Feels much better

Yes it does. Som ni såg så avslutade jag mitt förra inlägg lite bittert, skolans fel. Men nu är jag tillbaka och är faktiskt riktigt glad när jag tänker efter. Deniz "överraskade" mig idag och kom till ica och hjälpte oss handla, men framför allt för att lämna ett nagellack förstärkare som hans mormor köpt åt mig. Så gulligt utav honom, han gör så mycket för mig och jag uppskattar verkligen det. Svårt att leva upp till detsamma. Men jag hoppas att jag duger till.
Och sen kom jag nyss på, jag har inte ätit något sött idag. Inte änns varit så sugen att jag rotat i skåpen. När jag kom på det blev jag faktiskt rikitgt lycklig, kändes riktigt bra. Börjar gå åt rätt håll.
Så nu så här på kvälls kvisten så känns libet mycket bättre än det gjorde för några timmar sen.
Så nu ska jag hoppa i duschen och sen måla mina naglar med mitt nya medel. Hoppas att mina naglar börjar hålla bättre nu.
Har även suttit och kollat på massor med olika coola sminkningar inför imorgon och jag har mina favoriter. Problemet är att man behöver så himla mycket grejer och att det är så förjävla dyrt med alla ögonskuggor och penslar. Men men, man får använda sig utav det man har och göra sitt bästa.
Nu ska jag duscha och sen gotta mig i att måla mina naglar och hur fina dom kommer att vara om några veckor.
Sov så gott sötnosar så hörs vi imorgon om jag får tid över. Fullt upp hela dan.
/M

Hatar skolan!!

Tjabba tjena gangsters!
Idag har jag haft en låång dag. Fått massor med arbeten som ska vara klara på kort tid samtidigt som vi redan har en massa skit uppgifter som ska vara klara inom kort.

  • Jag har en svenska bok att läsa som jag har 200 sidor kvar på och som ska ha en färdig bokanalys inlämnad nästa torsdag.
  • En engelska bok som jag har läst 14 sidor av 293 sidor. Och den ska vara utläst till vecka 22, KUL!
  • Turism manus som ska vara klart till nästa tisdag som jag fick idag. Och hela turism uppgiften ska vara klart om 2 veckor.
  • Sen har vi SO:n då vi ska ha en grupp uppsats som ska vara klar om 3 veckor.
  • Och om två veckor ska vi ha ett svenska prov i medeltiden.

Inte nog med det, utöver allt detta så har vi nationella i engelska och matte, svenska test, lärlingsuppgifter(läsa och svara på frågor) och ett manus i dramat som jag ska lära mig. Gissa om jag är skoltrött och bara vill lägga ner. Fyfan för lärare! Vill inte mer!!!


Men något positivt ska vi väl också komma med va? Jo det tycker jag. Imorgon är det som sagt studentmiddag och skiva för min kära kusselin Julia. Och idag fick jag reda på att två av tjejerna i klassen kommer också att vara där. Sussi och Emma, tjihu! Det glädjer mig till tusen faktiskt. Ska bli riktigt kul. Så det ser jag fram emot.
Torsdagen(valborgs firandet) är inte riktigt löst än. Mycket här och mycket där. Om något passar den ena så passar det inte den andra. Så får se hur det blir med den röran. Kommer nog sluta med att man sitter hemma och tittar på tv eller något sånt där annat uffigt.
Blev något grymt irreterad nu när jag tänker på hur mycket det är i skolan och hur oplanerat vissa saker är. Orkar fan inte. Jag drar nu och hoppas på att komma tillbaka med ett bättre humör senare. Ciao!
/M

