Tack för inbjudan

Inga kommentarer.. /M

Chokladbegär

Håller på att spricka, måste ha choklad! I alla dess former.




Sjuknos

Godmorgon sötnosar!
Idag är det fredag, äntligen! Har averkat första lektionen och har nu håltimme. När skoldagen är slut bär det hemåt för att sitta barnvakt. Inte så händelserik? Nej jag vet, men ska göra likt igårkväll hjälpa lillen med matte läxorna.
I övrigt har jag åkt på en hemsk förkylning som min kära pojkvän smittat mig med, jätte uppskattat! Så nu är jag snurvlig med röd nos, känns mindre attraktivt men men. Hoppas på att bli frisk så fort som möjligt. Annars mår jag väl bra.. ska försöka ta det så lungt som möjligt i helgen så jag slipper vara sjuker på lovet. Ni andra får ha en super helg och ta vara på lovet, det kommer gå fort.
Kram /M

Med tanke på inlägget nedan


Turkland

Idag bestämdes det att jag ska dela hotellrum med en viss Camilla, kunde inte blivit nöjdare! Jag hade mina begränsningar och i den ingick hon så blev faktiskt riktigt glad när jag fick sms:et om att vi skulle dela rum. Och jag vet vilket hotellrum de e som kommer få stå för förkröket ;) haha
TaggaTaggaTagga!

/M

Choklad / 70 recept att älska

Idag har jag jobbat på Åhléns som vanligt och idag hände även något som aldrig hänt mig förut, jag köpte en bok. Dock var det en choklad bok, typiskt mig jag vet. Men det ser riktigt mumsigt ut och på måndag (1/3) är det 15 månader för mig och Dempa så då ska vi baka ihop något smaskigt.
Efter jobbet drog jag mig mot gymmet, och tro mig, det var tufft. Men jag gjorde det! Och det känns nu super bra. Efter träningen åkte jag hem till älsklingen och åt och nu sitter jag här medans han kollar på de där jävla OS, så ointressant.
Imorgon är det jobb igen, börjar dock 10.30 och så kommer även månadens nya chic tidning ut, WIHU! I just love it. Ska börja prenumerera. (svår stavat ord Deniz, haha)
/M

Provjobbs resultat

Angående går dagen då jag provjobbade så gick det tyvärr..












SUPER BRA!:D
Luring! Haha
Det gick hur bra som helst och tjejerna (Arven och Carro) som jag jobbade tillsammans med verkade gilla mig. Ohho! Hoppas jag får de. Och mina kollegor var hur söta som helst, och cafét var super mysigt. Har inget negativt att säga om saken.. förutom att man inte tjänar några större pengar på att jobba på café men men.

Jag ber om ursäkt för det nedan

FITT-CP-SKIT-JÄVLA-HOR-KUKS-RETARD-KÖNSSJUKDOMS DAG!

Provjobbet

Imorgon är skolan inställd, thank god! Men ska ändå upp i hyffsad tid och göra storstädning i hemmet. Efter det ska jag eventuellt in till stan och fika med favvo Sussan (om hon inte skulle sitta barnvakt?) och sen klockan 18.30 är det provjobba som gäller. Hoppas jag sätter det! Ska jobba ihop med en modell, får ta lärdom av hennes skönhet.
Men nu ska jag duscha och sen fortsätta läsa på Bergdorf-blondiner (boken från goodiebagen). Den är faktiskt super bra, societets liv vill väl alla leva? På något sätt..
Sleep tight /M

Maddes nya vår shopping

Clutch från Asos - Ringar från Lindex - Väska från accent (rea)

Lite av innehållet av min chic- goodiebag (örhängena har jag själv köpt på accent)
Påsväska från Topshop (rea) - Strumpbyxor och skinnkjol från H&M (rea)

Jeans jacka från Lindex- bra kap i sommar

Svarta pumps från Din Sko (Beklagar den smutsiga spegeln, men det funkar ju ändå)


Valparna

De fångar ens hjärta- här sover Tiara och Tiny på mig

Lipsill

Man kan sova hur som helst, bara man får sova. Visst?
Snussan sover så sött

En killes tur att bli fotad

Mias fötter luktar.. underligt eller?

