Helt otroligt


En våg är utmärkande i den benämningen att han/hon har en otrolig känsla för rättvisa och harmoni. De har även ett stort behov av kommunikation och är mycket utåtriktade som personer. Vågen är alltid lika noggrann med att alla i familjen skall ha lika mycket godis i sin godisskål eller att alla skall ha stifttänder de luxe till Halloween. Vanliga stifttänder duger inte till en våg!

Osämja och gräl är två ting som vågar avskyr mest av allt och de eftersträvar alltid balans både för sig själva och för andras välbehag. Ofta intar de positioner som är medlande, diplomatiska och som har sociala positioner för att uppnå denna balans.

En negativ egenskap som vågen besitter är dess velande. Att snabbt ta ställning i diverse frågor och situationer är inte lätt då de noggrant överväger både för och nackdelar innan ett beslut till sist kan fattas. Det viktigaste för vågar är att beslutet som de till slut fattar blir rätt så att de senare kan stå för sitt ställningstagande.

Några positiva egenskaper hos vågar är att de är intelligenta, klartänka och mycket charmerande. Ofta är de också mycket öppenhjärtiga personer.

Vågen har ofta ett mycket jämnt temperament och är en riktig livsnjutare som älskar skönhet, avkoppling, mat, dryck och sällskapsliv. I och med att en våg är så pass öppenhjärtig kan man lugnt spela dem ett spratt utan att han/hon blir arg. Skämtartiklar som nästan alltid uppskattas av en våg är sura popcorn, gelé-björnar med pepparsmak, beska klubbor och ölförklädet med kran. Så länge ingen blir skadad eller tar illa vid sig så mår vågen bra och att det är vågen själv som utsätts för skämten rör honom/henne inte i ryggen.

En vågs livsnjutande har tendens till att nästan alltid övergå i ren lathet och det är inte ofta som han/hon gör någonting utan att först ha blivit ordentligt motiverad.

En våg är även väldigt flörtig, vilket kan uppskattas både som positivt och negativt av deras medmänniskor. Bli inte förvånad om hon/han plötsligt kläcker ur sig en fräck kommentar eller öppnar ytterdörren endast iklädd sin godis-g-string eller godis-kalsong. Vågar menar bara väl och är inte riktigt medvetna om att denna sida existerar hos dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ingen fara, bara jag ser)

URL/Bloggadress så jag kan kolla in din blogg:

Vad du hade på hjärtat skriver du här:

Trackback
RSS 2.0