Underhållande vecka

Yes it is. Idag ringde Twini för att höra vad jag ville ha för mat på hennes studentmiddag som är på onsdag. Och gissa om jag längtar. Maten kommer vara underbar, och så ska jag fira med Peck och Jull att vår lilla Julia ska ta studenten. Oh är så glad för hennes skull och jag är helt super säker på att det kommer bli en sjuhundrans trevlig kväll.
De har inget tema men jag har nog mitt egna lilla och kör på 80-tal. Våffla och spreya håret stort och sedan tre små fläter på vardera sida. Typ vid tinningen. Om ni förstår. Sen någon cool party stress till det. Tror det kommer bli super.
Sen på fredag är det 5 månader tillsammans med Deniz så då ska vi gå och äta en mys middag på restaurangen Kalori som jag så länge velat gå till. Så det ser jag fram emot.
Och på tosdag är det valborgs firande så det ska bli trevligt. Vet dock inte vad som händer än!?! Skulle vara trevligt om man var några stycken hemma hos någon och åt middag och sen gå och kolla på brasan för att sen gå hem och kanske fortsätta mysa eller dra på någon fest. Jag vet inte, får nog bli nästa år för är så sent ute nu. Men något trevligt måste man ju kunna hitta på. Vad ska ni göra på valborg?
Skrev förresten SO läxförhöret idag och det gick super. Tror det blir alla rätt, det lönar sig att plugga. Även om det var på en lördags förmiddag. Men det kan det vara värt, hade ändå inget bättre för mig.
Nu ska jag gå och våffla håret så jag vet hur det kommer se ut sen på onsdag. Eller nej förresten, jag ska duscha och våffla håret imorgon. Jo så får det nog bli.
Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi när vi hörs, Kram
/M

Idol söndag

Idag följde jag som sagt med Mia älskling när hon sökte till idol. Och det vart många timmars väntan innan det blev hennes tur, nummer 36172. Tyvärr gick hon inte vidare i år, för ung men nästa år så står vi där redo igen för att soppa över juryn.
Förutom idol så handlade jag min efterlängtade klänning, satt lika fint på som jag hoppats så den ska jag nog ha på valborg. Lite färg i valborgs natten. Efter det åkte jag hem och bara tog det lungt med min Deniz och försökte lära honom läxan vi har tills imorgon men det gick väl som vanligt.
Nu ska jag snart gå tillbaka till soffan och mysa med min myspelle och kolla på söndags filmen. Det är "Two weeks notice" eller "Kärlek på jobbet" som den heter på svenska på kanal 3 ikväll klockan 21.00.
Tror den är riktigt bra, kolla på den om ni inte har något bättre för er.
Har ni tänkt på det? Vilka fuckade översättningar dom gör på filmer. Har ett helt annat namn med en helt annan innebörd. Undrar hur dom tänker när dom översätter från engelska till svenska..
Men nu ska jag inte spekulera i det för nu tror jag att herrn i soffan vill ha sällskap.
/M

Saturday it is

Tjena bloggers!
Hur har dagen varit?
Min har varit sisådär faktiskt men hoppas att den blir bättre tills kvällen.
Morgonen började med att jag tvättade lite, bytte sängkläder och sådär. Sen får jag ett samtal av pappa då han är påväg hem för att hämta mig, vi skulle till sjukhuset. Det är så att min farmor har fått en hjärtinfarkt, oturligt nog. Av alla människor på jorden är hon en av dom som får hjärtinfarkt. Hon förtjänar det verkligen inte, varför får ingen dum jävel som våldtagit eller något det istället? Livet är orättvist. Hur som, vi åkte dit och hälsade på och hon mådde mycket bättre och ska förmodligen opereras nästa vecka. Hoppas hon blir bra efter det, vill ha kvar min älsklings farmor.
Efter sjukhus besöket blev det hem för att plugga. Och nu har jag tagit en paus ifrån pluggandet.
Det är verkligen mycket nu inför terminens slut. Haft två engelska nationella prov 2 dagar i rad denna vecka och även skrivit andra prov som till exempel i turism.
På måndag är det SO läxförhör som gäller som jag pluggar sten hårt till. Och sen ska man hinna läsa ut TVÅ böcker också inom 2 veckor. En svenska och en engelska, blä!! Men det är bara att bita ihop och kämpa, för snart jävlar är det lov.

Ikväll ska jag träffa min käre vän Christian och hitta på något roligt, det var ju ett tag sen. Och imorgon ska jag vara klockan 10.00 vid globen för då ska jag göra bästis Mia sällskap när hon söker till Idol, kul om hon kommer med! :)
Hade även tänkt att utnyttja det lilla häfte jag fått med 20% rabatt på valfri vara på bland annat BikBok. Sätt en skit cool klänning som jag bara måste ha så den ska jag passa på att köpa imorgon. Smart som jag är.

