Jag vill kramas och kyssas men du vill knulla mig

Måndag morgon och jag är inte på jobbet.. vad är fel? Nej men jag tog beslutet att ringa in och sjukanmäla mig idag, känns som om jag behövde en dag till för att orka hela vägen. Sen är det INGE MERA SJUK! Imorgon jobbar jag dubbelpass, härligt! Jobbar kväll på golvet för första gången med Johan så antar att det blir mycket hiss åkande haha.
Tänkte hämta ut mitt nya id-kort idag, är lite små nervös inför hur det kommer se ut men det kan väl inte vara värre än att jag bli missnöjd.. och det är inget att hänga läpp för. Är även barnvakt ikväll åt lillen så tänkte slå till med köttfärsås och skabetti. Nu vila så den här dumma halsen blir frisk och en dagens låt på det.
/M


Första advent..

..är här och idag så åker julen in i huset. Idag ska det bakas, pyntas och packas upp julgran. Och ja jag vet att det är FÖR tidigt för julgranen att ställas men eftersom mamma och lillen åker den 9dencember till Gambia så firar vi julen i förtid i år. Rätt soft ändå när vi ska hålla på med flytt och grejer mitt i julen. Känns dock som om det saknas något.. vet inte vad riktigt.
Men något som jag däremot vet är att det vankas rolig vecka, jo nästa vecka ska jag nämligen dra en AW med favorit Sussi, SOM jag saknat henne♥
Och sen till helgen (får bli fredag då jag tog Sams pass på lördagen,blä) ska jag köra på utgång med Mia och jag säger bara en sak, DÅ jävlar ska vi festa!!!
/M

Bjuder på julstämning till tusen


Lördagen den 27november

Det är lördag kväll och ja, jag sitter hemma trots att jag slutade jobbet 18.30. Har gått och blivit gammal, haha nejdå! Saken är den att jag la undan ungdomens "festa galet" idéer och tog mitt liv ett steg längre, jag är nämligen sjuk och stannar hemma för resten av helgen så jag är pigg och frisk till nästa vecka.
Måste dock erkänna att det är jävligt långtråkigt att sitta ensam hemma, mamma är på tjejmiddag och lillen hos moster.. pepparkakorna och philadelpia osten har gjort mig sällskap ikväll, GOTT!
Hade tänkt att passa på nu när jag är lite små sjuker och faktiskt helt ensam hemma att jag skulle ta hand om mig själv så ska försöka mig på ett bad med tända ljus och härlig musik.
Men ni andra party pinglor får se till att gå loss i vinter mörkret, nästa helg är det min tur.
Ciao! /M

Jobbar sjuker

Fredags kväll och mitt pass är över. HUR SKÖNT?! Såg även att det låg en liten lönespess i mitt fack och till min förvåning så hade jag fått 1884kr i lön!! Ja men tänka sig.. jag har jobbat i oktober. Och jag som trodde att jag inte skulle få någon lön, nu jävlar är jag glad!
Fick även ett efterlängtat godnatt sms, thank you.
Imorgon är det 10.30-18.30 pass som gäller och efter det ska jag hem och vila ut min sjukdom som börjar gå över, jätteskönt. Och du Suss, vi lyckas ringa om varandra hela tiden men om du ser detta så ring mig efter 18.30, då är jag tillgänglig för skvaller. Love you♥
/M

Juste får inte glömma att notera.. världens bästa ex Deniz har tagit körkort. SÅ STOLT!♥ Nu jävlar ska han få åka och hämta mig.


Dum man är

Igår vaknade jag upp mysigt och som sagt tog ledigt från jobbet, vilket var behövligt. Sen åkte jag till lilla gatan och gjorde Mia sällskap när hon tattuerades, och måste säga att den blev jättefin. (Bild kommer när jag har sladd) Ganska stor men fin, jag sa minst 5 gånger att den ska sitta där resten av livet och nu sitter den där den sitter. Snart är det min tur igen, SPÄNNANDE! Efter tatueringen så mötte jag upp mamma och så åkte vi och storhandlade på ICA Maxi och efter typ två timmar inne i det stora varuhuset var det dags för mig att åka mot kista och möta upp Denizo för att gå på bio och se Harry Potter och dödsrelikerna del 1, och den var bra. Synd bara att man inte fick se hela filmen, men snart kommer den andra delen.
Efter bion var jag helt slut då jag egentligen bara borde legat hemma i sängen och vilat så jag åkte hem och la mig i sängen med mamma och kollade senaste avsnittet av Glee. Bara en vecka kvar tills nästa avsnitt kommer!!
Idag har jag sovit ut, ska börja åka mot jobbet om en timme och jobba kvälls passet, hoppas jag överlever. Imorgon har jag också ett pass så får hoppas att min hals blir bättre om inte annat får jag ta ledigt några praktik dagar för att bli frisk så jag kan ta mina betal pass. Åhh, orkar inte tänka mer. Ska lägga mig i sängen och vila innan det är dags att köra igång med jobbet.
Hej så länge.. och du.. ja jag saknar dig! /M

