelösa lektioner senare är jag i stan och misslyckas med mitt letande av boots. För att få upp humöret tog jag mig till mammas jobb och har suttit här sen dess och väntat på att hon ska sluta så vi kan åka och handla fredagsmyset.. tacos it is men massor, och då menar jag MASSOR med gucca. Yummi!
En av mammas arbetskamrater är mammaledig nu för att hon har en dotter på 9 veckor. Det hemska är att hennes kille är borta den mesta delen av tiden (egen företagare är ett helvete i samband med barn) och jag kan inte låta bli att tänka tanken att när det är min tur så ska tamefanimej inte min kille/man vara borta mer än närvarande. Det är så hemskt och hon måste känna sig så ensam, jag lider med och för henne. Så män, FÖRFAN ta lite ansvar över familjen.
/M


Tillbaka från Kos

Nu är jag hemma igen efter en underbar vecka på Kos tillsammans med favvisen Suss. Vi har solat,badat,festat,druckit drinkar och shoppat precis som jag utlovat. Och så braaa vi har haft det. Vill tillbaka, insåg nu när jag kom hem hur riktigt jävla underbart jag har haft det. Gick helt ärligt talat in i en liten depression men den kom jag snabbt ur när jag laddade upp bilderna från resan på Kos och fick känslan som man hade där nere. Får se om jag överlever en natt till utan att vakna upp bredvid en glad Sussi och ett glatt humör för att vi vet att solen väntar på oss.
Nu måste jag sova eftersom det är skola imorgon men mer om resan kommer. För tillfället får ni nöja er med en härlig bild på oss. Om ni inte kan vänta så får ni gå in på facebook och kolla resten av bilderna där.


KOS HERE WE COME!!!

Håller på att fixa det sista inför resan, om bara 1,5 timme så åker vi mot arlanda som ska ta oss till Kos. Alltså det går inte att beskriva med ord lyckan jag känner. Det kommer bli så jävla nice, sol,bad,drinkar och en massa dans. Denna resa är något jag sent kommer glömma.

Sussi, NU KÖÖÖÖR VIII!!!!


PS!
Jag kommer inte svara på samtal utan bara på sms om jag känner för det, det kostar vettni! Internet är något jag kommer undvika så räkna inte med mig där. Kommer hem onsdag natt/torsdag morgon den 9september. Vi ses om en vecka vitingar!


RSS 2.0