Nästa vecka är det mycket som händer, prov, läxor och studentskiva för miss twini. Ska bli så himla kul! Tänk att hon tar studenten i år. Helt otroligt vad snabbt tiden går. Och det är även Valborg, 1 maj som innebär 5 månader för mig och min älskling. Så får se vad vi hittar på då. Men vad vi än gör så tror jag att det kommer bli super.
Nu är det dags att gå upp igen och sätta igång hjärnan och börja plugga igen.
Och om ni inte har märkt det så är det strålande sol ute så ta vara på den och bli gyllen bruna och fina.
Ha en fortsatt super helg så hörs vi och störs imorgon beroende på när jag kommer hem från Idol grejen, Kram
/M

Älskar låten



You got a fast car
I want a ticket to anywhere
Maybe we make a deal
Maybe together we can get somewhere

Anyplace is better
Starting from zero got nothing to lose
Maybe we'll make something
But me myself I got nothing to prove

You got a fast car
And I got a plan to get us out of here
I been working at the convenience store
Managed to save just a little bit of money
We won't have to drive too far
Just 'cross the border and into the city
You and I can both get jobs
And finally see what it means to be living

You see my old man's got a problem
He live with the bottle that's the way it is
He says his body's too old for working
I say his body's too young to look like his
My mama went off and left him
She wanted more from life than he could give
I said somebody's got to take care of him
So I quit school and that's what I did

You got a fast car
But is it fast enough so we can fly away
We gotta make a decision
We leave tonight or live and die this way

I remember we were driving driving in your car
The speed so fast I felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
And I had a feeling that I belonged
And I had a feeling I could be someone, be someone, be someone

You got a fast car
And we go cruising to entertain ourselves
You still ain't got a job
And I work in a market as a checkout girl
I know things will get better
You'll find work and I'll get promoted
We'll move out of the shelter
Buy a big house and live in the suburbs
You got a fast car
And I got a job that pays all our bills
You stay out drinking late at the bar
See more of your friends than you do of your kids
I'd always hoped for better
Thought maybe together you and me would find it
I got no plans I ain't going nowhere
So take your fast car and keep on driving

You got a fast car
But is it fast enough so you can fly away
You gotta make a decision
You leave tonight or live and die this way

Fan också

Mitt godis förbud.. ja det har väl gått si så där. Tog tre godisbitar alldeles nyss faktiskt. Vilket jag ångrar nu när jag läste en blogg och såg en bild på en modell som hade värsta kroppen, åhh ångest :(
Jag vill inte äta men handen bara tar och munnen tuggar, fasiken. Jag som var så duktig tidigare idag och köpte nötter istället för en choklad glass. Nu sket det sig i alla fall, suck!
Men jag ska fortsätta kämpa på och hoppas på resultat. Måste börja träna också så att det händer något, jag vill vara fin och trivas med mig själv så nu får jag slå mig själv på käften och sätta mig på plats och visa att jag bestämmer och att jag kan motstå. Jävla godis skit, hatar er allihopa! ALLA, söta, sura, beska, salta, ja alla ni som gör mitt hull!
Ska skriva ut en bild på en riktigt ful och fet tjej och sen på en lagom smal och fin tjej som jag kan titta på varje gång jag är sötsugen. Det borde funka, japp det ska jag göra.
Önska mig lycka till och hjälp mig avstå från sötsakerna!!!



Annars så har min dag varit bra. Efter skolan åkte jag och Deniz till gärdet för att gå på outlet. Och om jag ångrar att jag gick dit, hittade en massa med fina toppar och blusar och en super söt klänning som jag föll för direkt. Vart är alla pengar när man behöver dem? Fasiken, önska att jag var rik i dessa situationer. Vill så gärna ha klänningen och en utav blusarna, jag vill vekligen. Men jag antar att man inte kan få allt man vill ha, tråkigt.
Efter gärdet fick tåget ta mig hemåt och nu har jag varit här i någon timme eller två och packat upp mina saker. Känns skönt att få se lite nya kläder, har tyvärr inte varit här på ett tag eftersom jag är mycket barnvakt och varit borta över påsken. Men det är skönt att vara tillbaka. Snart ska jag och pappa sätta oss i bilen och åka till bällsta för att lägga lite saker i båten. Sen hem till mamma och hämta dator och klänning. Kanske hörs något senare men det återstår och ser, ha en fortsatt trevlig tisdag. Puss och kram på er
/M

Mys kväll med älsklingen

Vi hade en mys kväll tillsammans och åt tacos och gjorde fruktsallad. Detta är resultatet och det var grymt gott :)
Älskar att göra saker tillsammans med honom, min älskling.