Grenade

Ska snart börja åka in mot stan för att möta upp Mia och sen åka till lilla gatan och göra henne sällskap när hon gör sin första tattoo. Frågan är hur fan man går till tuben, haha bra där!
Upptäckte min nya favorit låt igår i bilen.. you gonna love it!
Besos /M

Tisdag, tisdag tisdag

Ja idag är det tisdag. Haha nej men har jobbat dubbelpass idag och kommer så göra även imorgon, pengar rullar in det går bra nu. Tror även att jag kommer missa lill lördagen imorgon, snyft! Får se vad Tessan säger imorgon om det är någon idé för mig att ens komma.. annars blir jag hämtad efter jobbet. FETT NICE! Och förmodligen så kommer jag lyckas le mig till ledighet på torsdag då jag bara ska ta det lungt och kolla in när Mia lider under tatueringsmaskinens vibrerande nål, haha evul!
Nej, fan ska upp 05.15 imorgon så måste verkligen sova nu men eftersom Sussi klagat på uppdatering (kan inte fatta varför?!) så offrade jag sov tid för att skriva detta.
Och Suss om du nu läser detta så behöver vi prata, BIG news! Ring inte ikväll!! Ska sova nu..
Love /M

M/S personalfest

Lyckad personalfest får jag lov att säga! Shit vad kul vi hade, dansade och skrattade sönder oss, längtar tills nästa. Vi tänkte ha en liten mer intern personalfest på onsdag, blir min första "lill lördag" och visst kan den inte introduceras bättre än av de härliga folket på mitt jobb.
Oj, vad mycket klockan var, måste springa till köket och brassa på med middagen, har en hungrig liten mage att mätta.
Ciao! /M

Våra brister gör oss till människor

Äntligen fredag! Och den har varit hur skön som helst, tog ut en liten sovmorgon då jag fick ledigt från jobbet idag för att gå på SACO mässan i älvsjö. Första mässan som jag känner att jag fick ut något utav, jag engagerade mig och gjorde det jag gick dit för. Funderar på att plugga antingen i L.A, London eller Skottland. Men får se, alla skulle vara en dröm så den som ger mig bäst alternativ blir det.
Ialla fall, idag ska jag bara ta det lungt och ha Madde tid för mig själv. Känner att jag behöver det om jag ska vara utvilad och peppad inför morgondagens toppen humör.
Så ha ett trevligt fredags myyyys /M


I'm in love with the feeling

Personal fest på lördag, ASnice!