Kamera attack


TURKIET

Nu ska ni få höra!
Idag fick jag reda på att vi i klassen ska åka på studieresa till Turkiet mellan den 19-23/4-2010. Konstigt nog och notera, olikt mig blev jag inte taggad. Jag kände fyfan, kan bli super kul med vissa i klassen men fan för resten. Nu har jag kommit på.. vad fan tänkte jag med? Jag har helt ändrat inställning och är super taggad. Hallå?! Fucking Turkiet!! Utomlands som jag så länge tjatat om, och nu får jag åka med min älskling och underbara tjejer i klassen. Fatta, utomlands där det är varmt. Jag kan ligga på en strand och dricka drinkar, dansa i en bar och leva livet i fyra dagar. Jag har fått mitt sunda förnuft på skaft och laddar inför resan, I'm sorry guys but now it's time to meet the crazy part of me. Skön musik och härligt sällskap, fan vad jag rockar utomlands.
Sussi jag säger bara, vi får ett smakprov på vad som komma skall ;)
/M

Söndagsaktiviteter

Intervjun gick bra, ska komma och provjobba på tisdag. Hoppas att hon jag ska jobba med gillar mig, det brukar resultera i att dom godkänner en. Efter intervjun åkte jag och pappa mot värmdö för att ta en fika med farmor och farfar, det var riktigt mysigt och nu sitter vi här. De kollar på OS vancouver och jag sitter och kollar på internet. Vart mycket besviken igår när jag upptäckte att ett par skor som jag HEMSKT gärna ville ha inte fanns i min storlek, blir så ledsen. Men har skickat ett meil så får se vad dom säger.
Har köpt en SOLO tidning som jag ska spåna ner mig i på vägen hem. Imorgon är det skola, well that sucks!
Annars känns det bra nu, intervjun är klar och får se hur det går på tisdag, går det bra då har jag halva inne. Ska arbeta ihop med en modell, ska bli intressant. Jobb, jobb, jobb = pengar, pengar, pengar = resa, resa, resa = shopping, shopping och slutligen shopping. And that´s was I like.
/M

Anställningsintervju

Har fixat mig och ska snart iväg på anställningsintervju, hoppas att det går bra, är så himla nervös bara. Men jag behöver verkligen pengarna. Önska mig lycka till!
/M

Shop til you drop

Det blev ingen lokalfest. Shoppade lite med Deniz istället och gick hem och åt. Nu kollar vi receptet så vi vet vilka ingredienser som måste inhandlas. Det är nyttiga blåbärsmuffins som står på menyn, hoppas det blir gott. Vad det gäller shoppingen visar jag det senare när jag har kamera. Men jag handlade en jeans jacka, en röd och en rosa väska och två ringar. Deniz köpte ett par blekta jeans, en grön sommarjacka och ett par vårskor. Finus fanus.
Men nu ska jag jobba vidare på receptet. Puss på er alla och ha en himla trevlig helg!
/M

Busy weekend

Äntligen fredag! Sitter på sista lektionen sen är det helg, WIHU!
Ikväll är det eventuellt lokal fest, annars ska jag hem till pappa och baka nyttiga blåbärsmuffins och nyttiga bars, mm yummi. På lördag blir det mot tyresö med mamma och theo för att mysa med valpar och på söndag är det anställningsintervju, hoppas jag får jobbet! Pengar på ingång till sommar resor!
Men nu börjar snart lektionen så måste dra. Ha en bra fredag!
/M

I love this song

Värd att läggas på repeat.

Puppies

Världens sötaste T-kull. Så himla underbara.


+ / -

Mitt gamla nummer funkar igen, tjoho! 0733..
Något mindre roligt är att mina jeans och baddräkt från ellos kom hem idag och inget utav det passade. Jeansen var för stora i midjan och för tajta i vaderna. Baddräkten satt bra förutom mitt partiet som var för kort. Så jag måste skicka tillbaka båda, drygt.
Men annars är allt super, ska på jobb intervju på ett café vilken dag som helst. Måste ju ha någon slags inkomst när jag ska resa i sommar med Sussan ;)
Men nu ska jag kolla hur man gör för att retunera. 
Tills vidare! /M 

Vår hår

Om ca 2 veckor ska jag klippa och eventuellt färga håret. Men nu är frågan.. vad ska jag göra? Jag vill ha långt hår men vill ändå göra något drastiskt så det syns att jag varit hos frisören. Och sen.. ska jag fortsätta att färga mitt hår mörkt eller ska jag låta färgen gå ur och ha min orginal färg?
Vad tycker ni att jag passar bäst i? Jag behöver påverkas av er i denna fråga..

Orginal?



Färgat?