Bilder från i lördags



Party lördag och Mys söndag

Så hej allihopa! Jag har haft en toppen helg. Fredagen började med jobbet som tog slut 17.00 då jag åkte hem till mina kusiner för att fira min mosters fästmans födelsedag, hela 42 år. Stort grattis!!
Och igår (lördag) blev det utgång tillsammans med min klass kompis Sussi och hennes tjej gäng. Det var jättetrevligt, kul att träffa nya människor. När vi väl strandat och bestämt oss för att stanna tar det en timmer eller två så kom mina två tjejkompisar Vicky och Anna. Och gud vad kul jag hade. Vi dansade och pratade och hade verkligen a real good time. Tråkigt nog tappade jag bort Sussi under kvällens gång och sen när jag hittade henne var hon tvungen att gå hem för att jobba nästa dag men festandet fortsatte tills 10 min innan de stängde. Då jag, Vicky och Anna gick till mc donalds där vi mötte upp Deniz älskling och åt. Sedan åkte jag och min älskling hem och sov, en riktigt lyckad kväll. Tackar alla som gjorde kvällen till vad den var. (Och bilder kommer komma upp, inte ikväll dock för att jag började med inlägget så sent men imorgon så ska ni få se bilder.)
Och idag, söndag vaknade jag och baby upp hyffsat sent och åt en god och rejäl frukost. Tittade klart på en film och brottades lite. Sedan begav vi oss ner till solna centrum för att kolla in en ny bikini till sommar 09. Har två lyckade träffar hittills så får se vad det hela slutar med.
Efter solna centrum åkte vi hem till Deniz för att hämta lite grejer och sedan tog tåget oss hem för att laga och äta en jättetrevlig 3 rätters middag. Då förrätten bestod av lite smått och gott. Middagen blev fläskfilé med klyftpotatis och sallad. Och sist men inte minst, en riktigt god efterrätt, cheesecake.
Efter middagen hjälpte jag mamma och tvätta lite och sen satte vi oss alla framför tv:n för att kolla wipeout och sedan söndags filmen "... och så kom Polly" som för övrigt var bra.
Nu ska jag stänga ner dumburken och borsta tänderna så jag och Deniz kan lägga oss och vakna pigga imorgon bitti.
Godnatt och tack alla för en lyckad helg, hoppas era har vart minst lika trevliga, kram
/M

Just a ordinary day

Det har varit en härlig dag idag. Började med en skön sovmorgon och sen kom jag till skolan och skrev ett grammatik prov i engelska som gick .. sisådär. G i alla fall. Hade inte pluggat tillräckligt. Sen var det svenska då vi började med ett nytt kapitel så det var skönt. Och sist men inte minst gick vi på föreläsning som faktiskt var rikitgt informativ och bra. Tjejen Lee som föreläste för oss var även extremt duktig på att presentera det hon kom för.
Sen blev det hem och hämta lillen. Efter några minuter kom Deniz och hans polare Micke hit och åt mat och spelade lite wii. Nu har dom dragit precis till solna stadion för att kolla när AIK spelar.
Deniz kommer hit efteråt och sover här.
Nu ska jag göra mig en smoothie och sen diska upp resten ifrån middagen. Skriver nog ett till litet inlägg efter det. Ni får ha det så bra så länge så hörs vi sötnosar.
/M