Tre historier i en

  • Okej vi börjar med det positiva, gårdagen. Jo jag gick upp 15.15 och var på jobbet från 7.00 till stängning (22.15) och allt flöt på bra trots att jag fick köra kassan själv då en kollega sket i att komma. Thank god för Sam och Nicklas. Jag brukar vara den som säger "hata män!" men jag måste faktiskt sänka garden och hylla alla män (denna gång) där ute som är så bra som dom jag får jobba med. ÄLSKAR att jobba med killar, allt bara flyter på och inget är ett problem, verkligen inget. Kom när det behövdes, vi samarbetade som om vi inte gjort något annat de senaste åren, japp det var riktigt nice.
  • Men ialla fall (ni ska inte få för mycket luft nu), när jobbet väl var över och det var dags att åka hem så var jag ju typ något trött och kände att mitt liv inte bestod av så mycket mer än arbete men så kom den härliga uppenbarelsen för livet när tåg-chauffören var på ett sånt himla bra humör och snackade på om trevliga saker i högtalaren, och jag skrattade lite tyst för mig själv. Det är så himla härligt när man träffar på sånna glada prickar i vardagen, att gå och känna sig helt slut och lite dämpad, och så sätter man sig på ett tåg, precis som vilken dag som helst men så just denna gång så blir man så glad för att en annan person mår så bra. Han hade förmodligen precis fått sig ett ligg men det förtäljer inte historien. Det jag ville komma fram till var ialla fall att jag hatar buss-chauförrer och gillar tåg-chauförrer, mycket.
  • Och nu tredje historian, idag fick vi reda på att chefen intagit en ny policy, jo.. tatueringar är inte längre tillåtet. MEN HALLÅ?! Vi jobbar i en fucking matbutik och inte på någon högklassad advokatbyrå. Tycker det var hemskt löjligt, jag menar jag har jobbat där i 2-3 månader (Jennie och Pierre i flera år) och nu kommer dom med detta. Ingen utav oss har särskilt synliga tatueringar och dessutom så är det inte döskallar som poppar upp. Så nu är det långärmat och nedsläppt hår som gäller.. KUL! Diskriminering mot en livsstil, INTE okej! [Tur att nästa tattoo inte kommer att synas då, hihi] Eller det beror ju på hur man ser på saken ;)

I know that what I'm doing isn't right, but I'm not sure it's wrong either

Tisdag idag och den var precis som förra tisdagen, på jobbet. Snacka om enformiga veckodagar jag har. Jobb,jobb,jobb och så barnvakt. Lever för varannan helg då jag är ledig, precis som den kommande då jag ska festa loss med jobbet. Hörde jag förkrök hos Johan?! haha
Har gjort en hel del läsning och pluggande inför tre parts samtalet imorgon med Gunilla, hon får ju inte tro att jag går rastlös så jag har gjort en hel del uppgifter och läst och antecknad en del. Hoppas hon blir nöjd?
Imorgon så har jag också tagit på mig ett sånt där jobbigt pass så jag ska ta med mig datorn och kolla Gossip och Glee på rasten, ni kan ju gissa femtioelva gånger om jag längtat efter detta!! Ska bli mysigt att ligga ensam uppe i personal rummet och mysa framför datorn i väntan på att börja arbetet igen och tjäna pengar.
Men nu måste jag börja fixa mig inför sängen om jag ska kunna få min tillräckliga sömn, upp 05.15 imorgon bitti, wihu! NOT!
Puss och Klem /M

Sugig vecka betyder cash flow

Fyfan vad jag förtjänar en hej dundrans helg, kolla bara det här..

Måndag
: Jobb 10.00-22.30
Tisdag: Jobb 12.00-18.00 + barnvakt
Onsdag: Jobb 7.00-22.30
Torsdag: Jobb 7.00-13.00 + barnvakt
Fredag: Jobb 8.00-15.00

Snacka om att jag ska supa sönder på lördagen (personalfest) och ligga hela söndagen och bara vara bakis och känna att jag förtjänat fyllan. Det kruxiga är hur jag ska få tag på pengar.. hmm.. 24kr på kontot, hate my life!
/M

Glad farsdag

För er som undrade om "Ajajaj" inlägget så är det en epilator som tar bort hår som jag drog över armarna.. vilket gör SJUKT ont. Alltså det är en mördar maskin som känns som knivar på armarna. Så det var inte ett bokstavligt talat inlägg. Och i övrigt så gjorde det exakt lika ont denna gång.. så nu när det är uträtt kan jag gå vidare till vad jag har gjort i helgen..
Den spenderades i tyresö hemma hos familjen Wenger/Pettersson och det har faktiskt varit hur skönt som helst, vi har bara tagit det lungt och spelat spel (JAG VANN!!) och myst framför den öppna brasan till tv bruset.
Man kan säga att jag laddade upp inför nästa helg då vi ska festa loss på taco båten, OM jag längtar! Det ska bli så himla kul! Festa tills vi däckar!!
Men nu ska jag kolla sl så när jag vet när jag måste gå upp till jobbet imorgon, ciao sötnosar. Vi höres och störes! /M

Ajajaj

Jaha då var det dags att gå och dra knivar över armarna igen, hoppas det inte gör lika ont som det gjorde förra gången..

Kontstigt, känner mig kär

Gick in och såg precis att ett nytt Glee avsnitt har kommit, IHHHH :D


Say whaat?!

