Umgänge på bild

Farmor och Farfar besök i bilder.


Hemma mys med älsklingen, vilket alltid resulterar i mumsig fruktsallad..

Köpt och fått

Kärleks ljus från mamma. För er som inte ser var det står på ljuset.. "Till en speciell person -Du finns alltid där för andra, du är hjälpsam och omtänksam vid alla tillfällen. Din utstrålning och förståelse inger förtroende. Du har ett hjärta av guld och du utstrålar ljus och värme"
Läpp vaselin som doftar ljuvligt
Tre ringar jag köpte till mig själv i Spanien (Rosa från Deniz)
Dagens ring
Nipple covers från Deniz (jag ville ha dom så inga konstiga ideer)
Leggings med kedjor köpta i Spanien
Ljusa mocka skor med detalj från Spanien
Bruna skinn skor från Spanien
Brun väst från Spanien
Palestina sjal från Farmor och Farfar
Sommrigt linne från Spanien
Fest linne från Spanien
Läppglans köpt på Taxfree Kulör: 557 Denim Pink/Rose Denim
Rosa flippflopps med söt rosett från H&M
Priser som Deniz vann i Spanien på tivoli som jag sedan fick
Mascara köpt på Taxfree. Mascaran var bra med passar bäst på sommaren då man inte vill ha så mycket smink utan bara lite färg på fransarna. Nästa gång köper jag en annan mascara.

Ny Frilla brilla

Då var man ännu en gång nyklippt och fin. Vart riktigt nöjd denna gång, nog den allra bästa faktiskt. Efter klippningen gick jag lite på stan med Deniz, och hem följde ett par stjärn formade nipple covers. Skit coola. I övrigt ville jag ha allt jag såg, har en hopplös period nu när det enda som kommer ur min mun är "jag vill ha", känns mindre roligt när man ska spara pengarna.
Tänkte dessutom lägga upp bilder på det som jag har köpt i spanien och lite så, Det senaste inköpta helt enkelt. Men det får bli i nästa inlägg. Såhär blev i alla fall håret..
/M


I wish I was a rich bitch






Slutspört på sommarlov

Då var jag tillbaka för att skriva lite efter en längre tid nu. Har bara njutit och tagit det lungt sen jag kom hem. Vädret har inte varit det bästa men jag ska inte klaga, jag har haft många fina dagar med strålande sol. Så vad har jag gjort mer på detalj? Jag har varit katt/hamster vakt eftersom mamam åkt iväg till Grebbe för att hälsa på min morbror. Jag har hälsat på min farmor och farfar och gett deras present från Spanien. Pappa har fått sin och så har jag kollat hur vi gjort om hemma, mycket har försvunnit. Ser rätt tomt ut men man vänjer sig antar jag.
Jag har sovit en natt hemma hos min älskling som ombyte för att han alltid i stort sätt sover hos mig.
Jag har varit på banken, bokat biljetter till Gotland och tittat på resor inkl. hotell till Danmark. Jag är himla sugen på att åka några dagar till Danmark med Deniz, Natha och Micke och ha mysigt och trevligt tillsammans. Skönt att åka bort sådär runt mitten på terminen. Dessvärre måste jag skaffa ett jobb så att jag kan få in pengar och göra allt vad jag nu vill.
Men slut snackat om jobb och pengar, det är inte speciellt intressant ämne om man inte har något utav det. Mamma kommer hem runt 19.00-19.30 så då ska maten vara klar och golvet dammsuget. Men nu ska jag lägga mig och mysa med min älskling för att sedan börja dammsuga.
Ha det så bra så länge så hörs och störs vi. /M

HEEMMAAA!

Yes då var jag hemma från Spanien till Svergie igen, brun och blondare. Känns great. Har haft en riktig super semester, verkligen. Myst med min kille och gått loss med Micke, Natha och Deniz på Torreviejas gator. (Bilder finns på Fejjan) Saknar värmen och vattnet. Men skönt att vara hemma igen och sova i sin säng, ha alla sina grejer och framförallt träffa alla vännerna. Underbart! Imorgon åker mammsen så ska vara kattvakt ett tag framöver men det gör mig ingenting, nu har jag varit ifrån mina två små svarta änglar i 2 veckor så ska bli mysigt att vara hemma och gosa med dom.
Nu gäller det bara att jag ska orka packa upp allt också, kommer nog ta en vecka för att ta allt på samma gång är för jobbigt. Men det löser sig med tiden.
Imorgon blir det bio, Harry Potter! Ska bli så spännande! Älskar när det kommer uppföljare, blir en helt annan grej när man ser på den då.
Ska även ringa min farmor och farfar och boka en middag så jag får träffa dom också.
Nu ska jag återgå till soffan och mamma, jag kom och hon åker så vill passa på att umgås.
Ses och skönt att vara tillbaka, hoppas ni har haft det super.
Love /M