Pain

Jag har ju tagit det dumma beslutet att inte äta godis, alltså godisförbud. Och jag dör, är sugen på allt hela tiden. Håller på att spricka. Och det blir inte bättre utav att jag vet att jag inte får, det gör det bara värre. Tror jag skulle kunna börja gråta bara för att få mig en liten choklad bit. Hatar alla dessa reklamer om Marabou choklad, de vet verkligen hur man lockar. Men jag ska hålla mig, jag skall icke äta godis.
Deniz har köpt mig bär så jag ska kunna göra smoothies, mycket snällt utav honom. Något måste jag äta när jag känner detta sötsug. Och nu har jag slutat blivit sugen på sött bara, nu vill jag ha allt. Mat, smörgåsar, flingor. Och det är inte heller bra, man går inte ner i vikt av att äta mer mat hela tiden(och då är det inte i små mängder). Känner mig hungrig fast jag ätit för bara 30 min sen. Det är pain, oh yes it is.
Men försöker tänka positivt och tänka på vad slut resultatet blir. Jag vill trivas och vilja gå i bikini och tajta toppar. Måste komma igång med träningen också, den gör mycket. Men då måste jag också få tiden, för den är bort blåst.
BLÄ! Skyller på media för att slippa tänka på att det är mig det är fel på. Media skapar trender som inte passar människan, den perfekta kroppen. Och det är inte den kroppen man har, det är en trådsmal kropp med stora bröst.
Man ska väl egentligen inte skylla ifrån sig men jag vet att det är fler än jag som inte trivs, och det beror väl då på att vi jämför oss och sätter höga krav på oss själva som är svåra att nå. Som kanske inte änns borde nås. Men det orkar jag inte spekulera mer i nu.
Det tråkiga är bara att om man inte ser resultat snabbt så ger man gärna upp, vilket jag redan börjat göra. Men jag ska peppa mig själv mer och kämpa på. För jag ska tamifani mig trivas med mig själv igen, det är ett mål jag har och ett mål jag ska nå. Jag är envis och den tuffaste tävlingen är tävlingen mot sig själv. Så nu jävlar ska jag ge gärnet och visa mig själv att jag kan, JAG KAN vinna över mig själv!


Klippning

Så idag klippte jag mig efter skolan. Och yes, det blev lika bra denna gång som det blir varje gång när jag går till Emma. Hon är grymt trevlig och riktigt bra på att klippa. Om ni är intresserade så är det bara att höra av er så kan ni få nummret. Ni kommer inte ångra er, hon är riktigt bra. Annars kan ni gå förbi och boka tid:  "Rumour" på Skelegatan 4, Rådhuset.

Efter klippningen gick jag och Deniz hem till mig för att få sällskap av mamma och Theo. Åt en god middag och nu sitter vi framför tv:n och kollar på "Rent Hus". Och fyfan vad äcklig man kan vara, killen som var med är/var den snuskigaste killen jag sätt. Det var gräsligt, smuts och små djur överallt. En säng från år 1986, 23 år gammal. Jag spyr. Jämfört med honom så känner jag mig verkligen hygigenisk. Tur att man kan städa, för om jag fick veta att mitt hem var så äckligt skulle jag nog flytta ut och dö på kuppen.
Usch, vill inte tänka mer på det.
Nu ska jag kolla klart på programmet med mamma och Deniz och sen plugga lite engelska, har grammatik prov imorgon. Sen sova.
Ha en fortsatt trevlig onsdags kväll så hörs vi imorgon, Kram
/M

Att vara duktig eller inte

Funderar på om jag ska vara duktig och städa i mitt rum. Dammtorka och dammsuga golvet.. inte minst för min egna skull. Jo! Så får det bli. Sätter på en film till lillen så kan jag städa rummet och sedan sätta mig ner och läsa svenska, för det har jag inte gjort än. Lyssnat musik och lagat mat är de jag sysselsatt mig med.
Förresten så på torsdag kommer alla bilder upp på mina nya älsklingar.
Städa var det, so long.
/M

Lite fler bilder från Gotland 08

Jag träffade en fotograf på Gotland förra året så jag får lite nya goa bilder lite då och då av honom. Här är tre utav de senaste.

Jag och Alex

Jag och Vicky  & Fotografen och jag

Okänd kvinna på vift

Det ser ut som jag men det är det inte...

haha önska det i alla fall.

Vill även bara notera att det är idag 80 dagar kvar sen så åker jag till Spanien med min baby! :D<3