Detta är en ny dag med nya tag. Och jag har varit på jobbet sen 07.00 imorse och allt har flytit på fint, dock fanns inte min dagliga dos av skratt då Johan var borta men annars hade jag det bra. Var väldigt effektiv med allt jag gjorde idag känner jag..hur som, här kommer det jag ville komma fram till..
På vägen hem från jobbet när jag stod på perrongen och väntade på tåget så hälsade en kille på två tjejer, inget mer med det, sen när tåget kom satte han sig mitt emot mig, inget mer med det men här kommer det.. han tittar på mig en hel del och efter några minuter hälsar han och berättar hur fin jag är på engelska och frågar hur jag mår osv. Det slutar med att han också ska av i solna centrum (jag sa inte vart jag skulle förns han sa vart han skulle gå av, man är ju inte dum) för att hälsa på sin kusin. Sen snackar han vidare, och så visar det sig att han jobbar som kock på Snaps, SNAP! Så bra, han erbjöd mig gratis inträde och gratis drinkar på både Snaps och Metro men ska jag erkänna så är jag inte ett dugg sugen eller intresserad av erbjudandet. Antar att han räknar med att få något i gentjänst och det har jag ingen som helst lust med att ge då jag faktiskt har mina ögon på annat håll. Det roliga är, att visst har jag sätt att killar kollar och sådär men jag har faktiskt aldrig varit med om att en engelsman, mitt på ljusa dagen när man kommer från jobbet och inte direkt är sitt bästa jag, stöter stenhårt på en.. intressant. Måste säga att jag blev glad, inte för att det var han men just för att en främmande man tittade på mig, helt ofixad efter en hel dag på jobbet och ändå ville ha mig. Det får gärna hända med en snygg kille som snackar samma språk som mig själv.
Men nu ska jag ringa s.a.t.s och be dom avsluta mitt konto för att sedan måla naglarna.
XoXo /M


Under onsdag

Tänker inte nämna katastrofen som upptäcktes imorse, galet pinsamt men annars har jag haft en super dag! Strotsat runt med Johan i olika matbutiker och kollat in hur bra/dåliga de är, efter fem besök var det dags för lunch vilket var mysigt. Sen gick vi tillbaka till jobbet, jobbade på och gullig som jag är så jobbade jag 1,5 timme övertid med makrill. What can I say? I love my job when I'm doing it with the right persons. Ska lyssna lite musik och sen gå ner till centrum och hjälpa mamma handla.
Fick även reda på att jag ska få vara ledig i helgen så den ska mysas ihop med Mia, girls night!
PussPuss /M

Får aldrig nog av denna sång, right on repeat! 


Sötisen

I världsklass sötaste lillebror.

Vi pratade om stjärntecken och jag sa att tecknet bestämdes efter när man är född. Min lille är lejon i stjärntecken och så sa jag att "farbror Peter" också är det. Då frågade han hur det kunde komma sig att de har samma och då sa jag att det är för att de båda fyller år i tidigt agusti. Han blev mycket chockad och frågade: "Men är det inte mamman som bestämmer när man fyller år?" Han förstod inte att man fyller år den dagen man fötts, frågan är om han förstår att man föds över huvud taget? Haha den lilla okunniga saken är väl för söt.


Glee

Då var det sista höstlovet i hela mitt liv över. Okej det slutade för två dagar sen men eftersom jag har haft annat för mig så har jag inte kunnat blogga. Vad som har hänt under mitt lov? Inte mycket faktiskt. "The big hapenings" var väl kryssningen och en utgång på lördagen. Annars har jag inte gjort många knop, har faktiskt spenderat största delen av mitt lov i sängen, tittat på Glee och bara känt lugnet. På något konstigt vis så var det ett av de bästa loven jag har haft, men jag antar att det är för att jag spenderade det tillsammans med min bästa vän, sängen.
I måndags började helvetet igen och jag jobbade hela 12timmar!! Good work! Sen direkt efter blev det stress hem, stress in i duschen och stress ner i sängen för att hinna se de sista avsnitten av Glee tillsammans med mamma. Glee är min nya grej, älskar det! Och så även Gossip Girl som jag såg senaste avsnittet av nyss, damn it's good! Och ännu bättre är det nu när C and B äntligen hittat tillbaka till varandra.
Juste! Får inte glömma att meddela er.. jag är nu officiellt anställd på Vi då jag skrev under anställningsavtalet idag. Congratz till mig!
Men nu ska jag in i duschen och invänta mammis ankomst, det är ett CougarTown avsnitt som ska avverkas.
/M


Bild på mig och älskade kussen för 2 lördagar sen


Vad gör vi?! ..