Kläder påväg

Idag är det måndag.. och denna vecka ska varor från ellos och asos komma hem, OM jag längtar! Dessutom ska mitt gamla nummer börja fungera och så ska jag dela ut cv:n. Inte så värst händelserik vecka men jag är exalterad för mina kläder som ska anlända. I just love it! Ska även ta och kika in på en sida och dator shoppa lite.
Idag är det barnvakt och så även imorgon.. that's life.
Men nu ska jag avverka min sista lektion så jag äntligen får gå hem. /M

Alla hjärtans dag

Idag har jag myst med min älskling på alla hjärtans dag. Vi bestämde oss för att gå på bio, det blev "The Imaginarium of Dr. Parnassus" med Heath Ledger, Johnny Depp, Jude Law och Colin Farrell. Filmen var kass, så då vet ni det. Enda positiva var att det var snygga skådelspelare, that's it! Tråkigt, en besvikelse!

Summer dress

Påväg hem till mig, I just love it!

Känner på mig att det kommer bli ett av sommarens mest burna plagg för min del.

Valpbesök

Sitter på sista lektionen nu och ska sen åka och hämta lillen för att sedan åka iväg till tyresö och titta på alla de 15 små söta vaplarna, oh dom är ju så mysiga. Man vill ju så gärna ta med sig en eller två hem men dessvärre kan vi inte ha hund, men det kommer inom sin tid.


BH- kväll och goodibags med mamma

Heej bloggen! Igår var jag som sagt på bh-kväll med mamma (Sussi var sjuk) och det var faktiskt riktigt mysigt. Jag och mamma var såklart en av de 300 första så vi fick lyxia goddibags, och det var dom faktiskt. Det bjöds på vitamindryck, champange, minimunkar, muffins och självklart massor av underkläder.
I goodibagen:
1 söt trosa
2 nagellack
1 bok
1 notbok
1 chic tidning
1 läppglans som dofta choklad
20% rabatt på Twilfit
1 Volym mousse
1 häfte med skönhetstips
1 Läkerolask
Tror att jag fick med allt, vart super nöjd med alla produkterna. Och dessutom fick jag med mig hem 3 par nya trosor som mamma köpte till mig. Hoppas de kommer göra fler event för detta var det mysigaste jag gjort med mamma på länge, himla trevligt. Snart ska jag och mamma gå och utnyttja våra 20% rabatt på Elle Macpherson's nya underklädes kollektion som förövrigt var super fin.
/M

Handlar allt om pengar?

Wihu! Imorgon är det tjejkväll som gäller! Känner mig riktigt taggad, jag, mamma och Sussi. Ska bli så himla mysigt. Först tråkigt jobb, köpa nya älskade chic tidningen, gå i stan med Sussi, gå på bh-kväll och sedan åka hem och njuta av min lyxiga goodibag. Kan knappt vänta. Det går bra nu, och på fredag eller absolut senast på tisdag nästa vecka börjar mitt gamla nummer gälla igen, hoppas att jag fått något jobb som inte gått till någon annan. Oh, känner att det börjar gå framåt nu. Det enda som fattas är alla miljoner som jag behöver för att kunna köpa alla de där "måste ha" måstena. Är som besatt, kan inte låta bli att tänka på dom.

  • En skidjacka som det är 40% rea på kostar nu 2160kr
  • En underbar dröm klänning som kostar 1695kr

Och sen så vill jag ju ha allt annat härligt men de två ovan är några som jag bara måste ha. Får väl se, de är också de dyraste av allt de jag vill ha, typiskt mig. Är man onormal om man mår dåligt över att man inte har pengar att shoppa för? Eller kallas det bortskämd/ girig? Jag är nog girig när det kommer till shopping. Dessvärre får jag aldrig leva ut min shopping galna sida, MÅSTE få ett jobb så jag kan börja leva.
Men sen måste pengarna räcka till i sommar också när jag och Sussan ska ut på äventyr, oh så jag längtar. Fyfan vad kul vi kommer ha. "Kom dit och ingen visste vilka vi var, åkte hem som legender". Oh ser framför mig vår sommar, its gonna be the best!
Xoxo /M


Shopping är en synd jag inte kan motstå

Jag sörjer i kläder, ge mig, ge mig, ge mig snälla!


Livets små underliga ting

Påväg till skolan här om dan' såg jag något mycket underligt..
Eller hur? Hur i hela världen kan ett träd växa på detta vis?

SKOLAN SUGER

Sitter på min sista lektion, nät c. Känns lite sådär halv roligt att jag slutar 16.00 idag, men sånt får man ta. Något som jag däremot inte tycker är helt okej är att vi har två svåra prov denna vecka, en engelska läxa och nu fick vi också en stor engelska uppgift. Men hur fan tänker dom?! Allt det på 4 dagar?! Som om skolan är det enda som existerar i våra små värdelösa (tack vare skolan) liv. Nej, känner mig extremt arg på framförallt min engelska lärare, scrue you Pier!
/ A not very happy M

Lycklig!