PackaPackaPacka

Nu har jag gjort något av det sista, nämligen tvättat allt mitt smink och min sminkväska. Öngonskuggan hade gått sönder så hade brunt i hela sminkväskan. Det sista av själva packningen är klart, vilket känns great. Nu ska jag ta bort nagellacket på tår och fingrar för att måla om så det är nytt och fräscht under tiden som jag ser på film med mammsen. Tror hon kommer sakna mig mycket *ler*.
Hur som, efter filmen bär det hem till Deniz och sen imorgon så åker vi. Beroende på när vi börjar åka till arlanda och när jag går upp så kanske jag hinner skriva ett inlägg, annars får vi ta farväl här.
Ha en underbar sommar så hörs och störs vi igen när jag kommer hem.
Love /M

Historiska Muset

Dagen började med att jag klockan 9.00 gick över till grannen och vaxade benen och bikinilinjen, och det gjorde lite ont. Men inte värre än det gjorde sist så nu är det fixat och klart inför Spanien resan, känns himla skönt. Efer det åkte jag med lillen och hans kompis Emil till Historiska Muset där det är vikingasommar. Även Jessica och Deniz gjorde mig sällskap. Man fick baka vikingabröd, klä sig som en viking, spela vikingaspel och gräva efter saker från vikingarnas tid. Fanns även nordens stösta (eller nästa största) vikinga museum att kolla in. I helhet var det en trevlig och mysig dag då barnen framför allt fick ha kul. Här är ett smakprov på vad man kan göra på ett vikinga museum.






Eftermiddags underhållning

Shoppat har jag gjort idag på eftermiddagen och detta följde med hem.
                                                                               
                                                                                Bikini- 79kr/del  3Trosor för 129kr


Utomlands

Nya planer, blir hem till Jecki istället med Twin och mysa.
Äter hallonsorbet glass, får mig att längta utomlands, men snart är jag där!

Sommar nätter

Sådär ja, då var jag klar med packningen på pappas ställe. Under tiden har jag fått samtal från Twini också så jag ska eventuellt följa med henne och Pål med gäng till en uteservering och mysa i sommar värmen som kom tillbaka nu helt plötsligt, mysigt.
Sista spörten nu innan jag åker, ska bli så mysigt att träffa kusinvitamin. Har saknat henne<3
Men nu ska jag dunka vidare med musiken och njuta av livet, ha det mysmys!
/M

Bara 2,5 dagar kvar

Tjena alla härliga bloggers! Hur är läget? Jag mår bra trots att vädret är inte på topp idag som den har varit de senaste dagarna men det kan vara skönt och bra med en liten paus från hettan.
Igår var jag hos Mia och myste nu innan jag åker, vi slingade hår och snick snacka. Tidigt (klockan 11.00) imorse gick jag upp för att börja åka hem till pappa som jag är hos nu och packar inför resan. Har inte tid att packa imorgon eftersom jag ska till Historiska muset med lillen och kolla lite. Så passar på idag när jag inte har något planerat.
Kan ni tänka er, om 2,5 dagar åker jag till Spanien och är borta i två veckor. Ska bli så himla skönt. Spännande att åka utan mina egna föräldrar för det har jag aldrig gjort förr. Men jag tror att den här resan kommer att bli något alldeles extra och super mysig.
Kommer inte att vara inne på internet över huvudtaget när jag är bortrest så att ni är medvetna om det, semester är semester och då ska jag ta vara på solen och stranden, inte det jag har hemma.
Nu ska jag ringa Cia (Deniz mamma) och höra vad man ungefär behöver ha med sig i fick pengar inför resan, ha det super allihopa så hörs vi senare efter jag har packat.
Kram /M

RSS 2.0