Vill kunna stänga av datorn så skriver sista inlägget nu innan jag drar iväg mot slussen för att möta upp gänget. Vi får se hur jag mår imorgon kväll när jag anländer till Stockholm igen, jag planerar att gå all in!

Sussi, Felicia, Camilla, Carro, Cassie, Amanda och okänd kille, ..NU KÖÖR VI!!


Lunch lunch lunch

Håller på med dagens lunch.. gröt blir det. Mindre och äckligare mat för mindre midja ska vara ett bra trick har jag hört. Kokar skiten till veckans låt.

Kryssning 2010

Då kom den dagen på lovet som man faktiskt ska göra något kul på, jag och brudarna (en kille) ska iväg på kryssning och gå loss. Får se hur långt taxfree'ns alkohol räcker, vi ska ialla fall vara först in. Ser fram emot kvällen, vet dock inte hur den kommer sluta.

Kan bara hoppas på det värsta..


Lyckligaste dagen i mitt liv

Jag är så himla lycklig just nu, aldrig känt en sån här lycka. Har precis sätt klart ett nytt avsnitt av GossipGirl och jag känner mig grinfärdig av lycka. C and B its ment to be. Jag vet, jag är helt jävla sjuk som blir såhär av en serie men jag bara älskar det. Chuck, snälla ta mig!!! Jag är förnärvarande den lyckligaste tjejen i hela världen.
Måste se det en gång till!!!!
/M

Dalmatiner

Jag har länge varit intresserad av att skaffa mig en livskamrat, och då menar jag ingen korkad kille utan i form av en hund. Däremot har jag varken tid, ekonomi eller ett liv för att ha hund just nu, vilket ändå känns skönt att jag inte tar på mig något jag inte kan ta hand om. Att vänta känns som mest rättvisast för hunden också så jag har tagit mitt mogna förnuft till fånga och väntar med att skaffa ett 15års långt hel tids jobb. Men kollar ändå upp potentiala framtidspartners och jag har ju alltid varit inne på en tollare men någonstans får man ju inse vad som passar ens livsstil och vad som hunden kommer må bäst av. Och eftersom jag inte är en atlet och inte gärna spenderar större delen av mitt liv utomhus på en gård nära skogen så fick jag ge upp min hund dröm och sikta på något som passar både mig och rasen bättre. Och jag är inte intresserad av att skaffa en liten sketen råtta heller, så nu är jag inne på att skaffa en dalmatiner. En familjehund som älskar kärlek, kräver inte överdrivet med motion och är lättskött (förutom pälsfällandet) så det är en stark kandidat. Har alltid fascinerats av de varelserna. Har alltid också känt för att ha en tik men när det gäller dalmatiner skulle jag kunna tänka mig en stilig hane som fulländar min tillvaro.. why not liksom.


Se bara vilken så vacker och ståtlig hund det är


Höstlov

Lördag,lördag,lördag. Ja min lördags dag spenderades på jobbet till klockan 18.30 och efter det åkte jag hem för att fixa mig inför kvällens alla bravader. Lyckades ragga upp min party pingla Jessica på vägen. Först tog vi oss till Treat (jävla skit vakt) för att fira av Frances som ska åka runt i Asien. Efter tog vi bussen och tåget till skanstull för att gå loss in på Metro med tyresö gänget. Och kul hade vi, men dansgolvet var väl inte de bästa, bättre lycka nästa gång. Men det hände många andra intressanta saker som förmodligen kommer ske igen.. eller vad säger du Peck ;) haha
Söndagen bestod av firande i Farsta då min snygga kusin Johan fyllde 30år. Helt sjukt, jag har precis börjat få gå ut lagligt på krogen och min kusin är 30år med barn och familj. Hur som, det var trevligt och nu är det söndag. Har spenderat hela denna härliga höstlovs måndag tillsammans med favorit slappisen Diesel i soffan, haha soft! Han och jag är som gjorde för att mysa tillsammans i soffan, älskar den lilla krabaten.
/M

RSS 2.0