Helt otroligt! Vet ni vad som hände igår? Jag kan knappt tro det själv. Deniz har fyllt 18 så vi har en deal att jag ska få använda hans internetkonto för att handla på internet. Och igår var det köp premiär. Jag klickade hem en baddräkt, ett par jeans och en clutch som jag velat ha i ca 1/2 år men som varit slut. Sen helt plötsligt bara fanns den där, lyckligast i världen. Och tack min käraste kära för att du hjälper mig, guld värt♥
/M


Coolaste clutchen ever!


Så ser den ut på men jag ska ha den i den rosa kulören.



Hur snygga liksom!


Ingen ro och ingen vila

Måndag morgon, och det känns lika trögt denna måndag som förra att det är en hel vecka kvar tills nästa helg. Men det händer någonting varje dag denna vecka och det är ju härligt. Då har man saker att se fram emot.
Måndag- barnvakt och plugga
Tisdag- fika med Mathias och städa
Onsdag- jobba, träna och plugga
Torsdag- jobba och underklädeskväll
Fredag- eventuellt åka till Mia med Theo och kolla på valparna
Lördag- Äta middag och kolla melodifestivalen hos farmor och farfar
Söndag- Alla Hjärtans Dag = mysa med älsklingen, äta gott och gå på bio.
Så ser min vecka ut. Och jag har även två prov den här veckan, i mina två favorit ämnen, or not! Geografi och matematik, well that sucks! /M

Melodifestivalen 1


Detta var det vinnande konceptet enligt mig. Synd att hon inte gick vidare, kommer bli en härlig dansdänga i sommar.
Andra plats tyckte jag skulle gått till Pain of salvation med Road Salt. Vart en aning besviken på att inget hände i låten men den var ändå bra.

Solen skiner

Vilken härlig söndag! Har ni tittat ut genom fönstret? Solen lyser härligt skönt. Nu ska jag och Deniz sätta oss och plugga geografi men hoppas på att vi senare kan ta en mysig promenad i det härliga vädret. Vad ska ni göra idag?
Puss/M

Trevlig helg

Lördags kväll.. idag har jag vaknat upp med kära Sussi då vi har för det mesta legat framför tv:n och segat efter en super mysig fredagskväll. Vi lagade middag, drack vin, spelade kort och snackade en hel del goja. Älskar myskvällar, speciellt med dom som man tycker om.
Hur som helst, klockan 17.00 var jag och Deniz vid globen i största hugg, taggade för ett träningspass. Och det gick bra faktiskt, helt sjukt hur mycket instuktören orkade, men han var tydligen en av världens kändaste instruktörer. Och det förstår jag, han var grymt bra.
När träningspasset var slut så fick vi s.a.t.s goodiebags, har faktiskt inte gått helt igenom den än men jag vet att vi fick vitamin dryck, fun light, poweraid och en kill-tidning? Hm..
Efter globen så blev det hem, äta kebabsallad och kolla på melodifestivalen. Vilket btw inte slutade bra, hallå rödtotten (melodi nr 3) borde gått vidare till globen, hon var bäst, förstår inte hur folk röstar. Hur som, nu har jag precis duschat och jag och Deniz ska kolla på en skräckis.
Imorgon är det som sagt råplugga på geografi provet, it sucks. Men det överlämnar jag till att bli morgondagens misär.
Godnatt alla sötisar /M

Fredagsmys

Denna fredag är det verkligen fredagsmys, bortsätt från skolan då. Nu sitter jag i skolan, på håltimmen som vanligt. Men ikväll så ska Sussan komma hem till mig så ska vi laga mat, dricka vin och snacka skit. Förutom att gå ut och dansa är det nog min andra favorit aktivitet, att mysa hemma med dom man tycker om.
På lördag blir det sen träningspass i globen och sen eventuellt vidare till Café Opera där vi ska kolla melodifestivalen. Men förmodligen så blir det hem efter globen då Deniz är en hemmamys slampa, men jag gillar´e.
Söndag blir det INGET annat än geografi plugg då jag ska ha ett geografi test på måndag och inte kan någonting, då jag olyckligtvis jag är geografiskt handikappad.
Men mest ser jag fram emot nästa vecka då jag den 11 ska på underklädeskväll och få en härlig goodie bag, me love.
Men nu ska jag och Dempan äta lunch då jag är svinhungrig eftersom min mobil är så fucked up och inte fungerar som den ska längre, vilket resulterade i att jag kom försent och inte hann äta frukost.
Det är min helg det, vad ska ni göra i helgen?
Xoxo /M

RSS 2.0