Seg dag

Happ, då var första skoldagen sen lovet av verkat och det känns .. bra, antar jag. Skönt att dagen är slut, kändes som en evighet. Höll på att somna under turismen där ett tag. Men jag klarade mig igenom hela dagen och nu sitter jag här och har hämtat lillen ifrån skolan. Tryckt i mig ett torrt mellan mål (flingor utan mjölk/youghurt) och ska snart spela lite mario cart med lillen för att sen läsa lite svenska bok.
Det är mycket i skolan nu, usch fy fan. Skulle klara mig bra mycket bättre utan alla dessa skol läxor/uppgifter och prov. Men fick tillbaka mitt ekonomi prov idag och resultatet blev förvånansvärt bra, VG+. Så jag är super nöjd med det, vill inte änns veta vad jag fick på min sam uppgift.
Idag kom även min twini och kusselago Jessica hem från Texas Dallas. Oh vad jag också vill åka bort någonstans och bara ta det lungt. Skulle inte ha något emot att åka till New York eller London på en shopping weekend.
Nej nu ska man vara glad för vad man har, SOL! Det är väl för härligt.
Imorgon klipper jag mig då, får se vad resultatet blir. Har funderat ett tag på om jag ska färga mörkare också men det har jag nu bojkottat. Mitt hår får ha dess naturliga färg, det är nog finast i slut ändan tror jag. Så bara klippning den här gången, och jag vill göra en ny fin frisyr men jag vill fortfarande ha långt(längre) hår. Jag har hela tiden sagt att jag ska låta mitt hår växa till den längd jag vill ha och sen så klippa frisyr men det blir ju aldrig långt?!

Hjälp mig gärna med tips om någon vet någon bra metod som funkar för att få håret att växa och bli längre, gärna tjockare också.. om det går.
Det skulle vara jätte snällt!
Kram
/M
 En Mac Treo

Påsklovet är över

Tillbaka och dålig uppdatering, jag vet. Fan jag skriver i varje inlägg att jag är dålig på uppdatering och att jag ska skärpa mig men intehänder det ett skit. Sorry, inte ska det vara såhär. Kanske lika bra att jag tar bort den. Jag skriver i stort sätt aldrig. Men när jag väl gör det så tycker jag det är kul, lägga upp bilder och sådär. Men men.
Sista dagen på lovet och det känns ... piss. Hatar skolan, det är förjävla mycket att göra. Har varit så skönt att få vara ledig. Tog det lungt och var barnvakt de första dagarna på lovet sen från torsdag till söndag har jag varit på Deniz land med hans släkt och firat påsk, riktigt mysigt.
Och idag fyller även hans syster Sibel 11 år så ett stort GRATTIS till henne!! :) GRATTIS SEBBAN!
Har varit i stan idag med älsklingen och mammi och köpt ett par coola solisar nu när solen börjar dyka fram. Känns som ett riktigt kap. Jag har även ett par nya sommar skor som sitter väldigt fint på foten. Som jag fick av min älskling i påskpresent. Love them!
Har införskaffat mig ett par solisar, 3 par nya skor och en vårjacka under lovet. Känns som riktigt fina saker och fina kap. Inget speciellt dyrt heller, enligt mig. Bilder ska ni få, ska bara ta mig orken att första fixa fina bilder och sen ladda upp dem. Men ska sitta barnvakt 3 gånger denna vecka så kommer ha tid över för sånt då.
PÅ ONSDAG KLIPPER JAG MIG!! JIHU! Vet inte varför jag älskar att klippa mig när jag vill att håret ska bli längre men men. Det blir fräsht och får en ny chans att växa och bli långt.
Det bästa som hänt på sistone är i alla fall att solen kommit fram och värmer min hud. Lite brunhet sen bara så är livet för great.
Skola imorgon då, kul att träffa några av klassisarna igen, var ett tag sen nu sen sist. Hoppas på en bra start. Har fått en dålig bok och läsa nu också från svenskan "Snabba cash". Inte min grej.
Aja nu ska jag lämna dumburken för tillfället och kolla lite tv med mamma och hennes vän Sussie.
So long,
/M

Change your mind

There you are with your perfect way
You've got that little shine in your eyes
To hear one word would make my day
But there's no room for me in your life

Oh you've got me down on my knees
Oh and in my mind I can see
How perfect everything could be
But you won't give us a try

If I could change your mind
How would you want me
Would you say you need me
Cause I need you now

I try to move on but your perfect way
Has got this little child asking why
But this world keeps spinning
As my heart stops beating
Is there still no room inside

Oh you've got me down on my knees
Oh and in my mind I can see
How perfect everything could be
But you won't give us a try

If I could change your mind
How would you want me
Would you say you need me
Cause I need you now

If I could change your mind
(Please tell me I'm not the only one)
(Please help me believe I'm not the only one)
If I could change your mind

If I could change your mind
How would you want me
Would you say you need me
Cause I need you now
If I could change your mind
How would you hold me
Would you stay forever
Or just leave me here to drown

If I could change your mind
(Change your mind)
If I could change your mind
(Change your mïnd)

RSS 2.0